j_kop21 писав:дії банків відбили бажання інвестувати кошти в фінансовий сектор
Неробгрунтовано і знову передчасні висновки.
- збільшення відсоткової ставки в односторонньому порядку
- вилучення заставного майна і спонукання позичальника до повернення коштів незаконними методами
- замороження депозитів під будь-яким приводом
- блокування рахунків клієнтів
- валютні спекуляції
Звичайно необгрунтовано, звичайно безпідставно. Банки насправді усе роблять для клієнта, навіть на збитки йдуть заради добробуту людей. А це я один такий дурний на чесні банки бочку кочу.
Я хочу сказати, що хто зміг виконати свій громадянський обовязок і виховати справжніх людей, той за своє старість не переживає і має достатньо гідності щоб ні в кого і нічого не клянчити. Але Вам такі люди мабудь рідко зустрічались?
Зустрічались, нажаль. Висіти на шиї в рідних дітей, які самі тяжко заробляють. По Вашому це ідеал громадянського обов'язку?
А що на ВАшу думку є ідеалом громадянського обовязку. Я завжди думав, що за тисячі років людство уже змогло розробити прийнятну модель взаємовідносин між поколіннями. Вона якраз і полягає в тому, що батьки турбуються про дітей, а діти про батьків. Чи Ви з цим не погоджуєтесь?
Напевно для Вас є більш прийнятною американська чи німецька модель, коли батьки платять гроші за те, що прийшли погостювати до дітей, а діти платять гроші батькам за те, що ті сидять з онуками?
j_kop21 писав:А я забув, клієнт хоч якісьправа має, а Ви учаснику залишили тільки право вчасно гроші в касу вносити.
Демагогія.
Я не хочу виглядати дурнем, тому ближчим часом підготую більш детальний аналіз Ваших договорів, і їх наслідки для людей.