Моє ставлення до недержавного пенсійного забезпечення

НПФ "Покрова". Сучасний стан та перспективи розвитку, зауваги та пропозиції

Модератори: Artur, ihor

Igor
старець
старець

Повідомлення Igor » 28 березня 2009, 13:29

j_kop21 писав:
дії банків відбили бажання інвестувати кошти в фінансовий сектор

Неробгрунтовано і знову передчасні висновки.

- збільшення відсоткової ставки в односторонньому порядку
- вилучення заставного майна і спонукання позичальника до повернення коштів незаконними методами
- замороження депозитів під будь-яким приводом
- блокування рахунків клієнтів
- валютні спекуляції

Звичайно необгрунтовано, звичайно безпідставно. Банки насправді усе роблять для клієнта, навіть на збитки йдуть заради добробуту людей. А це я один такий дурний на чесні банки бочку кочу.

Я хочу сказати, що хто зміг виконати свій громадянський обовязок і виховати справжніх людей, той за своє старість не переживає і має достатньо гідності щоб ні в кого і нічого не клянчити. Але Вам такі люди мабудь рідко зустрічались?

Зустрічались, нажаль. Висіти на шиї в рідних дітей, які самі тяжко заробляють. По Вашому це ідеал громадянського обов'язку?
А що на ВАшу думку є ідеалом громадянського обовязку. Я завжди думав, що за тисячі років людство уже змогло розробити прийнятну модель взаємовідносин між поколіннями. Вона якраз і полягає в тому, що батьки турбуються про дітей, а діти про батьків. Чи Ви з цим не погоджуєтесь?
Напевно для Вас є більш прийнятною американська чи німецька модель, коли батьки платять гроші за те, що прийшли погостювати до дітей, а діти платять гроші батькам за те, що ті сидять з онуками?

j_kop21 писав:
А я забув, клієнт хоч якісьправа має, а Ви учаснику залишили тільки право вчасно гроші в касу вносити.

Демагогія.

Я не хочу виглядати дурнем, тому ближчим часом підготую більш детальний аналіз Ваших договорів, і їх наслідки для людей.

j_kop21
дописувач
дописувач

Повідомлення j_kop21 » 28 березня 2009, 13:57

А це я один такий дурний на чесні банки бочку кочу.

Просто Банки є різні і лише одним сектором, котрий належить до фін. установ. Навіть якщо говорити про банківські послуги це відноситься до т. зв. коротких грошей. НПФ пропонує послуги по "довгих грошах" і тут діють зовсім інакші правила.

А що на ВАшу думку є ідеалом громадянського обовязку. Я завжди думав, що за тисячі років людство уже змогло розробити прийнятну модель взаємовідносин між поколіннями.

Змогло, але це не означає, що ми не можемо її вдосконалювати. Погодьтеся, мати на старості власні заощодження значно краще ніж чекати їх від дітей і надіятись, що ми їх правильно виховали: "Я тебе виховав, - плати тепер гроші" Так краще?

ближчим часом підготую більш детальний аналіз Ваших договорів, і їх наслідки для людей.

Якщо Ви щиро хочете це зробити, дійсно допомогти людям розібратися і зробити об'єктивний аналіз, почніть з позитивних аспектів, а то це більш схоже на критиканство, а не на бажання розібратись.

Повернутись до “НПФ "Покрова"”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей