Думаю має значення чиє лице. Я про чол. і жін. . Просто особисто я після бриття користуюсь часто навіть спиртом (просто наливаю його трішки на мокрі руки, і на лице.. , потім так хлопаю по ньому, щоб у пори зайшло, та й трішки всетаки бодрить, коли спирт на свіжовибрете лице, так...уууух
 ). І вж після цього користуюсь кремом після бриття, який власне зволожує шкіру. Спирт у мене давно закінчився (мама на настойки звела
 ). І вж після цього користуюсь кремом після бриття, який власне зволожує шкіру. Спирт у мене давно закінчився (мама на настойки звела  ) і я користуюсь горілкою, і скажу що особисто мені це краще ніж просто креми. Але, будьте розважливі, це я перейняв "дідовсбкий метод", сам бачив як це правельно робили, і мені це підійшло. Прості креми часто подразнення після бриття залишають, тобто не підходять мені і все тут.
 ) і я користуюсь горілкою, і скажу що особисто мені це краще ніж просто креми. Але, будьте розважливі, це я перейняв "дідовсбкий метод", сам бачив як це правельно робили, і мені це підійшло. Прості креми часто подразнення після бриття залишають, тобто не підходять мені і все тут.А різниця між "лицями"(чол. і жін.) є. Якби жінки брились два-три рази в тиждень, а то й кожен день, то шкіра була би менш чутлива. Просто ви не маєте такої проблеми, тому вам це дивно (ні, я розумію що є інші, але мова не про то
 ).
 ). Але особисто я радий що у жінок нема потреби брити лице... уявіть собі, бородата дівчинка
 .
 .Спирт (зокрема горілка яка містить 40 % спирту) є дуже ефективним засобом проти всякої гидоти, тобто мікробів всіляких (під мікроскопом вони страшніші).
Таке то.

.....................
Доречі, тільки що балакав з лікарем (стоматологом) , він сказав що спиртом рот полоскати самогубство, і горілкою також не бажано, вона міцна (тобто після операції, я питав за себе). Можна, і навіть добре, якщо її вміст не більше 10-20 %, тобто не спирту, а горілки. Тобто настойку зробити на горілці, дати настоятись, потім добавити кіпяченої води, і вперед, полоскати. Ноготки добре, воно ще має протизапальну дію (я собі намішаю, мама має ще мяту, от тобі і "Колгейт Плекс", тільки натуральний і дешевший ).
Але..наголошую , до цього всього ще треба добавити хочаб краАапельку свого мозку, якраз ту крапельку яка вирішить наперед спитати у лікаря який тебе знає, тобто в курсі твоїх особливостей.

, діло було зимою і ранком. Кінчилась у мене рідина для миття стікол в авто, а я даавно не купую ту що продається, вона доорога. Я скористався дідовським методом, і скажу, що якби виглядав мирним і таким якого легко образити, то міг і постраждати від цієї методи
 , діло було зимою і ранком. Кінчилась у мене рідина для миття стікол в авто, а я даавно не купую ту що продається, вона доорога. Я скористався дідовським методом, і скажу, що якби виглядав мирним і таким якого легко образити, то міг і постраждати від цієї методи 

, люди так само, лиш трохи згодом, встигаючи ще трохи "крові попити", як правило найріднішим людям
 , люди так само, лиш трохи згодом, встигаючи ще трохи "крові попити", як правило найріднішим людям  
 .
 . , і я вірю що все у неї добре, тобто і щуринята дома і щурик на роботі. Просто  клопоти домашні, щуринята (10 ) бешкетують, щурик постійно дивиться на інших ЩуруХ... . От вона і піддалась спокусі піти з подругами щурихами в нічний клуб розслабитись, і звичайно не розрахувала міцність оковитої бо раніше не пробувала її. То вперше і в останнє було в її житті (доречі тільки  щурику її нічого не розповідайте.. , він ніц не знає, думає що вона була в мами
 , і я вірю що все у неї добре, тобто і щуринята дома і щурик на роботі. Просто  клопоти домашні, щуринята (10 ) бешкетують, щурик постійно дивиться на інших ЩуруХ... . От вона і піддалась спокусі піти з подругами щурихами в нічний клуб розслабитись, і звичайно не розрахувала міцність оковитої бо раніше не пробувала її. То вперше і в останнє було в її житті (доречі тільки  щурику її нічого не розповідайте.. , він ніц не знає, думає що вона була в мами  

).
 ).