А хто звісно ще не має власної сім"ї, то цікаво якими ви бачите сучасні українські родини?

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Ira писав:Дуже гарна тема, але давайте не будемо хвалити себе... чи Бог не знає, які ми є...
Так воно вже є, що сім"ї зараз безбожні, звичайно не всі, але.....
На мою думку, в своєму домі потрібно створити, якщо можна так сказати - Святий Божий Храм. Має бути багато образів, фігурок, ніяких сварок, кожний день спільна молитва на Вервичці, читання в голос Святого Письма, необхідно знайти час для Бога, а дітей необхідно вчити ще із народження Святої Віри, першими словами дитинки мали би бути Ісус і МаріяСім"я мала би бути такою, щоб між ними замешкала Сама Пресвята Родина.
Але на жаль, втрачена навіть найменша побожність у сім"ях, тому і світ такий грішний і йде на загибель.
stekona писав:Іра,а ви одружені?Ви пишите, що втрачена навіть найменша побожність у сім"ях.Чому ви знову розписуєтесь за інших
але знаєте, я думаю про Бога і Матір Божу кожний день, і живу Святим Божим Словом, Святими Посланнями
Я висловлюю свої думки так як вчить Свята Церква і так як вчить нас Матір Божа...
Ira писав:але знаєте, я думаю про Бога і Матір Божу кожний день, і живу Святим Божим Словом, Святими Посланнями
robie, не беріть окремих цитат, бо потім втрачається суть... мені просто там докоряли, що я думаю про Лішню, священника і т.д.
Ira писав:robie писав:Але ж бачите як корисно вийшло, Ви зразу написали нормальну відповідь, по темі![]()
![]()
А те, що виривати з контексту цитати справа невдячна, я в курсі.
ну... хоч в чомусь догодила...але то є зовсім не по даній темі
Я сказала, що сім"ї є безбожні але не всі, проте всі знають, який зараз світ і скільки тих дійсно побожних сімей
Дуже є проблемою, коли в сім"ї так є, що жінка побожна, а чоловік - ні, або навпаки ...
Пропоную в цій темі поспілкуватись про наші улюблені сім"ї Якими способами ми йдемо за Ісусом, чи є родинна молитва, чи прививаємо з малечку дітям найсвятіше-віру і любов до Бога, Пресвятої Богородиці,Святих?
А хто звісно ще не має власної сім"ї, то цікаво якими ви бачите сучасні українські родини?
Іро, не хвалю себе, навпаки мене болить, що мала не приймає Євхаристію. Навіть якісь страхи з"являються "чому?", або "інші ж приймають від народження".
Свого часу ми прогавили момент (було "ще мала"), а тепер чекаємо до більш-менш усвідомлення нею суті (бо вже "завелика").
Добре є батькам молитися в кімнаті, де є дитяче ліжечко або ставити його у своїй спальні, де вонимоляться.
Дитина тоді обов'язково відчує, що не вона є "пуп Землі", а є ще Хтось, навіть більший і важливіший за неї, і почне стреміти до пізнання Його ще до того, як навчиться говорити.
Це не означає, що дитина повинна бути обділена батьківською любов'ю, але ще з перших місяців вона повинна засвоїти цей порядок - і тоді ніколи у свому житті не буде самолюбом..
Повернутись до “Життя християнина”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей