Лжесвідчення Анжеліки Замбрано!

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Лжесвідчення Анжеліки Замбрано!

Повідомлення o.Mykil » 06 травня 2011, 08:32

Відеоролик з ютуба http://www.youtube.com/watch?v=w7lVYxx9Ptc

Сподобався, певною мірою, теж коментар внизу під відео від користувача yurkoyurko, хоча не погоджуюся з тим, що Меджугор'я дало тільки добрі плоди, бо вони прерізні:

"Я не знайшов тут християнства. Це якась інша релігія, подібна до сектанської пропоганди. Фатіма, Люрд, Меджугоріє та багато інших освячених місць дали і дають добрі плоди, а тут людські фантазії, скоріше які непевно кимось сплановані. Я трохи займався сектами-почерк подібний. Якщо догналівці таке пропонують людям, то вони напевно "приїхали" в тупік".

****

«Улюблені! Не всякому духові вірте, але випробовуйте духів, чи від Бога вони, бо багато лжепророків з’явилося у світі» (1 Ін. 4, 1).

Сьогодні у світі появилося досить багато різних сект зі своїми лжевченнями. І то не дивлячись на те, що сам Господь Ісус Христос заснував Свою Вселенську Церкву понад 2000 років тому і перші Його учні чи апостоли були в суті католиками... Христова Церква витримала вже немало різних буревіїв на релігійній ниві, вистояла й надалі продовжує допомагати вірним у вічному спасінні, живити їх Божим Словом та його правдиво тлумачити попри чиюсь самодіяльність і єретичність.

Чималий інтерес у різних кругах викликало свідчення вісімнадцятилітньої дівчини протестантки з Еквадора Анжеліки Забрано про начебто лишень видіння неба та пекла без чистилища (!!), існування якого явне на основі численних появ душ померлих. І, що цікаво, її свідчення розмічене чи не найбільше на різних протестантських сайтах і його найперше поширюють в Інтернеті... вороги Католицької Церкви. Відеосвідчення дівчини, яка теж стверджує, що нібито бачила у своїх одкровеннях знаних осіб і так само колишнього Папу Римського Івана Павла II не де інде, а в самому... пеклі, як не дивно встигнуло випурхнути у світ саме перед беатифікацією колишнього Вселенського Архиєрея, будучи як палиця в колесо… Направду, князь пекла не спить ніколи!

Анжеліка стверджує, що, мовляв, мала об'явлення згори. Саме 23 години була мертвою, пізнавши потойбіччя. Ще з дитинства почала напряму спілкуватися з Богом як з якимось панібратом. Одного разу, коли вона була досить непослушна, батько їй сказав, що з нею тепер говоритиме Господь. Дівчина відходила від Творця, грішила по-різному, потім почала ходити в церкву і читати Біблію. Так все ж таки хотіла від Бога певних знаків у розмовах із Ним. Варто згадати, що колись фарисеї теж вимагали знаку або знамення від Спасителя, за що Ісус їх картав…. Не є це, звісно, свідченням належної християнської віри. Теж Св. Дух, за її висловом, усміхався, вона чула Його гучний голос тощо. Оповідачка бачила й ангелів з крилами... Часто є мова на відео про якогось невідомого Божого чоловіка, що начебто до неї навідувався. Мама Анжеліки теж говорить подібні речі на підтримку своєї дочки.

Згідно з підозрілим дещо свідченням Анжеліки Забрано, дівчина стала дуже дружити з Богом, який ще себе називав… Єговою. Знаємо, що в офіційному християнстві так зазвичай Господа не величають. Це ж не тоталітарна секта єговістів. Дівчина буцімто хотіла бачити лиш небеса, та Бог, як виявляється, вирішив показати теж і пекло, де вона, отже, зауважила понтифіка Івана Павла II, що і взяли тепер на озброєння недруги католицизму, не чекаючи офіційних потверджень.

Дивно чути з відео свідчення, що теперішній католицький новий блаженний не... покаявся перед смертю, не вчив ніколи про пекло, не кажучи автентичної правди, та був ненаситний до грошей. Очевидці можуть підтвердити цілком протилежне! Сам раніше читав науку Івана Павла II про небо, пекло та чистилище. Він писав і про пекло, зокрема як про стан відкинення Бога. Помер саме в опінії святості. Не гнався у житті за матеріальними багатствами, а насамперед ділився у бездітності тим, що мав... Теж ніколи не стрічав у його творах, енцикліках і т.д., що він визнавав синкретизм усіх релігій чи ставив християнство на один рівень із нехристиянськими віруваннями. Інша річ повага до людини незалежно від віросповідання, зокрема через екуменічні зустрічі в Асижі http://antydognalivci.blogspot.com/2011 ... st_13.html Навпаки, цей Христовий Намісник більше писав у католицькому дусі. Бажав же, щоб усі були одним цілим (http://krotov.info/acts/20/voityla/19950525.html) згідно з волею Творця, називаючи екуменічний шлях шляхом Христової Церкви. Ось, для прикладу, ще катехиза Івана Павла II про впалих ангелів http://www.christusimperat.org/uk/node/22099

Тому те, що колишній Папа, був ідолопоклонником, виглядає диявольською облудою як і те, що він вже перебуває в пеклі (дивно теж, що ані слова про чистилище в тому оманливому явлінні), що Анжеліка бачила змію довкола горла Римського Папи, котру він намагався зняти… І взагалі варто вважати, як на мене, з різними неперевіреними об’явленнями про духовенство у вічному місці засудження, бо диявол на цьому спекулює також, прикриваючись образом ангела світла (пор. 2 Кор. 11, 14), для відвернення від правдивої християнської віри. З того явління ще складається враження, що Всевишній теж призначає людей без суду до пекла.

Сатана теж може себе видавати і за Бога, подібно як це є, наприклад, в езотеричних одкровеннях буковинської окультистки Гарафіни Маковій http://protymakovij.blogspot.com «Не можете пити чаші Господньої і чаші бісівської" (1 Кор. 10, 21). У наші буремні часи будь-який пророк потенціально може стати лжепророком. Одна з відмінностей правдивого пророка та лжепророка є та, що перший знає тільки частково істину, а другий претентує на її повноту, що не входить у компетенцію смертної людини…

Відповідно до її слів, всемогутній Бог майже весь час виглядає немічним, слабким перед сатаною, плаче не раз... Бачимо немовби перебільшений антропоморфізм. Анжеліка свої «сенсації» час від часу підкріплює цитатами зі св. Писання, що схоже на розроблений чітко сектантський сценарій, де правда змішана з обманом, суперечностями відповідно до доктрин офіційних християнських Церков. Взагалі деякі Отці Церкви твердять, що людина, вражена первородним гріхом, може мати тривалий зв’язок не зі світом добрих духів чи ангелів, а якраз зі світом ангелів злоби, нечистих духів. Грішна людина не є назагал гідною достойного та безпосереднього спілкування з Богом. Св. Августин пише наступне: «Бо злі духи, бажаючи утримувати людину в омані, облещують її показом того, що, як вони бачать, згідне з її очікуванням і бажанням. [...] За якимось таємним Божим судом підпадають нерідко впливу впалих ангелів, яким попускається іноді мати певний вплив на нижчу частину світу. Від цих насмішок і обманів злих духів відбувається те, що марновірне і згубне мистецтво прорікання іноді справді відкриває провидцям щось з минулого і майбутнього і говорить їм багато чого такого, що згодом почасти виправдовується подіями. Такі невеликі вдачі збуджують і живлять цікавість, через що вони все більше і більше заплутуються і заплутують інших у тенета злобливої омани...».

Як кажуть російською декотрі відділені брати, що називають себе православними, оповідачка впала просто у «прелесть». Варто знати, що різні явління (об'явлення) є не тільки від Бога, а ще й від сатани часто чи є часом звичайнісіньким плодом хворобливої уяви фанатичного віруючого, віра якого далека від зрілості. У Господній Церкві вже було тисячі всіляких потойбічних явлінь, часто у собі суперечливих, і тільки поокремі були визнані, які цілковито не суперечили церковному вченню, св. Писанню, священному Переданню тощо та, зрештою, загальному Об’явленню Всевишнього, що залишилось незмінним раз і назавжди і куди вже не запхаєш щось нове та сенсаційне.

Варто вважати з різним святотатським відношенням до Господа Бога, з "одкровеннями" від нечистого, витівками ворогів Христової Вселенської Церкви на шкоду вічному спасінню. «Ніяк не прийми, якщо побачиш що-небудь чуттєвими очима або розумом поза або всередині тебе, чи буде то образ Христа, або ангела, або якогось святого, або якщо подасться тобі світло... Будь уважний і обережний!» (св. Григорій Синаїт).

Отож, краще слухати святої матері Церкви, їй радо довіряти, читати пильніше Слово Боже – тоді поменшає різних лжеявлінь із духовного світу чи упереджень у стилі Анжеліки Забрано. Хоч вона й заявляє, що Ісус казав, що свідчитиме її устами, однак бачимо, що істина Божа спотворена і Господь не може йти всупереч Собі, Його Вселенській Церкві, котру Він колись заснував для богобоязливих душ на дорозі до вічності. «Господь же відказав мені: «Неправду ті пророки пророкують моїм ім'ям. Не посилав я їх і не повелівав їм, і не говорив до них. Оманливі видіння, марні віщування та пусті мрії серця свого - ось що вони вам пророкують» (Єремія 14, 14). Остання біблійна цитата ясно окреслює всі бісівські одкровення під найвитонченішими методами пекельного спокусника.

Потойбічні приватні явління ніколи не були догмою віри: можеш в них вірити, а можеш і - ні. Деколи можуть помогти у вірі, а часом і дуже зашкодити, коли за "ангелом світла" з метою ще більшого роздору Містичного Христового Тіла (Церкви) приховується злий дух. Існує єдине Об’явлення та водночас - різні форми „явлінь” Господа у цьому дочасному світі.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: Лжесвідчення Анжеліки Замбрано!

Повідомлення andrey s. » 06 травня 2011, 10:12

o.Mykil писав:Відеоролик з ютуба http://www.youtube.com/watch?v=w7lVYxx9Ptc

Сподобався, певною мірою, теж коментар внизу під відео від користувача yurkoyurko, хоча не погоджуюся з тим, що Меджугор'я дало тільки добрі плоди, бо вони прерізні:

"Я не знайшов тут християнства. Це якась інша релігія, подібна до сектанської пропоганди. Фатіма, Люрд, Меджугоріє та багато інших освячених місць дали і дають добрі плоди, а тут людські фантазії, скоріше які непевно кимось сплановані. Я трохи займався сектами-почерк подібний. Якщо догналівці таке пропонують людям то вони напевно "приїхали" в тупік".


Не погоджуюсь з коментарем кор.yurkoyurko тільки в одному,в тому що поставив Меджугоріє в один ряд з Люрдом і Фатімою(ще не час),а решта дуже влучно.
Від себе добавлю,,скоро обявлення будуть показувати в 3D форматі і звук (долбі діджетал) :) ,можна буде прийти в кінотеатр,взяти попкорн,окуляри,і сімейно переглянути такі речі :D ,правда на виході з кінотеатру буде дежурити 13 Бригада(це великі дяді в білих халатах,,,хоч вони і в білому,но ангельских крил у них нема :) )........

о.Микіл,Ви бачу знайомі з проблематикою сект,тому повинні погодитись,що такі речі є ідеальним фундаментом для секти.Для чого придумувати якись свій шлях до спасіння,просвітлення і тд.тп.,якщо вже є,і тупо цим не скористатись.Просто трошки змінити "вектор сили" :) ,і все виходить.
Взагалі це стосується не тільки обявлень,і чуд.Люди умудряються перекручувати Святих Церкви,на своє збочене розуміння,і на цьому грунті робити спільноти(чим не секта),потім пачками виносиш з церкви листівки з "молитвами до святих",типу якись віршик(звернення до святого),а в кінці приміта(потрібно 10-40 раз це переписати,і рознести по Церквах,а якщо ні,то святий розсердиться інічого вам не сотворить.)
Того треба дуже бути обережним,бо ціна нашої не обережності дуже висока,це НАША ДУША..І взагалі в Н.З. про це йдеться,чому ми легковажим цим???
БАДЬМО УВАЖНІ :) .....
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ


Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей