РІДНОВІРИ - нова виразка на тілі Церкви Христової
Модератори: Just_me, Artur, ihor
Re: РІДНОВІРИ - нова виразка на тілі Церкви Христової
Є такий вислів "Коли Бог на першому місці - все стає на свої місця".На мою скромну думку всілякі рідновіри, РУН-віристи (яких є декілька різновидів) появилися тому, що на першому місці стоїть національна приналежність, а не Бог.І починають всякі "силенки" репетувати "нам Рим - не батько, Москва - не мати, маємо свїх українських богів - перуна, дажбога і т.д. навіщо нам чужі".Св.Павло писав, що "нема ні юдея ні грека...".Якщо кожен народ буде мати свого бога, то що з того вийде доброго?
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
Nowi nebezpechni dijannia tak zwanych Ridnowiriw na Ternopilshchynni: ZACHYSTYMO CHRYSTYJANSKU (KATOLYCKU) WIRU!!
1. Wideo TSN:http://tsn.ua/video/video-novini/?page=1&media_id=244399&items=22989&type=0
2. Preskonferencija Buchackoj Eparchij: http://buchacheparchy.org.ua/component/ ... rhiji.html
1. Wideo TSN:http://tsn.ua/video/video-novini/?page=1&media_id=244399&items=22989&type=0
2. Preskonferencija Buchackoj Eparchij: http://buchacheparchy.org.ua/component/ ... rhiji.html
Пропоную проглянути статтю з фотками про село Саджівка Гусятинського рн Терн. об. І зверніть уваги на шокуючі коментарі....багато яких просто видалено
http://www.bereh.net/news/vidnovleno_idola_u_kyjevi_i_zahcyst_hcrystowoji_wiry_w_ternopoli/2009-09-26-37
http://www.bereh.net/news/vidnovleno_idola_u_kyjevi_i_zahcyst_hcrystowoji_wiry_w_ternopoli/2009-09-26-37
обгорівший перун

обгорівший перун

Востаннє редагувалось 29 грудня 2011, 00:16 користувачем 7sen, всього редагувалось 1 раз.
РІДНОВІРИ - нова виразка на тілі Церкви Христової
Я теж ношу вишиванку і з свастичним орнаментом в тому числі, але для мене це просто культура мого народу, історія моєї нації, це звязок з предками і не більше. Но це не привід зрікатись від Бога і молитись якомусь поліну.
Шановні браття і сестри українці! З повагою ставлюся до вас бо розумію, що кожна людина являється часточкою Всевишнього Бога. В особливості поважаю кардинала Л.Гузара, завжди приємно його чути і бачити, відчувати його благість.
Нещодавно був вражений нападками так званих "правовірних" грекокатоликів на кардинала Гузара. Їхні аргументи смішні і розсипаються моментально, грунтуються на сліпому фанатизмі і чийомусь підбурюванні. Знаючи, що правовірні то назва, котру носить РПЦ (ortodoxia), напрошуються певні думки. Але так чи інакше смішно слухати звинувачення тієї приємної благосної особистості, котру завжди приємно послухати. Смішне звинувачення Гузара у виправдовуванні "маятника". Всевишній може нам повідомити необхідне у будь-який спосіб хоч то сном, хоч фразою перехожого, чи то маятником. Все під силу Всевишньому Богу! Ще смішніше звинувачення у підтримці гомосексуалістів, яке грунтується на вирваних з речення кількох словах без змісту усього речення.
Але ж ви поступаєте саме таким чином. Як писано у Біблії "чиніть так як хочете щоб чинили вам". То чому ж ви опускаєтеся до цього рівня? Чому тих, хто не так як ви славить Всевишнього, називаєте "виразкою"?
Як ви так і ми рідновіри добре розуміємо (це живе у нашому єстві), що Всевишній Єдиний і що і буддисти, і мусульмани, і християни, і рідновіри славлять Всевишнього просто у свій спосіб, називаючи його по-своєму, на рідній мові і служачи у свій звичай. Кожен іде своєю дорогою, котру проторували його предки. Кожному народові Всевишній дарував свою рідну мову, землю і звичай, віру. Тобто, ті інструменти, які дозволяють йому якнайкраще контактувати з Вишніми Силами. То хто дав вам праву осуджувати будь-кого, а тим паче свого брата, котрий використовує те, що дав йому Всевишній, свій звичай, свою віру? Чому християнин може себе почувати єдиним, хто відає істину? "Унизиться той, хто возвисився".
Ви можете собі уявити, що шаман Якутії приїхав в Африку і спорить, наприклад, з Ефіопським колдуном? Ні. І я не можу, бо як один так і другий розуміють, що у кожного своя путь! То чому хтось може собі дозволити собі назвати когось "виразкою" та ще на чийомусь чужому тілі? А що мусульмани, буддисти, іудеї? Я рідновір. То чому хтось мене називає "виразкою"? І чому це я на "тілі Церкви Христової"? Про що думаємо те й притягуємо у життя!
До речі, та "вигадана" справа про плюндрування капища і побиття кількох рідновірів натовпом священиків і націоналістів Тернопільської організації "Тризуб" (краще сказати нацистів) добігає кінця. Справа уже в суді. І цим "священикам" грозить тюремне ув"язенння на тривалі терміни. Хоча ви розумієте, що мирський суд то є ніщо в порівнянні з Судом Небесним. Від нього нікому не заховатися! І зачинщик цього дійства священик (пробачте забув ім"я) уже помер, а той священик, що зпилював кумир Перуна страждає від загноєння рук. Отже, справедливість є і Бога не оманиш солодкими словами. Бог бачить у кого віра справжня, а хто просто зверхньо ставиться до іновірців. Святиня є святиня незалежно від того, якої конфесії. Через святині люди поєднуються з Богом. Це образи Бога. Так християни поєднуються з Ісусом, використовуючи розпяття і ікони.
Що відносно свастики так кожен хто мудрий розуміє, що це настільки прадавній символ, що присвоїти його неможливо, не може вона належати якомусь одноиу народові. Зустрічається свастика і у індіанців Америки, і в Африці, і в Азії, і в індусів, і в білорусів, українців, росіян і т.д. Підіть подивіться в музеї вишиванок і ви знайдете ці "нацистські" вишивки
Браття і сестри! Гуртуємося, Будьмо в мирі і з миром! Не дозволяймо комусь зіштовхнути брата з братом лобами.
Нещодавно був вражений нападками так званих "правовірних" грекокатоликів на кардинала Гузара. Їхні аргументи смішні і розсипаються моментально, грунтуються на сліпому фанатизмі і чийомусь підбурюванні. Знаючи, що правовірні то назва, котру носить РПЦ (ortodoxia), напрошуються певні думки. Але так чи інакше смішно слухати звинувачення тієї приємної благосної особистості, котру завжди приємно послухати. Смішне звинувачення Гузара у виправдовуванні "маятника". Всевишній може нам повідомити необхідне у будь-який спосіб хоч то сном, хоч фразою перехожого, чи то маятником. Все під силу Всевишньому Богу! Ще смішніше звинувачення у підтримці гомосексуалістів, яке грунтується на вирваних з речення кількох словах без змісту усього речення.
Але ж ви поступаєте саме таким чином. Як писано у Біблії "чиніть так як хочете щоб чинили вам". То чому ж ви опускаєтеся до цього рівня? Чому тих, хто не так як ви славить Всевишнього, називаєте "виразкою"?
Як ви так і ми рідновіри добре розуміємо (це живе у нашому єстві), що Всевишній Єдиний і що і буддисти, і мусульмани, і християни, і рідновіри славлять Всевишнього просто у свій спосіб, називаючи його по-своєму, на рідній мові і служачи у свій звичай. Кожен іде своєю дорогою, котру проторували його предки. Кожному народові Всевишній дарував свою рідну мову, землю і звичай, віру. Тобто, ті інструменти, які дозволяють йому якнайкраще контактувати з Вишніми Силами. То хто дав вам праву осуджувати будь-кого, а тим паче свого брата, котрий використовує те, що дав йому Всевишній, свій звичай, свою віру? Чому християнин може себе почувати єдиним, хто відає істину? "Унизиться той, хто возвисився".
Ви можете собі уявити, що шаман Якутії приїхав в Африку і спорить, наприклад, з Ефіопським колдуном? Ні. І я не можу, бо як один так і другий розуміють, що у кожного своя путь! То чому хтось може собі дозволити собі назвати когось "виразкою" та ще на чийомусь чужому тілі? А що мусульмани, буддисти, іудеї? Я рідновір. То чому хтось мене називає "виразкою"? І чому це я на "тілі Церкви Христової"? Про що думаємо те й притягуємо у життя!
До речі, та "вигадана" справа про плюндрування капища і побиття кількох рідновірів натовпом священиків і націоналістів Тернопільської організації "Тризуб" (краще сказати нацистів) добігає кінця. Справа уже в суді. І цим "священикам" грозить тюремне ув"язенння на тривалі терміни. Хоча ви розумієте, що мирський суд то є ніщо в порівнянні з Судом Небесним. Від нього нікому не заховатися! І зачинщик цього дійства священик (пробачте забув ім"я) уже помер, а той священик, що зпилював кумир Перуна страждає від загноєння рук. Отже, справедливість є і Бога не оманиш солодкими словами. Бог бачить у кого віра справжня, а хто просто зверхньо ставиться до іновірців. Святиня є святиня незалежно від того, якої конфесії. Через святині люди поєднуються з Богом. Це образи Бога. Так християни поєднуються з Ісусом, використовуючи розпяття і ікони.
Що відносно свастики так кожен хто мудрий розуміє, що це настільки прадавній символ, що присвоїти його неможливо, не може вона належати якомусь одноиу народові. Зустрічається свастика і у індіанців Америки, і в Африці, і в Азії, і в індусів, і в білорусів, українців, росіян і т.д. Підіть подивіться в музеї вишиванок і ви знайдете ці "нацистські" вишивки

Браття і сестри! Гуртуємося, Будьмо в мирі і з миром! Не дозволяймо комусь зіштовхнути брата з братом лобами.
Слава Всевишньому Богу!
Запрошую на оновлений сайт Львівського знахаря вертебролога Славолюба Богача
Запрошую на оновлений сайт Львівського знахаря вертебролога Славолюба Богача
Славолюб писав: Шановні браття і сестри українці! З повагою ставлюся до вас бо розумію, що кожна людина являється часточкою Всевишнього Бога.
людина є людиною, а Бог є Богом. Ніякіх "часточок"
Славолюб писав: Смішне звинувачення Гузара у виправдовуванні "маятника". Всевишній може нам повідомити необхідне у будь-який спосіб хоч то сном, хоч фразою перехожого, чи то маятником. Все під силу Всевишньому Богу! Ще смішніше звинувачення у підтримці гомосексуалістів, яке грунтується на вирваних з речення кількох словах без змісту усього речення.
на Форумі про це існує окрема тема - щоб не офтопити тут лише скажу, що не гадає +Любомир на маятнику і не підтримує гомосексуалізм
Славолюб писав:... Як ви так і ми рідновіри добре розуміємо (це живе у нашому єстві), що Всевишній Єдиний і що і буддисти, і мусульмани, і християни, і рідновіри славлять Всевишнього...
ні - божки, яким покланяєтесь, в кращому разі вигадки етнографів та боввани, в гіршому - чортівня
Про мусульман тощо пошукайте в інших темах Форуму - Ви помиляєтесь.Славолюб писав:... Як писано у Біблії "чиніть так як хочете щоб чинили вам". То чому ж ви опускаєтеся до цього рівня? Чому тих, хто не так як ви славить Всевишнього, називаєте "виразкою"?.. "Унизиться той, хто возвисився"...
мовою Біблії "рідновірство" як і будь яке ідолянство називається гидота - в Святому Письмі написане не лише те, що Вам приємно цитувати.
Славолюб писав:... Кожен іде своєю дорогою, котру проторували його предки...
українці більш як тисячу років торують Христові дороги.
Якщо Вам розходиться в глибшій давності, то чому б тоді не залісти на пальму, з якої колись зліз предок?
Або з іншого боку зайдемо: чому б тоді Вам не відмовитись від здобудків цивілізації, які Бог відкрив неукраїнцям??
Славолюб писав:... Чому християнин може себе почувати єдиним, хто відає істину? ...
бо Бог не казковий національний герой - Він Є
Славолюб писав:... То чому хтось мене називає "виразкою"? ...
та бо ідолянство - це гидко
Славолюб писав:... І чому це я на "тілі Церкви Христової"? ...
весь світ є Христовою Церквою.
Славолюб писав:...справа про плюндрування капища і побиття кількох рідновірів натовпом священиків...
якщо так - ті священики будуть новими мучениками за Христа. Як і багато святих і мучеників та подвижників, що палили ідолів, рубали "святі дерева", руйнували капища божків... Поцікавтесь історією.
MOD: Вам бан за пропаганду гидоти ідолянства
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
дійсно цікаво: в чому різниця між паленням цього божка і діями пастора, про які тут і далі?
З повагою, о.Олег
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
повторюся, довелось поспілкуватись з язичником... Мороз по шкірі... Дикість якась... Мороза кисилем годувати, бо в них воскресіння, а вчора, виявляється, благовіщення -д/н перунки...
складається враження, що в такий спосіб, люди ховаються від проблем у чеховський "футляр"... Велесова книга - достовірніша від Біблії, яку євреї "здерли" у шумерів...
складається враження, що в такий спосіб, люди ховаються від проблем у чеховський "футляр"... Велесова книга - достовірніша від Біблії, яку євреї "здерли" у шумерів...
Не бійтеся!
-
Йосип Вісаріоноаич
- активний учасник

Враховуючи рішучий характер княгині Ольги мені важко уявити, що вона не охрестила свого сина Святослава у дитинстві, так званого "останього язичницького князя Русі". Без Божої допомоги він би не зміг зокрема визволити свою батьківщину від хазарської окупації. І без цього визволення би не відбулося майбутнє хрещення народу.
Дивуюся чому до сих пір християни не поставили памятник Святославу. Святе місце пустим не буває.
Дивуюся чому до сих пір християни не поставили памятник Святославу. Святе місце пустим не буває.
Йосип Вісаріоноаич писав:Враховуючи рішучий характер княгині Ольги мені важко уявити, що вона не охрестила свого сина Святослава у дитинстві, так званого "останього язичницького князя Русі". Без Божої допомоги він би не зміг зокрема визволити свою батьківщину від хазарської окупації. І без цього визволення би не відбулося майбутнє хрещення народу.
а звідки, окрім Ольги, можете припустити те, що Святослав був християнином?
(що не робить його негідним пам'ятника)
(хоч я не дуже за пам'ятники в загальному...)
З повагою, о.Олег
-
Йосип Вісаріоноаич
- активний учасник

о.Олег писав:Йосип Вісаріоноаич писав:Враховуючи рішучий характер княгині Ольги мені важко уявити, що вона не охрестила свого сина Святослава у дитинстві, так званого "останього язичницького князя Русі". Без Божої допомоги він би не зміг зокрема визволити свою батьківщину від хазарської окупації. І без цього визволення би не відбулося майбутнє хрещення народу.
а звідки, окрім Ольги, можете припустити те, що Святослав був християнином?
(що не робить його негідним пам'ятника)
(хоч я не дуже за пам'ятники в загальному...)
З повагою, о.Олег
З його особистих рис:
Він не був себелюбцем ( як чи не усі язичники).
Він був людиною надзвичайної відваги.
Був надзвичайно скромним в особистих потребах.
Не виносився над своїми підлеглими (жив як простий солдат).
Не був гонителем християн будучи правителем язичницької держави.
Глибоко розумів суть свого призначення.
Не гонився за особистим земним щастям.
Не боявся смерті.
Глибоко любив свій народ і свою батьківщину.
Мав простий і глибокий розум.
Мав Божу поміч.
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
Язичництво небезпечне для людської душі ще через те, що використовує магію (окультизм), різні ворожіння, що є контактом зі злими духами та суперечить волі Творця! Таке "рідновір'я" є з області важкого гріха!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
-
Йосип Вісаріоноаич
- активний учасник

o.Mykil писав:Язичництво небезпечне для людської душі ще через те, що використовує магію (окультизм), різні ворожіння, що є контактом зі злими духами та суперечить волі Творця! Таке "рідновір'я" є з області важкого гріха!
від Славолюба:
До речі, та "вигадана" справа про плюндрування капища і побиття кількох рідновірів натовпом священиків і націоналістів Тернопільської організації "Тризуб" (краще сказати нацистів) добігає кінця. Справа уже в суді. І цим "священикам" грозить тюремне ув"язенння на тривалі терміни. Хоча ви розумієте, що мирський суд то є ніщо в порівнянні з Судом Небесним. Від нього нікому не заховатися! І зачинщик цього дійства священик (пробачте забув ім"я) уже помер, а той священик, що зпилював кумир Перуна страждає від загноєння рук. Отже, справедливість є і Бога не оманиш солодкими словами. Бог бачить у кого віра справжня, а хто просто зверхньо ставиться до іновірців. Святиня є святиня незалежно від того, якої конфесії.
У цьму конкретному випадку (якщо він дійсно мав місце) я не бачу ніякої містики і навіть магії. Рекомендую прочитати мій допис на "Гуманітарних дисциплінах": "Сучасні методи ліквідацій українців панівним паразитичним етносом".
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
Йосип Вісаріоноаич писав:У цьму конкретному випадку (якщо він дійсно мав місце) я не бачу ніякої містики і навіть магії.
Я не відсилався до того випадку і, як бачите, висловився цілком загально, бо досліджував теж язичницькі принципи. Язичництво (поганство) йде тісно і парі з окультизмом, всяким заграванням зі злими духами, тому є проти людської гідності та вічного спасіння людини. Магія (тяжкий гріх проти 1-ої Божої Заповіді) у безпросвітному та грішному поганстві чи "рідновірстві" http://www.youtube.com/watch?v=hov4HQtSgYI
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
7sen писав:обгорівший перун
А дрова і призначені для вогню! Нічого дивного!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
-
Йосип Вісаріоноаич
- активний учасник

o.Mykil писав:
Я не відсилався до того випадку і, як бачите, висловився цілком загально, бо досліджував теж язичницькі принципи. Язичництво (поганство) йде тісно і парі з окультизмом, всяким заграванням зі злими духами, тому є проти людської гідності та вічного спасіння людини. Магія (тяжкий гріх проти 1-ої Божої Заповіді) у безпросвітному та грішному поганстві чи "рідновірстві"
Згідний.
У тих поганих справах важливо визначитися де вплив магії, а де звичайні високо технологічні злочинні дії, де магія є лише умисним "фіговим листком". Можливо я помиляюся, але магія є дієвою лише там де є якась згода суб'єкта на котрого вона спрямована; не лише пряма згода (у вигляді реального звертання до ворожбитів і т.д.), а й "згода" як необережність, чи взагалі "згода" як спосіб життя (відверто гріховний), який провадить цей нещасний субєкт. Я це так попередньо визначаю.
Re:
ljubomyr_ps писав:У їхніх поглядах є великі прояви нацизму, на їхніх вишиванках всюди проглядається свастика (варто переглянути тільки їхні сайти kozaky.org.ua та perun.in.ua).

На фото: розписна трипільська чаша із зображенням свастики (Усатове, 4 тис. до н. е.) з музею Трипільської культури «Прадавня Аратта-Україна»
Хоч би вивчили свою історію, перш ніж прославляти чужу віру.
o.Mykil писав:А дрова і призначені для вогню! Нічого дивного!
У вас все призначене для вогню. І красиві дівчата, які допомагали людям, лікуючи травами, і люди, які вірили, що Земля кругла... Це все ж від чорта!
Re: Re:
вітаємо на Форумі, пане Ладомир. Нажаль, мій досвід розмов з представниками різного роду язичництва завжди невдалий - втікають від розмови... Надіюсь, хоч Ви не будете викрикати гасла, а вести дискусію.
та чому ж - знаємо історію. Ви (не лише особисто Ви - ідоляни, з якими розмовляв) робите помилкове припущення, що християни приписують собі винайдення графічного хреста. Логічна помилка
А стосовно віри - пропагуєте шлях до пальми, з якої, якщо довіряти деяким добрим людям, колись зліз предок. Замість розвитку пропагуєте деградацію.
ні - не все призначене до вогню. А відьми - були і є. Трави-травами, але це все ще лікар - не відьма. Про людей же, що твердили про круглу землю - не купляйтесь на вигадки войовничого атеїзму і трошки більше розберіться в історії твердження і доказу форми землі: там все священики, богослови... До них себе не причислюйте - жодного ідолянина
З повагою, о.Олег
Ладомир писав: Хоч би вивчили свою історію, перш ніж прославляти чужу віру....
та чому ж - знаємо історію. Ви (не лише особисто Ви - ідоляни, з якими розмовляв) робите помилкове припущення, що християни приписують собі винайдення графічного хреста. Логічна помилка
А стосовно віри - пропагуєте шлях до пальми, з якої, якщо довіряти деяким добрим людям, колись зліз предок. Замість розвитку пропагуєте деградацію.
Ладомир писав:...У вас все призначене для вогню. І красиві дівчата, які допомагали людям, лікуючи травами, і люди, які вірили, що Земля кругла... Це все ж від чорта!
ні - не все призначене до вогню. А відьми - були і є. Трави-травами, але це все ще лікар - не відьма. Про людей же, що твердили про круглу землю - не купляйтесь на вигадки войовничого атеїзму і трошки більше розберіться в історії твердження і доказу форми землі: там все священики, богослови... До них себе не причислюйте - жодного ідолянина
З повагою, о.Олег
Тобто, для вас, пане Олеже, святкування Рідних свят, створення цих же самих писанок, співання колядок (звичайно, це все змінило свій зміст, але ж залишилось традицією) є деградацією?
Щодо "злізання з пальми", тут мушу посперечатись. Якби це був власний вибір наших предків, питань би не було. Та це не так. Було багато знищено людей, які не хотіли переходити на чуже, залишались при своєму - рідному.
Ніякому ворогу не знищити пам'яті народу.
та чому ж - знаємо історію.
Звичайно, я дуже задоволений, що вам це відомо. Також розумію, що свастика закарбувалась у пам'яті нашого народу як символ нацистів. Але ж перш ніж звинувачувати когось в чомусь, потрібно поцікавитись, чому саме так, а не інакше(чому саме свастика)?
У їхніх поглядах є великі прояви нацизму
Стає дуже весело з цього приводу)
- andrey s.
- старець

- Контактна інформація:
Ладомир писав:ljubomyr_ps писав:У їхніх поглядах є великі прояви нацизму, на їхніх вишиванках всюди проглядається свастика (варто переглянути тільки їхні сайти kozaky.org.ua та perun.in.ua).
Не варто брати якусь цитату і використовувати(підганяти) її під загальне бачення сторони(конкретно Християнства), до якої явно не байдужі(що вже добре
)А зробивши це, тобто самому зробивши це, протиставляти себе придуманому антиобразу, і таким чином виражати своє "фе".
Якщо я Вас не вірно зрозумів, то пробачте.(просто так скидається)
Давайте якось конструктивніше.
У свастиці, точніше у тому що називають свастикою, бачу тільки вкрадений нацистами символ, і тільки.
У чому власне саме питання, тобто що є предметом розмови.(якось не можу це зрозуміти, буду вдячний за пояснення)

З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
Ладомир писав:...Тобто, для вас, пане Олеже, святкування Рідних свят, створення цих же самих писанок, співання колядок (звичайно, це все змінило свій зміст, але ж залишилось традицією) є деградацією?...
звідки таке припущення? Деградацією називаю "залишались при своєму - рідному" (при детальнішому розгляді важко не помітити, що це лише створене сучасними нам з Вами людьми релігієподібне явище з претензією на звання "свого-рідного") у зв'язку з тим, що воно "своє-рідне", некритичне оголошення українців (бо в основному залишки їхньої культури знайдені на "своїй-рідній" землі) духовними нащадками Трипілля, заявами про тих "які хотіли залишитись при своєму-рідному" і, відповідно, подальше вигадання/міфологізування цієї духовності (завдяки різного роду мовним спекуляціям; "знайденням" і "пропажою" "Велесової Книги" тощо); "трактуванням" свастя (з глобальним похитуванням головою "потрібно поцікавитись, чому саме свастика" - знавав такого собі Анатолія Кондратьєва (а називаючий себе "вільнодумом" Микола Пономаренко підло підписав мене на свою розсилку) і наврят чи запідозрите, що чогось про ці вигадки (або доведіть невигаданість) ще не чув...) і т.д... Це пальма, прошу пана. Вигадана, запакована/подана для сприйняття націоналістично перейнятої людності, але "пальма"...
З повагою, о.Олег
Деградацією називаю "залишались при своєму - рідному" [size=85](при детальнішому розгляді важко не помітити, що це лише створене сучасними нам з Вами людьми релігієподібне явище з претензією на звання "свого-рідного")
Щодо створення самими людьми релігією, так можна сказати і про християнство. Фактично, це є секта юдаїзму. Один з ритуалів вашої релігії, свята євхаристія - походить з нього. Найсправжніший людський канібалізм, був замінений спочатку на поїдання барана, а потім вже на християнське таїнство.
Поїдання "тіла" і "крові" когось, задля зближення з поїдженим, це дуже цивілізовано, це просто крок в еволюції людства!!!
У чому власне саме питання, тобто що є предметом розмови.(якось не можу це зрозуміти, буду вдячний за пояснення)
Прочитайте перший пост теми. Якби вас назвали якимось вбивцею, бо у вас схожі зачіски, ви би просто мовчали? Підставили б другу щоку?)
Ладомир писав:Деградацією називаю "залишались при своєму - рідному" [size=85](при детальнішому розгляді важко не помітити, що це лише створене сучасними нам з Вами людьми релігієподібне явище з претензією на звання "свого-рідного")
Щодо створення самими людьми релігією, так можна сказати і про християнство. Фактично, це є секта юдаїзму. Один з ритуалів вашої релігії, свята євхаристія - походить з нього. Найсправжніший людський канібалізм, був замінений спочатку на поїдання барана, а потім вже на християнське таїнство.
Поїдання "тіла" і "крові" когось, задля зближення з поїдженим, це дуже цивілізовано, це просто крок в еволюції людства!!!
тобто юдеї їли барана, щоб зблизитись з поїдженим?
Розсмішили. В кожному разі я грішний не претендую говорити з Вами на рівних про те, що Ви не знаєте (не хочу Вас банити за блюзнірство, на яке Ви і не дуже свідомо спроможні з того, що написали, але і несвідомість не допоможе, якщо продовжите на християнському Форумі говорити про Святі Таїнства) - говорю саме про те, що пропагуєте. Відповідно прошу звернути увагу на Вашу тезу про "своє-рідне" і порозуміймося: "свому-рідному", про яке Ви говорите цитуючи трипільські глеки/орнаменти вишивки - років двадцять від винайдення. Якщо порівнювати на "своє-рідне" Християнство і те явище, яке, як виглядає (адже зачепив, пишите, Вас перший допис теми) погоджуєте Ви: Християнство - своє/рідне; ідолянство до українства не має жодного стосунку. Хіба прагне якимось чином втертися в довіру сучасному українцю, використовуючи то кераміку, то ще щось, то якогось з Велетів українства, який/яка щось та і сказав негативного про Церкву тощо... З повагою, о.Олег
о.Олег писав:тобто юдеї їли барана, щоб зблизитись з поїдженим?

- andrey s.
- старець

- Контактна інформація:
Ладомир писав:У чому власне саме питання, тобто що є предметом розмови.(якось не можу це зрозуміти, буду вдячний за пояснення)
Прочитайте перший пост теми. Якби вас назвали якимось вбивцею, бо у вас схожі зачіски, ви би просто мовчали? Підставили б другу щоку?)
Ви вже мені пробачте, но я би взагалі за Рідновірів не згадував, без наявної потреби.(тобто у мене інші погляди на то)
Я навіть не уявляю, а головне, рахую шкідливим для Вас, заглиблюватись в обговорення цих тем.
Тай балакати нема про що, в контексті запропонованому Вами.(така собі розмова ні про що, в якій Ви бачите щось, а я тільки сум
)З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
Назва теми – невірна. Докорінно! Рідновірство і «Християнство» - суниці з різних галявин. А те, що у своїх тисячолітніх проблемах «християни» винуватять язичників, то є фальш. Як ви поміж себе не можете любитися, а чубитеся, то в чім наша вина?! Як від вас паства біжить, або взагалі не ходить, то ми тут до чого?!
І хто сказав, що «християни» існують? Ні, справжніх «християн» нема. Є лише секти православних, уніатів, мормонів, баптистів, яговістів і т.д. і т.п. А «християн» нема. Були вони ще у І столітті нової ери. І все! Далі віра скінчилася, і почалися бізнес та політика. Хто зараз є «християнином»? Нема зараз жодного «християнина»! Є лише блазні, «обрядники». Вони не «християни», а самозванці.
Самозвані «християни» роблять аборти, крадуть, ґвалтують і вбивають, створюють одностатеві шлюби, вживають і поширюють наркотики, займаються сутенерством, проституцією, викраданням дітей і продажем їх органів. А потім йдуть до сповіді, і - знов за старе! Або купляють собі прощення подачками в монастирі та своїм духівникам-раввинам. То ви хочете сказати, що цим спричиняєте прогресивний вплив на Світ? Через це ви більш цивілізовані і «несете світло» по Землі?
Ні! Насправді, як «християнство» починалося з «нищих духом», так воно і спочине.
Про сатанізм. Так само, як юдаїзм є церквою-матір’ю для «християнства», так само «християнство» є церквою-матір’ю для сатанізму. Бо вчення останнього збудоване на згадці Ягови та Ієшуї, та протиборстві з ними. А те, що сучасний «християнський» раввинат звинувачує язичників у сатанізмі, то все це насправді за вуха притягнене. Нема у світогляді язичників сатани! То ви нам його нав’язуєте. Насправді він – іпостась юдаїзму і, відповідно, його єресі-секти – «християнства».
Сучасна молодь не розуміє, чому вона повинна вшановувати того ж бога (Ягову та Ієшую) та пророків (Авраама та Мойсея), яких шанують хасиди, що приїздять до Умані.
Сучасна молодь не хоче брати участь у святкуванні юдейської Пасхи=Песаха. Сучасна молодь не усвідомлює себе рабами, бо відчуває себе людьми, народженими для самоствердження саме в якості людини, а не для зречення заради свого «господа».
Добро. Воно було до Ягови та Ієшуї, і буде після них. Для того, аби бути добрим, не треба бути юдеєм-«християнином». Достатньо бути собою і відповідати за свої вчинки. А не робити цапом-відбувайлом нечистого. Якщо ти особистість з душею, то САМ відповідай за свої вчинки, а не шукай для своєї негативної поведінки «громовідвід». «Йой, я не винен! То мене чорт поплутав…» - репетують «християни». А ти сам за себе і за свої злочини, рабська істото, відповісти не можеш?!
А, і ви найбільші патріоти України?! Приїдьте в Тячівський район, я вам покажу акт вандалізму над офіційною пам’яткою культури, над якою поглумилися і православні маскалі, і уніати. «Патріоти»…
Про прогрес ви краще розкажіть Галілео Галілею та Копернику. І тисячам іншим меш відомим вченим і просвітникам, яких за дві тисячі років катували і спалювали заради Ягови та Ієшуї. А що ж мовчите про спалені бібліотеки? Чи ви того не робили? А зачумлена Європа?
Критикуючи язичництво, «християни» не вдаються до аналізу нашого світогляду. Пишу світогляду, бо язичництво – це не релігія, а спосіб життя, складового якого є також і віра. Язичництво людину вважає людиною, а «християнство» - рабом. Язичництво вважає, що людина народилася для щастя і самовдосконалення, а «християнство» переконує: людина зачата і народжена у гріхови. Язичництво переконує, що рай – на землі і в цьому житті, а «християнство», що земля - гріховна, а рай буде лише «десь там колись».
Висновок: «християнство» - некрозна виразка на тлі цивілізації.
І хто сказав, що «християни» існують? Ні, справжніх «християн» нема. Є лише секти православних, уніатів, мормонів, баптистів, яговістів і т.д. і т.п. А «християн» нема. Були вони ще у І столітті нової ери. І все! Далі віра скінчилася, і почалися бізнес та політика. Хто зараз є «християнином»? Нема зараз жодного «християнина»! Є лише блазні, «обрядники». Вони не «християни», а самозванці.
Самозвані «християни» роблять аборти, крадуть, ґвалтують і вбивають, створюють одностатеві шлюби, вживають і поширюють наркотики, займаються сутенерством, проституцією, викраданням дітей і продажем їх органів. А потім йдуть до сповіді, і - знов за старе! Або купляють собі прощення подачками в монастирі та своїм духівникам-раввинам. То ви хочете сказати, що цим спричиняєте прогресивний вплив на Світ? Через це ви більш цивілізовані і «несете світло» по Землі?
Ні! Насправді, як «християнство» починалося з «нищих духом», так воно і спочине. Про сатанізм. Так само, як юдаїзм є церквою-матір’ю для «християнства», так само «християнство» є церквою-матір’ю для сатанізму. Бо вчення останнього збудоване на згадці Ягови та Ієшуї, та протиборстві з ними. А те, що сучасний «християнський» раввинат звинувачує язичників у сатанізмі, то все це насправді за вуха притягнене. Нема у світогляді язичників сатани! То ви нам його нав’язуєте. Насправді він – іпостась юдаїзму і, відповідно, його єресі-секти – «християнства».
Сучасна молодь не розуміє, чому вона повинна вшановувати того ж бога (Ягову та Ієшую) та пророків (Авраама та Мойсея), яких шанують хасиди, що приїздять до Умані.
Сучасна молодь не хоче брати участь у святкуванні юдейської Пасхи=Песаха. Сучасна молодь не усвідомлює себе рабами, бо відчуває себе людьми, народженими для самоствердження саме в якості людини, а не для зречення заради свого «господа».Добро. Воно було до Ягови та Ієшуї, і буде після них. Для того, аби бути добрим, не треба бути юдеєм-«християнином». Достатньо бути собою і відповідати за свої вчинки. А не робити цапом-відбувайлом нечистого. Якщо ти особистість з душею, то САМ відповідай за свої вчинки, а не шукай для своєї негативної поведінки «громовідвід». «Йой, я не винен! То мене чорт поплутав…» - репетують «християни». А ти сам за себе і за свої злочини, рабська істото, відповісти не можеш?!
А, і ви найбільші патріоти України?! Приїдьте в Тячівський район, я вам покажу акт вандалізму над офіційною пам’яткою культури, над якою поглумилися і православні маскалі, і уніати. «Патріоти»…
Про прогрес ви краще розкажіть Галілео Галілею та Копернику. І тисячам іншим меш відомим вченим і просвітникам, яких за дві тисячі років катували і спалювали заради Ягови та Ієшуї. А що ж мовчите про спалені бібліотеки? Чи ви того не робили? А зачумлена Європа?
Критикуючи язичництво, «християни» не вдаються до аналізу нашого світогляду. Пишу світогляду, бо язичництво – це не релігія, а спосіб життя, складового якого є також і віра. Язичництво людину вважає людиною, а «християнство» - рабом. Язичництво вважає, що людина народилася для щастя і самовдосконалення, а «християнство» переконує: людина зачата і народжена у гріхови. Язичництво переконує, що рай – на землі і в цьому житті, а «християнство», що земля - гріховна, а рай буде лише «десь там колись».
Висновок: «християнство» - некрозна виразка на тлі цивілізації.
якби Ви спромоглися не сваритися, то зауважили б католика Галілея, священика Коперника і т.д... Не втирайтеся між хороші люди - вони християни. А Ви, нажаль, типовий ідолянин
, який спромагається лише на штампи-лозунги, по-дитячому надіючись, що вишуковування чи вигадування бруду в християнах, зробить привабливим дерев'яного боввана
бан за наклепи
а жаль - про "своє-рідне" (єдине, на що купляєте бідних марновірних українців) так і не спромоглися відповісти...
З повагою, о.Олег
, який спромагається лише на штампи-лозунги, по-дитячому надіючись, що вишуковування чи вигадування бруду в християнах, зробить привабливим дерев'яного боввана
бан за наклепи
а жаль - про "своє-рідне" (єдине, на що купляєте бідних марновірних українців) так і не спромоглися відповісти...
З повагою, о.Олег
Artorix писав:Критикуючи язичництво, «християни» не вдаються до аналізу нашого світогляду.
Підозрюю - Ви також не вдавались до аналізу "християнства"...
Спробуйте, - воно того варте!

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей