Про аморальність гомеопатії

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Re: Про аморальність гомеопатії

Повідомлення o.Mykil » 26 січня 2010, 07:20

brunia писав: але гомеопатичні ліки, які призначають традиційні лікарі нічим окультним чи гріховним не вважаю, тим паче, що вони є в офіційними в лікарських класифікаторах та довідниках і затвердженні МОЗ

Так, окультизм нині проникає у різні частини життя людей, зокрема медицину, маскуючись часом і під науковість... По-моєму, в Україні на державному рівні навіть існує професія ворожки?... %)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Олюнька
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення Олюнька » 27 січня 2010, 15:02

Вчора виявила, що користуюсь гомеопатичною маззю :shock:, не просто користуюсь, але ще й іншим рекомендую. Отакі "пироги". Не знаю, я отак час від часу перечитую дописи з цієї гілки, конкретних висновків для себе не можу зробити. Про ті всі афлубінчики-антигрипінчики, то і так зрозуміло що воно все не дієве, а от, для прикладу, та мазь допомогла не одному і не раз... виробник - німецька фірма, тобто виготовлено на заводі, а не в підсобці аптеки. А як (чи) тут ще приплітається окультизм, взагалі не знаю. От і будь мудра. :unknown:
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 27 січня 2010, 19:05

Перше попередження для користувача brunia!

Перехід з обговорюваного предмету на особистості, що в науці логіці, до речі, є найнижчим рівнем спілкування поряд з іншими, та неповага до співрозмовників, явні образи як і тих,що відповідають за лад на форумі, зокрема у питаннях релігійно-християнських! Останнє повідомлення видалено. Якщо ситуація не покращиться - буде бан.

І взагалі "гарячу" тему вважаю вичерпаною. Надіюся, рано чи пізно свята Христова Церква підтвердить остаточно окультність гомеопатії і не тільки, що належить до нетрадиційної медицини та не є однозначною, як бачимо з усього!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 18 червня 2010, 07:47

Світовий бестселер про секти українською, де також знадано і про окультну гомеопатію http://christusimperat.org/uk/node/28906
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

brat Martyn
активний учасник
активний учасник
Контактна інформація:

Повідомлення brat Martyn » 17 серпня 2010, 22:39

Дивно, але про гомеопатію мені теж якось важко зробити однозначний висновок.
В чому я на даний момент переконався, так це в аморальності "традиційної" сучасної медицини, орієнтованої на смерть.
Шкода, що християни рядом з невірними з великою довірою бігають до лікарів по "святу воду"...
Звичайно, в окультизмі сучасну медицину звинуватити тяжко, але у повному атеїзмі точно можна.
Релігія смерті - так назвав сучасну медицину один з крупніших американських педіатрів Роберт Мендельсон.
Релігія хоча б тому, що вона просто напичкана речима, в які просто треба вірити, бо глузду і сенсу в них знайти неможливо, окрім, звичайно, заробітку лікарів-жреців.

На захист гомеопатії наразі можу сказати таке, що гомеопатичне розуміння "хвороби" набагато ближче до автентичного, ніж відповідне розуміння сучасної офіційної медицини. Це твердження не знижує ступінь можливо присутнього в гомеопатії окультизму, але будьте певні, якщо Ви ходите при кожній ліпшій нагоді до традиційного лікаря, то грішите не менше.
© 1983-2013 Maryan Kachmar: Ето неловкое чуство..: коли дорослий світ до люті огидний, а дитиною залишатися не вихід.
Skype: m.s.kachmar; e-mail: [email protected]; або сайти: www.simport.org.ua, www.photography.kachmars.com

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 18 серпня 2010, 15:23

Найкраще не хворіти і просити Лікаря душ і тіл наших здоров"я.
А відносно діагностики... розповів життєву історію. Один пан, поважний пан, типу невіруючий Хома, був почесним донором і вважав себе дуже здоровим. Якось, жінка на силу затягла на діагноста і лікар, який працює по методу Фоля, визначила, що чоловік в свій час переніс механічну жовтуху, тобто його печінка інфікована. Він, звичайно, цьому не повірив і висміяв лікарку. Коли на Скнилові сталася трагедія, багато людей здавало кров потребуючим і той чоловік теж пішов. Цього разу всіх бажаючих уважно перевіряли і виявилося..., що чоловік справді переніс гепатит і він не може бути донором. Для нього це був шок. Ось як перевіряють кров і як діагностують в офіційній медицині. А скільки людей заразилось через недбалість лікарів?
На жаль, традиційна медицина з недбалими лікаріями, часто скорочує життя людям, а "нетрадиційники" часто виявляються шахраями і теж несуть загрозу.
Тому знову наголошую, просити в БОга здоров"я і намагатись не грішити, бо хвороба часто є наслідком наших вчинків.
Не бійтеся!

brat Martyn
активний учасник
активний учасник
Контактна інформація:

Повідомлення brat Martyn » 18 серпня 2010, 23:54

До речі, ще одна незаперечна перевага гомеопатичних засобів перед "прогресивною" сучасною медициною в тому, що вони практично позбавлені побічних ефектів, і звичним хімічним, гормональним засобам чи антибіотикам годі до них дорівнятися. :)

Орієнтація на здоров"я, імунітет і природу - це без сумніву правильна позиція!
© 1983-2013 Maryan Kachmar: Ето неловкое чуство..: коли дорослий світ до люті огидний, а дитиною залишатися не вихід.
Skype: m.s.kachmar; e-mail: [email protected]; або сайти: www.simport.org.ua, www.photography.kachmars.com

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 19 серпня 2010, 00:10

brat Martyn писав:До речі, ще одна незаперечна перевага гомеопатичних засобів перед "прогресивною" сучасною медициною в тому, що вони практично позбавлені побічних ефектів, і звичним хімічним, гормональним засобам чи антибіотикам годі до них дорівнятися. :)

Орієнтація на здоров"я, імунітет і природу - це без сумніву правильна позиція!

Неправда! Почитайте хоча б цю тему від самого початку. Дещо з початків, висновки експертів:

Думка, що гомеопатичні ліки не мають шкідливої дії – це всього-на-всього лише омана!!! Доказом для нас може також слугувати і свідоцтво колишнього ідеолога гомеопатії (!!) доктора Тайлора Кента, який визнає: “Я зустрівся з пацієнтом, який 7 років терпів від наслідків гомеопатичного ліку “Lachesi” – “зміїний яд”. “Маю пацієнтів, які терплять через “Selfur” та інші сильнодіючі ліки. Шкідлива дія тих ліків триває не раз кілька років…”. Д-р Т. Кент далі подає такі досвіди: “Всі гомеопатичні ліки впливають передусім на волю та свідомість. Деякі діють і на одне, і на друге. Вони мають вплив на вольові і розумові здібності, а також діють на тканини, функції та відчуття. При досліді над “Aurum” твердимо, що той лік найбільше діє на чуття. Любов людини до життя є найсильнішою. “Aurum” діє так сильно, що нищить цю любов, і людина поповняє самогубство... “Argentum”, з другого боку, нищить чуйність – людина перестає бути раціональною, руйнується пам’ять. Так діє кожний гомеопатичний лік. Наперед впливає на людську думку, а потім поширюється на цілий організм.” Це підкреслюється позиція колишнього представника гомеопатії, а не її противника!
Коли відмаскувати рекламу на гомеопатичні ліки, то їхнє запрошення виглядатиме так: Чи ви хочете прийняти демона самогубства? Якщо бажаєте, то послужіться таким ліком як “Aurum”! А коли хочете втратити здоровий розум і скінчити на психіатрії – послужіться гомеопатичним ліком “Argentum”!
Бачачи, що гомеопатія не має нічого спільного з солідною медициною та негативно діє на здоров’я людини, ставимо собі питання: що ж є основою гомеопатії? З чого вона походить? Коли підемо до коріння, то зустрінемося тут із магією та віщуванням...

viewtopic.php?f=3&t=1025&start=15
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

brat Martyn
активний учасник
активний учасник
Контактна інформація:

Повідомлення brat Martyn » 19 серпня 2010, 22:58

o.Mykil писав:... А коли хочете втратити здоровий розум і скінчити на психіатрії – послужіться гомеопатичним ліком “Argentum”!
Бачачи, що гомеопатія не має нічого спільного з солідною медициною та негативно діє на здоров’я людини, ставимо собі питання: що ж є основою гомеопатії? З чого вона походить? Коли підемо до коріння, то зустрінемося тут із магією та віщуванням...[/i]

Аргентум -наскільки я знаю, це всього лиш "срібло", але менше з тим.
З останніми рядками я не погоджуюся зовсім!
Бо якщо те, що Ви тут пишете про гомеопатію правда, то вона навіть дуже схожа на сучасну "солідну" медицину. Дуже-дуже.
Отче, а Ви часом не лоббіюєте інтереси сучасної злочинної медицини на цьому форумі?
При чому банальним способом знищення конкурентів...
Мене дивує, що отці на наших парохіях роблять те саме навчаючи людей не ходити до бабок, а про офіційну злочинну медицину - ні слова. А-яяй!
Що найприкріше, що я сам досі залишаюся носієм цього згубного світогляду, який нам нав"язує сучасна медицина... ой не малі тепер доведеться прикласти зусилля, щоб викорінити це все.
Що значить одна офіційна система цілком толерує і покриває іншу, байдуже, що їхні ідеології діаметрально протилежні.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 20 серпня 2010, 00:47

brat Martyn писав:Отче, а Ви часом не лоббіюєте інтереси сучасної злочинної медицини на цьому форумі?

Ні. Не мав би я що робити. А взагалі до чого це, коли тема саме про "аморальність гомеопатії", нетрадиційної холістичної медицини, а не про все на світі? =@
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 20 серпня 2010, 01:02

brat Martyn писав:Аргентум -наскільки я знаю, це всього лиш "срібло", але менше з тим.

Всього лиш "срібло" безсиле само в собі. В ділянці гомеопатії, це не просте знане срібло, а на магічній основі. Який корінь, таке й інше.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

neoxgeforce
дописувач
дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення neoxgeforce » 20 серпня 2010, 09:36

o.Mykil писав:
brat Martyn писав:Аргентум -наскільки я знаю, це всього лиш "срібло", але менше з тим.

Всього лиш "срібло" безсиле само в собі. В ділянці гомеопатії, це не просте знане срібло, а на магічній основі. Який корінь, таке й інше.

Не просто срібло а
Іони срібла та його сполуки токсичні для деяких бактерій, вірусів, водоростей та грибів, що типово для важких металів, таких як ртуть та свинець, однак для срібла не характерна токсичність для людського організму, яка зазвичай асоціюється з цими важкими металами. Срібло вбиває численні мікроби in vitro, але тестування й стандартизація продуктів із вмістом срібла складні.

romanm
старець
старець

Повідомлення romanm » 20 серпня 2010, 10:46

neoxgeforce писав:
o.Mykil писав:

Не просто срібло а
Іони срібла та його сполуки токсичні для деяких бактерій, вірусів, водоростей та грибів, що типово для важких металів, таких як ртуть та свинець, однак для срібла не характерна токсичність для людського організму, яка зазвичай асоціюється з цими важкими металами. Срібло вбиває численні мікроби in vitro, але тестування й стандартизація продуктів із вмістом срібла складні.

Ви впевнені що срібло Не небезпечно для людини?

Just_me
Модератор
Модератор

Повідомлення Just_me » 20 серпня 2010, 11:30

Вибачте, за браком часу не перечитувала всю тему, лише кілька останніх сторінок, тому може й висловлю думку, котра вже була кимось опублікована.
Щодо гомеопатії, то тут питання, що вважати гомеопатією. Золото і срібло, як здавна доведено, мають позитивний вплив на організм. Особисто я фільтрую воду і ставлю туди срібну ложку, щоб вона там стояла, а потім ту воду п"ю, бо має антибактерицидні властивості, загоює рани. І ніяких шаманських обрядів. На практичному прикладі доведу. Коли дівчата проколюють вуха, то переважно вставляють туди срібні чи золоті сережки, тоді все загоюється швидко, коли ж одягають біжутерію - рана може загнивати. Думаю, не одна присутня на форумі дівчина чи жінка підтвердить з власного життя чи на прикладі дітей.

А що таке традиційна медицина? Хіба ж ліки, котрі ми вживаємо, виготовлені не на основі лікувальних властивостей різних речовин? Візьміть будь-які пігулки, мазі чи мікстури - така речовина відповідає за зниження тиску, така - за антимікробну дію, така - за розширення судин. То що, не лікуватися? :Search:
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

ShMariam
Модератор
Модератор

Повідомлення ShMariam » 20 серпня 2010, 19:18

Just_me писав:
А що таке традиційна медицина? Хіба ж ліки, котрі ми вживаємо, виготовлені не на основі лікувальних властивостей різних речовин? Візьміть будь-які пігулки, мазі чи мікстури - така речовина відповідає за зниження тиску, така - за антимікробну дію, така - за розширення судин. То що, не лікуватися? :Search:

Так, певний час приймала одні ліки - настоянка трав. Потім додивилася - вони гомеопатичні. Смак трав відчувається дуже сильно, отже там достатньо діючих речовин. Не розумію, в чому тут гріх?
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 20 серпня 2010, 21:56

ShMariam писав: Не розумію, в чому тут гріх?

Не хочеться знову повторюватися-поверніться, будь ласка, на початки теми, де все вже пояснено. Це не складно. Я сам писав теж про різницю гомеопатії від фітотерапії, наводив слова знавців у медицині, та й те, що в гомеопатії, за висловом одного гомеопата на гомеопатичному сайті, використовують навіть абортованих дітей у "лікуванні", "плодики", як кажуть, що є гидким явищем та протирічить християнським морально-духовним принципам! Хто хоче, той це збагне!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 20 серпня 2010, 22:04

ВОПРОС: Гомеопатическое лечение – это «травки», правда?

ОТВЕТ: Нет, неправда. Гомеопатическая фармация использует лекарства любого происхождения: растительного (чуть более половины), минерального (элементы, кислоты, естественные соли и соли, полученные путём катализа, драгоценные камни, газы), животного (организмы всех групп, препараты молока и крови, яды, выделения), человеческого, универсального (энергии), а также нозоды (болезненные продуты) и саркоды, органопрепараты (тканевые и органные лекарства из животных, абортивных плодиков, плаценты и прочие). Достаточное место в гомеопатической фармации занимают и специальным образом приготовленные известные в обычной медицине лекарства – гормоны, антибактериальные препараты, витамины, психотропные средства). Есть ещё аутонозоды – препараты, изготовленные из тканей или выделений самого больного. Однако, отличиями гомеопатических лекарств являются: технология изготовления, испытания на здоровых добровольцах (в отличие от обычной медицины, где испытания проходят на животных и больных людях, и оплачиваются производителями – заинтересованными фирмами). А «травками» занимаются фитотерапия и народная медицина.

http://www.polykhrest.od.ua/ans.php

viewtopic.php?f=3&t=1025&start=15
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Just_me
Модератор
Модератор

Повідомлення Just_me » 20 серпня 2010, 22:28

Ну, абортивний матеріал - я згідна. То до чого тут срібло?
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 20 серпня 2010, 22:36

Just_me писав:Ну, абортивний матеріал - я згідна. То до чого тут срібло?

А то того, що сама основа гомеопатії окультна сама в собі, тож дивимося на це цілісно. Більше тут про це viewtopic.php?f=3&t=1025&start=15
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Just_me
Модератор
Модератор

Re:

Повідомлення Just_me » 20 серпня 2010, 22:44

Yuriy D писав:Небезпечність гомеопатичних ліків полягає в тому, що лікує в них не речовина, а щось "інше"

А що "Інше" лікує в воді, насичені іонами срібла, як не самі іони? Наукою доведено. І практикою, я вже писала про заживляючі властивості. Я, направду, якби в цю тему не заглянула, й подумати не могла б про таке, як ви тут пишете. А мене, між іншим виховували в ДУЖЕ строгому християнському дусі, я з дитинства гороскопів не читала і в карти не грала, а срібло - як срібло. Так само, наприклад, грязі лікують, чи це теж можна заперечити?

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Re: Re:

Повідомлення o.Mykil » 20 серпня 2010, 22:49

Just_me писав:
Yuriy D писав:Небезпечність гомеопатичних ліків полягає в тому, що лікує в них не речовина, а щось "інше"

А що "Інше" лікує в воді, насичені іонами срібла, як не самі іони?

Тут не йде мова тільки про "стрібло", якщо придивитися уважно, а про основоположний гомеопатичний принцип лікування - подібне подібним. Що це таке, яке пряме відношення до магії і щоб не повторюватися багато, прошу на початки цієї теми чи деінде тут, дещо почитати собі. Взагалі вважаю цю тему вичерпною віддавна! :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 21 серпня 2010, 14:32

Подібне подібним... Пригадуєте фільм про Анжеліку... Граф де Пейрак "присадив" її на маленькі дози зміїної отрути, і коли королівський брат хотів її отруїти, в нього нічого не вийшло. Жінка не померла, вона благополучно все "вернула" назад. Це кіно, але даний приклад реальний. До речі, Де Пейрака вважали чаклуном, а він просто був мудрим і вченим. Мабуть, замудрим на свій час, бо зависників вистачає завжди. Але не про те мова!
БРєжнів і йому подібні парт рацівники з абортованих дітей (ембріонів) приймали ліки для вічної молодості, хоч їй те й не помогло.Послуги ж їм надавала традиційна медицина, а не шарлатани-гемеопати... То чому не користатись тим, що добре, але не все підряд, а мудро й виважено? Навколо нас багата природа( органічна і неорганічна). Чому не користуватись нею? А вода! Її цілющі властивості відомі всім. Хоча б для прикладу Йорданська.
Не бійтеся!

neoxgeforce
дописувач
дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення neoxgeforce » 21 серпня 2010, 15:04

прочанка писав:Подібне подібним... Пригадуєте фільм про Анжеліку... Граф де Пейрак "присадив" її на маленькі дози зміїної отрути, і коли королівський брат хотів її отруїти, в нього нічого не вийшло. Жінка не померла, вона благополучно все "вернула" назад. Це кіно, але даний приклад реальний. До речі, Де Пейрака вважали чаклуном, а він просто був мудрим і вченим. Мабуть, замудрим на свій час, бо зависників вистачає завжди. Але не про те мова!
БРєжнів і йому подібні парт рацівники з абортованих дітей (ембріонів) приймали ліки для вічної молодості, хоч їй те й не помогло.Послуги ж їм надавала традиційна медицина, а не шарлатани-гемеопати... То чому не користатись тим, що добре, але не все підряд, а мудро й виважено? Навколо нас багата природа( органічна і неорганічна). Чому не користуватись нею? А вода! Її цілющі властивості відомі всім. Хоча б для прикладу Йорданська.

читайте уважно
Гомеопатические разведения и концентрации
Разведения 1 к 10 именуются десятичными, обозначаются римской цифрой X или буквой D (1X=1D=1/10, 3X=3D=1/1000, 6X=6D=1/1000000). Точно так же, разведения 1 к 100 («сотенные») обозначаются римским цифрами C (1C=1/100, 3C=1/1000000 и так далее). Применяется два метода приготовления «сотенных» разведений по Ганеману и по Корсакову, для отличия в обозначении разведений добавляют латинские буквы H и K соответственно (1СН=1СК=1/100, 3СН=3СК=1/1000000). Также существуют LM-разведения, они готовятся из разведения 3С (которое принимается за единицу) к 50000, обозначается римскими цифрами LM (1LM=1/50000, 2LM=1/500000000 и т. д.). Большинство препаратов сегодня представлены разведениями от 3X до 30X, но и встречаются и большие разведения.[5] Разведение 1 моля «чистого» препарата до концентрации 1 : 6,022 × 1023 (по классификации гомеопатов 11,89С, 23,78D или 23,78X — округления степеней до сотых долей) будет содержать только одну молекулу исходного вещества. Таким образом, вероятность того, что 1 моль разведения 13C содержит хотя бы одну молекулу исходного вещества, равна 1 %, для 14С 0,01 % и т. д. Практически можно считать, что разведения с «гомеопатическим индексом» 12С и выше не могут оказывать никакого физического влияния, однако некоторые гомеопаты считают, что действие препарата при высоких разведениях даже усиливается, объясняя это тем, что вода обладает памятью, осуществляющей передачу биологической информации. По существу вопрос о природе полей или «биологической информации» гомеопаты предпочитают не обсуждать. Проблему составляет также то, что при больших разведениях количество примесей в гомеопатическом лекарстве неизбежно окажется больше, чем действующего вещества. Это связано с тем, что:
В веществе, на котором готовят разведения (вода, сахар) всегда есть примеси.
Водные растворы выщелачивают стекло пробирки, а сахар при перетирании захватывает частички ступки, и сам претерпевает химические превращения.
Таким образом, даже если допустить наличие у вещества памяти, не понятно, почему вещество помнит именно то, что в него добавили на первых стадиях изготовления препарата. Частицы загрязнений, очевидно, оказывают большее влияние на структуру воды или сахара, чем то вещество, от которого не осталось ни одной молекулы.

Якщо це дійсно деякі малі дози які мають фізичний вплив то нехай ця гомеопатія буде, але коли пропонують лікуватись "духовною есенцією" і вірити , постає питання вірити в що?

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 21 серпня 2010, 15:15

В Папському університеті читають гомеопатію як предмет, є курс підвищення кваліфікації для лікарів-гомеопатів.Є і в Україні духовні особи (сестри, священники)-лікарі, які практикують з благословення церковної влади.Сестра Августина, у Львові, вчилася три роки в Римі (Авентіно) у клініці професора Антоніо Мегро (старенький практикуючий католик, лікував багатьох і у Ватикані) і свідчить про дієвість цієї медицини. При спробах вияснити теоритичну базу можливости дії речовини за відсутності самої лікуючої речовини до вірян (не науковців) відповідає запитанням: "чи ми можемо відповісти на всі запитання?".
Так - намагаються описати дію препаратів теоритично, роздумуючи у площині квантової фізики тощо, але, каже сестра, фактом є, що гомеопатичні препарати стимулюють імунну та гормональну систему людини - діють там, де хімічні препарати безсилі, а пояснити спосіб дії - справа часу.
В кожному разі, каже сестра: Католицька Церква не забороняє гомеопатію. Висловлювання про заборону є приватними думками та їх поширенням відповідно до уподобань та ініціатив авторів...
Не бійтеся!

neoxgeforce
дописувач
дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення neoxgeforce » 21 серпня 2010, 15:26

Так - намагаються описати дію препаратів теоритично, роздумуючи у площині квантової фізики тощо

була б моя влада я б не дозволив досліджувати цю вітку науки. Все що буде(і було) придумане людством буде служити злу. Маємо, приклад, ядерна енергія,
згадаймо Хіросіму і Нагасакі, карибську кризу. Згадайте для чого був побудований коллайдер.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 21 серпня 2010, 15:36

є завжди вибір иміж добром і злом. До прикладу вогонь... Для одних - це засіб зігрівання і тепла, для іншим - спосіб знищення. Не варто однобоко підходити до проблеми. Прогрес може нести і добро ,і шкоду, взалежності, в які руки потрапити -добрі чи злі.
Не бійтеся!

neoxgeforce
дописувач
дописувач
Контактна інформація:

Повідомлення neoxgeforce » 21 серпня 2010, 15:38

прочанка писав:є завжди вибір иміж добром і злом. До прикладу вогонь... Для одних - це засіб зігрівання і тепла, для іншим - спосіб знищення. Не варто однобоко підходити до проблеми. Прогрес може нести і добро ,і шкоду, взалежності, в які руки потрапити -добрі чи злі.

Правильно. Моя думка така: якщо є якась імовірність, що прогрес потрапить в злі руки, то краще вже без прогресу.
Перше нам треба змінитись. Коллайдер створили для пошуку і дослідження елементарних частин, і можливо знайти бозон Хігса ('частка Бога').
P.S. Трохи не в тему.

прочанка
старець
старець

Повідомлення прочанка » 21 серпня 2010, 15:52

Я ввжаю, що будь-яке велике наукове відкриття стається тільки з Божої волі. Генії - це тільки носії інформації від Бога до решти людей. Інша справа, коли люди до цього неготові й незрілі, тоді й справді може бути біда, бо тоді починають працювати сили злого. А незрілим є людство через своє маловір"я й бездуховність. Так, що маємо, те що маємо.
Не бійтеся!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 25 серпня 2010, 07:45

Хм, католики (декотрі) займаються гомеопатією, Католицька Церква нібито ще не забороняє, ще не стрічається поки що офіційна позиція щодо цієї сумнівної ділянки нетрадиціної медицини, якись критичний аналіз усієї конструктвиної критики. Хіба десь потім... Слава Богу, що не бракує й об'єктивних пояснень про її окультну площину, езотерично-магічний корінь, зокрема з боку певного католицького духовенства у своїх творах (цитати були в цій вітці католицьких поважних священиків теж). Тільки береженого береже Бог, і душа-одна та безцінна.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 11 січня 2011, 07:26

Гомеопатія шкідлива для здоров’я

Згідно з дослідженнями австралійських вчених, гомеопатія є шкідливою для здоров’я людини. Коли ж вона використовується замість традиційної медицини, вона є смертельно небезпечною для здоров’я людини. До такого висновку дійшли вчені австралійської лікарської установи «Australian Paediatric Surveillance Unit».

Дослідження показало, що з 39 випадків лікування дітей гомеопатичними препаратами, у 30 випадках погіршення стану пацієнтів було напряму пов’язане з прийманням гомеопатичних засобів, а у 9 випадках - з відмовою від користування засобами традиційної медицини. Також у досліджені зазначається чотири смертельних випадки, коли батьки лікували своїх дітей виключно гомеопатичними ліками.

За матеріалами http://www.slobodnadalmacija.hr
http://news.christusimperat.org/gomeopa ... 99ya#point

«Гомеопатія: варто знати»

Академічний душпастир Медичного Університету та капелан Хоспісу Доброго Самарянина в м. Люблін (Польща), Автор відкриває перед нами небезпеку популярної сьогодні гомеопатії, способу лікування, заснованому на окультизмі.

http://apostol.if.ua/p0097.htm
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей