Це дійсно жах. Ну чого люди до якоїсь такої мерзоти додумуються? У мене більше слів навіть нема.Католицизм і... педофілія
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Re: Католицизм і... педофілія
Це дійсно жах. Ну чого люди до якоїсь такої мерзоти додумуються? У мене більше слів навіть нема.Розум людини обдумує путь її, але кроки її наставляє Господь.(Прип. Соломона 16:9)
Все буде добре!!!
Все буде добре!!!
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
Olya писав::shock: Це дійсно жах. Ну чого люди до якоїсь такої мерзоти додумуються? У мене більше слів навіть нема.
Я, бачте, зробив це посилання не, щоб перейти плавно на педофілію у мусульманстві (а знаю ще ряд фактів із сучасного відео про це, наприклад), бо маємо тут саме контекст католицизму. Просто хочу зазначити, що цей вид гріховності проникає чи не всюди... А чіпають не раз (особливо вороги християнства в цілому) чомусь тільки чомусь Католицьку Церкву, вельми впливову у світі, роблячи з неї немовби "козла відпущення", що не до кінця справедливо, звичайно.

Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
Боюся, що ця гидота проникла наскрізь у ВСЕ наше суспільство, незалежно від віри, національності і всякого такого 

Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.
romanm писав: ПО Вашому допису виходить, що педофілія більш всього росповсюджена серед католицьких священиків.
Мені, особисто вже остогидло постійно коректувати Ваші дописи, які нагадують скоріше пасквілі проти КЦ. Ви знаєте німецьку, було би добре якби Ви читали не тільки те, що пишеться проти Церкви, але , також і на її захист.
Саме так - і то серед целібатних священиків РКЦ розвинутих країн Заходу.
То ж радійте й веселіться:
У зв’язку з систематичними репресіями адміну Kaktus змушений припинити дописи на форумі ВСІЄЇ УГКЦ, який дехто пробує перетворити на приватний форум псевдонепомильного інквізитора, католицькішого за самого папу.
Kaktus емігрує на форум РІСУ. Хто хоче спілкуватися з ним і надалі, гайда туди.
Саме так - і то серед целібатних священиків РКЦ розвинутих країн Заходу.
То ж радійте й веселіться:
п. Кактус, ну що ж Ви себе ведете чк підліток пубертного віку? Або ми говоримо серйозно, або у модератора буде багато роботи підчищати Ваші дописи, бо таке залишати буде не гоже. Я Вам привів факт, ніщо не забороняє Вам зробити це ж саме.
"підсумки Папської п'ятирічки"
http://sobornews.org/index.php?option=c ... &Itemid=27
http://sobornews.org/index.php?option=c ... &Itemid=27
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
моя мама два місяці як перекладач провела в Австрії разом з нашими українськими фермерами, які переймали досвід. Перший місяць жила в одному містечку в домі місцевого священика. Йому десь було біля 60років і він жалівся, що належить до молодшої кагорти священиків. Молодь не хоче висвячуватись через целібат - це головна причина. Люди відчувають покликання в собі, але людська природа вимагає свого. Не кожен має таку віру, щоб відректись від всього земного раз і назавжди... А там, де нема природнього часто виникає збочення...
Не мені судити, грішній, але, можливо, якби католицькі священики могли одружуватись, ця б проблема не була такою гострою.
Не мені судити, грішній, але, можливо, якби католицькі священики могли одружуватись, ця б проблема не була такою гострою.
Не бійтеся!
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
прочанка писав:Не мені судити, грішній, але, можливо, якби католицькі священики могли одружуватись, ця б проблема не була такою гострою.
Та ж у нашій Католицькій Церкві, наприклад, візантійського обряду є альтернатива на це: можна так і так... Є багато одруженого духовенства. Не всі вибирають добровільно целібат, не всі в монастирях...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
тому в нашій церкві і нема таких проблем... А священича родина - приклад для всіх парохіян. Так приємно побувати в такій родині. Мій кум - священик, це я добре знаю 

Не бійтеся!
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
Скандали навколо Папи: пошук істини чи антицерковна кампанія? http://www.benediktxvi.ru/index.php?opt ... 5&Itemid=1
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
прочанка писав: моя мама два місяці як перекладач провела в Австрії разом з нашими українськими фермерами, які переймали досвід. Перший місяць жила в одному містечку в домі місцевого священика. Йому десь було біля 60років і він жалівся, що належить до молодшої кагорти священиків. Молодь не хоче висвячуватись через целібат - це головна причина. Люди відчувають покликання в собі, але людська природа вимагає свого. Не кожен має таку віру, щоб відректись від всього земного раз і назавжди... А там, де нема природнього часто виникає збочення...
думаю, тут слід розрізнити: - проблему покликань до священства і, відповідно, обов'язкового для Латинської Традиції безженного стану (насправді, думаю, проблема стає всеглибшою і у нас (без обов'язку целібату) і пов'язана вона як там, так і тут з дистанціюванням суспільного загалу від Церкви і сучасними методами антицерковної пропаганди); - зв'язок між тим, що людина обіцяє целібат (Ваше "де нема природнього") і стає збоченцем (на мою думку, якщо людина має "природні" схильності, якими не спромоглась пожертвувати, то буде їх виявляти "природньо"; походження ж збочення у Церкві пов'язане не з целібатом у якості безпосередньої причини захворювання, а з браком покликань до священства: людина з "неприродніми схильностями" кандидує на священика - кандидатів мало і, якщо проблема не є надто явною, стає священиком - обіцює целібат і переступає через нього відповідно до своїх "неприродніх схильностей"); - зв'язок між піднятим криком про педофілію в КЦ і реальністю (проблема, як це не жахливо визнати, існує, однак її перебільшено в надцять разів і використано в антикотолицькій кампанії...)
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
о.Олег писав:думаю, тут слід розрізнити: - проблему покликань до священства і, відповідно, обов'язкового для Латинської Традиції безженного стану ([i]насправді, думаю, проблема стає всеглибшою і у нас (без обов'язку целібату)
Во Франции молодежь призывают стать священниками через сеть "Facebook" http://www.interfax-religion.ru/catholi ... &div=35404
П. С. У статті згадується про обітницю безшлюбності у сучасному контексті священства...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
П. "Кактус" і на форумі РІСУ веде про це мову http://risu.org.ua/forum/viewtopic.php?id=50
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
o.Mykil писав:прочанка писав:Не мені судити, грішній, але, можливо, якби католицькі священики могли одружуватись, ця б проблема не була такою гострою.
Та ж у нашій Католицькій Церкві, наприклад, візантійського обряду є альтернатива на це: можна так і так... Є багато одруженого духовенства. Не всі вибирають добровільно целібат, не всі в монастирях...
Люди добрі, ну чого ж ми не хочемо думати. Який звязок між педофілією і одруженням?Думаєте в УгкЦ немає таких проблемних священиків, чи в РКЦ всі поголовно педофіли? ДУМАЙТЕ!
- o.Mykil
- старець

- Контактна інформація:
Всі ці ложі (на противагу до Церкви) об'єднуються у своїй антихристовій меті http://www.imhotep.if.ua/news.php
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!
-
ljubomyr_ps
- старець

Нечуваний досі "безпрєдєл" в "політкоректній" Європі бельгійські поліціянти поводяться як колишнє бузувірське НКВД !!!
Скандал довкола дикої поведінки бельгійської поліції в часі обшуку резиденції Примаса Бельгії отримав своє продовження. Ноту протесту бельгійському послу при Апостольському Престолі вручив Секретар з питань відносин Апостольського Престолу з державами Архиєпископ Домінік Мамберті.
У цій ноті Ватикан виражає протест Королівству Бельгії через поведінку бельгійської поліції під час обшуку палацу Малінського Архиєпископа. Зокрема йдеться про порушення дипломатичного статусу Апостольського нунція в Бельгії, про осквернення гробів малінських архиєпископів, та про затримання усього бельгійського єпископату. Також зазначається неправомірна конфіскація усіх документів та мобільних телефонів єпископату, та усього персоналу.
Ватикан виражає розуміння потреби розслідування сексуальних злочинів, але протестує проти методів, якими провадиться розслідування.
Цікавою деталлю усієї історії довкола буцімто педофільних скандалів у бельгійській Церкві є той факт, що буцімто жертвам сексуального насильства зараз по шістдесят-сімдесять років. Виникає закономірне запитання, що змусило цих "жертв" заговорити про «страшні» сексуальні «злочини» щойно тепер? Чим була зумовлена їхня мовчанка?
Взято з: http://christusimperat.org/uk/node/29181
Педофільний скандал тільки набирає обертів. Скоріш за все його метою є пригноблення і знищення католицизму в Європі і Америці.
Скандал довкола дикої поведінки бельгійської поліції в часі обшуку резиденції Примаса Бельгії отримав своє продовження. Ноту протесту бельгійському послу при Апостольському Престолі вручив Секретар з питань відносин Апостольського Престолу з державами Архиєпископ Домінік Мамберті.
У цій ноті Ватикан виражає протест Королівству Бельгії через поведінку бельгійської поліції під час обшуку палацу Малінського Архиєпископа. Зокрема йдеться про порушення дипломатичного статусу Апостольського нунція в Бельгії, про осквернення гробів малінських архиєпископів, та про затримання усього бельгійського єпископату. Також зазначається неправомірна конфіскація усіх документів та мобільних телефонів єпископату, та усього персоналу.
Ватикан виражає розуміння потреби розслідування сексуальних злочинів, але протестує проти методів, якими провадиться розслідування.
Цікавою деталлю усієї історії довкола буцімто педофільних скандалів у бельгійській Церкві є той факт, що буцімто жертвам сексуального насильства зараз по шістдесят-сімдесять років. Виникає закономірне запитання, що змусило цих "жертв" заговорити про «страшні» сексуальні «злочини» щойно тепер? Чим була зумовлена їхня мовчанка?
Взято з: http://christusimperat.org/uk/node/29181
Педофільний скандал тільки набирає обертів. Скоріш за все його метою є пригноблення і знищення католицизму в Європі і Америці.
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!
Добавте до цього, що в могилу архиєпископа,яка є в крипті собору, сверлили дірки і опускали відеокамери, бо там, буцім - то єдокументи зв язані з педофільським скандалом, а також, роздивляється версія зі сторони слідчих, що монаші ордени, в яких були трафунки скандалів, розглядати як злочинні угрупування.
Ну але що ж, що хотіли, то й мають. При усій повазі, але це для європейців є нормально, пустити свиню під стіл, а вона вилізе на стіл.Свіжий приклад турецького єпископа(італійця),упокой ГОСПОДИ ЙОГО ДУШУ, якому відрізав голову його водій- мусульманин. Так ніби-то неможна було взяти водієм християнина.Але ж то прикольно було в розповідях говорити, що от, як то любимося, що аж навіть водій мусульманин.
Ну але що ж, що хотіли, то й мають. При усій повазі, але це для європейців є нормально, пустити свиню під стіл, а вона вилізе на стіл.Свіжий приклад турецького єпископа(італійця),упокой ГОСПОДИ ЙОГО ДУШУ, якому відрізав голову його водій- мусульманин. Так ніби-то неможна було взяти водієм християнина.Але ж то прикольно було в розповідях говорити, що от, як то любимося, що аж навіть водій мусульманин.
о.Олег писав::(
Нідерланди http://www.rbc.ua/rus/top/show/v-niderl ... 2011160500
Біда...
Звісно треба би мати якісь конкретніші дані, бо журналісти багато чого можуть понаписувати, але, все ж таки, підстави для статті є. А з другої сторони, коли гниє суспільство, то чи не будуть так само гнити вихідці із нього(хоча не мали б...
але таке вже наше життя....)"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
Бельгія: єпископи хочуть завершити тему зловживань у Церкві http://www.credo-ua.org/2012/01/57237
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
Фальшиво засуджені - сфабриковані справи про педофілію
http://www.credo-ua.org/2012/07/65856
http://www.credo-ua.org/2012/07/65856
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281
що і очікувалось http://ua.korrespondent.net/world/15796 ... -pedofiliv
ООН вимагає від Ватикану досьє на священиків-педофілів
Святий престол зобов'язали назвати випадки приховування дій педофілів
Reuters Комітет ООН з прав дитини вимагає від Ватикану надати інформацію про всі злочини, вчинені духовенством щодо дітей.
Відповідний запит опублікований на сайті комітету.
Експертна рада також попросила Святий престол уточнити, в яких випадках церковне начальство приховувало дії педофілів. Крім того, від Ватикану зажадали розповісти про заходи, які вживалися, щоб захистити дітей від священиків, звинувачених у розбещенні, а також про компенсації жертвам тих священиків, чия вина у педофілії була доведена.
Крім цього, комітет поцікавився, які заходи вживає церква, щоб виключити дискримінацію дітей за статевою ознакою у парафіяльних школах. Престолу необхідно повідомити, чи вилучаються з католицьких підручників параграфи, які нав’язують дітям стереотипи про протилежну стать, а також принижують права дітей, народжених поза шлюбом.
Останнім часом скандали, пов'язані з обвинуваченнями католицьких священнослужителів у розбещенні малолітніх, вибухнули в кількох країнах Європи. Так, звинувачення за результатами багаторічного розслідування були висунуті приблизно 100 священикам в Ірландії, багато з яких визнали свою провину.
Крім цього, комітет поцікавився, які заходи вживає церква, щоб виключити дискримінацію дітей за статевою ознакою у парафіяльних школах. Престолу необхідно повідомити, чи вилучаються з католицьких підручників параграфи, які нав’язують дітям стереотипи про протилежну стать, а також принижують права дітей, народжених поза шлюбом.
І що вони очікують почути у відповідь?
Останнім часом скандали, пов'язані з обвинуваченнями католицьких священнослужителів у розбещенні малолітніх, вибухнули в кількох країнах Європи. Так, звинувачення за результатами багаторічного розслідування були висунуті приблизно 100 священикам в Ірландії, багато з яких визнали свою провину.
Цікаво, "багато" це скільки в цифрах буде: 1, 2, 10? Чи, може ні одного? ЗМІ, як завжди, в своєму репертуарі.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей