Повідомлення igormaks » 25 березня 2013, 01:38
Не знаю достовірно , чи є життя на інших планетах , таке як на Землі , чи ні. Вчені зараз кажуть що у Всесвіті є мільйони подібних планет до нашої планети . Можливо і так. Але для мене Земля унікальна. Її місце положення у Сонячній системі , кут нахилу осі , Місяць ,який стабілізує обертання , створює припливи і відпливи , різноманіття форм життя , та все навколо нас... Тут словами описати не можу. Просто дух перехоплює. Нічого випадкового. Нічого просто так. Все так продумано Творцем для існування життя. Напевно інші зірки , планети створені Богом для чогось . І якусь роль для життя тут на Землі вони відіграють . До речі чув , що унікальна резонансна частота коливань серця, печінки, мозку та інших органів людини співпадає з частотами коливань деяких зірок . Так зрештою і з іншими живими організмами . Випадковість ? Можливо. А можливо це свого роду камертон для підстройки частоти всіх живих організмів? І це тільки один приклад. Беззаперечно , Бог міг створити і на інших планетах життя і не повідомити про це людині. Зараз питання у людства , чи прилетять до нас інопланетяни , чи допоможуть нам у вирішенні проблем , чи знищать нас? Боюся , що зараз іде підміна Бога ( правдивого Триєдиного Бога , який все створив , усім управляє , якого ніхто не бачив і бачити не може) на інопланетянина. І якщо припустити що існують інопланетяни , і якщо прилетять коли-небудь до нас ,то думаю , що це станеться з допусту Божого для чогось і не зашкодить існуванню життя на Землі . Хоча я схиляюся до думки , що подорожі у Всесвіті можливі , але не у біологічній формі.
З повагою Ігор
Помагати Ісусові двигати хрест!