Тут йдеться не тільки й не стільки про УГКЦ

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
ola писав:Здається, ці вибори були якісь "спокійніші". Може, тому, що агітація була влітку...
Під час попередньої "кампанії" у всіх, очевидно, загострився авітаміноз
demetris писав:Хотів би запитати може я просто не чув не бачив? Чи Церква справді нарешті відійшла від політики???
Тут йдеться не тільки й не стільки про УГКЦ
Sotnik писав:
Може я щось пропустив? Кого Ви побачили з такими чеснотами серед кандидатів, отче?
Які будуть думки?
romanm писав:Як говорить один мій товариш, доля якого возити бусиками(мікроавтобусами) людей до Італії:"Якщо відкриють свобідний виїзд в Європу, то тут залишаться діти і каліки".
Yuriy Dzyoba писав:Цікаво, що один кандидат має прізвище Противсіх - як би не переплутати його тим, хто буде голосувати проти всіх...
Sotnik писав:Подивився виступ Президента В.А.Ющенка у програмі "Велика політика" на Інтері. Виявився досить високий рівень фахівця, що залишив по собі приємне враження. ... Тим більше, що, на мою думку, він єдиний з кандидатів, що має ідеологію.
o.Mykil писав:Yuriy Dzyoba писав:Цікаво, що один кандидат має прізвище Противсіх - як би не переплутати його тим, хто буде голосувати проти всіх...
Якась комедія... Замішання можуть бути через таке незрозуміле до кінця шифрування. Мабуть, це теж той самий дещо загадковий "противсіх" спричинився до реклами на білих бігбордах: за життя без "Я" та "Ю". У Києві це бачив, Львові...
Olya писав: Нам потрібно змінюватися самим. І те, що люди повтікали б за кордон - тільки б був вільний виїзд неправда. Принаймі я б з родиною залишилася і думаю, ще такі б знайшлися однодумці![]()
Подумаймо яке наше відношення до самої України. Дуже часто говорять , що держава погана. Не держава погана, а політики - запроданці, користолюбці і егоїсти. Україну потрібно любити. Американець гордиться, що він американець. А українцеві соромно жити в нашій багатій державі. Ви тільки призадумайтеся - скільки всього вже покрали, за безцінь продали, але вона ж залишається такою ж - з родючими грунтами, з корисними копалинами, з боголюбивим народом з його багатими традиціями. Не тільки все вимірюється в багацтві і в добробуті і це потрібно зрозуміти ВСІМ. Коли почнемо думати про інших, тоді ми зможемо щось змінити.
romanm писав:Або тоді попробувати інший шлях. Якщо мужики стільки років нічого не могли зробити з цією країною, то може віддати в руки жінці??
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей