Модератор-богослов???
Віровизнання – тут, мабуть, всі – християни, буддистів чи мусульман немає, я за те щоб всім були рівні права, незалежно від конфесії, адвентисти теж сюди дописують. В такому спілкуванні цілком можна проявити і полемізм, і апологетику, і свою власну позицію, не треба нічого боятисяdemetris писав:Хоча стрічку віровизнання у профіль (як обов'язкову складову при реєстрації) ватро внести. Форум все-таки церковний.

- demetris
- старець

- Контактна інформація:
не впевнений в цьому...Marat писав:Віровизнання – тут, мабуть, всі – християни, буддистів чи мусульман немає,
Marat писав:я за те щоб всім були рівні права, незалежно від конфесії, адвентисти теж сюди дописують. В такому спілкуванні цілком можна проявити і полемізм, і апологетику, і свою власну позицію, не треба нічого боятися
Так і я за рівність. наприклад між чоловіком та жінкою, але хочу знати з ким розмовляю в даний момент (п.с. крім того стрічку віросповідання можна було б не заповнювати або щось на кшталт "інше")
З повагою, Дмитро.
Згоден з Demetris на цьому форумі конче необхідний штатний богослов, і щоб не просто з дипломом, а практикуючий і бажано викладач якогось вищого духовного навчального закладу.
Будь-ласка, шановні організатори форуму, якщо вам не байдужа доля цього проекту і його майбутнє - зішліть нам хоть якогось, хоть зовсім маленького, але нашого - богослова-модератора !!!
Хочеться вірити, що наші побажання будуть почуті.
Будь-ласка, шановні організатори форуму, якщо вам не байдужа доля цього проекту і його майбутнє - зішліть нам хоть якогось, хоть зовсім маленького, але нашого - богослова-модератора !!!
- Олюнька
- старець

- Контактна інформація:
Аристарх писав:Згоден з Demetris на цьому форумі конче необхідний штатний богослов, і щоб не просто з дипломом, а практикуючий і бажано викладач якогось вищого духовного навчального закладу.
Будь-ласка, шановні організатори форуму, якщо вам не байдужа доля цього проекту і його майбутнє - зішліть нам хоть якогось, хоть зовсім маленького, але нашого - богослова-модератора !!!![]()
Я також за це.

- Олюнька
- старець

- Контактна інформація:
Проблема не лише в нашому форумі. У час, коли ми всі практично весь день проводимо за комп'ютерами, Церкві просто необхідно назначати "капеланів Інтернету"
, бо вже так склалось, що Церква має бути там, де є її вірні. Наприклад, сайт "В контакті" - там вже є багато груп на зразок "ми християни", "молодь УГКЦ" тощо.
, бо вже так склалось, що Церква має бути там, де є її вірні. Наприклад, сайт "В контакті" - там вже є багато груп на зразок "ми християни", "молодь УГКЦ" тощо.- Олюнька
- старець

- Контактна інформація:
сергій писав:Капелани від Інтернету? А де священників взяти...? Наскільки я бачу по селах їх обмаль... Один на три-чотири парафії. Ідея безсумніву добра і підтримую її, а от реалії життя...
Ніхто не заваджає тому капелану мати парафію в селі, йому Інтернет на собі не носити.
Пропоную написати відкритого листа на дану тему і розпочати збір підписів, можна залучити також інші форуми та сайти.
- demetris
- старець

- Контактна інформація:
Олюнька писав:Ніхто не заваджає тому капелану мати парафію в селі, йому Інтернет на собі не носити.
Олюнька писав:Ніхто не заваджає тому капелану мати парафію в селі, йому Інтернет на собі не носити.
Пропоную написати відкритого листа на дану тему і розпочати збір підписів, можна залучити також інші форуми та сайти.
Хто займеться?
З повагою, Дмитро.
- demetris
- старець

- Контактна інформація:
Олюнька писав:от і спробуйте реалізувати, а то тільки критикуєте.
я наразі не маю можливості над цим подумати, можливо хтось розпочне?
Ой вже той хтось... він стільки роботи має, що, мабуть, доведеться самим.
Ну читаємо, робимо висновки, підписуємся та залучаємо інших...
http://www.petition.org.ua/?action=view&id=38286

З повагою, Дмитро.
- Олюнька
- старець

- Контактна інформація:
demetris писав:Ну читаємо, робимо висновки, підписуємся та залучаємо інших...
http://www.petition.org.ua/?action=view&id=38286
Браво!

- demetris
- старець

- Контактна інформація:
Пропоную в цій гілці продовжити розмову про модеруваня форуму форуму, а про капеланство в новій (може хтось створить
)
Чомусь вважаю, що сама наявність модератора аж ніяк не стане панацеєю на не найвищу активність форуму. Проте думка богослова може не тільки розпалювати дискусію, а проливати світло на багато що.
То як там, з "керівництвом" були розмови?
)
Чомусь вважаю, що сама наявність модератора аж ніяк не стане панацеєю на не найвищу активність форуму. Проте думка богослова може не тільки розпалювати дискусію, а проливати світло на багато що.
То як там, з "керівництвом" були розмови?
З повагою, Дмитро.
- Олюнька
- старець

- Контактна інформація:
А петицію удалили....
[Posted by 194.44.241.154 via http://algart.net/ru This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/forum.ugcc. ... php?p=3734 ]
[Posted by 194.44.241.154 via http://algart.net/ru This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/forum.ugcc. ... php?p=3734 ]
- demetris
- старець

- Контактна інформація:
Олюнька писав:А петицію удалили....
Вже знов є.
Контактував з їхнім адміном - це виключно технічні проблеми:
Re: Message from petition.org.ua (contact us form)
Шановний Дмитре,
ми (петиції) мали проблеми із переносом сайту на інший хостинг, через
що не усі петиції були доступні одразу.
У будь-якому разі зараз Ваша петиція є на сайті.
Усього найкращого,
Олександр,
Петиції Онлайн
З повагою, Дмитро.
- demetris
- старець

- Контактна інформація:
сергій писав:Можливо варто якось вийти на УКУ, може нам когось все таки дадуть, хто наші умотворини зможе контролювати, і бодай час від часу прочісувати? Може з учасників форуму хтось тай має якийсь зв"язок з цим закладом?
УКУ назвав би скорше не закладом, а федерацією різноманітних центрів, інститутів та кафедр.
Треба щоб адмін писав листа офіційного чи якось контактував з керівництвом (Департаментом інформації УГКЦ). А ті вже б "повісили" модерувння на УКУ. Щось мені не віриться, що там буде багато бажаючих... хоча... моджна це зробити практикою для студентів, під наглядом викладача.
Щось на зразок: знайди єресь

З повагою, Дмитро.
demetris писав:сергій писав:Можливо варто якось вийти на УКУ, може нам когось все таки дадуть, хто наші умотворини зможе контролювати, і бодай час від часу прочісувати? Може з учасників форуму хтось тай має якийсь зв"язок з цим закладом?
УКУ назвав би скорше не закладом, а федерацією різноманітних центрів, інститутів та кафедр.![]()
Треба щоб адмін писав листа офіційного чи якось контактував з керівництвом (Департаментом інформації УГКЦ). А ті вже б "повісили" модерувння на УКУ. Щось мені не віриться, що там буде багато бажаючих... хоча... моджна це зробити практикою для студентів, під наглядом викладача.
Щось на зразок: знайди єресь
ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЮ!!!
а не поканала би така штука: в семінарії є люди які нормально вчаться???? Є.
Маю наувазі семінаристів найостаннішого року, вони ж так в науках дуже не сидять, може би і модерували???? А то реально, трохи капєц. Ніби то тема піднята одна, а потім не памятаєш з чого почав. Не кажучи вже про хто - зна шо пише.
З повагою
Маю наувазі семінаристів найостаннішого року, вони ж так в науках дуже не сидять, може би і модерували???? А то реально, трохи капєц. Ніби то тема піднята одна, а потім не памятаєш з чого почав. Не кажучи вже про хто - зна шо пише.
З повагою
-
AgentIvan
- гість

- Контактна інформація:
В інтернеті є досить поширена практика: наділяння правами модератора того, хто проявляє повагу уже записаними постами на форумі зокрема: стильом ведення дискусій, проявами компетенції, якщо необхідно, прямим вказанням некомпетенції, умінням розвязувати конфліктні ситуації, дисципліною, конструктивною критикою і т.д.
Як ви форумчани та адміни ставитесь до такої пропозиції?
Як ви форумчани та адміни ставитесь до такої пропозиції?
позітіффф
Наскільки я зрозумів, то офіційний форум УГКЦ модерується ентузіастами, напевно і не духовними особами.
Ну що ж.
Моя Вам повага:)
Мені здається, що робиться тут на форумі, як можеться, і народ висловлює свої мислі. І то не зле. От тільки було би добре когось запрягти з конкретною богослов. істор., освітою, щоби розрулював теми. Тут багато , думаю, людей тусується і не католиків.
Наскільки я зрозумів, то офіційний форум УГКЦ модерується ентузіастами, напевно і не духовними особами.
Ну що ж.
Моя Вам повага:)
Мені здається, що робиться тут на форумі, як можеться, і народ висловлює свої мислі. І то не зле. От тільки було би добре когось запрягти з конкретною богослов. істор., освітою, щоби розрулював теми. Тут багато , думаю, людей тусується і не католиків.
Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей