о.Олег писав:а з відсиланням повідомлень лише у мене проблема?
поки-що такого не помічала, можливо просто уваги не звернула

Олюнька писав:о.Олег писав:а з відсиланням повідомлень лише у мене проблема?

Олюнька писав:о.Олег писав:а з відсиланням повідомлень лише у мене проблема?

andrivovk писав:- Лікарю, мене ігнорують;
- Наступний.
о.Олег писав:andrivovk писав:- Лікарю, мене ігнорують;
- Наступний.
а... де ігнорують? Чи Ви це серйозно напали на РПЦ? Не треба, будь-ласка: зла у світі і у нас на Форумі надто багато, щоб ще й так, для "краси словес", продукувати щось неблизьке до любові ближнього... Якщо Ви про це. Вибачте.
З повагою, о.Олег
Не відповідає.andrivovk писав:Не збирався я нападати на РПЦ.Я мав на увазі, що Samael ігнорує.Не відповідає.
- не хотів вписувати у сказане Вами негативу
andrivovk писав:Я мав на увазі, що Samael ігнорує.Не відповідає.

andrivovk писав:Сьогодні вперше за стільки часу прийшло повідомлення про надходження відповіді у тему.Можливо, цю проблему вже усунуто.Дякую.

samael писав:Налагодженно відправку повідомлень на Email

Олюнька писав:samael писав:Налагодженно відправку повідомлень на Email
В мене не працює

о.Олег писав:Олюнька писав:samael писав:Налагодженно відправку повідомлень на Email
В мене не працює
срочно дохтора!
о.Олег писав:Олюнька писав:samael писав:Налагодженно відправку повідомлень на Email
В мене не працює
срочно дохтора!
Наш "дохтор" клятви Гіпократа не давав.
о.Олег писав:срочно дохтора!

andrivovk писав:Ви як завжди жартуєте.Наш "дохтор" клятви Гіпократа не давав.

о.Олег писав:andrivovk писав:Ви як завжди жартуєте.Наш "дохтор" клятви Гіпократа не давав.
проте віртуозно володіє клізьмою
ShMariam писав:![]()
????

andrivovk писав:andrivovk писав:Сьогодні вперше за стільки часу прийшло повідомлення про надходження відповіді у тему.Можливо, цю проблему вже усунуто.Дякую.
Бачу, що поспішив з висновками.

о.Олег писав:зауважив, що дописувачі редагують свої повідомлення, а запис про те, що повідомлення відредаговане не з'являється, як колись, до змін. Це утруднює можливість зрозуміти відповіді
ShMariam писав:о.Олег писав:зауважив, що дописувачі редагують свої повідомлення, а запис про те, що повідомлення відредаговане не з'являється, як колись, до змін. Це утруднює можливість зрозуміти відповіді
Але коли хтось зробив допис після повідомлення, яке редагують, то з'являється.
Спеціально відредагував своє повідомлення (див.вище), щоб перевірити.Все добре. 
andrivovk писав:ShMariam писав:о.Олег писав:зауважив, що дописувачі редагують свої повідомлення, а запис про те, що повідомлення відредаговане не з'являється, як колись, до змін. Це утруднює можливість зрозуміти відповіді
Але коли хтось зробив допис після повідомлення, яке редагують, то з'являється.
То воно так завжди було.Напевно о.Олег неуважний був...Спеціально відредагував своє повідомлення (див.вище), щоб перевірити.Все добре.
Дякуємо!!! 

ShMariam писав:Гарний форум!Дякуємо!!!
Тільки що це за реклама з'явилася?

Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей