Що ж, роботу відновлено!

o.Mykil писав:Слава Ісусу Христу! Цікавить, чому кілька днів поспіль не було доступу до сайту УГКЦ , форуму тощо... Це буває тепер так не раз, але останніми часами відбувся своєрідний "рекорд". Дякую.
Олюнька писав:З тим світлом то повна засада, вчора вибило під час бурі, а сьодні - взагалі півдня не було.
Міша писав:Олюнька писав:З тим світлом то повна засада, вчора вибило під час бурі, а сьодні - взагалі півдня не було.
Вчора в Тернополі дощ сильний йшов, і сильно гриміло, але світло було. Але чесно кажучи коли гримить, треба витягати кабель інтернету бо може згоріти весь компютер.
Just_me писав:А якщо мені той град не пошкодив зайнятись садово-городніми роботами (в екстремальних умовах) то чому перешкодив роботі форуму?
Just_me писав:А якщо мені той град не пошкодив зайнятись садово-городніми роботами (в екстремальних умовах) то чому перешкодив роботі форуму?
Just_me писав:Град як перепелині яйця? Не знаю, не знаю, я якраз пішла на дачу, під тим градом і дощем практично полуницю збирала, думаю, той град був трохи меншим,бо якби був такий великий, то навряд чи зараз я була б тутВибачте за офф-топ
А якщо мені той град не пошкодив зайнятись садово-городніми роботами (в екстремальних умовах) то чому перешкодив роботі форуму?
viter писав:Just_me писав:Град як перепелині яйця? Не знаю, не знаю, я якраз пішла на дачу, під тим градом і дощем практично полуницю збирала, думаю, той град був трохи меншим,бо якби був такий великий, то навряд чи зараз я була б тутВибачте за офф-топ
А якщо мені той град не пошкодив зайнятись садово-городніми роботами (в екстремальних умовах) то чому перешкодив роботі форуму?
Видно такий град падав місцями. Я теж чув, що в деяких селах під Франківськом град наробив багато шкоди. Вам просто пощастило.
Міша писав:Just_me писав:А якщо мені той град не пошкодив зайнятись садово-городніми роботами (в екстремальних умовах) то чому перешкодив роботі форуму?
Компютерні системи більш вразливіші, ніж люди, мають властивість притягувати блискавки і відповідно від них страждати...
romanm писав:Знову був закритий доступ. Якось, не дуже солідно. Коли кожний тот днів сервер не працює. Ми ж не церковка якась, все таки люди зі всього світу ходять на сайт УгкЦ, а тут як не вода ( урагани) то тепер, напевно, сонце(жара) .
romanm писав:Знову був закритий доступ. Якось, не дуже солідно.
Олюнька писав:То щось подібне робиться по цілому Львову. Не знаю, чи проблеми з форумом викликані цим, але в мене на роботі (центр міста) за минулий місяць разів 5 виключали світло, і то не на кілька хвилин, а на кілька годин.
romanm писав:Олюнька писав:То щось подібне робиться по цілому Львову. Не знаю, чи проблеми з форумом викликані цим, але в мене на роботі (центр міста) за минулий місяць разів 5 виключали світло, і то не на кілька хвилин, а на кілька годин.
Мей бі і так, але сервер, наприклад,високого замку (газети) постійно працює. Незважаючи ні на громи -блискавки, ні на жару. Чи він у Києві?
o.Mykil писав: Ми не в Середньовічі.
o.Mykil писав:Cлава Ісусу Христу! Як частий користувач форуму та заодно й читач офіційного сайту УГКЦ прошу об'єктивного пояснення (крім зникання світла), чому часто на вихідні закривається форум та сайт, до чого багато не мають доступу, і не тільки в Україні?.. Скільки ще це триватиме і чи шукаються якісь серйозні шляхи вирішення цієї проблеми (штучної?). Дякую!
romanm писав: тепер причиною, думаю, було святкування 60 ліття нашого шанованого президента України.
o.Mykil писав:Cлава Ісусу Христу! Як частий користувач форуму та заодно й читач офіційного сайту УГКЦ прошу об'єктивного пояснення (крім зникання світла), чому часто на вихідні закривається форум та сайт, до чого багато не мають доступу, і не тільки в Україні?.. Скільки ще це триватиме і чи шукаються якісь серйозні шляхи вирішення цієї проблеми (штучної?). Дякую!
andrivovk писав:
Можливо, після таких "голодовок" за Форумом, збільшується Рекорд відвідуваності користувачів?![]()
o.Mykil писав:andrivovk писав:
Можливо, після таких "голодовок" за Форумом, збільшується Рекорд відвідуваності користувачів?![]()
Ідеться не тільки про доступ до форуму, як бачимо, а й про сайт цілої УГКЦ. А може комусь треба терміново дізнатися про якусь офіційну новинку чи скопіювати важливу інформацію з будь-якої частини світу? Просто несерйозно та непрофесійно. І що цікаво, без вагомих пояснень. Ну що ж, подивимся далі.
Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість