, та варто колись його нарешті вирішити.Потрібно дати відповідь на чотири питання. З технічних причин вони будуть йти підряд (1-2, 3-5, 6-9, 10 пункт) . Прошу всіх проголосувати.

, та варто колись його нарешті вирішити.
ShMariam писав:Розумію, що це питання не архиважливе, та варто колись його нарешті вирішити.
Потрібно дати відповідь на чотири питання. З технічних причин вони будуть йти підряд (1-2, 3-5, 6-8, 9-10 пункти) . Прошу всіх проголосувати.
Повідомлення: 4147
Зацікавлення: людина, історія Церкви, літургічний спів, ....
Віросповідання: католик
Подякував (ла): 199 раз.
Подякували: 509 раз.
завжди думав, що ми говоримо про добровільне зазначення під іменем
Повідомлення: 4147
Зацікавлення: людина, історія Церкви, літургічний спів, ....
Віросповідання: католик
Подякував (ла): 199 раз.
Подякували: 509 раз.
віроісповідання (додав ще "зацікавлення", але можна і без цього) і залишити (якщо це можливо технісно) за модераторами право робити свої ремарки
наприклад: хтось написав "православний", але вірить в богообранність Сатья
не дуже подобається мені вибір зі списку
ShMariam писав:А що конктерно Вам не подобається? Можу відредагувати, але в списку може бути найбільше 10 пунктів.
о.Олег писав:ShMariam писав:А що конктерно Вам не подобається? Можу відредагувати, але в списку може бути найбільше 10 пунктів.
пропоную не давати списку - нехай людина сама пише так, як їй лежить на серці
а чесна вона з Форумом/сама з собою чи ні - не наш клопіт до тих пір, поки не виникне потреба додати ремарку від модераторів
З повагою, о.Олег
Я питаю, як відредагувати опитування, в якому може бути якнайбільше 10 пунктів. А Ви щойно відповіли друге питання: дати список конфесій/релігій/зацікавлень, список + поле для вписування чого іншого, тільки вписування.ShMariam писав:... Ви щойно відповіли друге питання...

),а на решту є графа свобідна.Хто собі захоче,те і напише.(для чого перечисляти ці нескінчені списки),і я проти Свідків Єгови в списку,хай самі собі пишуть,коли сміливості хватить.
.Тобто просто :Православний,а там по спілкуванню буде одразу видно,особливо М.П.(я без підколки
,просто самі УПЦ так вважають).andrey s. писав:Ого![]()
Я проголусовав за 5 пункт(тобто список + можливість вписати віросповідування)
Але,тут знов.Чи потрібно робити такий великий список.
Я думаю достатньо:
Католик,Греко-Католик,Православний,Протестант,Євангелист(чи як там та Церква називається,просто не знаю),а на решту є графа свобідна.Хто собі захоче,те і напише.(для чого перечисляти ці нескінчені списки),і я проти Свідків Єгови в списку,хай самі собі пишуть,коли сміливості хватить.
Останній пункт знищила, додала пункт №9.
???andrey s. писав:...

ShMariam писав:andrey s. писав:...
А чого ж Ви не клікнули на пункт №9? Заради Вас створювала.
Для тих, хто не зорієнтувався, питання наступні:
1. Чи потрібне таке поле взагалі (п.1-2)
2. У якій формі це зробити (список, поле для вписування, список+поле для вписування), п. 3-5
3. Перелік конфесій у списку, п. 6 - 9
4. Чи дозволити при вписуванні просто написати "християнин" - п. 10. Якщо хтось відповідає на це позитивно питання (що і є), то це вже вирішено.
Дуже прошу відповідати на всі запитання.
,і як я зрозумів це є доповнення до 5.П.(тобто список + вільна графа,в якій самі впишуть,коли в переліку не буде їх віросповідування.Як це робиться на сайтах,йде перелік,а в кінці пункт:"вписати інше". І звичайно,якщо хтось захоче написати у тій графі "Християнин",но це нормально.)
,мені могло показатись.Хоча,якщо навіть ні,то думаю це можна зробити у вільній графі.andrey s. писав:Дякую,п.Маряна.Я проголосував за 9 п.,але там нема Грко-Католиків,думаю зважаючи на назву сайту це є необхідно.,
andrey s. писав:І доречі,я ще писав про Євангелистів,я не знаю яка їх абріатура.Їх є не мало,помоєму і тут на сайті(це не точно,мені могло показатись.

ShMariam писав:andrey s. писав:Дякую,п.Маряна.Я проголосував за 9 п.,але там нема Грко-Католиків,думаю зважаючи на назву сайту це є необхідно.,
Тобто Ви пропонуєте: греко-католики, римо-католики, православні, протестанти?andrey s. писав:І доречі,я ще писав про Євангелистів,я не знаю яка їх абріатура.Їх є не мало,помоєму і тут на сайті(це не точно,мені могло показатись.
Вони протестанти.
,це мій варіант списка,і в кінці нього є графа"вписати інше",як в 5 П.(зробити там обмеження по символах,щоб можна було написати все,чого нема в списку,крім віршиків
)andrey s. писав:
Доречі,а Ви не відповіли на запитання.Тобто ми голосуєм за форму(зміст) бюлетня,чи це вже і є, те голосування???
Це вже голосування. Я про нього попереджала вже давно, щоб кожен міг висловити свою думку про форму "бюлетеня". В результаті змінюю його вже на ходу.

ShMariam писав:andrey s. писав:
Доречі,а Ви не відповіли на запитання.Тобто ми голосуєм за форму(зміст) бюлетня,чи це вже і є, те голосування???Це вже голосування. Я про нього попереджала вже давно, щоб кожен міг висловити свою думку про форму "бюлетеня". В результаті змінюю його вже на ходу.
![]()
П. 9 лишити як є, чи змінити на: греко-католик, римо-католик, православний, протестант?
),а після Греко-Католик ,графа:Вписати іншеandrey s. писав:Католик
Православний
Протестант
Греко-Католик
"Вписати Інше"

ShMariam писав:andrey s. писав:Католик
Православний
Протестант
Греко-Католик
"Вписати Інше"
Може правильніше:
Римо-католик
Православний
Протестант
Греко-Католик
"Вписати Інше"
А то таке враження, що греко-католики не католики.
ОК...
ShMariam писав:І доречі,я ще писав про Євангелистів,я не знаю яка їх абріатура.Їх є не мало,помоєму і тут на сайті(це не точно,мені могло показатись.
Вони протестанти.
Вова писав:А чому не напишете конкретно кожну конфесії? От наприклад на форумі Джерелі великий вибір віросповідань і варіантів.
); а по-третє більшість за те, щоб крім того, щоб вибирати у списку,у вільній графі можна було би вписати своє віросповідання.Вова писав:А чому не напишете конкретно кожну конфесії? От наприклад на форумі Джерелі великий вибір віросповідань і варіантів.
), але складіть список.
ShMariam писав:Якщо хочете, можу відредагувати опитування (ще є один вільний пункт), але складіть список.
.
(думаю,що ніц не буде,коли трохи Вас похвалю
,тай це правда,я про Вашу ініціативу)
Вова писав:На Джерелі є такі додаткові пункти 1. Не визначився 2. Невіруючий 3. У пошуках Правди 4. Просто вірю у Бога
(Крім світогляду "невіруючий" - в нас вже є пункт "атеїст").ShMariam писав:Вова писав:На Джерелі є такі додаткові пункти 1. Не визначився 2. Невіруючий 3. У пошуках Правди 4. Просто вірю у Бога
Добре, тільки куди це додавати? Люди вже проголосували. Може так дайте відповідь.
Я за.(Крім світогляду "невіруючий" - в нас вже є пункт "атеїст").
о.Олег писав:з обговорення далі бачу, що не порозумілися: буду "проти" подавання будь-якого списку, з якого треба буде вибирати - буду "за" місце/графу, в якій людина зможе вписати те, що захоче (а модератор, відповідно до потреби, зможе в своїй лінійці дописати маленький коментар)
З повагою, о.Олег
ShMariam писав:...Але більшість (семеро) за те, щоб був і список, і графа.

ShMariam писав:Хто ще не голосував, голосуйте!
,цим хочу сказати,що необхідно з ним узгодити.andrey s. писав:ShMariam писав:Хто ще не голосував, голосуйте!
Послухайте,було би не погано,"розставити сітки на Адміна",цим хочу сказати,що необхідно з ним узгодити.
п.Маряна,Ви як та,хто все організував,мусити писати "петицію" до адміна.Тобто щоб знати,що Він думає з цього приводу,і як там з технічною стороною питання.
І було би добре,щоб всі знали результат цього звернення...(можливо я собі не так це уявляю,це дуже можливо.Але факт,що потрібен Адмін)
Дядько Адмін,де Ви????
), значить не проти. Але треба ще трошки почекати, хай доголосують всі, хто хоче.Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей