andrivovk писав:Погано працює пошук учасників на Форумі.Хотів знайти Вову, але пошук на англійській мові.Шукав на англійських буквах V і В.Ні там ні там нема.Погано.
Just_me писав:Отче, я Вас уклінно прошу почистити форум від тем-клонів, бо майже кожна нова людина на форумі без огляду на вже створені теми тулить те, що хоче сказати куди прийдеться, внаслідок цього набереться з десяток тем про уневаження шлюбу, з п"ять тем про хрещення. Окрім того величезна кількість назв тем не відповідають змісту або неточно його відтворюють, теякі назви з малої букви, деякі - з великої, від цього погіршується загальний вигляд форуму та вноситься хаос. Я розумію, що у Вас купа обов"язків, але можна подумати над тим, щоб на тиждень надати модераторські права у галузі перейменування та перенесення тем особі, якій Ви довіряєте і все привести до ладу, бо жах, що твориться. Вельми вдячна.
luksander писав:Шан. Just_me
![]()
![]()
Just_me писав:Я думаю, тут є люди, які значно краще за мене тямлять в модерації.
Just_me писав: ... То іно початок...
ShMariam писав:Пропоную створити так зване не повне блокування аккаунту: коли користувач не може дописувати, але читати і також писати приватні повідомлення. Це була б перехідна форма до бану (чи після бану), що захистить інших користувачів від згіршення, але дасть можливість модераторові спілкуватися з порушником. Як вам таке?
Just_me писав:4. Слід додати збоку віконечко з «гарячими темами» - небагато, 5-7 останніх тем.
Just_me писав:6. Додавання кнопки «Детальніше», під якою приховувати мало важливу інформацію або частину надто довгих дописів.
В такому випадку просто дають посилання. Хіба що хтось буде переписувати книжку.Just_me писав:Кнопка "Детальніше" мала б служити у вападках, коли комусь хочетьсч перепостити в своєму повідомленні всю працю якогось Отця ЦерквиУ нас таке буває, і я вважаю, це додасть форуму охайності...
ShMariam писав:приховування деяких текстів в повідомленні, про що говорили на форумівці.
viter писав:Just_me, я підтримую Ваші прпозиції, але чи можливо це все технічно, адже форум - це програма і чи має вона такі можливості (як наприклад "Перетворення посилання на Ютуб на програвач автоматично в дописах" чи "Слід додати збоку віконечко з «гарячими темами» - небагато, 5-7 останніх тем"?
Just_me писав:Сформулювала пропозиції щодо форуму, обговорюємо, додаємо, критикуємо![]()
По ходу висловлення ідей список редагуватиметься. Отже:
1. Посилання повинні відкриватися у новій вкладці, а не замість сторінки форуму
Just_me писав:2. Кожне цитування повинне автоматично містити посилання на цитований допис.
3. У зв»язку з п.2 потрібна кнопка «Цитувати виділене» замість «Цитувати», щоб не було спокуси цитувати цілими дописами і одночасно не витрачати час на витирання непотрібного.
Just_me писав:4. Слід додати збоку віконечко з «гарячими темами» - небагато, 5-7 останніх тем.
Just_me писав:5. Перетворення посилання на Ютуб на програвач автоматично в дописах.
Just_me писав:6. Додавання кнопки «Детальніше», під якою приховувати мало важливу інформацію або частину надто довгих дописів.
о.Олег писав:viter писав:Just_me, я підтримую Ваші прпозиції, але чи можливо це все технічно, адже форум - це програма і чи має вона такі можливості (як наприклад "Перетворення посилання на Ютуб на програвач автоматично в дописах" чи "Слід додати збоку віконечко з «гарячими темами» - небагато, 5-7 останніх тем"?
це буде питанням до Адміна і, якщо таке програмою не передбачено - знову до Адміна і питання купівлі відповідних програм
З повагою, о.Олег
ShMariam писав:Часто вітаємо з Днем народження осіб, які вже не заходять (або рідко заходять) і, відповідно, не бачать привітань. Просто цікаво... а хтось вітає їх в приват (бо коли пишуть в приват, з'являється сповіщення в електронній скриньці)?
Talya писав:ShMariam писав:Часто вітаємо з Днем народження осіб, які вже не заходять (або рідко заходять) і, відповідно, не бачать привітань. Просто цікаво... а хтось вітає їх в приват (бо коли пишуть в приват, з'являється сповіщення в електронній скриньці)?
Думаю то дійсно корисна пропозиція.
Пропоную робити то тим форумчанам, які з ними спілкувались, бо важко вітати людину, яку не знаєш.
Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей