Євхаристія для немовлят і Літургія для дітей
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Re: Євхаристія для немовлят і Літургія для дітей
Для всіх, хто не зауважив: тему розділено і продовжувати дускутувати про Церкву можна у розділі "Богослов`я", в темі "Спроба богословської розмови про Церкву "
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Що потрібно знати двохрічній дитині про Святе Причастя? Як доступно і правильно все пояснити?
Буду вдячна за відповідь.
jabku писав:Що потрібно знати двохрічній дитині про Святе Причастя? Як доступно і правильно все пояснити?
для дитинки 2-х років не надто йдеться про "правильні слова". Ми з нашими діточками від народження в церкві на Літургіях/чуваннях і... справа не в словах (ну... наприклад: "ідем приймемо Ісусика" - глибше пояснити зможете у відповідності до того, як Ваша дитинка росте) - справа в цілісному (Вашому - батьків, сім`ї/родини) відношенні до навчання дитинки молитися (наприклад, з власного досвіду, від утроби
і по сьогодні щовечора разом з нашими дітками молимося), справа у прикладі, який даєте своїм життямЗ повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей