Всім привіт!
Підкажіть будь-ласка де я можу знайти літургію на старогрецькій мові формату *.mp3 а також текст до неї. Буду дуже вдячний за підказки.
Я знаю що це дуже гарна літургія і у греції й досі літургію правлять на старогрецькій мові.
Якщо я не помиляюся то посли Володимира Великого були саме на такій літургії???
Літургія на старогрецькій мові
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Re: Літургія на старогрецькій мові
Михайло2 писав:Всім привіт!
Підкажіть будь-ласка де я можу знайти літургію на старогрецькій мові формату *.mp3 а також текст до неї. Буду дуже вдячний за підказки.
Я знаю що це дуже гарна літургія і у греції й досі літургію правлять на старогрецькій мові.
Якщо я не помиляюся то посли Володимира Великого були саме на такій літургії???
можете спробувати звернутись в УКУ на Кафедру Літургіки
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
-
- дописувач
- Контактна інформація:
Я маю кілька записів. Якщо треба, то можете зайти в УКУ і я Вам зіллю на флешку.
Anatolius писав:Я маю кілька записів. Якщо треба, то можете зайти в УКУ і я Вам зіллю на флешку.
Якщо Вам булоб зроучно я змігби зайти завтра (9-го грудня) о третій годині на кафедру літургіки.
Якщо я не помиляюся то це навпроти нижнього шувару???
Наперед дякую. З повагою Михайло.
Михайло2 писав:Підкажіть будь-ласка де я можу знайти літургію на старогрецькій мові формату *.mp3 а також текст до неї.
Текст Божественної Літургії по-грецьки доступний тут (це скани з служебника, виданого в 1950 році в Римі; це є католицька версія візантійської Літургії, з поминанням Папи Римського. Однак в грецькій традиції Вселенського Архієрея поминяється лише під час анафори, а не, як у слов`ян, 5 разів в часі Служби: на проскомидії, на мирній єктенії, на сугубій єктенії, на Великому Вході й також під час анафори).
Ѽ мирѣ всегѡ мїра, благостоѧнїи свѧтыхъ бж҃їихъ церквей, и соединенїи всѣхъ, Господꙋ помолимсѧ.
-
- дописувач
- Контактна інформація:
Я не на Хуторівці, а на Свенціцького. І не на каферді Літургіки, хоча поруч з інститутом літургійних наук:)
Буду там завтра о 3 годині по ідеї на місці. Кабінет 318.
Буду там завтра о 3 годині по ідеї на місці. Кабінет 318.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей