Дякую Господу, бо те, що мене сильно пригнічувало пару місяців тому, закінчилось. І з цих подій я винесла кілька уроків. Один з них - вічна істина: як постелиш, так і виспишся; як ми допускаємо, так і стається. "Немає правди в людині" , в тому числі і в мені. Дивлячись на нашого колишнього друга, котрий піддався спокусі легких грошей, бачу, що на його місці і я теж могла легко опинитися, якби не Господь, Котрого намагаюся слухати. Шкода мені цю людину, бо отримавши на мить перемогу (як йому здається), він за собою спалив міст на безлюдний острів його власних фантазій.
Псалом 7 (по-російськи):
Вот, нечестивый зачал неправду,
был чреват злобою,
и родил себе ложь.
Рыл ров, и выкопал его,
и упал в яму, которую приготовил.
Злоба его обратится на его голову,
и злодейство его упадет на его темя.
Хочеться лише просити Господа, "навчи мене творити Твою волю, і нехай Твій добрий дух провадить мене по рівній землі"
Дякую Господу
Re: Дякую Господу
А я дякую Господу за те, що дав мені сили продовжувати молитися навіть тоді, коли, здавалося, молитва таки не була вислухана і нічого вже не вдієш. Але все дивним, незрозумілим мені чином повернулося назад. Дякую, Господи, за те, що можу бачити моїх рідних щасливими. 

Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.
Одного разу читала таку притчу про подяку Господу Богу. Нажаль не пам'ятаю її дослівно і не знаю хто автор
, але своїми словами: що ніби-то в небі Рай поділений на "кімнати" в одній з них безліч ангелів, які мають багато роботи. Вони приймають молитви, котрі люди з землі "присилають" Богу ( за здоров'я, за упокій, за навернення тощо ), в іншій також робота йде повним ходом, в ній ангели за наказом Господа "відсилають" вислухані Отцем прохання, а є ще одна кімната, в якій сидить один ангел, сидить і майже засинає - його обов'язком є приймати подяки від людей, молитви яких Всевишній вислухав.
Як на мене
печальна притча.
Дякуймо Богові за все, що з нами стається (як добре так і погане), бо нічого в світі не стається просто так!...
, але своїми словами: що ніби-то в небі Рай поділений на "кімнати" в одній з них безліч ангелів, які мають багато роботи. Вони приймають молитви, котрі люди з землі "присилають" Богу ( за здоров'я, за упокій, за навернення тощо ), в іншій також робота йде повним ходом, в ній ангели за наказом Господа "відсилають" вислухані Отцем прохання, а є ще одна кімната, в якій сидить один ангел, сидить і майже засинає - його обов'язком є приймати подяки від людей, молитви яких Всевишній вислухав. Як на мене
печальна притча.Дякуймо Богові за все, що з нами стається (як добре так і погане), бо нічого в світі не стається просто так!...
Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн
Жильбер Сесброн
ДОРОГІ ДРУЗІ! ПОТРІБНА ТЕРМІНОВА ДОПОМОГА! Дівчинка, Марічка, 1 рік.....діагноз - рак....потрібна термінова операція, яка коштує 24 000 грн....один день лікування обходиться в 1200 грн...Прошу вас про допомогти - хто не має можливості матеріально, батьки просять про молитву..... Дуже дякую.....
xrust я долучаюсь молитовно,бо всім потрібна допомога,нехай Господь її береже
Завжди так небуде.
- Олюнька
- старець

- Контактна інформація:
boroda писав:xrust я долучаюсь молитовно,бо всім потрібна допомога,нехай Господь її береже
Бог її вже береже.
xrust писав:Слава навіки! Дякую вам за прагнення допомогти, але сьогодні Марічка померла.....
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ
Я дякую Господу Богу за моє терпіння,яке мені посилає.Завдяки ньому я багато зрозумів,що робив нетак в своєму житті,і переосмислив.
Надіюсь,що Бог вислухає мої молитви і звільнить мене в певний час,якщо буде така Його Св*ята Воля.
Надіюсь,що Бог вислухає мої молитви і звільнить мене в певний час,якщо буде така Його Св*ята Воля.
Завжди так небуде.
-
євдоким
- дописувач

- Контактна інформація:
Just_me писав:Гарна така тема. Ми рідко дякуємо Господеві за зіслані ласки, а ще рідше - за терпіння. Звісно, всім хочеться щастя, проте багато разів переконалася, що більшість терпінь приносять внутрішні зміни на краще.
Долучаюсь до влучно сказаного!!!
А ще хочу додати, що якось чув від одного священика про те, як одна хвора жінка дякувала Богові за хрест у вигляді хвороби, бо тільки тоді змогла глибше впізнати Його Любов і Милосердя, Волю!!! Хоч до цього недільних і святочних богослужінь, по змозі, не опускала і перечитала чимало духовної літератури!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей