Бан

щодо вигляду, функціональності, наповнення, зручності офіційної сторінки та форуму УГКЦ.

Модератори: Artur, ihor

Чи підтримали б Ви прохання забанити довічно Андрєя Днєпрова за образу гідності УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ?

Так
5
63%
Ні
3
38%

Всього голосів: 8

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Re: Бан

Повідомлення о.Олег » 17 травня 2010, 12:29

Злий Іван писав:Тему закрили --- правильно!
Нехай товаріщ Днєпров підвищить свою кваліфікацію прочитавши трохи незаангажованої історичної літератури.
Але, я думаю, він зараз знову відкриє якусь нову провокативну тему.
Забанити його. Він зареєструється під новим ніком...

все вірно: є речі, які залежать від нас ("мене"), а є - які не залежать. Важливо нам з Вами не опускатися до нехристиянського рівня дискутування. Якби проблема була у тому, що автор - єдиний, хто провокує, а "ми" на провокації не ведемося - тема була б відкрита. Закрита, бо не витримуємо...
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Злий Іван
старець
старець

Повідомлення Злий Іван » 17 травня 2010, 13:00

Я ж його ще на початку дискусії відсилав до витоків назв Русь та Україна, але він написав ніби все знає...
По ходу дискусії все стало на свої місця (джерела історичного натхнення товаріща Днєпрова).
Може треба попросити ласкаво п. Адміна прослідкувати його ІР, чи там, бува, ноги з кремля не ростуть...
Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 17 травня 2010, 13:46

Злий Іван писав:Я ж його ще на початку дискусії відсилав до витоків назв Русь та Україна, але він написав ніби все знає...
По ходу дискусії все стало на свої місця (джерела історичного натхнення товаріща Днєпрова).
Може треба попросити ласкаво п. Адміна прослідкувати його ІР, чи там, бува, ноги з кремля не ростуть...

наскільки пам`ятаю - греко-католик з Москви.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

kristik
активний учасник
активний учасник
Контактна інформація:

Повідомлення kristik » 05 вересня 2010, 18:54

romanm писав:А я не "за". Пояснюсь чому. Такі люди як він в деякому сенсі стимулюють наші знання, пошук інформації іт.д. Тут розмова щодо гідності аргумент делікатний. Все таки людина має право висловлюватися,інша річ, якщо висловлювання носять чітко антицерковний чи інший характер. Імхо.

Підтримую! А ще від себе хочу сказати, що: щоб хто не зробив і не сказав треба вміти прощати, щоб і Отець наш Небесний простив нам наші провини! :friends:
Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн

viter
Модератор
Модератор
Контактна інформація:

Повідомлення viter » 05 вересня 2010, 20:58

kristik писав: А ще від себе хочу сказати, що: щоб хто не зробив і не сказав треба вміти прощати, щоб і Отець наш Небесний простив нам наші провини!

Ну то може і злочинців не треба в тюрму садити? Треба вміти прощати особисті образи. І ще, прощати не означає не попереджати злочин. ІМХО. :)
Господи Ісусе Христе Сину Божий, помилуй мене грішного.

Олюнька
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення Олюнька » 06 вересня 2010, 11:25

viter писав:Ну то може і злочинців не треба в тюрму садити? Треба вміти прощати особисті образи. І ще, прощати не означає не попереджати злочин. ІМХО. :)

В принципі, це дискусійне питання. Можемо поговорити тут: Ув'язнені
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

kristik
активний учасник
активний учасник
Контактна інформація:

Повідомлення kristik » 06 вересня 2010, 16:36

viter писав:
kristik писав: А ще від себе хочу сказати, що: щоб хто не зробив і не сказав треба вміти прощати, щоб і Отець наш Небесний простив нам наші провини!

Ну то може і злочинців не треба в тюрму садити? Треба вміти прощати особисті образи. І ще, прощати не означає не попереджати злочин. ІМХО. :)

Не узагальнюйте, я мала на увазі конкретну ситуацію на цьому форумі. Саджати - це не означає, що не потрібно прощати :Rose: .
Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн

Повернутись до “Зауваги та пропозиції”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей