andrivovk писав:І що ви пропонуєте?Викурювати тільки по 15 чи що?
некролог
ТАКОГО-ТО ЧИСЛА ТАКОГО-ТО МІСЯЦЯ
пан Н. з сигаретою у зубах
спустився в гараж перевірити,
чи є в каністрі бензин
БЕНЗИН БУВ
некролог
ТАКОГО-ТО ЧИСЛА ТАКОГО-ТО МІСЯЦЯ
пан Н. з сигаретою у зубах
спустився в гараж перевірити,
чи є в каністрі бензин
БЕНЗИН БУВ
о.Олег писав:ЗАКАРПАТТЯ–майліпший край на усюй планеті, а усі остальні лим нам завідувуть!Бо лиму нас люди на тулько умні, што ниґда не матюкавутся,а нарасб"ють вписок. Лим наші люди ідять пасолю з капустув таз шовдарьом,яблуко,гріз, гиршлі, фанки, бобальки, кийзлики,пуцогалушки,гурку,кіфлики,крумплі порскані, гомбовци з прийзликами, ікажуть шо тоодяблока їмпюлло. Лим наші жителі не знавуть ко такі лумпі,бо не позиравуть узиркало. Лим у нас, у центрові Європи, ціни ужедавно заєвропейські.То лем жителі ЗАКАРПАТТЯ замість пувісти:"Повторіть,будьласка"кажуть так милозвучно "Ге-е-е?". То у нас зимов –"но што так тепло!",а літом - "но студінь, добав щи газу!" Се оно–НашоєЗАКАРПАТТЯ!!
Кабінет прем’єр міністра України, урок української мови:
Репетитор:
- Микола Янович, як буде українською “расстояние”?
- Відстань
- О, Ви робите помітні успіхи!
- Та відстань од мєня з сваїмі дурацкіми запітаннямі.
andrey s. писав:Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних.
andrivovk писав:andrey s. писав:Я руський би виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних.
Да будь я и негром преклонных годов,
И то б без устатка и лени
Я русский бы выучил только за то,
Что им разговаривал Ленин...
В. Маяковский
- пане професоре: а можна я цистерном здам?
- ну... взагалі-то у мене можна і каністром, але... ні - для Вас саме цистерном, не інакше
о.Олег писав:для тих, хто розуміє- пане професоре: а можна я цистерном здам?
- ну... взагалі-то у мене можна і каністром, але... ні - для Вас саме цистерном, не інакше
о.Олег писав:
Віра в силу молитви
В невеличкому американському містечку один підприємець вирішив відкрити кнайпу. Біда в тім, що забігайлівка знаходилась на одній вулиці з церквою. Звичайно, це не влаштовувало настоятеля храму і на кожній проповіді він закликав городян молитись, щоб Бог покарав бізнесмена. За день до відкриття закладу почалась сильна гроза, блискавка вдарила у кнайпу і вона згоріла дотла.
Настоятель зрадів, але ненадовго – господар забігайлівки подав до суду з вимогою компенсувати збитки. Священик відмовлявся.
Вислухавши обидві сторони, суддя сказав: «Я поки що не знаю, який винести вердикт, але з матеріалів справи випливає, що господар кнайпи вірить у силу молитви, а священик чомусь - ні».
Найкоротша в світі казка
Колись давно один хлопець запитав у своєї дівчини: "Чи вийдеш ти за мене заміж?" Дівчина відповіла йому на це "Ні!"
І з того часу жив він довго і щасливо, ходив на рибалку і на полювання, грав у гольф, пив скотч і мав великий рахунок у банку.
Кінець.
ShMariam писав:Прочитала ...
ShMariam писав:- А як щодо особистого життя убитої?
- Його в неї не було. Точніше, в неї була сім'я.
"Blow Job" - серия портретных снимков литовского художника Tadao Cern герои которых испытали на себе силу штормового ветра.
о.Олег писав:A few days ago, President of Ukraine Victor Yanucovich was given some
Basic English conversation training before he visits Washington and meets
president Barack Obama...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей