Злий Іван писав:А пускають до Семінарії?
та чому б ні?
Злий Іван писав:А пускають до Семінарії?

о.Олег писав:Злий Іван писав:А пускають до Семінарії?
та чому б ні?
Олюнька писав:о.Олег писав:Злий Іван писав:А пускають до Семінарії?
та чому б ні?
А випускають?![]()
Пропоную конкретизувати тему, книги чи музика?
Про музику говорилось також тут: Металл

) перенести в Метал голосування по музиці. Адже це і єта бомба, яка постійно буде нас заставляти вибухати музикою 

о.Олег писав:цікава книжечка з видавництва Свічадо "Таємний Сад" (може тут http://www.svichado.com/multimedia.html хтось зуміє скачувати?) Френсіс Годґсон Бернет. Не пожалкуєте
Але там не можна скачати.Мусів скачати рос.мовою.І фільм дивився.Georgij писав:Прочитав вже мабуть вшосте "Ісус відвідує тебе" Регіс та Майза Кастро, Видавництва Апостол. Є над чим порозважати, рекомендую.

andrivovk писав:А про що ці книжки?Я бачив такі продаються.Це якісь роздуми, історії чи щось інше?

Georgij писав:...цікава була б ваша думка, або просто відгук

andrivovk писав:"Проблеми католиків у тому, що вони мало читають." Св.Пій Х
, або надто багато всякого різного.andrey s. писав:andrivovk писав:"Проблеми католиків у тому, що вони мало читають." Св.Пій Х
ага, або надто багато всякого різного.
Справді мало читаєм, особливо Святе Письмо.
Мене то вражає, що може бути Вищим від читання Святого Письма. Але то правда, більшість католиків всетаки мало читають СП. Протестанти нас в цьому перевищують...напевне 

Georgij писав: Протестанти нас в цьому перевищують...напевне
Georgij писав:Стикався з тим, що спілкуючись з багатьма вірними і цитуючи Святе Письмо мене виправляли, мотивуючи тим, що з візіонерської літератури вони "знають" як то було докладніше...![]()
, який прагне завжди щось поставити вище Бога? Чогось мені здається що так. Знаю для себе одне, що навіть якщо б комусь з"явився сам Христос і говорив щось іншого ніж Церква - слухати не буду! А на загал, такі речі треба дуже детально перевіряти, і то не самому а з відповідним проводом, бо зло маскується під кого хочеш. Занадто багато ми прагнемо таких от чудес, не помічаючи очевидних речей. Бо коли маєш віру, що приймаєш самого Ісуса Христа в Євхаристії, то чи треба ще чогось(кажу це насамперед собі, маловіру)? Віри бракує нам..... 

viter писав:Georgij писав: Протестанти нас в цьому перевищують...напевне
І що з того, що більше читають Святе Письмо? Читали і читають, але як були далеко від Христової Церкви, так і далі є. Кількість не означає якість.
, у нас Католиків такий норов, що ого-го.(це доречі не ревність)
andrey s. писав:ми блищими когось віддаливши не станем,
andrey s. писав:і доречі таким чином когось не вбережем від схизми, від віддалення від Церкви Його
andrey s. писав:Чи по факту шо ми Католики, працювати, читати Святе Письмо чи молитись вже не треба???
andrey s. писав:Так, ми Католики могли би більше читати Святе Письмо,

viter писав:.................
, але це оффтоп.
(в моєму дописі нема агресії, і у попередньому також
)vitalko писав:
Чи не черговий це підступ, який прагне завжди щось поставити вище Бога? Чогось мені здається що так. Знаю для себе одне, що навіть якщо б комусь з"явився сам Христос і говорив щось іншого ніж Церква - слухати не буду! А на загал, такі речі треба дуже детально перевіряти, і то не самому а з відповідним проводом, бо зло маскується під кого хочеш. Занадто багато ми прагнемо таких от чудес, не помічаючи очевидних речей. Бо коли маєш віру, що приймаєш самого Ісуса Христа в Євхаристії, то чи треба ще чогось(кажу це насамперед собі, маловіру)? Віри бракує нам.....
... А ті жіночки, що спочатку приходили, а тепер ні, як читали візіонерство і т.д., так і продовжують, а СП - ні!
Georgij писав: А потім коли спілкуються з протестантами на важливі теми, замість розумних відповідей, чи пак наведення цитат зі СП, на захист своєї віри, крім агресії і недолугості нічим не відповідають. Яка користь з такого "католицизму"?, де спасіння? Де черпати справжню віру як не в СП???
Georgij писав:А ті жіночки, що спочатку приходили, а тепер ні, як читали візіонерство і т.д., так і продовжують, а СП - ні!
І з духовної практики(як і з будь якого Божого дару) можна зробити собі божка і йому вклонятися. Тим більше з візіонерством(тому я і згадав про
) бо видно по плодах чиїх це рук справа..... 

andrivovk писав:..............а зокрема і про умову молитву.
andrey s. писав:andrivovk писав:..............а зокрема і про умову молитву.
Цо то таке??? Тобто це так називається , чи просто описка?

о.Олег писав:andrey s. писав:andrivovk писав:..............а зокрема і про умову молитву.
Цо то таке??? Тобто це так називається , чи просто описка?
шукайте "умная молитва"
З повагою, о.Олег
наприклад http://www.isfarinka.ru/print.php?news.699
(знаки оклику треба ставити, ато умови всякі мерещаться)))))))

andrivovk писав:....Це приблизно те саме.
, з погляду того хто читав?Повернутись до “Наша бібліотека”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей