прочанка писав:...Реаліст бачить тунель і поїзд, що йде по рейках...

прочанка писав:...Реаліст бачить тунель і поїзд, що йде по рейках...
Син питає в тата:
- тату, а чогму мої однолітки вже в шостому класі, а я в третьому?
- не говори багато, пий давай!
kristik писав:Син питає в тата:
На мою думку це несмішно, а сумно
Син питає в тата:
На мою думку це несмішно, а сумно![]()
Та не тільки, крім сміху, суму, можливо ще багато чого.... ЦЕ ЩЕ Й ПОВЧАЛЬНО!!!
А хто казав що буде все радісно і весело ?, на цьому шляху до Бога, яим безперечно є Життя в Хресті.
![]()
о.Олег писав: Не спромігшись знайти все ще викрикуючий дзвінком мобільний, ніби вибачаючись перед присутніми, дівчинка видає: "мабуть вдома забула"
Georgij писав:о.Олег писав: Не спромігшись знайти все ще викрикуючий дзвінком мобільний, ніби вибачаючись перед присутніми, дівчинка видає: "мабуть вдома забула"
висновок!!!, або відмазка
![]()
А зі мною стався вчора випадок:
Йду я вулицею, бачу стоїть дівчинка років 7, а над нею схилився дядько років 60, по всій вірогідності випивший, і то так непогано випивший... Схилився значить над дівчинкою і перебирає руками якусь медаль на шиї дівчинки. Я якраз надходжу і чую, дядько каже: -"я тобі дам годинник за це", а дівча- "ні, не хочу!".
Я не втримуюсь, мене розпирає від того, як цей пиятика пристає до дтитни, і питаю чоловіка:"що ви хочете від неї!!! відстаньте негайно!" дівчинки ж питаю"це твій знайомий?", а дядько каже - Я її дідусь....За дві секунди мене після вибачень там вже не було.Сміюсь дотепер
Із спогадів: ...сьогодні сестричка привезла племінників 2,5 і 4-х років. Киця відразу притворилася мертвою...
Злий Іван писав:... футбол...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей