romanm писав:http://cerkva.info/2010/03/02/amphilokhy.html
Цікава стаття. Нагадує розмову Ісуса з фарисеями про Іванове Хрещення.

romanm писав:http://cerkva.info/2010/03/02/amphilokhy.html

andrivovk писав:Колишній чемпіон світу з боксу британець Джо Кальзаге.Подивіться що в нього на шиї.
Не знаю, чи молиться він на вервичці чи ні, але погодьтеся, що це виглядає набагато краще ніж татуювання люцифера на грудях у Міка Джагера.o.Mykil писав:Цікаво, чи він хоч знає, як на ній моляться
Як кажуть "чув дзвін та не знаю де він".На мою думку це те саме , що повісити в машині молитовник.Ці речі для того , щоб на них молитися.Але інша справа, коли повісити в авто звичайний образок або спеціальний образок для автомобілів, який чіпляється на скло.o.Mykil писав:Не раз вервиці, на жаль, висять тільки як амулет в автах
Рыба, которая упоминается в Новом Завете, – это Sarotherodon galilaeus, галилейская тиляпия, один из многих видов тиляпий. В магазинах Израиля тиляпию продают под названием «амнон», или «мушт». Амнун – это ивритское название, мушт – арабское. В ресторанном меню она же будет гордо называться «Рыба св. Петра», поскольку апостол Петр был профессиональным рыбаком.
justyn писав:Але, я особисто був на канонізації о.Піо і о.Ескріва. На його (першого) канонізації було близько 1 міліона людей і такі були дані Ватиканського Прес-Бюра.
Після численних змін було прийнято рішення про те , що на площі Св.Петра може поміститися не більше ста п'ятидесяти тисяч чоловік (виділено мною) із запрошеннями.Інші сто п'ятдесят тисяч чоловік одержали можливість взяти участь у церемонії на площі Святого Йоана Латеранського за допомогою встановлених на ній великих екранів.Це було нелегке рішення - повідомити про те, що місто не може прийняти такої великої кількості людей.

Міша писав:В це важко повірити, але в мережі Інтернет є справжні фото Діви Марії
ЯВЛЕНИЯ ДЕВЫ МАРИИ
ЯВЛЕНИЯ ДЕВЫ МАРИИ В НЕБЕСАХ

andrivovk писав:По телебаченню йшов фільм про Миколая Чарнецького.Там говорили, що його мати була по національності циганкою.І в нього було лице смугле .

35. Тоді він, сівши, прикликав дванадцятьох та й каже до них: "Коли хто хоче бути першим, нехай буде з усіх останнім і усім слугою."
36. Потім узяв дитину, поставив її серед них і, обнявши її, каже до них:
37. "Хто прийме одне з таких дитят в моє ім'я, - мене приймає; а хто мене приймає, - не мене приймає, а того, хто послав мене."
прочанка писав:Для мене ж залишається найбільшим дивом - Святі Тайни Пресвятої Євхаристії у Лончано. Тіло і кров Спасителя у вигляді 5 кульок крові і часточка сердечного м"яза, які без консервації зберігаються 800 років
дякую! Це направду цікава інформація, але коли маєш щастя ще побачити і діткнутися очима, руками, духом до живого дива, то починаєш інше жити й мислитиВот список святых и блаженных Церкви, которые носили стигматы ( по данным журнала "EWIG" за апр. 1994 г.)
1-й век
Св. апостол Павел
13-й век
Св. Франциск Ассизский
Бл. Додо фон Хаске, премонстрант
Св. Луитгард Брабантский, цистерцианец
Бл. Елена Венгерская
Св. Маргарита Венгерская, дочь короля Белы 4-го
Бл. Эмилия Бикьери, аббатиса в Верчелли
Бл. Конрад из Асколи,францисканец, миссионер в Ливии, в посл.-кардинал
Бл. Бенвенута деи Боиани
Св. Маргарита Кортонская
Св. Мехтильда фон Хакеборн, цистерцианка
Св. Мехтильд из Магдебурга, цистерцианец
Бл. Ида фон Лёвен, цистерцианка
14-й век
Св. Гертруда Великая
Бл. Иоанна из Орвието, доминиканка
Св. Клара Монтефалькская
Бл. Анджела из Фолиньо, францисканка-терциарка
Бл. Кристина фон Штоммельн
Бл. Маргарита из Читта дель Кастелло, доминиканка
Св. Рохус
Бл. Маргарита из Фаэнцы
Бл. Клара из Римини (Клара Аголанти), францисканка
Бл. Флора Корбье
Бл. Маргарита Эбнер, доминиканка
Бл. Гертруда фон Оостен
Бл. Виллана де Ботти, доминиканка
Св. Екатерина Сиенская
15-й век
Бл. Доротея фон Монтау
Бл. Иоанна из Майе
Бл. Елизавета фон Рёйте
Бл. Роберт Малатеста,францисканец - терциарий
Бл. Лидвина фон Шидам
Бл. Юлиана из Болоньи
Св. Франциска Римская
Св. Колетта, францисканка
Св. Рита из Касции
Бл. Матиас Каррери, доминиканец
Бл. Уголино из Мантуи, августинец-эремит
Бл. Кристина фон Хамм
Бл. Евстохия, кларисса
Бл. Вероника из Бинаско, августинка - эремитка
16-й век
Бл. Магдалена из Панатерии, доминиканка
Бл. Осанна из Мантуи
Св. Катарина Генуэзская
Бл. Баттиста Варани, кларисса
Бл. Стефания Квинцани, доминиканка
Бл. Лючия из Нарни, доминиканка
Бл. Катарина из Ракконичи, доминиканка
Св. Иоанн Божий
Бл. Иоанн Мариньон
Св. Тереза Авильская, кармелитка
Бл. Николаус Фактор, францисканец
Св. Катарина из Риччи, доминиканка
Св. Иоанн Креста, кармелит
17-й век
Св. Альфонсо Родригес, иезуит
Св. Мария Магдалена из Пацци, кармелитка
Св. Фиделис фон Сигмаринген, капуцин
Бл. Анна Св. Варфоломея
Бл. Марина Эскобар
Св. Гиацинта Марискотти, кларисса
Св. Карл фон Зецце, францисканец
Бл. Иоанна Бономи, кларисса
Св. Мргарета М. Алакок, визитандинка
18-й век
Бл. Мария Ангелов, кармелитка
Св. Вероника Джулиани, капуцинка
Бл. Ангелус из Акри, капуцин
Бл. Кресценция Гёсс, францисканка
Бл. Герхард Майелла, редемпторист
Бл. Мария Франциска Пяти Ран, алькантинка
19-й век
Бл. Анна Мария Тайги
Бл. Мирьям из Абеллина, кармелитка в Палестине
Св. Гемма Гальяни
20-й век
Бл. Фаустина Ковальска
Падре Пио в этом списке пока что нет. Как видим, не так уж и много за 2000 лет.

У 20 столітті відомо також про кількох українських стиґматиків, з яких назвемо Евстахію Бохняк, Настю (с.Маріям) Волошин, дівчат Ганнусю з К. на Яворівщині, Олю з С. на Стрийщині, Параню Наконечну та Степана Навроцького.
...
Серед стиґматизованих були й діти (від 8-12 років), як наприклад, українські дівчата 11-річна Ганнуся та 13-літня Оля.
Олюнька писав:... стигматики...
Згадати хоча б українських стигматиків.Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей