- Я заочник

ShMariam писав:Іду по лісі. Дощ, вітер, ніч. Замерз весь. Дивлюся — машина стоїть, підходжу, у віконце дивлюся — там нікого. Дверцята спробував — відкрито, ну я заліз і сиджу. Раптом машина поїхала. Я в шоці. Машина їде, я ззаду сиджу, за кермом нікого. Тут рука волохата з’являється звідкись, покермувала і зникла. У мене волосся заворушилося. Тут в село в'їхав, от вже перші хати. Тут машина зупиняється, в салон мужик заглядає і говорить:
- А ти що тут робиш?!
- Так от, їду …
- Нічого собі — Я штовхаю, а він їде! .
ShMariam писав:
andrey s. писав:...Ага..мені то також цікаво...
о.Олег писав:стерло дитятко все програмне забезпечення таткового компютера![]()
не знаю, чи розповідав, але, до теми, мій товариш майже написав свій докторат, коли його синочок зробив щось подібного не тицяючи на згадані Вами квадратики: виліз на письмовий стіл і напісяв на то всьо![]()
невигадана історія - Татко змушений був плисти через океан назад в Україну, щоб віднайти свої ранні розробки праці і писати все заново
vitalko писав:о.Олег писав:стерло дитятко все програмне забезпечення таткового компютера![]()
не знаю, чи розповідав, але, до теми, мій товариш майже написав свій докторат, коли його синочок зробив щось подібного не тицяючи на згадані Вами квадратики: виліз на письмовий стіл і напісяв на то всьо![]()
невигадана історія - Татко змушений був плисти через океан назад в Україну, щоб віднайти свої ранні розробки праці і писати все заново
Саме тому(хоч ше і не жонатий був, і, відповідно, дітей не мав) коли писав свій диплом, то тримав напрацювання у трьох місцях: в хаті, на флешці, і на роботі
о.Олег писав:andrey s. писав:..
стерло дитятко все програмне забезпечення таткового компютера![]()
- Добрий день, діти!
- Добрий день!
- Тема сьогоднішнього уроку - "Відкат". Хто мені скаже, що таке відкат? Так, Ксеню?
- Відкат - це грошовий еквівалент вдячності за те, що в тендері вибрали саме вашу фірму.
- Молодець. А хто скаже, що таке "тендер"? Петя?
- Тендер - це чемпіонат галузі по відкатам.
- Молодчинка. Сідай - шість. Чотири по пятибальній - тобі, а два - сам знаєш, куди... Записуємо умову задачі. В Сашка було 5 яблук. Згідно з документацією. По факту - три, а за договором - сім. Питання: скільки яблук буде в перевіряючого Сашкову господарську діяльність? Ну? Тоді тема: "Вплив родинних звязків на корупцію". Ліда?
- Я не вивчила.
- Сідай - п`ять.
- Дякую, татку.
- Хто може надати приклад корупції в історії? Ніхто не знає? Гоголь "Мертві душі": скільки томів згідно з документами? Два! А здав? Один. Де другий? Згорів! Тепер ви розумієте, чому наш новий компютерний клас згорів? І чому спортзал скоро згорить? І останнє на сьогодні запитання: назовіть ідеоальну галузь виробництва.
- Нанотехнології!
- Аргументуй.
- Бо гроші витрачаються на результат, невидимий для людського ока!
- Мо-ло-дець! Не забудьте сказати батькам до наступного уроку здати по 90 Грн. на ремонт класу.
- Зноо-ову девяносто...
- Мені здасте по шістдесят. Не бійтеся. Якщо батьки будуть питатися, скажу, що збирав по 90. До побачення!
справжній студент - не той, що питається який сьогодні екзамен, а той, що цікавиться, який екзамен він щойно склав
пане президенте!
якщо так вийде, що ви не зможете виконати обіцянок стосовно підвищення пенсії і забезпечити всіх достойними місцями праці, тоді - будь-ласка! - зробіть сміттєві баки не такими високими: в них незручно залазити.
заздалегіть вдячні!
andrivovk писав:
Фотографія з вчителем
luksander писав:Фотографія з вчителем
в такій ситуації сержант тихо-тихо подавав команду:
- тєм, кто спіт
і, - на все горло:
ВСТАААТЬ!!!! СМІРРРРНААА!!!!![]()
![]()
...гуркіт стільців, що падають, і дурнувато-перелякані обличчя невдах-курсантів
как звали бы Винни-Пуха в разных странах?
Италия - Винсенте Дель Пухини
Испания - дон Виннио Пухалес
Бельгия - Виннил де Пухильде
Индия - Виннира Пуханди
Китай - Вин Ни Пух
Армения - Винник Пуханян
Израиль - Виннихак Пухберг
Германия - хер Вильгельм фон Пухен
Грузия - Виначар Пухашвили
Ирак - Виннидам Пухейн
Казахстан - Винибай Пуханбекулы
Саудовская Аравия - шейх Вин ибн аль Насер эль Сахиб эс Пухар
Россия - Винни Владимирович Пухин
ShMariam писав:Прикол: зайдіть з ноутбуком в якесь людне місце і підключіться до інтернету. Бажано, щоб хоч одна людина бачила екран. Перейдіть за посиланням: http://www.thecleverest.com/countdown.swf
andrey s. писав:ShMariam писав:Прикол: зайдіть з ноутбуком в якесь людне місце і підключіться до інтернету. Бажано, щоб хоч одна людина бачила екран. Перейдіть за посиланням: http://www.thecleverest.com/countdown.swf
а в чому саме прикол ?(бомба так не виглядає )
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей