Екскомунікований священик...

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

gal_hn
гість
гість
Повідомлень: 9
З нами з: 23 травня 2006, 09:55
Звідки: West Ukraine

Екскомунікований священик...

Повідомлення gal_hn » 23 травня 2006, 10:01

Одне та дуже болюче запитання дошкуляє мені вже протягом певного часу: чи екскомунковані священики мають право священнодіяти? У яких випадках накладається це покарання? Напрвду, знаю такого "отця", який незважаючи на все продовжує надалі виконувати свої пастирські обов’язки, пішовши у такий спосіб у опозицію до свого правлячого Архиєрея!!!

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 23 травня 2006, 21:22

Ви може маєте на увазі суспендованого, а не екскомунікованого священика?

gal_hn
гість
гість
Повідомлень: 9
З нами з: 23 травня 2006, 09:55
Звідки: West Ukraine

Повідомлення gal_hn » 24 травня 2006, 11:03

Justyn писав:Ви може маєте на увазі суспендованого, а не екскомунікованого священика?

На жаль,моє володіння цими темінами - обмежене, тому чіткої межі для себе важко провести! Але, якщо можете, то поясніть, та скажіть чи це таке можливо, щоб такий священик виконував обрядові дійства?

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 26 травня 2006, 10:30

Навіть без розрізняння термінів Ви прекрасно розумієте, що так бути не може. Однак, є різного роду суспенди. Тут також потрібно розізнати. А на питання про те, чому священик не підчиняється волі єпископа, то основна проблема є в його амбіціях. А Вам, брате, раджу не зважати на священика чи єпископа, що він робить. Оскільки для нас, християн, основним абсолютним взірцем для наслідування є тільки і виключно Христос. Тому, не розчаровуйтесь, а Вашого священика довірте Божому милосердю. Проте, раджу Вам написати про нього. Візьміть приклад з Христа і подивіться, як він боровся зі злом. Він не створював претексту для війни чи ворожнечі, але викривав правду. Казав, наприклад до фарисеїв, що вони гроби побілені. Повертаючи до основної проблеми: коли священик неправий, через Ваш голос його неправота виявиться, а якщо правий, то він зможе себе достойно оборонити.

gal_hn
гість
гість
Повідомлень: 9
З нами з: 23 травня 2006, 09:55
Звідки: West Ukraine

Повідомлення gal_hn » 26 травня 2006, 19:07

Власне, я невпенений нв сто відсотків, що цей священик екскуменікований, а може чули про нього? Це - о. Григорій Канак, який належить до Бучацької єпархії! Він здавана мав конфлікти із Владикою Іринеєм, і дійшли чутки, що його було віддано під це покарання!! Але чи це чутки, чи правда - залишається невідомим! Направду, про таке мала б бути інформація на офіційному сайті цієї єпархії, а там крім привітань та банальних новин нічого немає, проте інші сайти УГКЦ мають розділ "Офіційні документи"! Гадаю, що повинні бути люди, які були б компетеннтими у цій сфері, і можуть надати правдиву та офіціну інформацію!!! Чекатиму на таку відповідь, якою вона не була б! Дякую!

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 27 травня 2006, 07:56

Схиляюся швидше до думки, що розмова про екскомуніку того священика (особисто я його не знаю) є просто великою пліткою, яка могла створитися внаслідок "баба бабі сказала". Якщо б той священик був екскомунікований чи навіть суспендований, інформація мусіла б бути публічною. Зрештою, думаю, що деякі офіціози з Бучацької єпархії мали б читати час від часу форум УГКЦ і відповідати фахово на поставлені запитання, які турбують людей. Тим більше, що названо конкретне прізвище.

Bits
новик
новик
Повідомлень: 10
З нами з: 16 березня 2006, 23:33

Повідомлення Bits » 28 травня 2006, 13:48

Вдійсносты пан Григорій Канак є екскумунікований. Тобто - в нього мала екскумуніка - його виключено із лав церкви і він не служить більше як Христовий священик, а служить комусь іншому.

Нажаль він вже не є отцем.
Він навіть не має права заходити до церкви.

Це дуже складне і болюче питання, але він сам виненю Архієрей до нього дуже поблажливо ставився, але те що він робив і продовжує робит виходить поза всі рамки!

gal_hn
гість
гість
Повідомлень: 9
З нами з: 23 травня 2006, 09:55
Звідки: West Ukraine

Повідомлення gal_hn » 29 травня 2006, 09:03

krush писав:Вдійсносты пан Григорій Канак є екскумунікований. Тобто - в нього мала екскумуніка - його виключено із лав церкви і він не служить більше як Христовий священик, а служить комусь іншому.

Чи направду, це дійсна та достовірна інформація, щодо цієї особи "Отця"? А те, що він не має права служити та заходити до храму, я б сказав, що так би мало бути згідно канонів (до речі, я вже з ними ознайомився). Проте є свідчення, що він священнодіяв поза межами Бучацької єпархії, тобто на теренах іншої єпархії! Чи священик, який прийняв його до свого храму мав право допускати до престолу, при цьому дозволив йому уділяти ще й Тайну Сповіді!!! Чи можна на пароха накласти будь-яке покарання за "притулок" таким "отцям"? Коли в нього мала екскомуніка, то на який термін вона накладена? Якщо можна розповсюдити на загал, через що на о. Григорія вона була накладена?

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 29 травня 2006, 11:51

Надіюся, що фахова відповідь надійшла від людини, яка впроваджена у курс усіх справ, що діються в Бучацькій єпархії. А тепер я до цього "посадовця" маю запитання: чи інформацію про екскомуніку згаданого священика є публічною, тобто такою, яка подана для ознайомлення для загалу чи ні? Бо наприклад, на території Італії нічого не відомо про цей випадок. А тепер уявіть собі, якщо цей священик попросив б наприклад когось з наших священиків можливості сослужити, то як мав би той поводитись. Переконаний, що звичайно позволив би. Чому? Бо нічого про це невідомо. Виглядає, що то все робилося десь "під килимом" і закрите під сумома замками. Подайте будь-ласка декрет про екскомуніку згаданого священика на офіційну сторінку УГКЦ, бо ця справа торкає цілої Церкви і тоді я сам повірю, що він дійно екскомунікований. А поки-що, ця вся дискусія виглядає як "побожні побажання".

Bits
новик
новик
Повідомлень: 10
З нами з: 16 березня 2006, 23:33

Повідомлення Bits » 30 травня 2006, 09:36

Я не є офіційним представником цієї єпархії!

Але володію інформацією яка поможе вам пізнати правду.
Григорій Канак є екскумінікований на 3 роки (приблизно два роки тому його ексумунікували). І ця вся інформація була представлена в офіційному часописі Бучацької .Є. "Христова Скеля" якщо потрібно більш детальніше то напишіть листа комусь із Бучацької Єпархії.
Владика Іриней Білик, ЧСВВ Єпископ Бучацький

о. мгр. ліц. Григорій Полоз - Генеральний Вікарій

о. мітрат мгр. ліц. Іван Сеньків - Судовий Вікарій

о. Олег Гронський - Канцлер

о. Олег Косован - Економ

бр. Анастасій Смерека ЧСВВ - Секретар

Андрій Юськів - Видавничий відділ "Христової Скелі"

о. мгр. Ігор Федоришин - Військовий капелан єпархії

о. Володимир Стадник - створення сайту

http://buchacheparchy.com.ua/index.php?c=mail
о. Володимир Стадник - думаю що він найшвидше вам выдповідь надішле

gal_hn
гість
гість
Повідомлень: 9
З нами з: 23 травня 2006, 09:55
Звідки: West Ukraine

Повідомлення gal_hn » 30 травня 2006, 13:31

Щиро дякую Вам krush за те, що надали таку інформацію. Проте вже було намагання налагодити зв’язок із офіціозами цієї Єпархії: надсилали повідомлення, на які відповідь ще й досі не отримали!!! Мабуть, вони просто-напросто не використовують свої поштові адреси. Або ймовірно, що навмисно не розголошують такого роду інформацію!!! Для прикладу, екскомунікували якогось священика у Канаді, то у християнських часописах наголошувалося та опубліковувся такий декрет! А у цьому випадку - зовсім нічого!!! Хіба це допустимо!!! Куди ж дивиться канцелярія єпархії!!! Як працює медіа інституція цієї дієцезії?! Це вкотре показує, що Церква намагається тримати певну інформацію під "покривалом" чи "під замком"! Ну, почекаймо, можливо, хтось загляне на форум і зрозуміє, що годі знаходитися за ширмою! Чекатимемо на їхню самосвідомість та почуття пастирського обов’язку, адже "паства не слухається голосу іншого пастиря"!!! А навіщо скривати лжепастиря?!!!

Bits
новик
новик
Повідомлень: 10
З нами з: 16 березня 2006, 23:33

Повідомлення Bits » 30 травня 2006, 20:11

Швидше за все що просто вони поштою не користуються! Я думаю що ми зможемо отримати відповідь на свої запитання в ближчому часі.

:D Трохи смішно, але чому ви шукаєте, чи бачете в цій єпархії дії під "покривалом". Яких насправді немає. Ніхто не хоче зрозуміти те що єпархія має тільки 5 років і вона є в процесі свого формування. Цього року тільки відкрили консесторію. І щоб вимагати від неї такі опиративні дії, треба ще трошки почекати + до цього всього щей всі як можуть так і мішають Владиці сформувати все як слід.

Я можу точно сказати що Владика Іриней Білик є дійно є гідним і ревним - святим пастерем своєї пастви. І щоб там не говорили я в цій людині бачу приклад, і хочу його наслідувати.

Це все є від щирого серця...

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 30 травня 2006, 20:30

Дорогий брате (бачу, що Ви точно або священик, або семінарист, або хтось з людей, введених в курс справ єпархїі)! Користуючись Вашою підказкою, сьогодні зранку я написав електронного листа о. мітрату мгр. ліц. Іванові Сеньківу, Судовому Вікарію. Побачимо, коли прийде відповідь. А щодо Ваших слів "Я можу точно сказати що Владика Іриней Білик є дійно є гідним і ревним - святим пастерем своєї пастви. І щоб там не говорили я в цій людині бачу приклад, і хочу його наслідувати", то я Вас подивляю і бажаю Вам надалі так дивитися на людей, яких Господь покликав до служіння. Однак, маю ще маленьке прохання - подивіться, будь-ласка, в такий самий спосіб на всіх служителів у Христовому винограднику, не тільки на Владик, але також священиків. В особливий спосіб, майте також милосердя до того о. Григорія Канака і не називайте його "паном". Може він якраз потребує когось, хто б його зрозумів, а не когось кто буде повчати його суспендами і екскомуніками. Нехай Господь Вам допоможе!

buchach
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 30 травня 2006, 20:05

Екскомунікований священик

Повідомлення buchach » 31 травня 2006, 10:51

Христос Воскрес! Дорогі друзі!
Нам дуже приємно, що Вас турбують проблеми Бучацької Єпархії, зокрема таке болюче питання, як бунт проти Правлячого Архієрея Іринея Білика священика Григорія Канака. він справді був суспендований на десять місяців і ми сподівалися, що ця суспенда послужить для його навернення. Але, навернення не сталося. Він проігнорував суспенду і був покараний малою екскомунікою. У випадку нерозкаяння проти цього священика у відповідності до приписів ККСЦ буде розпочато канонічне провадження щодо надання йому великої екскомуніки. Інформацію про це покарання було доведено до всіх Архієреїв Києво-Галицької Митрополії з проханням повідомити про це весь клир і вірних УГКЦ. Всю офіційну документацію в цій справі ми невдовзі виставимо на сайті Бучацької Єпархії (www.buchacheparchy.com.ua), а також постараємось вислати її кожному зокрема, хто буде її потребувати.

gal_hn
гість
гість
Повідомлень: 9
З нами з: 23 травня 2006, 09:55
Звідки: West Ukraine

Повідомлення gal_hn » 31 травня 2006, 11:29

Щиро дякуємо Вам Buchach, за те, що врешті-регт офіційні особи із цієї єпархії внесли світло у цю справу! Напрвду, воно розтавило багато крапок над літерою "І"! Хоча можливо, хотілося чекати на негативну відповідь, тобто екскомуніки не було! Проте вже яка правда, нехай такою і буде! Потішає один феномен, що учасники цієї дискусії нарешті дізналися правду! ОЧікуємо також на офіційне потвердження документом як на сайті Вашої єпархії, так копією на цьому форумі! Дякуємо! [/list]

Bits
новик
новик
Повідомлень: 10
З нами з: 16 березня 2006, 23:33

Re: Екскомунікований священик

Повідомлення Bits » 31 травня 2006, 22:47

buchach писав:Христос Воскрес! Дорогі друзі!
Нам дуже приємно, що Вас турбують проблеми Бучацької Єпархії, зокрема таке болюче питання, як бунт проти Правлячого Архієрея Іринея Білика священика Григорія Канака. він справді був суспендований на десять місяців і ми сподівалися, що ця суспенда послужить для його навернення. Але, навернення не сталося. Він проігнорував суспенду і був покараний малою екскомунікою. У випадку нерозкаяння проти цього священика у відповідності до приписів ККСЦ буде розпочато канонічне провадження щодо надання йому великої екскомуніки. Інформацію про це покарання було доведено до всіх Архієреїв Києво-Галицької Митрополії з проханням повідомити про це весь клир і вірних УГКЦ. Всю офіційну документацію в цій справі ми невдовзі виставимо на сайті Бучацької Єпархії (www.buchacheparchy.com.ua), а також постараємось вислати її кожному зокрема, хто буде її потребувати.


Якщо можна то скажіть будьласка, хто це з Бучача відписав!

Дорогий брате (бачу, що Ви точно або священик, або семінарист, або хтось з людей, введених в курс справ єпархїі)! Користуючись Вашою підказкою, сьогодні зранку я написав електронного листа о. мітрату мгр. ліц. Іванові Сеньківу, Судовому Вікарію. Побачимо, коли прийде відповідь. А щодо Ваших слів "Я можу точно сказати що Владика Іриней Білик є дійно є гідним і ревним - святим пастерем своєї пастви. І щоб там не говорили я в цій людині бачу приклад, і хочу його наслідувати", то я Вас подивляю і бажаю Вам надалі так дивитися на людей, яких Господь покликав до служіння. Однак, маю ще маленьке прохання - подивіться, будь-ласка, в такий самий спосіб на всіх служителів у Христовому винограднику, не тільки на Владик, але також священиків. В особливий спосіб, майте також милосердя до того о. Григорія Канака і не називайте його "паном". Може він якраз потребує когось, хто б його зрозумів, а не когось кто буде повчати його суспендами і екскомуніками. Нехай Господь Вам допоможе!


Я не маю нічого протів цього пана Григорія Канака, (священиком його неможу назвати, через те що він в даний момент не є священиком, а є екскумунікований). Коли в нього заберуть екскумуніку я зможу його сміло назвати священиком. А зараз неможу.

Щодо питання на рахунок підтримки то я вас підтримую і ви все це правильно написали. Але як можна підтримувати священика який нехоче підтримки з боку інших священиків з його єпархії і нейде на "дорогу" вирішення конфлікту а наоборот загострює його. Він міг легко уникнути цього покарання наприклад піти на іншу парафію і попросити вибачення за свій вчинок, але він цього незробив це свідчить про його гордість або про те що він хоче щоб в нього вибачення попросили! Я думаю він має зробити перший крок на зустріч - бо кроків на зустріч до нього зроблено багато а він відходить все дальше і дальше...

Моліться за нього і все вирішиться як найліпше. І буде в нас в Єпархії спокій, мир і злагода. А саме головне те що ми цим врятуємо велику кількість душ які можуть погибнути...

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 14 червня 2006, 16:04

Бачу, що читач форуму запитує, хто це відписував з Бучача, але подає іншу цитату. Отож, цитату, яка слідує після запитання: хто це писав з Бучача писав о.Юстин Бойко, студит. о.Григорія Канака не знаю і не бачив, але мені його шкода і маю до нього милосердя, бо він мій співбрат у священстві.

orest
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 189
З нами з: 06 березня 2006, 14:57
Звідки: Ukraine

Повідомлення orest » 15 червня 2006, 10:41

Я не маю нічого протів цього пана Григорія Канака, (священиком його неможу назвати, через те що він в даний момент не є священиком, а є екскумунікований). Коли в нього заберуть екскумуніку я зможу його сміло назвати священиком. А зараз неможу.

здається пан krush не знає елементарних речей з католицького богослівя та канонічного права. Тому отець Григорій є !!! й надалі священиком (хоч і екскомунікованим)!!!

Bits
новик
новик
Повідомлень: 10
З нами з: 16 березня 2006, 23:33

Повідомлення Bits » 29 червня 2006, 23:08

Якщо ваша ласка то заставте вивчити все богослівя кожного парафіянина. Я думаю в Вас це вдасться!

Якщо писати все з точки богослівя то мало хто з вірних це зрозуміє.

Гадаю тепер зрозуміло чому я так написав.

olwija
новик
новик
Повідомлень: 19
З нами з: 14 жовтня 2005, 02:00
Звідки: Kanada

Повідомлення olwija » 18 липня 2006, 14:51

MEni duze szkoda szczo mene tak dawno ne bulo na Forumi szczo ja ne bachyla pohcatku cijeji dyskusiji. Hochu wam skazaty. SZczo ja dobre znaju cej konflikt w Buchackij eprachiji wid samoho pochatku. I jak ludyna jaka trohy znajetsai w konfliktolohiji skazu wam szczo w niomu je wynuwati dwi storonyi ni odnu storonu ja ne zahyszczaju. Tilky chomus o. Grygorij je pokaranyj a insza storona bilsz sylna zalyszylasia chsytoju i szcze j z takymy harnymy slowamy. Я можу точно сказати що Владика Іриней Білик є дійно є гідним і ревним - святим пастерем своєї пастви. І щоб там не говорили я в цій людині бачу приклад, і хочу його наслідувати.

Це все є від щирого серця...


Brate chy otche lipszoji wy parafiji i tak za ce ne otrymajete.
ZNajete cijeji nedili otec w mojij parafiji skazaw zoloti slowa. Ludyna chasto dumaje szczo znaje i wmije wse, osoblywo czasto tak dumajut naszi swiaszczennyky a szcze czastisze Epyskopy. Dumajut otrymaly Mitru i staly wseznajuchymy i wsewmijuchymy, ne wzertajuchy uwagy na porady i na propozyciju pomochi. To je prawda. Duze nahadaly meni cju wsju sytuaciju. Ale szczob hto ne howoryw wona je ne wid Boha, bo ludski ambiciji i groszi perewyszczyly LUBOW! I szcze odne znajete jak mudri ludy pochynajut swij biznes to jdut do fahiwciw i prosiat dopomohy. W Ukrajini wze je bahato eprahij dobre postawlenyh na nogy i pracjujuchyh, tomu ne treba buty hordym a prosto poprosyty dopomohy i ja dumaju wsi na ce widklyknutsia. CE stosujetsai sliw szczo eprahija duze moloda, maje tilky 5 rokiw. Treba tilky hotity, widkynuty hordynju i takyh narikan by ne bulo. Majete szczo meni zaperechyty? chekaju!
Z molytwoju i lublowju

Adriano
гість
гість
Повідомлень: 8
З нами з: 22 вересня 2005, 07:12
Звідки: Львів

Повідомлення Adriano » 19 липня 2006, 19:19

vyjshlo. duze radyj. duze garni slova napysala divcyna zverhu. ja pogodzujusia z neju, so jakby kozen stavyv na pershe misce dobre vykonannia svogo profesijnogo obovjazku, a ne groshi i vlasni ambicii i pamjatav, sho jogo suspilne i cerkovne stanovysche je najpershe dla ljudej, a ne dla niogo, to vse bulo prostishe i spokijnishe. a she girshe, koly vstupaje v sylu gordistj i nema movy pro kompromisy, to vzagali ne znejesh z jakogo svitu ci ljudy, chy neljudy. pa.

Bits
новик
новик
Повідомлень: 10
З нами з: 16 березня 2006, 23:33

Повідомлення Bits » 20 липня 2006, 23:33

Дуже прикро але ні мітри, ні парафії ні свячень ніяких я не маю, і прислужитися до когось я не хочу і по-перше не можу тільки через те, що хто знає ким я є, і чим займаюся, щоб мені віддячити чи помститися! Логічно?

Чомусь мої слова сприймають як рекламу чи єхидне «підлизування», шкода що Ви мене не розумієте. Повірте мені – це дійсно від щирого серця.

Ну щодо гордині і грошей то ви правильно сказали, о. Григорій через них і почав цей конфлікт. А щодо покарання то Ви не праві, якраз єпархія страждає а о. Григорій з малою екскомунікою далі священнодійствує так ніби нічого не сталося, а єпархію це підпорчує.
Карали їх не зразу, бо думали що спам’ятаються але побачили що немає зрушень і змушені були покарати.
Зараз в «збунтованих» є великі проблеми через те що вони вигнали від себе ще одного священика.

Ну і запитання на засипку – Чи може бути головний катехит м. Чорткова – шизофреніком? А є.

Немає Любові?

olwija
новик
новик
Повідомлень: 19
З нами з: 14 жовтня 2005, 02:00
Звідки: Kanada

Повідомлення olwija » 21 липня 2006, 02:13

Proszu was. Ne treba rozkazuwaty meni hto pochaw konflikt. I tak jak znaju wse i duze dobre maju prawo na slowa jakis skazala ranisze. Widchynit ochi!! Aboni trymajte jich zamknenymy. TAk lehsze. Zyttia je todi chodowym a ludy duze dobrymy. CEz tak garno koly wsi nawkolo je dobri. Tomu trytmajte micno zachyneni ochi i liakjtesia koznoho momentu koly majete jich widchynyty. Todi wy ne pobachyte obrazy jaki nanosit wam osobysto otochennja Preoswiaszczennoho, a osoblywe zinoche. ZNajete my duze czasto wse zahortajemo w jakis cikawi obhortky ne nazywajuchy rechi swojimy imenamy! Zalyszajstes i nadali ne spokuszenym Anhelom! Cioho ja wam nasprawdi duze szczyro bazaju!!!!!
Za O. Mykolu ja znaju, Powirte. Ale nichoho ni wy ni hto ne zrobyw szczob wytiahnuty joho z cjoho psyhichnoho bezumstwa. TA wy ne znajete czy wy koly nebud ne otrymajete prystupu szyzofreniji. JAk wy todi zreahujete jak was wykynut z roboty? PErsz niz bud szczo howoryty stawte sebe na misce cyh ludey! I zapytajte jak ja b powiwsia w tomu chy inszomu wypadku!

Z lubowju

olwija
новик
новик
Повідомлень: 19
З нами з: 14 жовтня 2005, 02:00
Звідки: Kanada

Повідомлення olwija » 21 липня 2006, 02:18

I szcze odne szczo ja wam skazu do cijeji wsijeji temy. Znajete hto z cioho wsioho najbilsze strazdaje??? Ludy! Ti ludy bez jakyh cerkwa mertwa. Ludy jaki pidtrymujut cerkwu. Wy zapytajte prostyh ludej jak wony dywlatsia na cej konflikt! BAhato choho pochujete.
A takoz nastupne zapytannja znajete hto z cioho wsioho korystaje?? Prawoslawni i rymo- katolyky bo kilkist pryhozan na jich parafijah wid pochatku konfliktu zbilszylos na powaznyj widsotok. Ludiam bajduze szczo ne podilyly ksiondz z epyskopom wony szczonedili powynni jty do cerkwy. Spowidatysia, a ne dumaty mozna chy ne mozna jty do toho inszho swiszczennyka.Tomu rozhodiatsia do "normalnyh" cerkow de wse zrozumilo i de jich chekajut! JAk wy dumajete czy ce dobre wykonana robota pastyriw wyszczoho czy nyszczoho riwnja??

Adriano
гість
гість
Повідомлень: 8
З нами з: 22 вересня 2005, 07:12
Звідки: Львів

Повідомлення Adriano » 21 липня 2006, 08:46

pryvit. pro sho vy vzagali sperechajetesj: hto pravyj, a hto ni? vy cilyj sudovyj proces pochaly. a komu vid togo legshe. pokazujete, hto mudrishyj miz vamy, abo hto biljsh obiznanyj v spravi? a hto she krim vas i mene i moze she dekilkoh bude znaty pro vashi dumky? po co to piepszenie?

Bits
новик
новик
Повідомлень: 10
З нами з: 16 березня 2006, 23:33

Повідомлення Bits » 21 липня 2006, 15:49

Я все бачу відкритими очима і нічого не боюся. :D

Jet
гість
гість
Повідомлень: 2
З нами з: 15 липня 2006, 23:10

Повідомлення Jet » 21 липня 2006, 16:51

Rozkazit sho to za konflikt

olwija
новик
новик
Повідомлень: 19
З нами з: 14 жовтня 2005, 02:00
Звідки: Kanada

Повідомлення olwija » 24 липня 2006, 04:18

dla Krush
Ot i harno szczo majete widkryti ochi, abo wam tak zdajetsai. Todi starajtesia analizuwaty, i bachyty chorne i bile i dekoly widtinky siroho;)) Ne obrazajtes. prosto ja maju doswid czomu tak howorju. mozete napysaty meni prywatno i ja z wamy podilusia. Zwychajno jak majete bazannja;)
Dla Andriano
Powirte nihto ne ne pokazuje sebe mudriszym chy durniszym. jde cilkom normalna superechka. Sorry jak wy ce potraktuwaly jak swarku. Htos komus dowodyt te szczo win bachyt. My tym i bahati szczo majemo ochi swojih znajomyh jaki takoz bachut moze pid inszym kutom zoru jak my;) Tomu wy napewno nas ne tak zrozumily. I szcze ja duze rada szczo ci dumky znajemo my i wy, a wam szcze kohos treba;)
O jakim peprznju idzie? prosze nie traktujcie tego zapowazne. Bo sami znacie ze te co my tut piszemy nichego nie zmieni;)
Z lubowju

Adriano
гість
гість
Повідомлень: 8
З нами з: 22 вересня 2005, 07:12
Звідки: Львів

Повідомлення Adriano » 30 липня 2006, 20:19

dla olwiji
ale zvidky vy ce vse tak dobre znajete, ta she j z kanady? zvidky taka pevnistj sho tak vse je,jak vy kazete?a govoryty prosto tak pro shosj... cy ce tak cikavo? a tym bilshe pro taki rechi? nema,hiba, jakyhosj cikavishyh i bilsh pidneslishyh rechej, pro jaki b mozna bulo b pogovoryty :wink: pa. diakuju za uvagu.

felonu
дописувач
дописувач
Повідомлень: 138
З нами з: 27 липня 2006, 19:18
Звідки: м.Тернопіль

Повідомлення felonu » 06 серпня 2006, 12:04

шановне панство питання покори,чи не покори ієрея,що перебуває в забороні чи відлучений від церкви,позбавлений сану є дуже не приємне.По-перше сам факт такого явища відносно єрейського смирення.Яскравим прикладом є Харківський собор РПЦ 1992року,що позбавив сану та відлучив від церкви і до всього розтриг митополита Філарета,який на сьогодні згідно офіційних джерел РПЦ є Денесенко Анатолій Павлович,відомий нам,як патріарх УПЦ-КП.Офіційною причинию послужило те,що як зясувалось Філарет,прийнявши монаший постриг і перебуваючи в ньому народив дітей,що суперечить канонам православних церков
РОМАН НАКОНЕЧНИЙ


Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей