ВІД ПОШЕСТІ, голоду, вогню і війни, ізбави нас ГОСПОДИ!

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 01 листопада 2009, 19:11

Хороша ідея :) На жаль адресу та ціну маски вказати не можу, поки що не заходив до аптеки.
Але в пресі читав, що ціна на маски в деяких аптеках зросла від 50 коп. до 6 гривень за штуку. Що тут сказати - люблять українці один одного :crazy:

Аватар користувача
Міша
дописувач
дописувач
Повідомлень: 74
З нами з: 23 березня 2009, 12:43
Звідки: США
Контактна інформація:

Повідомлення Міша » 01 листопада 2009, 19:26

Тернопіль - 1 маска - ≈2 грн.
Якщо вже сьогодні не зустрінемо Ісуса у наших ближніх, то хто-зна чи потім Він зустріне нас як ближніх...

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 01 листопада 2009, 22:01

Дуже прошу: вказуйте назви та адреси аптек!

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 02 листопада 2009, 08:59

Слава Ісусу Христу!
думаю - до теми...


Чи компанія Baxter International випустила біологічну зброю?

Біглий переклад на основі статті
http://davidrothscum.blogspot.com/2009/ ... eased.html

Сьогодні все виглядає так, що компанія Baxter International (Baxter Int.) відповідальна за новий спалах смертельної вірусної пневмонії в Україні.

У лютому 2009 агенство Bloomberg повідомило, що Baxter "випадково" відправила матеріал вакцин, які містив живий Пташиний грип та сезонний грип різним лабораторіям по світі. Лабораторія вирішила перевірити вакцину на хом’яках, але всі хом’яки несподівано померли. Треба зазначити, що Baxter Int. зробила вже раз "помилку" подібну до цієї: вироблені нею продукти крові містили ВІЛ-інфекцію. Як наслідок - тисячі хворих гемофілією померли.

Пізніше у 2009 році, дивна історія з'явилася в Інтернеті. The Huffington Post повідомила, що чоловік на ім’я Джозеф Моше (Joseph Moshe ) був арештований після багатогодинного спротиву поліції, тому, що він «становив загрозу Білому Дому».

Проте, інтернет-спільнота скептично поставилась до справжньої причини арешту цього чоловіка. Коментарі на сайті the Huffington Post почсали рясніти розповідями про недоговорену сторону цієї історії, а саме, що Джозеф Моше був агентом Ізраїльської розвідки – Моссад, який спеціалізувався у галузі біологічної війні, був запрошений на радіо і попередив людей про біологічну зброю, яку випустила компанія Baxter Int. і яка мала б розповсюджуватись через вакцину і спричинити опісля епідемію.

Хоч будь-хто може зробити апокаліптичну заяву і ми не мусимо їм вірити, проте у нашому випадку цікавою є частина заяви Джозефа Моше, де він вказав місце виготовлення біологічної зброї.

Моше стверджував, що лабораторія Baxter в Україні створює цю біологічну зброю. Ця заява пролунала у серпні, за два місяці до поточної ситуації. Для того, щоб зрозуміти, у якій країні нова епідемія має бути спущена «з прив'язі», треба або покопатись у заяві Джозефа Моше, або поглянути на неправдоподібний збіг осбставин.

Давайте припустимо, що кожна особа на нашій планеті має рівну можливість дати початок новій смертельній епідемії завдяки вірусу, який мутує та поширюється через його тіло. Україна має 46 мільйонів мешканців. Сучасне глобальне населення світу складає близько 6.7 мільярдів. Це означає, що, якщо б мала з'явитись нова епідемія, можливість цього епідемічного старту в Україні склала б 0,69%. Проте, виглядає так, що цей вірус є формою грипу. Тоді, у це важко повірити, навіть коли припустити, що смертельний грип збирався вибухнути в Україні, нехай у меншій кількості. Причиною цьому є те, що у серпні грип був знайдений у різних країнах, але не в Україні. Фактично, станом на 30 жовтня, за повідомленням Earthtimes, в Україні було тільки 2 випадки свинячого грипу і жодних смертних випадків, аж до останнього часу. Виглядає так, ця смертельна епідемія в Україні прибула абсолютно несподівано.

Біомедична обізнаність Моше дозволили йому як мікробіологу про це стверджувати. До того ж, можна переконатись про присутність компанії Baxter в Україні. На її офіційній сторінці є дані про український офіс.

Треба також зазначити, що велика кількість мікробіологів померли дивною смертю. Ситуація з Джозефом Моше – цей мужній крок особи, яка пожертвувала всім, щоб донести нам цю інформацію, можливо, пояснює, чому так багато мікробіологів було вбито. Факт, що цей чоловік зумів передбачити спалах надзвичайно смертельного грипу у місці, де б ми найменше чекали, за два місяці до того, як це сталось, змушує прислухатись до його заяви про те, компанія Baxter International відповідальна за спалах епідемії і показує, що високопрофесійні мікробіологи можуть представити цю проблему перед людьми, відповідальними за це протікання цього лиха.


Фрагмент повідомлення про затримання Джозефа Моше



Джозеф Моше (Мікробіолог МОССАД): “Вакцина грипу свині – біологічна зброя!”
П'ятниця, 21 СЕРПНЯ 2009

Про цю подію більше не говорять. Вчора, вони хотіли, щоб ми вважали, що Джозеф Моше був психом і терористом, арештованим через погрози бомбити Білий Дім. Цікава деталь про його арешт: виглядає так, ніби він мав імунітет проти застосування правоохоронцями під час його арешту 5 каністр сльозоточивого газу та 20 літрів спрею на основі перцю…

Професор Моше задзвонив у прямий ефір радіо на програму з Dr. A. True Ott, заявивши, що хотів би надати докази державним прокурорам про вакцини Свинячого грипу, які виробила Baxter BioPharma. Він сказав, що лабораторія Baxter в Україні фактично виготовляла біохімічну зброю, яку маскує під вакцину. Він стверджував, що вакцина містить додаток, що має ослабити імунну систему, і репіклювати РНК вірусу, відповідального у1918 за пандемічний Іспанський грип, викликавши глобальну хворобу і масову смертність…

Повна версія статті англійською мовою
http://www.unfictional.com/joseph-moshe ... e-westwood
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 02 листопада 2009, 10:19

Sotnik писав:Просто пані премєр-міністр знову, як і у випадку з економічною кризою, "навіть не здогадувалась", що наближається епідемія.


Головне, що гроші були на всякі бігборди повсюди, а не та те, що треба більше саме для людей...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
ihor
Модератор
Модератор
Повідомлень: 78
З нами з: 22 червня 2005, 09:26
Звідки: м. Київ

Грип може об’єднати українців

Повідомлення ihor » 02 листопада 2009, 10:33

31 жовтня у Львові Президент України Віктор Ющенко сказав, що епідемія грипу об’єднує Україну. Комусь ці слова можуть здаватися парадоксальними, але у них властиво криється глибока життєва мудрість. Бачимо, що любов до України, турбота про загальне благо, чи якась інша позитивна вартість не зуміли об’єднати наш народ. Можливо, що аж свідомість нашої немочі, або страх можуть це осягнути. Незалежно від того, хто яку посаду займає, чи скільки у нього грошей, чи які впливи він має, всі ми можемо стати жертвою грипу. З історії знаємо, які наслідки мали пошесті у 14 ст. у Західній Європі, чи у 1918 році в багатьох країнах світу. Не дай Боже, щоб ця епідемія, яка тепер грянула і на наш край так само його спустошила! Але може ця епідемія є також великим Божим даром для нас, щоб ми зрозуміли, наскільки ми залежні один від одного, наскільки ми потребуємо одне одного і що всі ми разом – це один український народ.

n1214
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 02 листопада 2009, 18:39
Звідки: Львів

Повідомлення n1214 » 02 листопада 2009, 18:44

Ви пишете про мародерство аптекарів, але забуваєте, що аптекарі самі маски не шиють. Я працюю в аптеці і ми уже 4 день не можемо закупити маски. Якщо до епідемії закупівельна ціна була 50 коп, то уже на ранок п"ятниці - 1,50грн. Хоча ми згідні були закупити і за цією ціною Однак у суботу виходить постанова п.Тимошенко, за якою закупівельна ціна не може бути бути більшою за 50коп, а роздрібна відповідно більшою за 1 грн. То скажіть, як у аптеці може маска бути у наявності, якщо її можна купити за 1,50 , а продати за 1 грн? А наживають на біді лише виробники і недобросовісні постачальники. Хоча не потрібно узагальнювати.
Надія

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Повідомлення прочанка » 02 листопада 2009, 18:53

У нас на фірму замовили солідну партію масок(5тис.шт) - по 5 грн.
Але ми не стали чекати, коли маски з"являться в аптеках, пошили самі.
Тільки прикро інше, якщо не сказати - боляче до крику - наші люди безпечні чи закомплексовані, бо в масках ходить дуже мало людей, переважно молодь. Старше покоління - скептичне, а чоловіки взагалі - йдуть, палять, кашляють. Не думають ні за себе, ні за свого ближнього. Дивилась вчора Мехіко, там народ навпаки весь в масках, які роздаються на вулицях задарма. Так цураються"безмасочних", а в нас - виходить навпаки. Сумно! Самі себе прирікаємо.
А статистика - жахлива, особливо відносно дітей та вагітних. Не хочеться навіть ті жахи переказувати. МОЛІМОСЯ!
Не бійтеся!

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Повідомлення прочанка » 02 листопада 2009, 18:59

Спільна біда завжди об"єднує. Наші західні сусіди - поляки,болгари,чехи намагаються подати посильну допомогу, щоб зупинити цю пошесть й не пустити в Європу. Як вона називається зараз несуттєво. Страшно, що поширюється вона так швидко, смерть збирає свої жнива. Я вірю, що Бог дає нам такі випробування, які нам підсилу пережити, але якесь лихе нам "підкинуло" цю біду. Це не випадковість, а запланована заздалегідь акція і почалась вона із Західних регіонів... Думаймо, хто нами маніпулює! Той, хто рветься до влади, не боїться Бога і прокладає собі шлях по трупах безневинниїх людей.
Не бійтеся!

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 02 листопада 2009, 20:14

Та тут Бог ні до чого. Людина має свобідну волю, а дехто з можновладців немає ні совісті ні ....... Мені от цікаво, скільки ще будуть знущатися з України і нас самих? Ну точно як Африка, тільки біла. Патріотизм тут ні до чого. Я, звичайно, патріот, але вмирати за шулєрів, ну немає бажання.

А те що над нами знущаються - факт. І не важливо, чи це свинячий, чи псячий грип, чи просто щось, хтось підкинув, якусь ампулу з бакт. вірусом.

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 03 листопада 2009, 09:34

Слава Ісусу Христу!
Кожному, хто заходив у Шпиталь Шептицького (Львів, Озаркевича,4) в минулу п`ятницю (час ажіотажу), вручали (безкоштовно) маску.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
Vova
новик
новик
Повідомлень: 21
З нами з: 27 березня 2007, 14:47
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Повідомлення Vova » 03 листопада 2009, 16:02

Працюю у Львові в центрі міста. Практично в кожній аптеці на дверях напис "Масок нема" (видно добряче їх вже дістало), а на яких нема напису те саме чуєш від продавців. Обійшовши всі аптеки, про які знав тільки в одній знайшов марлевий відріз (розміром 5 на 0,9 метрів) з яких вдома успішно пошили марлеві маски. А в аптеках як не було масок так і нема незважаючи на всі обіцянки влади.

Аватар користувача
Олюнька
старець
старець
Повідомлень: 1445
З нами з: 23 січня 2008, 10:42
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Повідомлення Олюнька » 03 листопада 2009, 16:21

Наш директор був вчора в Луцьку, спілкувався з власником швейного підприємства. Їм пропонували держзамовлення на пошиття масок за ціною 40 коп з давальницької сировини. Кажуть, що їм така пропозиція невигідна, бо більше витратять на зарплату і освітлення. :unknown:
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

Аватар користувача
Олюнька
старець
старець
Повідомлень: 1445
З нами з: 23 січня 2008, 10:42
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Повідомлення Олюнька » 03 листопада 2009, 16:49

Навіть з поганої ситуації бувають добрі плоди. Львівська міська рада, Львівська обласна телерадіокомпанія та Українська греко-католицька церква організують трансляції недільної Служби Божої з Катедрального Собору Св. Юра, що у Львові: http://vgolos.com.ua/politic/news/34596.html
Залишається сподіватись, що це стане доброю традицією не лише на час карантину.
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

KA/7ITOLLlKA
гість
гість
Повідомлень: 3
З нами з: 03 листопада 2009, 21:21
Звідки: Львів

ВІД ПОШЕСТІ, голоду, вогню і війни, ізбави нас ГОСПОДИ!

Повідомлення KA/7ITOLLlKA » 03 листопада 2009, 21:30

Слава Ісусу Христу!!!


Мені сподобалось, що на Волині вже роблять ЦЕРКОВНИЙ ПЕРЕДЗВІН!!!!
Гадаю, що потрібно всім українським церквам не залежно від конфесій синхронізувати дзвони, адже біда в нас одна- пандемія і гріх, а вихід один - Господь!!!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 листопада 2009, 10:10

Львівський знайомий вирішив замовити маски у сусідній Польщі... На наші гроші виходить приблизно 1.50 за штуку.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Повідомлення прочанка » 04 листопада 2009, 14:54

Найлегше пошити самому. Вони багаторазові. Можна прати й обов"язково пропрасовувати.
Якщо чекати, поки нам привезуть та ще й за безцінь, то можна й не дочекати :(
Не бійтеся!

KA/7ITOLLlKA
гість
гість
Повідомлень: 3
З нами з: 03 листопада 2009, 21:21
Звідки: Львів

Повідомлення KA/7ITOLLlKA » 04 листопада 2009, 20:59

Цілющі особливості дзвону

Звуки церковного дзвону діють на внутрішнє відчуття кожної людини. На благородну — піднесено й урочисто, пробуджуючи світлий і мирний настрій. Нечестивого відступника бентежать, пригнічують, а частіше дратують, викликають занепокоєння. Так що саме за сприйняттям дзвону людина може визначити стан своєї душі.

Адже відомі випадки, коли людина, втомившись від якогось свого горя, впавши в розпач, зважується зазіхнути на своє життя. Та ось вона почула церковний дзвін, і — щойно готувавшися накласти на себе руки — здригається, страшиться самої себе, відмовляється від свого наміру. Чудесна сила дзвону глибоко проникла в серце людини, в її душі зродилися добрі почуття, вона повертається до життя.

Якось, під час відвідин Почаївської лаври, ігумен повідав мені таку історію. У сусідньому селі, рятуючись від пожежі в будинку, п’ятирічна дівчинка втікала, не тямлячи себе від страху. Спіткнулася, впала, знепритомніла. Люди підібрали її, надали першу допомогу, викликали лікарів, а коли дитина отямилася, виявилося, що вона втратила слух. Нещасна мати майже два роки водила її по лікарях, витратила багато коштів на ліки, але нічого не допомагало. Хтось із вірян порадив вдатися до зцілення церковним дзвоном. Отримавши благословення від священика, мати з малою піднялися на дзвіницю. Перехрестившись, чернець-дзвонар ударив у благовіст до вечірньої служби. Раптом дівчинку осінила усмішка, й, аж підстрибнувши, вона крикнула:

— Мамочко! Я чую!

Сторопіла мати схопила її за плечі:

— Повтори! Повтори!

— Мамочко! Ти мене задушиш! Я правда чую, чую!

По щоках матері котилися сльози радості.

Геофізик П.Кирієнко багато років трудилася в лабораторії об’єднання «Кіровгеологія», досліджувала не лише коливання різних ділянок землі, виявляючи поклади корисних копалин, а й вивчала властивості вібрації церковних дзвонів. Каже, що дзвін є генератором енергії. Він випромінює велику кількість резонансних ультразвукових хвиль, які проникають у внутрішню структуру організму людини, очищують енергетичні канали, поліпшують формулу крові й роботу судин. У результаті в людей виробляється гормон, який зміцнює імунну систему. Вона пояснює, що в момент падіння і втрати свідомості дівчинка отримала травму кровоносних судин, які живлять слухові перетинки, через що ослабла й порушилася її аура. Вібрації церковного дзвону допомогли організму дівчинки все це відновити.

Вібрація, яку народжує дзвін, очищує навколишній простір від хвороботворних мікробів. Молекулярні структури вірусів грипу, чуми, скарлатини, кору, тифу, холери згортаються й перетворюються на кристалики. Відбувається справжня стерилізація повітря.

Частота вібрації дзвону відповідає частоті, на якій працюють живі клітини людини. От чому кажуть, що, стоячи під дзвоном і слухаючи його голос, можна омолодитися на кілька років, наблизитися душею до Бога. Хто знає, чи всім удасться омолодитися, а от про те, що дзвін усуває безпричинне занепокоєння, почуття страху, нервозність, безсоння, глухоту, головний біль, захворювання нирок, серця, шлунка, кровоносних судин, зубний біль, у народі відомо давно. От чому дзвонарі, довго перебуваючи на дзвіницях в дощ, вітер і морозну холоднечу, майже не хворіють.

Цим пояснюється те, що у великі свята, особливо на Великдень, Різдво, Трійцю, багато вірян прагнуть стати під дзвоном, в який саме дзвонять. Та необхідно пам’ятати: цілющий вплив дзвону може сприймати людина, в якої він не викликає роздратування. До того ж ця терапія не має тривати більше 15—20 хвилин. Рівно стільки, скільки безперервно лунає дзвін. Дзвін, як і ліки, кажуть обізнані дзвонарі, може зашкодити, якщо довго перебувати під дзвоном, у який дзвонять. Кров в організмі розріджується, з’являються млявість, сонливість. Такий стан може протривати кілька днів.

http://www.dt.ua/3000/3150/62845/

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Повідомлення прочанка » 05 листопада 2009, 12:33

Я теж - за передзвін у Львові, але наші дзвони мовчать, хоч особисто говорила з отцями та й на форумі питання піднімала. На жаль - повна тиша! ТАКА ГНІТЮЧА ТИША!!! А дзвоні всяка нечисть боїться, тому й комуняки нищили дзвони й переплавляли на зброю. Чому ж ми на відміну від Волині нехтуємо цілющою Божою силою дзвонів?
Не бійтеся!

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 05 листопада 2009, 14:43

Деякі батюшки католіцкі, напевно не вірять в силу дзвонів:):) А на рахунок Волині... не зовсім правда. На "границях" Галичини, по селах, теж дзвонять в дзвони.

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 06 листопада 2009, 12:42

знайомі розповідають, що в Євпаторії маска коштує 25 Грн, а ТаміФлю 4000 Грн
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 06 листопада 2009, 15:19

о.Олег писав:знайомі розповідають, що в Євпаторії маска коштує 25 Грн, а ТаміФлю 4000 Грн

Мародерство. закупівельна вартість Таміфлю 67 гривень (приблизно 5 євро)
http://www.radiosvoboda.org/content/art ... tml?page=1
Востаннє редагувалось 07 листопада 2009, 21:54 користувачем Yuriy D, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
Олюнька
старець
старець
Повідомлень: 1445
З нами з: 23 січня 2008, 10:42
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Повідомлення Олюнька » 06 листопада 2009, 15:35

Yuriy Dzyoba писав:
о.Олег писав:знайомі розповідають, що в Євпаторії маска коштує 25 Грн, а ТаміФлю 4000 Грн

Мародерство. закупівельна вартість Таміфлю 67 гривень (приблизно 5 євро)
http://www.radiosvoboda.org/content/art ... oContainer


А може це і добре? бо кажуть лікарі, що це дуже сильні ліки, дуже шкодять організму, а в нас люди як дорвались: чи хворий чи ні, а вживаю.
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 06 листопада 2009, 20:03

Щойно (на 20. 00) почув по радіо, що вже померло від епідемії 109 людей, а понад 700 тис. хворі... Отже, це вже не жарти... Та надія наша на Господа, який створив небо і землю!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 06 листопада 2009, 21:17

http://wz.lviv.ua/pages.php?atid=78254

Скоро на в їзді, в східні міста України будуть написи: неграм і западєнцам вєзд запрещон.


Ну і що там глаголят наші улюблені оранжєвиє і бєло голубіє? Що ж то за хвороба така? Грип? І чому така пошесть почалася в Галичині? Мені здається, що там немає прямого тунелю з Африкою!

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 07 листопада 2009, 22:02

Олюнька писав:
Yuriy Dzyoba писав:Мародерство. закупівельна вартість Таміфлю 67 гривень (приблизно 5 євро)
http://www.radiosvoboda.org/content/art ... oContainer


А може це і добре? бо кажуть лікарі, що це дуже сильні ліки, дуже шкодять організму, а в нас люди як дорвались: чи хворий чи ні, а вживаю.

Та справа в тому, що той препарат начебто не можна використовувати для профілактики, тільки для лікування. Відносно ціни, то встановлено, що вона не повинна перевищувати 345 грн. (враховуючи всі накрутки, прибутки і т.д.).
Сьогодні по радіо почув шматок передачі Наталії Зубицької, де говорилося, що "народні умільці" продають в Криму паперові маски по 25 грн/штука !!! %) От так українці люблять один одного.

Аватар користувача
Олюнька
старець
старець
Повідомлень: 1445
З нами з: 23 січня 2008, 10:42
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Повідомлення Олюнька » 09 листопада 2009, 10:57

mykil писав:Щойно (на 20. 00) почув по радіо, що вже померло від епідемії 109 людей, а понад 700 тис. хворі... Отже, це вже не жарти... Та надія наша на Господа, який створив небо і землю!


Може і не жарти, але ситуація явно перебільшена. Моїй знайомій в поліклініці поставили діагноз "запалення легенів", понавиписували купу ліків. Коли її повезли в лікарню, провели ретельну діагностику, то ніякого запалення не знайшли, тим більше ті ліки, які їй призначили, не призначають навіть всім хворим в реанімації з штучною вентиляцією легень, бо вони дуже сильні. %)
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 10 листопада 2009, 16:09

romanm писав:Ну і що там глаголят наші улюблені оранжєвиє і бєло голубіє? Що ж то за хвороба така? Грип? І чому така пошесть почалася в Галичині?

Те що "глаголят" зараз оранжеві і біло-голубі, нмд треба слухати дуже обережно. Передвиборча кампанія триває і ніхто її не відміняв - один з прикладів в палатках разом з агітацією роздають ватно-марлеві повязки %) .
Думаю епідемія це ще одна нагода для політиків показати те, як вони "дбають" про електорат, і як казав один депутат, цілком ймовірно що скоро зявляться бігборди з написами типу "Він/вона спас країну від грипу" :crazy:

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 11 листопада 2009, 10:36

Слава Ісусу Христу!
Олюнька писав:
mykil писав:Щойно (на 20. 00) почув по радіо, що вже померло від епідемії 109 людей, а понад 700 тис. хворі... Отже, це вже не жарти... Та надія наша на Господа, який створив небо і землю!


Може і не жарти, але ситуація явно перебільшена. Моїй знайомій в поліклініці поставили діагноз "запалення легенів", понавиписували купу ліків. Коли її повезли в лікарню, провели ретельну діагностику, то ніякого запалення не знайшли, тим більше ті ліки, які їй призначили, не призначають навіть всім хворим в реанімації з штучною вентиляцією легень, бо вони дуже сильні. %)

думаю, треба берегти себе і з любов`ю відноситись до ближніх: "не зарази!!"
ситуація перебільшена, але саме в плані політичному, тому й лікарі перестраховуються, даючи (неоправдано) дуже сильні лікарства. Проте явище, яке нас спідкало, попри те, що говорять про більшу смертність у минулі роки, таки заслуговує на нормальну і виважену пересторогу: пневмонія розгортається надто швидко, вмирають молоді і сильні люди...
не знаю, чи хтось подавав тут цю інформацію:
ІНФЕКЦІЯ 2009 H1N1 («СВИНЯЧИЙ ГРИП»): ОФІЦІЙНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЦЕНТРУ ІЗ КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ЗАХВОРЮВАНЬ США
http://d.yimg.com/kq/groups/25229052/69 ... DC-ukr.doc
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 11 листопада 2009, 12:27

Yuriy Dzyoba писав: Таміфлю 67

У Львові вже є гуманітарне (безкоштовне) ТаміФлю. Але звітність така строга, що лікарі бояться його видавати - потрібно довести, що людина, якій лік було надано, хвора на свинячу грипу... З одного боку - це добре, що не роздають всім охочим щось проковтнути для власного спокою, з иншого - шкода лікарів...
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).


Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей