ВІД ПОШЕСТІ, голоду, вогню і війни, ізбави нас ГОСПОДИ!

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 11 листопада 2009, 13:08

ще нмд досить цікава дотична до проблематики інформація:

Передмова від перекладача

Даний перекладений текст написаний Jane Burgermeister (Джейн Бюргегмайстер), австрійкою, яка провела журналістське розслідування, передала зібрані матеріали державному прокурору Австрії і висунула офіційні звинувачення двом компаніям, причетним до поширення грипу.

Оригінал тексту на сайті:
http://www.theflucase.com/index.php?opt ... 81&lang=en


Тут викладена вся доказова база, передана прокурору і оприлюднена (щоб бува її не зам’яли). Тексти англійською та німецькою мовами.
http://www.theflucase.com/index.php?opt ... 81&lang=en


Судова справа за звинувачення проти Baxter та Avir

10 серпня 2009 року
Написано Jane Burgermeister (Джейн Бюргегмайстер)

Я зібрала звинувачення у злочинах, які мали місце в Австрії проти компаній Baxter і Green Hills Biotechnology щодо створення і розповсюдження взимку 2009 року матеріалів вакцини, які містили пташиний грип, і стверджую, що це було свідомим актом, щоб викликати пандемію, а також, щоб отримати від цього прибутки.

Avir та Baxter AG розташовані у межах Відня, де я живу, а відтак в межах юрисдикції прокурора міста.

Документи, які я зібрала разом з Віденським судом у середу, 8 квітня 2009 року, та після консультацій з адвокатами, я представляю свідоцтво того, що існував намір спричинення навмисної шкоди компаніями Baxter та Avir, оскільки компанія Baxter у своїй діяльності керується приписами біологічної Безпеки 3 рівня задля запобігання простому зараженню звичайним грипом з вірусом пташиного грипу.

Також, я подаю розумні підстави вірити, що компанія Baxter - частина секретної програми виготовлення біологічної зброї і що існують плани найближчим часом запустити створений у військових цілях пташиний грип на населення землі.

Також, я наводжу докази на захист того, що Baxter – є малим об’єктом, який діє в межах більшої сукупності об'єктів, що належать до міжнародної організованої групи злочинів, відомою (і я цю думку підтримую у звинуваченнях) під неофіційною назвою “Іллюмінаті” (“The Illuminati”).

Я заявляю, що є докази, що Американські Іллюмінаті – контролює урядові плани запустити пташиний грип на населення США в найближчому майбутньому, посилаючись на тренування, пов’язані з пташиним грипом, табори Федерального агентства надзвичайних ситуацій, та серед інших фактів - масові могили.

Виходячи з своїх зобов'язань як сторони, що підписала документ Угоди ООН про Покарання і Запобігання Геноциду, я свідчу перед Австрійськими судами, які зобов’язані законом переслідувати будь-яких осіб чи організації, коли є вагомі підстави, що вони причетні до планування будь-якого геноциду, включаючи офіційних осіб США.

У еру глобальних злочинних організацій, я стверджую, що це більш необхідно, ніж коли-небудь, щоб австрійські суди скористались міжнародним правом, щоб захистити австрійських людей, як і також людей у цілому світі супроти пташиного грипу та інших загроз, що походять, зокрема, від «Іллюмінатів» - глобального та впливового організованого кримінально-бандитського синдикату.

Як доказ участі компанії Baxter у секретній та темній міжнародній програмі виготовлення біологічної зброї, я цитую звіти, що у 1996 році американські вчені з біологічної зброї «воскресили» вірус “пташиного грипу” з вірусу Іспанського грипу, а Baxter запатентувала надзвичайно хвороботворну мутацію вірусу пташиного грипу, і важко припустити для чого, якщо не розуміти, що Baxter проводить дослідження щодо використання пташиного грипу як зброю.

Як свідоцтво, що Baxter, свідомо виробляв і поширював заражений матеріал, я зауважую, що систематично руйнувались приписи біологічної Безпеки 3 рівня виробничими потужностями Baxter у місті Орт на Дунаї (Orth an der Donau).

Я також нагадую повідомлення у ЗМІ, що заражений матеріал був відправлений до 16 лабораторій з хибними чи неправдивими етикетками як свідоцтво щодо навмисного введення в оману персоналу лабораторій, щоб вони думали, що мають справу з відносно безневинним матеріалом і вживали менших заходів безпеки, збільшуючи таким чином ризик їхнього зараження пташиним грипом і ставши при цьому носіями пандемічного пташиного грипу для загального населення.

Я доводжу, що сам факт, що як мінімум 36-37 осіб лабораторного персоналу пройшли вакцинацію проти пташиного грипу і нормального грипу в лікарнях, підкреслює, що їм загрожувала небезпека заразитись пташиним грипом і могла спалахнути пандемія.

Крім того, я наводжу аргументи для класифікації виробничих потужностей компанії Baxter для матеріалу вакцинації для пташиного грипу — особливо використання 1,200 літрових біореакторів і vero клітинні технології — як програму подвійної біологічнаої зброї. Це дозволило б швидко продукувати величезну кількість заражених вакцинних матеріалів, коли б на перше місце потрапив в біореактор будь-який живий матеріал вірусу пташиного грипу коли-небудь.

Я стверджую, що, виробництво і дистрибуція зараженого матеріалу пташиного грипу компанією Baxter до 16 лабораторій цієї зими доводить провал будь-якого контролю безпеки – і що інші подібні системні провали “безпеки” не можуть виключати повторення цього, ані не можуть виключити зараження кінцевого продукту у 1,200 літрових біореакторах. Я посилаюсь на думки, що пандемію Іспанського Грипу 1918-1919 поширювали через заражені вакцини.

Я доводжу, щоб мотивом поширення пандемії компанією Baxter є - прибуток.

У 2006 Baxter підписала контракт з Австрійським Міністерством охорони Здоров’я про забезпечення 16 мільйонів доз вакцин пташиного грипу на випадок “пандемії”. Ця подія відповідає зразку отримання прибутків від нелегальних дій, типовими для організованих кримінальних груп.

[Примітка: Австрійський Міністр Охорони здоров'я, який підписав угоду з Baxter в 2006, Марія Раух-Каллат (Rauch-Kallat) (дружина Альфонса Менсдорф-Поуіллі (Alfons Mensdorff-Pouilly), звільненого з в'язниці у Австрії 3 квітня 2009), перебуває під арештом протягом п'яти тижнів у зв'язку з хабарництвом і відмиванням коштів виробників Британських збройних систем ].

Я також заявляю, що Австрійські і міжнародні власті залучені до покривання цього.

Як доказ покривання, я приводжу факт, що не було вжито жодних дій. Майже жодної інформації не було оприлюднено для громадськості.

У той час, поки жодна з політичних партій не зробила офіційних заяв, декілька парламентаріїв надіслали запит до Австрійського Міністра Охорони здоров'я 20 березня.
Серед питань було і наступне: “Чи можна виключити загрозу австрійському населенню?” “Які кроки були зроблені, щоб зупинити повторення цього?”

У моїх звинуваченнях, я доводжу, що, люди Австрії мають право бути повністю інформованим про інцидент і будь-які дослідження.

Я вважаю, що Австрія має “державу в державі” або “секретну армію”, групу агентів, які діють на замовлення Іллюмінаті та мають ключові позиції в Австрійському уряді і у владі та забезпечують покривання, щоб дозволити Baxter та Avir діяти більше чи менше поза законом.

Я заявляю, що особи, які управляють провідними австрійськими ЗМІ – є частиною покривання цього злочинного синдикату. ЗМІ, занедбуючи свій великий обов’язок закликати організації до застанови, притримуються тут в Австрії безмовності щодо цього інцидент.

Я стверджую, що оскільки так мало австрійців дізналися про спосіб, як Baxter виготовляла і посилала пандемічний матеріал цієї зими, вони легше дозволять себе а також своїх дітей прищепити вакциною, яку надасть їм компанія Baxter у часі пандемії. Таким чином, мовчанка в ЗМІ є необхідним елементом реалізації цього злочину.

Повинні мільйони австрійців і європейців померти через пандемію пташиного грипу та/або заражений вакцинний матеріал, щоб їх будинки, власність, збереження, ферми, компанії та інші активи перейшли властям, контрольованим організованими злочинцями, а відтак легко їм потім передані.

Я стверджую, що грабіж є мотивом для вбивства мільйонів людей у всьому світі через використання біологічної зброї - пташиного грипу. Я надаю свідоцтва, що “Іллюмінаті” планували сучасну глобальну фінансову кризу, щоб збагатити себе, і вони зараз використовують відносно недорогу і ефективну біологічну зброю – пташиний грип як частину заздалегідь продуманого плану винищити величезне число пограбованих жертв до того, як останні зможуть оговтатись і вимагати їхнього покарання.

Я заявляю, що якщо міжнародний злочинний синдикат, який я називаю «Іллюмінаті», планує вбити мільйони або мільярди чоловік, спускаючи з прив'язі пандемічний пташиний грип, то це означає, що вони мають можливість взяти під контроль не тільки особисті активи своїх жертв, але і природні ресурси інших країн, ресурси, які все більш і більш цінні у час глобального потепління.

Ви можете ознайомитись документами німецькою мовою, які я представила прокуророві.

Буду вдячна за будь-яку інформацію, статті або поради, що стосуються цієї справи пташиного грипу, щоб таким чином я змогла представити їх прокуророві і посилити мою сторону

Мені повідомили, що моїй справі присвоїли номер і передали державному прокурору, який її розглядає. І якщо буде достатньо свідчень про порушення законів, тоді будуть висунені офіційні звинувачення компаніям Baxter і Avir.

Якщо ви хочете внести внесок або допомогти, контактуйте зі мною, Джейн через [email protected] .
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 13 листопада 2009, 11:04

Вже померло начебто від жахного грипу 239 людей в Україні тільки. Майже 30 за останню добу. З радіо... Така реальність. Нехай Господь захоронить!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 13 листопада 2009, 11:35

о.Олег писав:ще нмд досить цікава дотична до проблематики інформація:

Передмова від перекладача

Даний перекладений текст написаний Jane Burgermeister (Джейн Бюргегмайстер), австрійкою, яка провела журналістське розслідування, передала зібрані матеріали державному прокурору Австрії і висунула офіційні звинувачення двом компаніям, причетним до поширення грипу.


Інфа цікава, але малоймовірна. Грип - вірус, мені здається, що зараз можливо вияснити де грип природнього походження, а яку частину "зроблено" в лабораторії. Але, якщо "розібрати" вірус ще можна, то "зібрати" його надзвичайно не просто.
Так що я щось дуже мало вірю в такі речі.

тут знайшов
http://www.unian.net/ukr/news/news-346605.html

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 14 листопада 2009, 20:04

Нарешті почали говорити про те, що грип відступає, перша хвиля вже пройшла. Але очевидно, очікують ще й другу і третю хвилю епідемії, так що грип до нас, мабуть, надовго. :(
Ще зовсім не втішає те, що вакцина від сезонного грипу повністю не захищає від "свинячого" і навпаки. Але вакцини від свинячого грипу до того ж не має в Україні :) І сміх і гріх.

skept4k
новик
новик
Повідомлень: 22
З нами з: 12 травня 2009, 16:17
Звідки: Lemberg

Інший погляд

Повідомлення skept4k » 14 листопада 2009, 22:07

Мені більше подобається ця стаття
http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=849819

І особливо останнє речення:
за день від тютюну вмирає 300 чоловік, а від алкоголю - 110, і ми не б`ємо тривоги.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 15 листопада 2009, 11:04

Звідсіля http://www.ukrinform.ua/ukr/order/?id=849819


Чи допомагають маски уникнути вірусу?

А.Короткоручко:

- Маска від вірусу не захищає. Ні в приміщенні, ні на вулиці. Яку б маску ви не взяли, отвори в ній настільки більші за розмір вірусу, що це все одно як ви входите в Київ. Розмір вірусу - це мікрометри.


П. С. І будь тепер мудрий...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Повідомлення прочанка » 15 листопада 2009, 20:31

Знайома переслала мені статтю,хочу поділитись цією інформацією з вами.

Як запобігти свинячому грипові?
(корисні поради, переслані зі США о. Борисом Ґудзяком)
Інфекція може потрапити в організм лише через ніс і рот/горло. Через глобальний вимір цієї епідемії уникнути контакту із вірусом H1N1 практично неможливо, попри всі запобіжні заходи. Проблемою є не стільки контакт із вірусом H1N1, скільки його швидке розмноження.
Хоч Ви все ще здорові і не помітили в собі жодних симптомів вірусу H1N1, проте, щоб запобігти швидкому наростанню й погіршенню симптомів, а також розвиткові вторинних інфекцій, Вам варто дотримуватися кількох дуже простих кроків, на які мало звертають увагу в офіційних повідомленнях (замість зосереджуватися на тому, як запастися N95 або Tamiflu):
1. Часто мийте руки (на цьому наголошують у всіх офіційних повідомленнях).
2. Не торкайтеся руками обличчя. Не піддавайтеся спокусі торкнутися будь-якої частини обличчя (хіба що коли хочете їсти чи прийняти ванну).
3. Полощіть рот двічі на день теплим соляним розчином (або використовуйте Listerine, якщо Ви не довіряєте солі). Вірусові H1N1 потрібно два-три дні, щоб після зараження горла/ носової порожнини він розмножився і щоб з’явилися характерні симптоми. Просте полоскання горла запобігає швидкому розмноженню вірусу. У певному сенсі полоскання горла соляним розчином має такий самий ефект для здорової людини, що й Tamiflu – для зараженої. Не нехтуйте цим простим, недорогим і високоефективним профілактичним методом.
4. Подібно до того, як було зазначено вище у пункті 3, промивайте теплим соляним розчином ніздрі бодай один раз на день. Ті, що не люблять закапувати в ніс краплі Neti, можуть раз на день добре висякати носа і почистити ніздрі за допомогою бавовняних тампонів, змочених у теплому соляному розчині. Це дуже ефективний засіб, що зменшує поширення вірусу.
5. Підвищуйте свій природний імунітет за допомогою продуктів, які багаті на вітамін C. Якщо ви приймаєте вітамін С у таблетках (як добавку), переконайтеся, що він містить цинк, який підвищує абсорбцію.
6. Пийте якомога більше теплої рідини (чаю, кави тощо). Пиття теплої рідини має такий самий ефект, як і полоскання, тільки в зворотному напрямі. Воно змиває віруси, що розмножуються, з горла до шлунку, де вони не зможуть більше виживати, розмножуватися або завдавати будь-якої шкоди.
Пропоную Вам вислати ці поради всім, хто є у Вашому списку адресатів. Ніколи не відомо, хто прочитає цей текст і залишиться живим завдяки йому.
Не бійтеся!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 19 листопада 2009, 19:23

Подивився нині, цікаве та реалістичне, як на мене, відео про те, що, мовляв, не варто приймати вакцину проти свинячого грипу, котра руйнує тільки імунну систему і т. д. Говорить, отже, Девід Айк. Прошу дуже http://www.youtube.com/watch?v=u4pyyUC4H30
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Azzzzzy
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 29 листопада 2009, 21:27
Контактна інформація:

Повідомлення Azzzzzy » 29 листопада 2009, 21:30

Маски медичні, 3-шарові,
на складі у Львові - 1,00 грн/штука

ящик=2000 штук

(067) 3424042
(067) 3144114

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 01 грудня 2009, 09:27

Ще частина істини про так званий "свинячий грип" http://profitr.intwayblog.net/?p=5
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: ВІД ПОШЕСТІ, голоду, вогню і війни, ізбави нас ГОСПОДИ!

Повідомлення andrivovk » 11 січня 2012, 17:30

Сенсация: почему на Украине появилась эпидемия? http://blog.kp.ua/users/3421647/post115429598/

Создатели вакцины не хотят ею прививаться http://blog.kp.ua/users/3421647/post114597805/
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: ВІД ПОШЕСТІ, голоду, вогню і війни, ізбави нас ГОСПОДИ!

Повідомлення andrivovk » 11 січня 2012, 18:17

Вакцинация регулирует рождаемость http://www.liveinternet.ru/users/3895300/post188009123/

фільм Правда о прививках http://zerno-ros.ru/post188479807/
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books


Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей