Та й нічого Ваш лінк і не вніс до дискусії, а надсилати тексти методом "копіюй вклей" причому постійно ті ж самі повторюються ))) не солідно це показує неповагу до співрозмовників як і вказування на двері.
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
rostek писав:я перевірив, тому і забрав свій пост,
ірця123 писав:Все йде семимильними кроками до тої "гидоти спустошення", про яку написано в Біблії....
o.Mykil писав:Все-таки варто завжди пам'ятати, що правдива любов є проти збоченої гомосексуальності http://love-contra.org
Тут нам дали посилання на сайт ( Кухарчука - сина протестаського пастора з Ірпіня )котрий заробляє собі політичний піар на боротьбі з гомосексуалістами цим самим порушуючи права людини закликає до ненеависті та гомофобії,- "підняти кулак" , "розчавити" і т.д. це його термінологія.
При цьому Барраган обмовився, що у жодному випадку не схвалює дискримінацію геїв і транссексуалів. Він заявив, що тільки Бог має право судити.
http://www.unian.net/ukr/news/news-350077.html
ГОМОФІЛІЯ, -ї, ж. Емоційне тяжіння переважно до осіб власної статі, яке не має вираженого еротичного характеру;психологічний, установчий аспект “поведінкової” гомосоціальності
При цьому Барраган обмовився, що у жодному випадку не схвалює дискримінацію геїв і транссексуалів. Він заявив, що тільки Бог має право судити.
Це дуже делікатна сфера і тут треба прояаляти душпастирський підхід а не керуватись власною упередженістю, мені імпонує відповідь о.Андрія Нагірняка референта Глави УГКЦ з соціальних питань- це дійсо відповідь священника УГКЦ, як би всі зуміли показати такий підхід.
vitalko писав:ГОМОФІЛІЯ, -ї, ж. Емоційне тяжіння переважно до осіб власної статі, яке не має вираженого еротичного характеру;психологічний, установчий аспект “поведінкової” гомосоціальності
Хе!не думав, що такий термін існує. Вжив чисто як антонім до гомофобії(типу українофоб - українофіл). А воно, виявляється, не зовсім то. Але суть мого попереднього допису, думаю, стане тепер більш зрозумілою.
vitalko писав:Це дуже делікатна сфера і тут треба прояаляти душпастирський підхід а не керуватись власною упередженістю, мені імпонує відповідь о.Андрія Нагірняка референта Глави УГКЦ з соціальних питань- це дійсо відповідь священника УГКЦ, як би всі зуміли показати такий підхід.
Justyn писав:Погоджуюсь цілковито з о.Олегом.
Бачу, що останньо пішла мода просувати різноманітні чорні справи у незрозумілому вбранні. Для прикладу: Патріарх Кирило, бажаючи хоч трошки вибілити Сталінський режим, сказав, що він був репресивним, але не людоненависним, як фашизм.
Вищевказане розрізнення термінологічне лише провокує до того, щоб бодай якось вибілити усякого роду збочества.
Ros писав: Прикро бачити цей лінк на форумі УГКЦ
Ros писав:o.Mykil писав:Все-таки варто завжди пам'ятати, що правдива любов є проти збоченої гомосексуальності http://love-contra.org
Тут нам дали посилання на сайт ( Кухарчука - сина протестаського пастора з Ірпіня )котрий заробляє собі політичний піар на боротьбі з гомосексуалістами цим самим порушуючи права людини закликає до ненеависті та гомофобії,- "підняти кулак" , "розчавити" і т.д. це його термінологія. На своїх акціях роздають пивом юнакам до 18 років, зрештою відкрито про це інформують (прийдіть на парад будуть роздавати пиво) такі його методи. Прикро бачити цей лінк на форумі УГКЦ. Його робота- це робота проти любові. Це не є душпастирський підхід, погодьтесь, годі його ставити собі за приклад.
romanm писав:Хоча я мав наувазі ось яке питання: а чи кожен педераст є трансом і чи кожен транс є геєєм?
Тобто
1. якщо транс чує дискомфорт від того що в нього протилежна стать від його психічної, то він стає гомосексуалістом? Чи це хвороба психіки?
2. Кожен гей є трансом? Відчуває свою невідповідність з тим, чим він є?
Ось чому я це написав.
Але мені здавалося що транси і геї- 2 різні речі( активні, маю наувазі) Тобто гомосексуальні дії, і ходіння в одязі протилежної статті суть=?А як наслідок стоп рай?
o.Mykil писав:Ros писав: Прикро бачити цей лінк на форумі УГКЦ
І на форумі УГКЦ, і загалом в цілому Інтернеті (для декого!), у світі тому, хто часто потопає в аморальному бруді, не шукаючи чистої води істини Бога. Це без усіляких натяків сказано!
Однак толерування содомсько-гоморського ГРІХА тут не буде, тільки правдива християнська любов до нещасних, що збочили в бік, з ціллю духовної помочі..
На жаль, я не раз стрічався в неті з наїздами різних розпусних збоченців на Христову Церкву, мораль у цілому, традиційний інститут сім*ї в контексті нерозуміння суті авентичної свободи поза гріховним злом. Е ні, дорогі, так діло далі не піде!
о.Олег писав:а як Ви це відносите до поданого Вами лінку? Ні - розумію, що шукати підтримки треба, але невже це добрі союзники? Поясніть, отче, якщо можна.
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 12 гостей