Про екологію

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Про екологію

Повідомлення о.Олег » 11 грудня 2009, 13:09

Слава Ісусу Христу!
переслали мені отаку-от інформацію. Подається в якості сенсації. Ваші враження??
http://www.newsru.com/world/23nov2009/c ... ricks.html
Российские хакеры рассекретили переписку западных ученых: возможно, глобальное потепление по вине человека - миф

Российские хакеры, возможно, раскрыли главный секрет глобального потепления - оно может оказаться всего лишь фальсификацией, задуманной на самом высоком уровне (государств и международных организаций) для контроля над мировой промышленностью.

Взломав сервер кафедры изучения климата Университета Восточной Англии, хакеры выложили в интернет засекреченную переписку между учеными, сторонниками так называемого "климатического алармизма" - теории, согласно которой пагубное для планеты потепление климата происходит по вине человека, а именно из-за промышленных выбросов в атмосферу.

Из переписки следует, что в последние годы средняя температура на Земле вовсе не повышается, как принято считать, а снижается. Алармисты же делают все, чтобы скрыть противоречащие их пропаганде факты, и используют для этого уничтожение улик, искажение данных, фальсификацию дат, засекречивание данных, которые должны быть в свободном доступе и другие способы, пишет в понедельник в своем блоге в газете Daily Telegraph известный британский журналист Джеймс Делингпол.

Ученые также признают в частном порядке ошибочность ряда своих публичных суждений и пишут о стремлении подавить тех, кто выступает против их теории.

Во взломе сервера университета подозревают хакеров из России, поскольку скопированный архив сначала был выложен на один из ftp-серверов Томска, сообщает "Газета.Ru". Сейчас этот адрес закрыт, но материалы уже распространились по другим сайтам, в основном англоязычным. К примеру, полный архив писем представлен ЗДЕСЬ.

Вот пример письма от 16 ноября 1999 года известного британского климатолога профессора Фила Джонса, которое содержится в обнародованной переписке. Ученый, возглавляющий отдел климатических исследований Университета Восточной Англии, пишет коллегам: "Только что сделал трюк Майка из журнала Nature и увеличил температуру для каждой серии за последние 20 лет (то есть с 1981 года) и с 1961 года для Кейта, чтобы скрыть тот факт, что она понижается…".

На сайте университета вскоре появилось специальное сообщение, посвященное утечке. В нем говорится, что объем опубликованных материалов и их содержание не позволяет определить, какая часть из них является подлинной. "Выборочная публикация писем и других документов является просто попыткой нанести вред и не может рассматриваться как реальное опровержение результатов деятельности нашего отдела", - подчеркивается в сообщении.

Там же приводятся слова самого Фила Джонса, который признает, что действительно писал письмо про "трюк", однако утверждает, что это было неправильно понято. По его словам, то был просто оборот разговорной речи, и поэтому "нелепо полагать, что оно означает что-то подозрительное".

Но несмотря на все оправдания, противники климатических алармистов убеждены, что переписка составляет бесспорное свидетельство сговора между климатологами, цель которого состоит в подтасовке доказательств глобального потепления, вызванного деятельностью человека. Об этом пишет The Guardian, на которую ссылается InoPressa.

По мнению Джеймса Делингпола из Daily Telegraph, нынешний скандал вобьет последний гвоздь в крышку гроба "антропогенной" теории климатических изменений. А нынешний скандал грозит стать "крупнейшим в современной науке".

Одновременно бывший советник президента РФ по экономическим вопросам Андрей Илларионов (яростный противник климатического алармизма) напоминает в своем блоге в "Живом журнале": "Особенность разворачивающегося скандала заключается также и в том, что на стороне его героев находятся колоссальные медийные, финансовые, политические ресурсы, в том числе власти практически всех европейских стран, Японии, Канады, нынешняя администрация США, руководство Евросоюза, два генсека ООН - предыдущий и нынешний. За климатический алармизм, базирующийся в лучшем случае на необоснованных климатических данных, бывшему вице-президенту США Альберту Гору, а также ведущим сотрудникам IPCC (Межправительственной группы экспертов по изменению климата) в 2007 г. была присуждена Нобелевская премия".

Впрочем, сайт RealClimate, популярный среди тех профессионалов, кто скептически относится к теории глобального потепления, признает, что в рассекреченной переписке нет абсолютно никаких прямых указаний на возможный "всемирный заговор" природоохранных организаций, подтасовку результатов исследований и прочие козни социалистов, коммунистов и сельскохозяйственных оверлордов, сообщается на сайте "Открытые системы".

Тем не менее, обнародованные хакерами материалы как нельзя более актуальны в преддверии саммита ООН по изменению климата, который состоится в декабре в Копенгагене. Там должен обсуждаться новый документ, ограничивающий выбросы парниковых газов. Он вступит в силу после того, как в 2012 году закончится срок действия Киотского протокола.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 11 грудня 2009, 13:12

Невже вчені настільки ідіоти, щоби прямим текстом писати такі речі в ел. пошті????

Аватар користувача
ShMariam
Модератор
Модератор
Повідомлень: 4653
З нами з: 06 грудня 2008, 14:08
Звідки: Львів

Повідомлення ShMariam » 23 грудня 2009, 20:52

Глобальне потепління є і це очевидно - зараз набагато тепліші зими ніж 50 років тому. Більшість вчених вважає, що маємо глобальне похолодання, але через парниковий ефект температура навпаки піднімається. Але чи дійсно основна його причина - антропогенний вплив - деякі вчені в тому сумніваються.
Може воно не таке сильне, як про це офіційно говорять (допускаю, що щось можуть підтасовувати, але навряд)

І в мене таке враження, що автори статті явно щось переплутали
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 23 грудня 2009, 21:44

Слава навіки!

А ось начебто мова про розсекречені свідоцтва глобального потепління, котрі приховував Джордж Буш http://www.newsru.com/world/27jul2009/global.html

У нас у Канаді недавно було, між іншим, майже 40 морозу... І от в той час один наш священик сказав людям на початку проповіді у храмі, що, мовляв, коли хтось вважає, що є глобальне потепління, то хай вийде на вулицю і переконається в цьому ще раз... :)

Не раз дивує трохи неначе боротьба з вітряками та витрачання грошей на невідомо до кінця що.

Сама організація ООН зі своїми представниками, про котру згадка, є масонська в суті. Про це вже немало писалось на форумі. А масони не один "трюк" можуть придумати (попри різні віруси-вакцини) для установлення "нового світового порядку". Імхо.

Ще раніше читав, про силу російських хакерів, їх кмітливість... Все може бути...

Вчені зараз є прерізні (як і в Церкві теологи). Навіть довели, наприклад, (з Австралії), що людина пішла від кенгуру... Поживем - побачим. Усе в руках Бога! Хоча людина часто нищить у різний спосіб собіподібних і зараз у Церкві теж говориться про так званий "екологічний гріх". Бо ж грішать ті, що нищать довкілля, інших...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 24 грудня 2009, 09:37

Слава Ісусу Христу!
o.Mykil писав: У нас у Канаді недавно було, між іншим, майже 40 морозу... І от в той час один наш священик сказав людям на початку проповіді у храмі, що, мовляв, коли хтось вважає, що є глобальне потепління, то хай вийде на вулицю і переконається в цьому ще раз... :) ...

:D
Владика Кен (Новаківський, з Ванкувера) любе росказувати історію про собачок, які підняли ніжку за таких морозів і примерзли :)

o.Mykil писав: ... Навіть довели, наприклад, (з Австралії), що людина пішла від кенгуру... Поживем - побачим...

:)
перепрошую за вирвану з контексту фразу, але звучить прекрасно :Rose:
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 24 грудня 2009, 22:41

o.Mykil писав:Ще раніше читав, про силу російських хакерів, їх кмітливість... Все може бути...

Не знаю для чого тим хакерам дані про глобальне потепління, але кілька місяців тому також зломали популярний сайт vkontakte.ru і виклали в інтернеті базу даних з мейлами та паролями для входу на сайт :)
Ще одне нагадуванням всім, що персональна інформація, розміщена в інтернеті, може стати "достоянием общественности" 8)

grenuh
новик
новик
Повідомлень: 18
З нами з: 19 жовтня 2009, 22:02

Повідомлення grenuh » 26 грудня 2009, 17:18

Та тут вже йдеться не по потепління/похолодання-а про глобальний капець :lol:
На жаль не згадаю,де читав-але є така фразочка-"Кожне покоління прагне бути останнім" - от і вигадують собі що хто хоче-хтось Нострадамуса відкриє і в100те його "розшифрує",хтось знайде календар і вирахує "кінець світу" :crazy:
А екологія- це наука взагалі то про відносини людини і середовища
От їй точно нічого не загрожує-крім студентів :D

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 04 січня 2010, 13:42

Послухав передріздвяне звернення Блаженнійшого Любомира Гузара, і хочу сказати декілька слів з цього приводу.
Ще будучи студентом, брав участь в одній конференції присвяченій змінам клімату, глобальному потеплінню та ін. Нам роздавали такі буклети, в яких пропонувалося що робити, щоб зупинити глобальне потепління. Даю на англійській мові, перекладати не буду, бо вважаю, що люди, які цікавляться змінами клімату і не тільки, мають знати англійську мову.
Десять речей необхідних щоб зупинити глобальне потепління
http://www.scribd.com/doc/96616/10-thin ... al-warming
Суть зводиться до того, щоб економніше використовувати природні ресурси (взагалі таке явище як автоматичні вимикачі світла чи води для європейців вже привична річ).
А ще кому цікаво, може переглянути фільм Al Gore також присвячений питанням зміни клімату. Чоловік балатувався на президенти США, але вибрали Буша. Він зняв фільм, та отримав за нього премію Оскар, і здається Нобелівську премію миру. Ось так буває :)
Безкоштовно переглянути фільм An Inconvenient Truth онлайн чи скачати можна тут
http://imovies4you.com/an-inconvenient- ... -download/
Стаття про фільм у Вікіпедії (також на англійській)
http://en.wikipedia.org/wiki/An_Inconvenient_Truth

hihat
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 12 березня 2010, 14:43

Акція проти полювання на дитинчат тюленів 15.03.2010

Повідомлення hihat » 12 березня 2010, 15:02

ПРЕС-АНОНС
Акція проти полювання на дитинчат тюленів
„Вдягнув шубу – вбив дитину!»


15 березня, у Всесвітній день дій проти полювання на більків, о 15:30 зоозахисники зберуться для пікетування посольства Канади (вул.Ярославів Вал, 31), й о 16:00 продовжать акцію на Львівській площі. Під час акції відбудеться шокуюча театралізована вистава, в якій учасники акції відобразять жорстокий процес вбивства дитинчат тюленів заради хутра. Страждання та біль беззахисних створінь вони спробують передати за допомогою музичного супроводу.

Мета акції – привернути увагу громадськості до неймовірно жорстокого винищення більків, що становить загрозу для існування всього виду гренландського тюленя. Цей кривавий промисел приносить мільярдні прибутки хутряній індустрії, яка сприяє розвитку споживацького ставлення людей до живих істот та природи загалом.

Більки – це новонароджені дитинчата гренландського тюленя, яких масово вбивають заради їхнього білого хутра в Канаді, Гренландії, Норвегії та Намібії. Хутро більків легально продається в Європі, Росії, Україні, Китаї та багатьох інших частинах світу. Щороку заради збагачення хутряної індустрії вбивають понад 750 тисяч тюленів, й більшість з них – дитинчата віком до трьох місяців. Зазвичай тюленів або стріляють, або забивають залізними кийками, й у 66% випадків мисливці не перевіряють, чи всі тварини були вбиті. Поранені більки помирають довгою та болісною смертю.

Канада є найбільшим постачальником хутра більків, де більше 95% вбитих тюленів – беззахисні немовлята. Захисники тварин закликають уряд Канади відмовитися від цього варварського та жорстокого звичаю та заборонити полювання на більків, як це зробив уряд Росії рік тому, а також заборонити полювання на тюленів взагалі.

Контакти:
e-mail [email protected]
тел. (093) 94 000 87 (Павліна)
Громадська ініціатива «Стоп зооциду!»

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Re: Акція проти полювання на дитинчат тюленів 15.03.2010

Повідомлення Vasyl » 18 березня 2010, 21:24

У зв"язку із справою Лозинського, у ВР України буде розглянуто законопроект про заборону полювання на самотніх селян, що тиняються полями Незалежної. Закопроект запропоновано фракціями "Наших Б"ЮТ" та "МУСС-ПУПС".На разі не відомо як на це відреагують депутати ВР від інших фракцій.
Інформагенція "Бур"

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Акція проти полювання на дитинчат тюленів 15.03.2010

Повідомлення о.Олег » 19 березня 2010, 07:07

Слава Ісусу Христу!
Vasyl писав:У зв"язку із справою Лозинського, у ВР України буде розглянуто законопроект про заборону полювання на самотніх селян, що тиняються полями Незалежної. Закопроект запропоновано фракціями "Наших Б"ЮТ" та "МУСС-ПУПС".На разі не відомо як на це відреагують депутати ВР від інших фракцій.
Інформагенція "Бур"

попри всю комічність подання у відповідь на протестацію винищення тюленів...
тема важлива, пане Василю, і, мабуть, варта у цій гілочці дописів подавати дописи про захист тварин (навколишнього середовища), а про захист людини - окремо :oops:
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).


Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей