Життя без згубної порнографії...

Прощі, відпусти, милостиня, піст, сімейне життя, питання етики та моралі... Усе, що стосується повсякденного життя кожного християнина

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Повідомлення прочанка » 16 липня 2009, 12:00

mykil писав:
Yuriy Dzyoba писав: А комусь це бізнес і дуже прибутковий, а комусь небезпека для душі.


так найчастіше трапляється у нашому світі. Комусь гроші, а комусь кривда і сльози, але сильні світу цього не думають, наче заберуть із собою чи відкупляться...

Аватар користувача
kris15
дописувач
дописувач
Повідомлень: 72
З нами з: 12 жовтня 2008, 13:05

Повідомлення kris15 » 16 липня 2009, 18:40

так найчастіше трапляється у нашому світі. Комусь гроші, а комусь кривда і сльози, але сильні світу цього не думають, наче заберуть із собою чи відкупляться...


Трагедiя в тому, що вони й не задумуються над тим. Та й якi вони сильнi. Сильнi тi, що мають за друга Iсуса i за покровительку Його Матiр Марiю. А iхня вся сила до пори до часу, а раптом трiсне як мильна бульбашка i, що тодi??? Починаються депресii, вiдчай, наркотики i т.д. Ото заплата iхнього покровителя :evil:
Єдине, що має значення – це глибина і сила твоєї любові.
(М.Куаст)

Юра
новик
новик
Повідомлень: 20
З нами з: 29 липня 2009, 11:33
Звідки: Івано-Франківськ

Повідомлення Юра » 12 серпня 2009, 14:50

під петицією проти 64 голоси, а петицію за порнографію підписано більше як 2500 людей. дуже прикро. :(

Це є дуже велика і складна проблема, тому що треба дивитися правді в вічі - порнографію ніхто не заборонить і дуже скоро вона буде скрізь. На превеликий жаль. Я не говорю, щоб не боротись з цим. Навпаки треба щось робити і то срочно.
Я просто можу сказати трохи більше, бо по власному досвіду. Найгірше, що зараз в інтернеті є безліч (я не перебільшую) сайтів з бесплатним переглядом відео і без жодного обмеження. Просто нажимаєш play і дивишся online, навіть не потрібно нічого скачувати. не говорячи вже про фото.
Порнографія входить чи то в п'ятірку чи то в трійку найприбутковішого бізнесу світу. Занадто впливові люди стоять за цим, щоб "прикрити цю лавочку".
На мою думку потрібно підходити до цього питання трошки по іншому. звичайно потрібно воювати з цим злом але на першому місці має стояти навчально-роз'яснювальна робота. Тобто потрібно скрізь, де тільки можна пояснювати молоді, та й усім що це є хвороба.

Не розумію чому про це всі мовчать???

Порнографія, окрім того всього зла, що несе в собі, - це самий звичайний наркотик. Тут відбувається все як доза - спочатку цікаво і приємно, а потім необхідно. Відмовитись від перегляду порнографії надзвичайно складно. Тим більше самому (бо про це ж ніхто не має знати і стидно сказати, що ти вже захопився так, що не можеш відмовитись). Особисто мені було значно складніше припинити дивитись порнографію, аніж кинути курити. І навіть зараз в голову лізуть такі думки - а я тільки одним оком загляну, я не буду дивитись, ні, тільки подивлюсь чи ще є, як там справи...

Коли кидаєш курити, то через певний час той дим тобі вже не приємний і коли навіть закурив знову - то починаєш кашляти, горло болить і т. д., тобто є якісь неприємні речі, які тобі нагадують, що це не здорово, та й реклама кругом каже що від цього помреш. А з порнографією інакше - ніде так на загал не говориться, що це тебе вб'є (зсередини, бо має ще бути сім'я і т. д.) І знову падаючи в цей гріх ти не відчуваєш нічого поганого окрім дано забутого задоволення. І тільки потім совість не дає нормально жити... Це дуже складне питання і я можу про нього писати дуже багато. Скільки зла, смутку і страждань воно мені принесло... Тому і пишу, що можливо це комусь поможе. Єдине про що прошу - доносьте всім що коли впасти в це болото - з нього НЕЙМОВІРНО важко вибратись... просто нереально.... Можна тільки молитись без перестанку...
"Люби Господа Бога твого, всім серцем твоїм, усією твоєю душею і всією силою твоєю і всією думкою твоєю" (Лука: 10,27)

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 17 серпня 2009, 21:21

Якщо не помиляюся, то вона входить у трійку найприбутковіших - після торгівлі зброєю та наркотиками. :(
Звичайно, це багато кому вигідно.
Триматися від порнографії треба якнайдалі - як від трясовини, яка швидко засмоктує. Потрібно раз і назавжди сказати ні порнографії, а Бог, який бачить добрий намір у тій справі обов'язково поможе. Ну і звісно молитва і чисті стосунки - як протилежність до того гріха. :wink:

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 17 серпня 2009, 22:09

Yuriy Dzyoba писав: Якщо не помиляюся, то вона входить у трійку найприбутковіших - після торгівлі зброєю та наркотиками. :(
Звичайно, це багато кому вигідно.


Просто в житті людина не раз більше тяжіє до гріховного зла, ніж до морального добра.

Порно апелює до людських низьких бажань, пожадивості тіла на шкоду душі та серця. Хоча тварини, буває, такого не позволяють собі, що позволяють люди, здавалося б розумні...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 06 вересня 2009, 13:35

Переглядаючи файловий архів одного з учасників форуму натрапив на цікавий матеріал по даній темі. Думаю корисно буде розмістити його тут, щоб більше людей могли його прочитати.
Перегляд порнографічних і «всього лише» еротичних фільмів
Фраза «нас непомітно заполонила порнографія» стала банальною. Ми знаємо, що порнографія – це зло, що людина під її впливом деградує, і ніхто з нас не хотів би побачити в «роздягненому» фільмі свою дружину або дочку. Частина християн, дозволяючи рекламі вводити їх в оману, виявляється втягнутими у вир еротичної продукції, але більшість визнає, що перегляд порнографії не приносить слави Богові і просто є гріхом.
Святе Письмо в 1 Кор. 10,31 говорить: «Отже, чи їсте, чи п'єте, або інше що робите, все робіть на славу Божу». Коли ти дивишся порнографію, ти не можеш сказати, що робиш це на славу Божу. Якби в цей момент ти побачив Ісуса поруч із собою (Він і так весь час поруч із тобою, тільки ти часто цього не усвідомлюєш), то ти займався б різними справами, але не дивився б порнографію, правда? Адже ти не вигукнув би: «Господи, як добре, що Ти тут! Хочу показати Тобі щось цікавеньке».
Проте існують віруючі подружні пари, християни, що давно ходять перед Господом, які запитають нас: чи було б корисно час від часу – тільки вдвох – із навчальною метою подивитися якийсь еротичний фільм (ну, такий... «легкий»). Виробники фільмів дуже їх рекомендують, твердячи, що вони можуть допомогти кожному.
Наша відповідь однозначна: ні! Ви не отримаєте від цього «навчання» жодної користі, навпаки, це може заподіяти шкоду.
Ти повинен усвідомлювати, що ті образи, які ти побачиш, перебуватимуть у твоїй свідомості, або принаймні в підсвідомості, і свідомо чи підсвідомо ти прагнутимеш їх наслідувати. Насправді ж це неможливо, тому що кожен із нас – це особа, а не копіювальна машина. Ти вимагатимеш від чоловіка/дружини повторювати дії якоїсь іншої людини. Не можна, надивившись на криголам, вимагати від вітрильного човна, аби він став ним, і навпаки.
Як ми вже говорили, статевий акт, що його показують у фільмах (особливо в так званих «еротичних»), – це чиста фікція: реакції, які ти бачиш на екрані, не відповідають реальності. Навіщо наслідувати те, що є брехнею?
Модель стосунків, представлених у фільмах, це майже на 100 % просто гріх – співжиття до або поза шлюбом. Чи бачив ти коли-небудь фільм про гарне, любляче подружжя? Скидається на те, що таких просто не існує. Пікантність починається тільки тоді, коли з'являється хтось третій. Чи хочеш ти шукати натхнення для свого шлюбу в грісі розпусти і перелюбу?
Подружня близькість – це щось більше, ніж просто копуляція, техніка, пози. Це єднання двох осіб. А що ти бачиш у фільмах? Витончену техніку, яку часто не можна повторити в житті. Ти, напевно, знаєш такі програми по телебаченню, які відображають погляди маленької групи людей, але роблять багато шуму. Часто вони розчаровують тебе. Щоб змінити таку програму, потрібно якимсь чином змінити мислення тих людей, які її роблять. Було б марно і абсурдно намагатися вплинути на них за допомогою кнопок і антени телевізора.
У Євангелії від Матвія 5,28 Ісус сказав: «Усякий, хто дивиться на жінку з пожаданням, уже вчинив перелюб з нею в серці своєму». Хіба це не так? Коли ти вступаєш у статеві стосунки з чоловіком/дружиною після перегляду такого фільму, хіба ти не уявляєш собі, що злягаєшся з тією людиною з фільму? І тоді це все одно, що зраджувати своїй дружині/чоловікові з цією людиною.
Порнографія вбиває в тобі творчість. Якщо одного разу захопишся нею, вона затягне тебе, тому що тобі вже не вистачатиме того, що ти бачив. Ти жадатимеш чогось, що збуджує ще більше, як наркотик. І ти не творитимеш, але повторюватимеш. Ти будеш схожий радше на папугу, який бездумно повторює те, що почув, аніж на людину, яка сама говорить те, що хоче.
Професор Дольф Зільман і доктор Дженнінгс Брайант стверджують, що ті подружні пари, які дивляться порнографічні фільми й фотографії, часто перестають бути задоволеними один одним у сексуальному плані. Це особливо стосується чоловіків, для яких дружини стають менш привабливими і менш гідними пошани.
Професор Віктор Б.Клайн, клінічний психолог, пише про свій професійний досвід: «Мої пацієнти страждали мимовільними сексуальними реакціями, унаслідок яких вони впадали в такі сексуальні відхилення, як ексгібіціонізм, вуайеризм, садомазохізм, фетишизм, чинили зґвалтування, сексуальні домагання щодо дітей та ін. Якщо не брати до уваги поодиноких винятків, у всіх випадках порнографія більшою чи меншою мірою або полегшила, або спровокувала потрапляння цих людей у пастку сексуальних відхилень і залежність».
Далі професор Клайн перераховує чотири риси синдрому впливу порнографії: 1) залежність (нездатність обходитися без порнографії); 2) ескалація (людина звертається до все більш сильних форм порнографії: «Якщо чоловіки перебували в шлюбі або були в позашлюбних сексуальних стосунках із жінками, вони змушували їх до все більш дивної і збоченої сексуальної поведінки»); 3) втрата чутливості (розширення поля сексуальної поведінки); 4) тенденція до втілення в життя (практика побаченої поведінки).
Навіть якщо для тебе перегляд порнографії вже в минулому, можливо, ти і зараз досвідчуєш його наслідки. Все це залишається в твоїй свідомості.

Перше послання апостола Івана 1,9 містить чудову обіцянку: «Якщо визнаємо гріхи наші, то Він, будучи вірний і праведний, пробачить нам гріхи наші і очистить нас від всякої неправди». Щоб скористатися цим, потрібно насправді щиро відвернутися від гріха.
Якщо ти не збираєшся порвати і викинути всі свої порнографічні журнали або маєш намір і надалі переглядати еротичні фільми, то навіть і не починай сповідатися з цього гріха перед Богом – це безглуздо. Але якщо, навіть відчуваючи себе слабким, ти щиро і всім серцем хочеш розірвати всякий зв'язок із гріхом, шукай пастирську допомогу у священика своєї парафії або в мирян – лідерів груп.

http://www.tab.net.ua/sites/site_name.vuspetro/

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 09 вересня 2009, 20:53

І тут сайті є маса корисного матеріалу про шкоду від порно, зокрема як обмежити до нього доступ на своєму комп*ютерові http://stop-xxx.ru/publ/4-1-0-39

Тільки три дописи російською з книги гостей наведеного сайту:

321. Ваня (08.07.2009 01:08)

Порнография - это грязь, выдумка людей с извращённым разумом и полным отсутствием этики и морали, порнография это инструмент морального разлагания общества.

335. Мария [stop-xxx] (01.08.2009 03:04)

Порнография — это чудовище. Оно преследует женщин, пробуждает сильное вожделение в мужчинах. Оно преследует детей, принуждая их к абсурдной сексуальной деятельности, которая снимается на кино- и фотопленку для удовлетворения нездоровых страстей безнравственных мужчин. Оно преследует мальчиков-подростков и юношей, навязывая им такие сексуальные пристрастия, которые разрушают их телесно и духовно. Для некоторых мужчин, таких, как Тэд Банди и Джефри Дамер, чья преступная карьера началась с порнографии, не существует остановок на пути, ведущем в глубины ада.

344. дока (02.09.2009 01:15)

Порнография - самое страшное преступление, которое придумали интеллектуальные дегенераты, чтобы развращать слабые души.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Повідомлення прочанка » 10 вересня 2009, 08:05

Ці "безневинні" картинки на телебаченні чи в неті породжують і стилі одягу, де молодь не встидається максимально відкривати тіло. Адже є норми пристойності. Влітку наші отці в церкві наголошують, що одяг одних не повинен бути спокусою для інших. Таке враження, що в нашій країні - цензура відсутня: хто що хочете, те й пише, фільми крутять - примітивні, настільки присмачені порно, що аж вивертає. А їх показують вдень, коли будь-яка дитина спокійно може їх подивитись. Чому беремо із Заходу найгірше? Вони своїх дітей страхують від таких збочень, а ми - просто не в силі передбачити момент, коли на дитину виллється вся ця брудна інформація!
Прогрес - це чудово, але його побічні ефекти несуть хаос і руїну в нестійкі розуми й маловірні душі.
Не бійтеся!

Аватар користувача
katolik
дописувач
дописувач
Повідомлень: 61
З нами з: 18 травня 2007, 03:19
Звідки: Січеславщина

Знищення сайту через порнографію

Повідомлення katolik » 18 жовтня 2009, 22:39

Слава Ісусу Христу!
Можете мені поспівчувати, бо щойно змушений був знищити свій, вже другий, християнський сайт, розбудований за два роки на безкоштовному ресурсі: http://katolik.host1gb.ru/
Перед цим написав багато листів до Адміністратора та Модераторів порталу з проханнями не ставити порнографічні банери та рекламу, яка чинить духовні вбивства відвідувачів мого сайту, але... на превеликий жаль мені так і не вдалося достукатися до зачерствілих сердець тих людців...
"Наша основна мета - наближення до Бога!"
С. Бандера

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Повідомлення ljubomyr_ps » 07 листопада 2009, 22:11

Подаю посилання на добру книгу, яка розкриває внутрішню боротьбу чоловіка (мужа) зі спокусою похоті й нечистоти. Книга буде корисною для усіх чоловіків (тих які рахують себе правильними християнами і не тільки...), а також і для жінок (дівчат), щоб зрозуміти з якими спокусами й духовною боротьбою стикаються їх "сильніші половинки"

Книга називається "Боротьба кожного чоловіка" шкода що вона не видана по-українськи.
Ось посилання: http://www.evangelie.ru/forum/attachmen ... 1150990288
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 07 листопада 2009, 23:43

ljubomyr_ps писав:
Книга називається "Боротьба кожного чоловіка" шкода що вона не видана по-українськи.


Гарна книга. Ще раніше зробив висновок по змісту, завантаживши з Нету. Треба буде якось прочитати для розширення кругозору. :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 14 листопада 2009, 20:10

ljubomyr_ps писав:Книга називається "Боротьба кожного чоловіка" шкода що вона не видана по-українськи.
Ось посилання: http://www.evangelie.ru/forum/attachmen ... 1150990288

Хороша книжка, здається розрахована на одружених чоловіків, але прочитати, в т.ч. для розширення кругозору, мабуть не завадить всім.

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Повідомлення о.Олег » 27 листопада 2009, 15:52

А от влада іспанського региону Эстремадура провадить кампанію по навчанню підлітків мастурбації. На ці потреби віділені 14 тисяч євро...
http://mignews.com.ua/articles/378802.html
http://lenta.ru/news/2009/11/13/campaign/
отаке от у світі Божому безбожне робиться...
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 31 грудня 2009, 07:20

А тут є, до теми, потрібний каталог файлів по нашій темі, відповідні матеріали http://stop-xxx.ru/load/0-1
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Повідомлення Yuriy D » 01 січня 2010, 16:53

o.Mykil писав:А тут є, до теми, потрібний каталог файлів по нашій темі, відповідні матеріали http://stop-xxx.ru/load/0-1

Чув я ще раніше про різні програми, які блокують доступ до порно-сайтів (відкрити можна тільки коли знаєш пароль - http://news.job4it.net/17959-anti-porn-132128.html), також таку опцію мають деякі антивіруси (kaspersky internet security, наприклад) . Але це все ефективно лише в якості батьківського контролю над дітьми або ж контролю з боку адміністратора на роботі.

Аватар користувача
Andrew
початківець
початківець
Повідомлень: 37
З нами з: 05 червня 2009, 10:40
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення Andrew » 05 січня 2010, 10:41

o.Mykil писав:
Про духовне лихо некорисно мовчати. Є навіть таке бажання написати відкритого листа про припинення цієї деморалізації суспільства Вікторові Ющенку, та чи це вирішить проблему?



можна писати йому, якщо буде час то зверне увагу на наш лист-заклик до рішучих дій! (адже вибори незабаром...)
__***__
Любов - єдиний скарб, який після поділу збільшується. (Б.Ферреро. Квіти просто квітнуть)

Аватар користувача
Andrew
початківець
початківець
Повідомлень: 37
З нами з: 05 червня 2009, 10:40
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення Andrew » 05 січня 2010, 11:35

Я готовий взяти участь у діях, щоб боротися проти цього. І підписатися під петицією, і тими документами які будуть надсилатися адресатам.
__***__
Любов - єдиний скарб, який після поділу збільшується. (Б.Ферреро. Квіти просто квітнуть)

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 05 січня 2010, 17:46

Andrew писав:Я готовий взяти участь у діях, щоб боротися проти цього. І підписатися під петицією, і тими документами які будуть надсилатися адресатам.


Добре, що є свідомі люди, небайдужі до того бруду, що лиється звідусіль на людські душі, їх отруюючи.

Прошу дуже http://www.petition.org.ua/?action=view&id=141200
Більшість підписаних підійшла серйозно до важливої справи, крім декотрих "дегенератів" суспільства, що навіть такі речі взяли собі на сміх...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
Witysław
новик
новик
Повідомлень: 26
З нами з: 05 січня 2010, 21:26

Боротьба з порно в тенетах

Повідомлення Witysław » 05 січня 2010, 21:40

Можу порадити користувачам браузера Mozilla Firefox плагін AdBlocker Plus. Там гарно зреалізована можливість блокувати банери, флеш, вносити в чорний список адреси сайтів та частини назв.
Маю досвід роботи з цим плагіном. :oops: Працює на ура. :Yahoo!:

Що ж до розпусти, мене більше турбує не порно, а стереотип серед української молоді щодо цноти, незайманості.

На жаль в наших школах про це ні слова :cry:
Як можна пояснити шкоду куріння/алкоголю на вагітність і подальший розвиток, якщо ми не можем пояснити шкоду від розпусти?..

Аватар користувача
Andrew
початківець
початківець
Повідомлень: 37
З нами з: 05 червня 2009, 10:40
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення Andrew » 06 січня 2010, 08:28

o.Mykil писав:
Andrew писав:Я готовий взяти участь у діях, щоб боротися проти цього. І підписатися під петицією, і тими документами які будуть надсилатися адресатам.


Добре, що є свідомі люди, небайдужі до того бруду, що лиється звідусіль на людські душі, їх отруюючи.

Прошу дуже http://www.petition.org.ua/?action=view&id=141200
Більшість підписаних підійшла серйозно до важливої справи, крім декотрих "дегенератів" суспільства, що навіть такі речі взяли собі на сміх...

Готово. Уже підписався, по списку я під номером 204. Мало нас...
__***__
Любов - єдиний скарб, який після поділу збільшується. (Б.Ферреро. Квіти просто квітнуть)

Аватар користувача
Andrew
початківець
початківець
Повідомлень: 37
З нами з: 05 червня 2009, 10:40
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення Andrew » 06 січня 2010, 08:51

Не гарантую, що наша кількість збільшиться, але петиція розміщена ще на сайті http://svitlo.ucoz.ua/news/peticija_141 ... 0-01-06-82 :)
__***__
Любов - єдиний скарб, який після поділу збільшується. (Б.Ферреро. Квіти просто квітнуть)

taras007
новик
новик
Повідомлень: 26
З нами з: 09 січня 2010, 00:42

актуальна тема (проблема) тут є статті на подібну тематику

Повідомлення taras007 » 10 січня 2010, 01:53

Про наслідки дошлюбного сексу http://www.kyrios.org.ua/literature/art ... -aktu.html (хто прочитає бажано прокоментувати тамже)
Чим небезпечна порнографія? http://www.kyrios.org.ua/literature/art ... afija.html також прошу відгукнутисяс коментарем.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Боротьба з порно в тенетах

Повідомлення o.Mykil » 10 січня 2010, 11:31

Witysław писав:
На жаль в наших школах про це ні слова :cry:


Як де... Наприклад, у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях часто викладають християнську етику по школах з погодженням на локальному рівні. І говорять про це, наприклад, у контексті програми "10-ти Божих заповідей", що призначена на 8-ий клас. Принаймні сам раніше це підліткам, певною мірою пояснював, на катехизаційній практиці в одній із львівських шкіл... Коли йшлося про 6-9 заповіді. :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Життя без згубної порнографії...

Повідомлення andrivovk » 11 січня 2010, 12:47

Інформація для роздумів.Уривки з газети "Експрес" від 7-14січня 2010року:"Президент Литви Даля Грібаускайте підписала нову редакцію закону про захист дітей від еротики.Ще за попереднього президента Валдаса Адамкуса в Литві діяв закон про обмеження шкідливої інформації для підлітків.Проте в ньому йшлося і про обмеження пропаганди гомосексуалізму.У Європарламенті це викликало протести,тож норму про гомосексуальні та бісексуальні стосунки вирішили прибрати.Але проти цього виступив парламент(Литви).Тож тепер формулювання вирішили зробити загальним".І ще:"За статистикою підлітки у Литві починають регулярно переглядати порнографічі матеріали уже з 12-14років".
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Життя без згубної порнографії...

Повідомлення andrivovk » 11 січня 2010, 12:57

Мені здається,що порнографія-це наслідок,а треба боротися з причиною-атеїзмом.Як людині пояснити,що погане ,а що добре, коли вона невіруюча,не розуміє в чому полягає зло?Це нагадує ситуацію,коли президент вирішив боротися з хабарництвом.Та люди як брали хабарі так і будуть, поки не стануть віруючими.
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Життя без згубної порнографії...

Повідомлення o.Mykil » 12 січня 2010, 10:12

До речі, сьогодні натрапив на ще одну петицію проти безсоромного порно, цього новітнього "золотого тельця" .

Звернення до здорового суспільства на підтримку ініціатив щодо чистоти Інтернету http://www.petition.org.ua/?action=view&id=240071

Отож, християни, не спіть, хоч у цьому. Вперед!!!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Життя без згубної порнографії...

Повідомлення andrivovk » 12 січня 2010, 18:30

Розмова перед стратою :evil:
Інтерв'ю з американцем Тедом Бундом,якого було засуджено до страти за згвалтування і вбивство майже ста жінок.Воно попереджає людей про наслідки порнографії,яка є легкодоступною й поширюється на відеокасетах,у друкованих засобах,на сторінках книг еротичної тематики,що видаються багатотисячними накладами.
Каючись,Тед Бунді говорив про те,як нормальний юнак може стати кримінальним садистом,якщо він потрапить під вплив порнографії.Ось що він сказав:
-Теде,ти виріс у нормальній родині?
-Так!
-Можливо,ти сам піддався яким-небудь сексуальним збоченням або сексуальному шокові?
-Ні,ніколи.І в цьому також моя трагедія,тому що я вихований в чудовій родині.Мої батьки були чуйними та любили мене.У мене п'ятеро братів і сестер.Разом ми ходили до церкви,ніхто не пив і не палив.Мої рідні не схвалювали азартних ігор,не сварилися.Іноді траплялись проблеми,але це не пояснює того,що сталося.Хіба що можу пригадати,що у дванадцятирічному віці я побачив порнографічне фото в одній із крамниць неподалік від дому.Коли з друзями бавився на вулиці чи нишпорив у смітниках то іноді ми знаходили порнографічні журнали,найчастіше типу hard.
-Це такі видання,де є ілюстрації зі сценами насильства?
-Так,і хочу підкреслити,що саме цей вид порнографії є найнебезпечнішим.Я кажу це,спираючись на власний важкий і страшний досвід.Найшкідливіша порнографія-та,яка демонструє сексуальне насильство.Поєднання насильства і сексу спонукає до жахливих вчинків.
-Ти пам'ятаєш,якими тоді були твої думки?
-Я наголошую,що не шукаю виправдання,а беру на себе всю відповідальність за скоєне.Але думаю,що саме порнографія штовхнула мене на шлях насильства.Спочатку вона збуджувала мою уяву,а потім я став невільником цих фантазій.
-Тобто,твої сексуальні фантазії,породжені переглядом порнографічних фотографій,досягли такої сили,що ти відчував непереборну потребу їх реалізувати?
-Саме так.Це відбувалося поступово.Щоразу я шукав у порнографії сильніші емоції.Це можна порівняти з наркотиком,без якого людина вже не може обійтися.
-Досі ти не думав,що здатний на злочин?
-Я був нормальною людиною:не витрачав часу на пияцтво,не був ловеласом або збоченцем.Крім цього я мав багато друзів,вів нормальний спосіб життя,якщо не враховувати тих руйнівних фантазій які приховував.Мої знайомі були шоковані,коли мене вперше заарештували,бо вважали мене нормальним американським хлопцем.Такого ніхто ніколи від мене не очікував.Бог дав мені чутливість та сумлінність,але у якийсь момент вони " зруйнувались".Люди повинні зрозуміти,що той, хто знаходиться під впливом насилля,особливо того,яке пропагує порнографія,не є злочинцем від народження.Моя сім'я була віруючою і доброю.Але немає ніякого захисту від впливу порнографії,якщо з нею погоджується демократичне суспільство.
-Знаю,що ти віриш у те,про що говориш,і я знаходжуся тут,щоб записати це твоє останнє послання,яке тихочеш передати людям:жорстка порнографія приносить людям шкоду і є причиною вбивств і згвалтувань.
-У в'язниці я зустрів багатьох людей,які стали злочинцями так як я,-під впливом жорсткої порнографії.Без цього моє життя було б іншим...
-Чи вважаєш ти справедливим вирок,який виніс тобі суд?
-Я не хочу помирати.Але усвідомлюю,що заслуговую вищої міри покарання,що суспільство мусить захищати себе від таких людей,як я.І вірю:те,що трапилось зі мною,свідчить:суспільство мусить захищатися також і від самого себе.Який сенс у тому,що порядні люди засуджують мене та одночасно байдуже проходять повз кіоски,заповнені порнографічними виданнями,які породжують теді бундів.Моя смерть не поверне до життя гарних дівчат,яких я вбив і не позбавить болю їхніх батьків.Потрібно було щось робити заздалегідь...
Стаття надрукована у журналі"Діти Непорочної" №5 за 2004рік.
Востаннє редагувалось 19 лютого 2010, 21:35 користувачем andrivovk, всього редагувалось 1 раз.
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
donatanvova
дописувач
дописувач
Повідомлень: 140
З нами з: 10 грудня 2009, 21:55
Звідки: Львів

Re: Життя без згубної порнографії...

Повідомлення donatanvova » 27 січня 2010, 13:46

Ви знаєте що заборонений плід завжди солодший,отже ми можемо висказати тільки своє ( фе) ,на тому наші повноваження закінчується.Такі речі треба вирішувати на рівні держави,урядом,презедентом .
Але ініціатива має бути зі сторони духовенства .
Володимир

Аватар користувача
Олюнька
старець
старець
Повідомлень: 1445
З нами з: 23 січня 2008, 10:42
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: Життя без згубної порнографії...

Повідомлення Олюнька » 27 січня 2010, 16:04

donatanvova писав:...заборонений плід завжди солодший...

Не згідна з тим. Ця фраза придумана людьми, які просто шукають оправдання за свою бездіяльність.
Цей "заборонений плід" буде солодшим тоді, коли, той хто забороняє не застосовує цю заборону для себе. Наприклад, батьки з дитиною переглядають фільм і в "певні" моменти кажуть дитині: "закрий очка". Тоді в дитини виникає цікавість до того, що відбувається на екрані. А якщо ці ж батьки скажуть: "ми переключаєм на інший канал, бо цей фільм поганий", то і дитина сприйме з розумінням батьківську позицію.
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Життя без згубної порнографії...

Повідомлення andrivovk » 01 липня 2011, 18:48

Від порнографії в інтернеті тепер можна захиститись

Розпочав роботу український сервіс захисту дітей від порнографії в інтернеті «AntiPorn». Сервіс, автором якого є група українських програмістів, дозволяє захистити дітей від порнографії в інтернеті без необхідності встановлювати чи запускати на комп’ютері додаткове програмне забезпечення.

За словами Миколи Харченка, одного з членів групи-розробників, зараз система доступна в 2-х варіантах: для кінцевого користувача і для інтернет-провайдерів, які можуть на базі AntiPorn пропонувати своїм користувачам послугу «Дитячий інтернет».

«AntiPorn» працює як DNS сервер, і користувачу потрібно змінити адресу DNS сервера свого провайдера на адресу сервера AntiPorn.

«AntiPorn» збирає в свою базу адреси ресурсів, що містять порнографічний контент. І в разі, якщо дитина буде в Google шукати порно (чи випадково десь натрапить на відповідне посилання), DNS сервер «AntiPorn» буде перенаправляти такі звернення на безпечні сайти (наприклад, інформаційні чи розважальні).

Послуга таким чином є повністю безкоштовною, і єдине, що потрібно від користувача – змінити налаштування DNS сервера.

Заробляти розробники планують на сайтах, які платитимуть за перенаправлення на них трафіку з порноресурсів.

Потенційно «AntiPorn» може бути цікавим для навчальних закладів.

Зараз «AntiPorn» перебуває в стадії тестування. Не всі з запланованих алгоритмів реалізовані, тому наразі кількість блокованих сайтів невелика, але передбачається, що вона буде рости досить швидко.


http://www.credo-ua.org/2011/06/47327
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books


Повернутись до “Життя християнина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей