о.Олег писав:вільне трактування на замовлення Тимошенко. Закон пише інакше. В кожному разі - воля людська, от лише не грубіть. Вибачте

мда...
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
о.Олег писав:вільне трактування на замовлення Тимошенко. Закон пише інакше. В кожному разі - воля людська, от лише не грубіть. Вибачте
Мaлuй писав:о.Олег писав:ще перегляньте статтю 15 "про призначення позачергових, повторних і чергових виборів президента"
і? процитуйте, будь-ласка, про що саме Ви говорите?
Мaлuй писав:Тарас_ писав:Не говоріть за інших ще й те в чому самі не впевнені. Це пропорційна система зробила хто проти всіх у електоральному регіоні опонента- той за вашого кандидата. Подивіться ж з іншого боку - ті що проти всіх на Сході, вони за кого?
ви цілком не реальний, якщо вірите у те, що на Сході не будуть зігнані маси і не проголосують так, як потрібно. не тіштесь своїми фантазіями -- світ який Ви собі створили дуже далекий від дійсності, якщо ви справді не розумієте, куди нас заведе Янукович.
Мaлuй писав:о.Олег писав:вільне трактування на замовлення Тимошенко. Закон пише інакше. В кожному разі - воля людська, от лише не грубіть. Вибачте
![]()
![]()
![]()
мда...
luksander писав: Залиш на Бога свою турботу
?????
Тарас_ писав:Вчитуйтесь будь-ласка без емоцій на те що пишуть і не робіть поверхових висновків. Я був модератором, знаю як це буває, коли вже не хочеться думати- тоді краще нічого не чіпати.Так і не отримав відповідь чи розблоковуєте тему чи ні? Скажіть конкретно ви або адміністратор - обоє мене звинувачують у неіснуючих гріхах.
Мaлuй писав:Тарас_ писав:Вчитуйтесь будь-ласка без емоцій на те що пишуть і не робіть поверхових висновків. Я був модератором, знаю як це буває, коли вже не хочеться думати- тоді краще нічого не чіпати.Так і не отримав відповідь чи розблоковуєте тему чи ні? Скажіть конкретно ви або адміністратор - обоє мене звинувачують у неіснуючих гріхах.
шоза повчання модератора? такі речі можна і в приват писати, а не засмічувати тему
Тарас_ писав:
Дякую що не забанили, хоча за що? Але бачу все може бути.
Мaлuй писав:luksander писав: Залиш на Бога свою турботу
?????
ага. ось так переважно ми і робим -- залишаєм турботу або "на Бога" або на ближнього... не відчуваючи за собою жодної відповідальності.
п.с. і до тих, хто мені закидає агітацію за Тимошенко -- не агітую я за неї. але вважаю, що голосувати "проти всіх" це просто зрада! як на те пішло, то на мою думку поридніше буде проголосувати за Януковича, ніж запихати голову в пісок і надавати йому пасивну підтримку.
luksander писав: пропоную чесно виконати свій громадянський обов*язок не порушуючи Заповідей Божих.
luksander писав:Якщо ви в змозі вгадати, як буде краще - "попутный ветер вам в спину". Я гадати не берусь, тому пропоную чесно виконати свій громадянський обов*язок не порушуючи Заповідей Божих.
Мaлuй писав:Хіт-парад конфузів Віктора Януковича
Yuriy D писав:Особисто я після першого туру виборів вважав що буду голосувати "проти всіх", але потім передумав (ще до того, як з'явились ті агітки "проти всіх - за Януковича"). Справа в тому, що В. Янукович і так має перевагу над Ю. Тимошенко, і рейтинг серед виборців в нього більший. Тому голосуючи "проти всіх", не віддаючи свій голос нікому, погоджуєшся з тим станом речей, що є після першого туру, а отже підтримуєш Януковича
З інтерв'ю Блаженнійшого Любомира Гузара зробив для себе висновок, що навряд чи можна очікувати добра від нового президента, але і то українцям доведеться пережити
Аристарх писав:Я не хочу голосувати за них, бо своїм голосом я даю їм владу від себе.
ієром. Діонисій писав:Шановний Аристарху, своїм не голосуванням виборець також дає від себе ж владу, але тим, за кого проголосує натовп.
Уважно перечитайте "Закон про вибори Президента України" http://www.cvk.gov.ua/metod/kultura/npa/vp_26102009.htm , там написано, що за нас депутати уже все вирішили. Навіть якщо проголосує менше половини електорату -- звичайною більшістю голосів визначиться переможець. Наше з Вами багатоголосе "фе" ні на що не згодиться.
Не голосуючи -- підтримаємо фальсифікаторів, голосуючи "проти всіх" -- голосуємо "за", от тільки за кого -- дізнаємося після оголошення переможця.
Тому не голосування нагадує відоме "вмивання рук" з останніх сторінок Євангелія.
Мaлuй писав:і ще одне насторожує, що люди, які декларують себе греко-католиками, не вважають за потрібне прислухатися до глави нашої Церкви, думка котрого мала би мати вирішальне значення власне у ситуації сумніві і невизначеності.
ljubomyr_ps писав:маєш свою голову - роби свій вибір
ljubomyr_ps писав:А ви вважаєте краще підтримувати сектантів-демагогів, постійних брехунів - Тимошенко & Со.
Мaлuй писав:ljubomyr_ps писав:А ви вважаєте краще підтримувати сектантів-демагогів, постійних брехунів - Тимошенко & Со.
це Ваші домисли нічим не підтверджені, а про те, що у Яника було три судимості відомо на цілий світ. але навіть, якщо і правда, то так, я вважаю за краще голосувати за брехунів ніж за гвалтівників.
ljubomyr_ps писав:Друже! Бог а не люди вибирають. Чи він гвалтівник чи вона брехуха а її соратники педофіли... все це так, але ким би не був новий Президент світ не переверниться і кожен голосує так як йому підказує сумління...все в Божій волі, Президент він буде від Богачи Янук Чи Тимоха чи хтось інший... Наша Церква і суспільство буде розвиватись хто б не став президентом.
Мaлuй писав:тоді тим більше, в чому ж справа? робіть вибір - це я хочу сказати, а не вмивайте руки подібно до Пилата...
Повернутись до “Церква і Суспільство”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей