МОРМОНИ

"єговісти", "мормони"...

Модератори: Just_me, Artur, ihor

protos
новик
новик
Повідомлень: 25
З нами з: 08 травня 2009, 15:04

МОРМОНИ

Повідомлення protos » 26 березня 2010, 09:02

І такі мормони бувають :D :


посилання видалене модератором

Добро пожаловать на сайт общества Заверение (Affirmation) для мормонов геев и лесбиянок


Заверение (Affirmation) - это сообщество геев, лесбиянок, бисексуалов и трансгендерных людей, бывших или настоящих членов Церкви Иисуса Христа Святых Последних Дней, или мормонов. Мы верим, что наш Небесный Отец и Небесная Мать любят нас, и что мы были созданы такими какими мы и есть, и что сексуальная ориентация является неотъемлемой частью каждого человека. Мы верим, что, подтверждая и заверяя наш мормонский статус и наше мормонское наследие, мы становимся более цельными людьми, и что таким образом мы также боремся с предрассудками, которые приносят вред как геям всем другим.

Мы верим, что гомосексуализм и гомосексуальные отношения совместимы с Евангелием Иисуса Христа. Люди являющиеся геями или лесбиянками должны быть полноправными членами в Церкви Иисуса Христа Святых Последних Дней и во всём обществе. Наша цель и наша работа направлена на общественное полноправие геев. Мы помогаем геям и лесбиянкам достичь их потенциала и утвердить чувство своего человеческого достоинства.
Группы принадлежащие сообществу Заверение проводят ежегодные конференции в США, участвуют в гей движениях (Gay Pride), и организуют поминовения памяти мормонов геев, которые покончили своей жизнью. Мы также отвечаем на акции и заявления направленные против геев Церковью Иисуса Христа Святых Последних Дней. Мы координируем наши действия и поддерживаем связь в другими гей организациями. Заверение является независимой организацией. И мы приглашаем на сотрудничество всех, кто поддерживают наши цели.
Местные группы сообщества Заверение предлагают возможность для общественной работы, дружбы, и индивидуального прогресса. Наши митинги могут быть социальными, образовательными, или духовными - это зависит от решений членов каждой местной группы. На пример, наши митинги могут включать дискуссии, разговор с приглашенными гостями, семинары, лекции, просто обеды, социальные проекты, вечеринки, и турпоходы.
Как организовать местное отделение общества Заверение

Если Вы хотите организовать местную группу сообщества Заверение в Вашей стране или в Вашем городе, пожалуйста пошлите сообщение по-английски по электронной почте Давиду Мэлсону, главному директору сообщества. Наша организация обязательно Вам ответит, мы постараемся узнать о Вас, Вашей деятельности и Ваших планах, и мы внесём Вас и Вашу организацию в наш каталог. В Вашей роли, как местный контакт сообщества Заверение, вы будете получать электронную почту от других гей мормонов, которые помогут организовать Вашу группу и помогут с деталями организации митингов.
Сообщество Заверение еще не имеет много материалов на русском зыке. Если Вы можете читать и писать по-английски, нам нужна Ваша помощь с переводом некоторых нашиx материалов. Эти материалы помогут тем людям, которые чувствуют себя изгнанными нашей церковью из рядов мормонов. Эти материалы также помогут другим членам церкви и членам их семей получить аккуратную информацию о гомосексуализме и жизни геев мормонов. Если Вы можете нам помочь с переводом, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте.
Наш адрес:
адреса видалена модератором. Прохання не подавати лінки та адреси організацій та приватних осіб, що називають "нормальною" аморальну поведінку людини
protos

Аватар користувача
Злий Іван
старець
старець
Повідомлень: 579
З нами з: 18 лютого 2010, 14:39
Звідки: Львів

Re: МОРМОНИ

Повідомлення Злий Іван » 26 березня 2010, 09:33

protos писав:І такі мормони бувають :D



Мормони бувають різні, свого часу в них було дозволено багатоженство.
Кажуть, що дехто ще тим займається...


То чому б не виправдати сексзбочення. (саме збочення а не меншини, кому не подобається, можете скаржитися :x )
Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: МОРМОНИ

Повідомлення o.Mykil » 26 березня 2010, 09:37

Ще не таке буває... Але це вже вийшла на форумі УГКЦ, як на мене", "крута" для них реклама, включно з адресою, напівморальним сайтом і т.д. Трохи не те місце вибрано для збочених. %)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
katolik
дописувач
дописувач
Повідомлень: 61
З нами з: 18 травня 2007, 03:19
Звідки: Січеславщина

Re: МОРМОНИ

Повідомлення katolik » 11 квітня 2010, 06:00

Цілковито з Вами згідний і ось, як доказ сказаного Вами вище, посилання на документальний фільм про їхню секту:
http://video.yandex.ru/users/preobrazhennja/view/327/
[flash=450,369,http://static.video.yandex.ru/lite/preobrazhennja/hzgubbhhcu.2414/]
"Наша основна мета - наближення до Бога!"
С. Бандера

Аватар користувача
neoxgeforce
дописувач
дописувач
Повідомлень: 146
З нами з: 23 липня 2009, 18:31
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Re: МОРМОНИ

Повідомлення neoxgeforce » 11 квітня 2010, 13:15

ужас. :shock:

Аватар користувача
donatanvova
дописувач
дописувач
Повідомлень: 140
З нами з: 10 грудня 2009, 21:55
Звідки: Львів

Re: МОРМОНИ

Повідомлення donatanvova » 11 квітня 2010, 15:35

Христос Воскрес.
Хочемо ми цього чи не хочемо , але нам приходиться з такими людьми жити , ходити під одним сонцем.
Будемо молитися щоби поменше людей ставало на цей слизький шлях. :Rose:
Володимир

Аватар користувача
katolik
дописувач
дописувач
Повідомлень: 61
З нами з: 18 травня 2007, 03:19
Звідки: Січеславщина

Re: МОРМОНИ

Повідомлення katolik » 12 квітня 2010, 02:51

Христос воскрес - воскресне Україна!
Цілком з Вами солідарний, але Господь наш, Ісус Христос, хоче, щоб ми не лише молились за таких людей, але й намагались їх (в різний спосіб) схаменути та напімнити. Пригадуєте у Євангелії від Марка діалог Ісуса та законовчителя відносно найбільшої Заповіді в Законі, де Ісус відповідає законовчителю:"...ти добре відповів, - РОБИ це і будеш жити..." і далі (там же) "...іди і ти РОБИ так само...". І, як приклад, до пророка Єзекіїла Господь говорить:"...іди до народу того, серцем і вухом необрізаного, народу впертого та неслухняного і, послухають тебе чи не послухають ти їм скажи...". А далі ще й застерігає його самого відносно практичного діла:"...і якщо не підеш та не скажеш їм того, що я для них сказав, то їхня кров спаде на твої руки..." Отже молімось за них, але й практично виправляймо їхню криву дорогу, бо хай краще трохи постраждають на тілі, як, не доведи Господи, душі втратять навіки в пеклі...
"Наша основна мета - наближення до Бога!"

С. Бандера

Аватар користувача
vuspetro
старець
старець
Повідомлень: 538
З нами з: 18 березня 2009, 21:05
Звідки: Львів

Re: МОРМОНИ

Повідомлення vuspetro » 14 квітня 2010, 19:10

Христос Воскрес!
Вартує подивитись http://tab.net.ua/sites/files/site_name ... id.137826/
Божа вотчина(В країні Бога)
Про фільм:Зворушливий і надихаючий фільм про жінку, яка намагається визволити своїх дітей з секти мормонів. Джудіт Джозеф народилася в полігамний секті, де все її життя проходило під контролем сильних і могутніх ватажків. Вона йде на відчайдушні заходи: підпалює свій будинок і ховається з п'ятьма своїми дітьми, щоб ті не змогли розділити її долю. Джудіт зовсім не підготовлена до вирішення проблем, з якими їй доводиться стикатися в світі поза сектою, але вона готова будувати нове життя, незважаючи на все це. Її старша дочка повертається в секту, наївно вважаючи, що їй дозволять вийти заміж за коханого хлопця. Коли ж Джудіт дізнається, що весілля дочки відбудеться не з ним, а з вітчимом, вона розуміє, що її героїчний втеча була лише початком, і тепер їй доведеться повернутися назад, щоб врятувати свою дочку.

Андрій85
початківець
початківець
Повідомлень: 38
З нами з: 22 червня 2010, 22:16

Re: МОРМОНИ

Повідомлення Андрій85 » 06 лютого 2012, 18:56

Ніколи раніше не цікавився особливо темою мормонів, чув про них, одного разу навіть бачив двох у Львові, але подія, як на мене, масштабу глобального, заставила мене задуматися над тим - хто такі мормони. Прочитав дещо в інтернеті, подивився фотографії і, якщо чесно, щось не по собі стало. А подія от яка - вибори президента США - наймогутнішої держави світу із найпотужнішою військовою машиною. Лідирує у їхніх праймеріз від республіканської партії Міт Ромні - мормон.http://www.voanews.com/ukrainian/news/usa/romney-takes-nevada-138744949.html. До речі, культова споруда мормонів вже є в Києві. Хто хоче, то може у Вікіпедії побачити фото їхнього головного храму у штаті Юта, їхній конференц зал. Якесь воно все моторошне, помпезне і, на мою думку, холодне, мертве. Великий шик і багатство.ЗображенняЗображення А їхні атрибути дуже нагадують масонські, взяти хочаб ту саму кельму будівничого.ЗображенняОстання фотографія - це церемонія запечатування наріжного каменю храму в Києві. Щось неспокійно від того всього на душі. Холодом віє, такою собі темною величчю. Будемо сподіватися, що Бог допоможе чере все це пройти.

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: МОРМОНИ

Повідомлення andrivovk » 06 лютого 2012, 20:11

Андрій85 писав: А подія от яка - вибори президента США - наймогутнішої держави світу із найпотужнішою військовою машиною. Лідирує у їхніх праймеріз від республіканської партії Міт Ромні - мормон.

Не все так погано у нашому домі. :wink: В США буде президент-католик? http://www.credo-ua.org/2012/01/56693
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books


Повернутись до “Спільноти, що пов'язують себе з Християнством”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей