Меджугор'є. Що і як?

Прощі, відпусти, милостиня, піст, сімейне життя, питання етики та моралі... Усе, що стосується повсякденного життя кожного християнина

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

taras007
новик
новик
Повідомлень: 26
З нами з: 09 січня 2010, 00:42

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення taras007 » 11 січня 2010, 20:56

Враження та опис (більше ніж 50 фото) паломницької поїздки в Меджугор*є http://www.kyrios.org.ua/pilgrim/world/-medjugorje.html

Михаїл
гість
гість
Повідомлень: 6
З нами з: 20 листопада 2008, 09:59

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення Михаїл » 12 січня 2010, 21:31

Сайт" Zawsze wierni"( з якого матеріали взяли і переклали на сайт http://contrreformatio.narod.ru/medjugorie.html)- це сайт лефебритсів.
Варто звертати увагу хто стоїт за сайтом, або хто є автором, редактором...
Я якраз як богослов досліджую цю тему, тому можу сказати що є зарівно критичні, як і позитивні оцінки. Якщо шукати ретельних інформації-слід шукати у ретельних місях, і так само на такі місця давати посилання.Існують також на цю тему найновіші ватиканські документи, на жаль не українською.... На жаль я зараз не маю часу поділится моїми матеріалами, але по змозі постараюся. Якщо хтось розуміє польську мову можу подати посилання де є ретельні богословські аналізи та документи Церкви про це.

Михаїл
гість
гість
Повідомлень: 6
З нами з: 20 листопада 2008, 09:59

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення Михаїл » 12 січня 2010, 21:50

На даний час можна їздити до Меджугор'є тільки приватно-як до місця молитви.Не можна офіційно організовати прощ як до місця об'явлення. Поки об'явлення тривають, Церква не може остаточно оцінити даного об'явлення як правдивого або неправдивого. На даний час тільки є ствердження Ватиканом, що не можна підтвердити надприроднього харатеру "об'явленнь", тобто не сверджують надриродності у цьому. Тому можна там тільки приватно їздити і тільки як до місця молитви, не можна вважати, ані говорити що це місце об'явленнь. Так само як є багато різних місц на світі де люди люблять молитисяЮ але це тільки місця молитви. Чимос іншим є місця об'вленнь-як Фатіма . Очевидно такі місця є підтверджені Церквою. Не варто самому мудрувати. Найкраще триматися здорової науки Церкви.Якщо якась "новина" не є підтверджена Церквою-не ма що ентузіазмуватися та вірити. Багато вже було різномаїтних "об'явленнь", яких Церква не підтвердила як справжніх.Зараз на цих місцях діють сектанцькі групи.Поки Церква чогось не підтверджує слід бути обережним. А молитися завжди треба.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення o.Mykil » 13 січня 2010, 04:58

Михаїл писав: А молитися завжди треба.


І всюди, не гонячись все життя за сенсаціями!!!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

гість
дописувач
дописувач
Повідомлень: 86
З нами з: 04 грудня 2008, 00:07
Контактна інформація:

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення гість » 13 січня 2010, 06:24

Церква ще не винесла оцінку явищам в Меджугор’є

Ввечір 31 грудня (день св. Сильвестра) в храмі Меджугор'є архиєпископ Відня відслужив св. Месу для молоді і виголосив катехизу. Приватний візит кардинала в Меджугор'є - місце поки офіційно не визнаних об'явлень Діви Марії - зустріли з великим інтересом. Прозвучали як позитивні його оцінки, так і слова критики.

6 січня ц.р. кардинал Шенборн дав інтерв'ю хорватській газеті «Вечірній лист», в якому прояснив мотиви свого візиту в Меджугор'є і підкреслив, що «добрими плодами» цього місця є зростання кількості священичих покликань, особистих навернень («починаючи з вищої аристократії і закінчуючи простими людьми»), а також звільнення від наркозалежності і створення молитовних груп. Якщо з дерева збирають добрі плоди, то і саме дерево слід визнати добрим, - завершив голова Конференції єпископів Австрії...

повний текст інтерв"ю тут - http://christusimperat.org/uk/node/23439

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення romanm » 13 січня 2010, 08:02

Михаїл писав:Сайт" Zawsze wierni"( з якого матеріали взяли і переклали на сайт http://contrreformatio.narod.ru/medjugorie.html)- це сайт лефебритсів.
Варто звертати увагу хто стоїт за сайтом, або хто є автором, редактором...


Вибачте, отче, але я не бачу тут проблеми. Якщо цей сайт лефевристів, то прошу вказати в чому вони помиляються. Чітко. Мені здається, що говорити, що це леф. і все, не вистарчає.
Як можна говорити про загальний позитив, якщо є непослух єпископові і "половина" монахів залишила монастир? Порівняти з Фатімою, чи Люрдом, навіть на око не спеціалістів є різниця. 20 років "об являються" в Междугор ї і я впевнений, що це закінчиться зі смертю останнього "провидця".

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення ljubomyr_ps » 17 січня 2010, 11:10

romanm писав: Як можна говорити про загальний позитив, якщо є непослух єпископові і "половина" монахів залишила монастир? Порівняти з Фатімою, чи Люрдом, навіть на око не спеціалістів є різниця. 20 років "об являються" в Междугор ї і я впевнений, що це закінчиться зі смертю останнього "провидця".


Якщо Кардинали бачуть добрі плоди і позитив, і як на мою думку, великий: 6 січня ц.р. кардинал Шенборн дав інтерв'ю хорватській газеті «Вечірній лист», в якому прояснив мотиви свого візиту в Меджугор'є і підкреслив, що «добрими плодами» цього місця є зростання кількості священичих покликань, особистих навернень («починаючи з вищої аристократії і закінчуючи простими людьми»), а також звільнення від наркозалежності і створення молитовних груп. Якщо з дерева збирають добрі плоди, то і саме дерево слід визнати добрим, - завершив голова Конференції єпископів Австрії , а Ви вишукуєте тільки "злі плоди" ... кому скоріше повіриться... :)
Кожне обявлення має свій початок, але воно триває як за життя так і після смерті обраних осіб. Вже за їхнього життя Междугорє стало паломницьким центром для десятків тисяч віруючих християн з усього світу то це факт незаперечний. Значення Междугоря тільки зростає і буде зростати в духовному житті християн,хотів би хтось того чи ні.
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення romanm » 17 січня 2010, 20:52

Якщо Кардинали бачуть добрі плоди і позитив, і як на мою думку, великий: [b]6 січня ц.р. кардинал Шенборн дав інтерв'ю хорватській газеті «Вечірній лист»,



А от вам думка іншого кардинала. І? А ще можу привести рішення католицьких єпископів за часів англіканського розколу, які більшістю голосів прийняли резолюцію про незалежну англіканську церкву.....

Кард. Франіч говорить, що необхідно серйозно занятися цим феноменом тому, що візіонери роблять помилки в передачі візій, були випадки що вони слово в слово повторяли об явлення річної або більше давності. Ну і також дивно, що Госпа дуже балакуча, бо задають питання типу, де моє кільце? Потім прочитайте о.Юзефа Варшавського, говорить що Госпа показала сатану, ПРИЙНЯВШИ його вигляд

а Ви вишукуєте тільки "злі плоди" ... кому скоріше повіриться... :)

Та яке, зовсім не вишукую.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення o.Mykil » 17 січня 2010, 21:12

romanm писав:Та яке, зовсім не вишукую.


Моя богословська освіта, наприклад, підказує, що не все там чисто в тих явліннях (замкнутому колі)... Причини вже наводив тут раніше, тому не хочу повторюватися. Вміймо відрізнити правду від маскування під неї!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення andrivovk » 26 лютого 2010, 19:19

Спочатку я вірив у правдивість об'явлення у Меджугор'ї,а тепер почав сумніватися.Як відрізнити правдиве об'явлення від фальшивого, тут:http://magazine.lds.lviv.ua/rar2.html№2(76) за 2006рік.Стаття"Про об'явлення Пречистої Діви Марії"
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення andrivovk » 28 лютого 2010, 18:17

Але...Ось приватні думки Івана Павла2 про Меджугор'є.

Дорогий читачу!Ось уже 25 років минає з того дня, коли Пресвята Діва Марія вперше об'явилася 6 дітям у Хорватії.З нагоди цього ювілею пропонуємо декілька приватних листів Святішого Отця Івана Павла2 до його приятелів з Кракова.

Дороге Панство!
Сердечно дякую за спільний лист Скварніцьких Марії та Софії.Дякую також за Великодні побажання.Від цілого серця я теж вітаю Панство і Молоде Покоління(Дітей і Внуків) , а також редакцію "Tygodnika" і ціле суспільство.
Надіюся, що Матір з Ясної Гори допоможе мені на шляху червневого паломництва.Усіх дуже прошу про молитву.У молитві також пам'ятаю щоденно про о.Андрія Б.А для Моніки особливе благословення у день Першого Святого Причастя.І нехай все складається добре на шляху Меджугор'є-Рим.
З сердечним благословенням!Ватикан, 30 березня 1991року.

Дорогий Пане Марку!
Бог заплатить за "Misterium".
Щоб знати, що в собі приховує, мушу насамперед прочитати, але вже з листа Пана дещо передчуваю.Швидко постараюся прочитати.
А поки що дякую за текст(поки що не прочитаний) і за добре слово від Автора.Нехай Матір Божа постійно чуває над Марком і Софією та їхньою родиною.
А тепер щоденно повертаймося молитвою до Меджугор'я.
Ватикан, 28 травня 1992р.

Дороге Панство!
(...)Пані Софії дякую за все, що стосується Меджугор'я.Я також щоденно звершую туди прощу в молитві:єднаюся у молитві з усіма, хто там молиться або звідти черпає заклики до молитви.Сьогодні цей заклик зрозуміли краще.Тішуся, що нашим часам не бракує людей молитви й апостолів(...)
Іван Павло2.Ватикан, 25 лютого 1994року.

Джерело: Діти Непорочної №6 2006р.

Журнал "Діти Непорочної" в кожному номері друкує послання з Меджугор'я та рожважання про них священиків.В редколегії журналу було 4 єпископи(зараз 3 , бо помер Софрон Дмитерко).Вони ж мали б знати, що об'явлення офіційно не визнане Церквою.Як кажуть в народі "і будь мудрий" :pardon:
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення o.Mykil » 28 лютого 2010, 23:07

andrivovk писав:
Журнал "Діти Непорочної" в кожному номері друкує послання з Меджугор'я та рожважання про них священиків.В редколегії журналу було 4 єпископи(зараз 3 , бо помер Софрон Дмитерко).Вони ж мали б знати, що об'явлення офіційно не визнане Церквою.Як кажуть в народі "і будь мудрий" :pardon:


На мій погляд, та редколегія з єпископів -- це велика формальність і цим вони набивають собі тільки ціну... Там ніби миряни задіяні... Де єпископам до того? Тим паче до журнальчика, спрямованого більше на народну побожність, а не якогось більш науково-богословського характеру. Там нема цілком чистих католицьких доктрин, бо різні об'явлення, особливо серед старших жіночок та такі, що далеко не визнані у Христовій Церкві -- чи не найголовніша мета журналу з яскравими образочками теж на всю сторінку або сторінки...

По-моєму, до редакції журнальчика теж входить і римо-католицький єпископ Станіслав Падевський... Наскільки зауважив, беруть якісь виїмки з його різних християнських книг і підлаштовують під статті...

Вважаю, що "Добра книжка" вже чимало "нарубала дров", зокрема в УГКЦ, попри ряд корисних речей. Тому варто більше перевіряти тут, ніж усьому довіряти. Імхо.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Kaktus
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 183
З нами з: 05 березня 2010, 10:05

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення Kaktus » 09 березня 2010, 17:06

Дивна річ - Мати Божа з'являється тільки католикам ! Напевно, в Православній Церкві все в порядку, тому туди вона не спішить. Чи хтось чув щось про об'яви Пречистої православним ? Цікаво буде почитати, особливо від самих православних. Тільки без апокрифізму.

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення о.Олег » 09 березня 2010, 17:43

Kaktus писав:Дивна річ - Мати Божа з'являється тільки католикам ! Напевно, в Православній Церкві все в порядку, тому туди вона не спішить. Чи хтось чув щось про об'яви Пречистої православним ? Цікаво буде почитати, особливо від самих православних. Тільки без апокрифізму.

та чому - є Явління і над бараками у Соловках, наприклад, і в Блокованому Ленінграді. Десь навіть книжка була "Явления Пресвятой Богородицы"...
Але дивує не те, що це цікаво взнати чи порівняти, а Ваше "в порядку". За таким твердженням стоїть якась "Богословія Явління саме у Скруті" чи Ви виявляєте своє упекреджене ставлення до Христової Церкви? Поясніть, якщо можна.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення ljubomyr_ps » 07 червня 2010, 22:29

Один з найвизначніших екзорцистів Італії о.Ґабріель Аморт визнає меджугорські об'явлення. http://christusimperat.org/uk/node/28520

Італійський священик і екзорцист отець Ґабріель Аморт у своєму інтерв'ю хорватському часопису «Globus» заявив, що вірить в автентичність меджугорських об'явлень. «Я думаю, що меджугорські об'явлення автентичні. Молодь і люди похилого віку відвідують Меджугор'є і повертаються звідти скріплені у своїй вірі. Напевно з усіх місць на цій землі саме в Меджугор'є відбувається найбільше сповідей.» - заявив 85-річний екзорцист.

На питання журналіста - чому в такому випадку Церква не визнає Меджугор'є? - отець Аморт відповів наступне: «Церква не може заявити, що об'явлення в Меджугор'є автентичні до тих пір, поки ці об'явлення тривають».
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення ljubomyr_ps » 20 червня 2010, 20:20

Послання Богородиці з Меджуґор'я, 25 травня 2010 р.
Любі дітки! Господь дарував вам благодать, щоб ви жили і проголошували те Добро, що є у вас і навколо вас, надихайте й інших ставати кращими і святішими; але Диявол також не спить, і через модернізацію направляє і веде вас своїм шляхом. Тому, дітоньки, в любові до мого незаплямованого серця, любіть Бога понад усе і живіть згідно Його Заповідей. Таким чином, ваше життя буде наповнене змістом і на землі запанує мир. Дякую, що відповіли на мій заклик.
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення romanm » 21 червня 2010, 21:13

але Диявол також не спить, і через модернізацію направляє і веде вас своїм шляхом.
:no:

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення о.Олег » 22 червня 2010, 09:14

romanm писав:
але Диявол також не спить, і через модернізацію направляє і веде вас своїм шляхом.
:no:

можливо йдеться про "модернізм" (церковна ідеологічна течія), обов`язкове засудження якого (Святий Папа Пій Х: декрет Lamentabili; Енцикліка Pascendi (російською тут: http://www.unavoce.ru/library/pascendi_ ... regis.html ) та, не так чітко, але небезпеки бачив ще (тут за назву цього явища було взято термін "[i]імманентизм")[/i] його попередник Папа Лев ХІІІ), до щорічної клятви відречення від якого були з 1910 по 1967 рр. зобов`язані чи не всі священослужителі та викладачі КЦ.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення romanm » 22 червня 2010, 20:00

можливо йдеться про "модернізм" (церковна ідеологічна течія), обов`язкове засудження якого (Святий Папа Пій Х: декрет Lamentabili; Енцикліка Pascendi [i

то-то , але погодьтеся, "доганяти" самим, якось не тоє.

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення о.Олег » 22 червня 2010, 20:20

romanm писав:
можливо йдеться про "модернізм" (церковна ідеологічна течія), обов`язкове засудження якого (Святий Папа Пій Х: декрет Lamentabili; Енцикліка Pascendi [i

то-то , але погодьтеся, "доганяти" самим, якось не тоє.

містика взагалі потребує пояснення. Навіть не знаю, чи існують чіткі всім зрозумілі послання, яких глибину не осягнуто значно пізніше... Тут проблема не у самому посланні (саме цьому), а у тому, що тому ж самому "відправнику" приписують і дуже дивні речі. Про що, зрештою, вже у цій темі наводили приклади...
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення ljubomyr_ps » 22 червня 2010, 20:56

о.Олег писав: просто є різниця між Вашим твердженням "не заперечила" і моїм твердженням "всупереч Церкві". Церква висловилася: "... організація офіційних паломництв в Меджугорію в якості відвідання місця справжніх Марійських явлінь не дозволяються ані на парохіяльному, ані на єпархіяльному рівні...
..


Тут церковний уряд виступає консерватором і правильно робить, бо як би не так то Богородичних й інших явлінь було б як мінімум в 10 раз більше. :shock: Цей підхід до всіх обвлень, як автентичних так і не дуже %) . Але що стосується конкретно Междугоря то все таки тут прості віряни (християни) значно прогресивніші від консервативного церковного уряду самі організовують прощі, часто їх підтримують в тому "просунуті" :) священники - сповідають, причащають в Междугорі, явно не перешкоджають прощам... - тобто не лишають на призволяще свою паству. Знову ж священники консерватори мають свою думку і стоять осторонь... шкода... :sorry:
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення о.Олег » 22 червня 2010, 21:44

ljubomyr_ps писав:Тут церковний уряд виступає консерватором і правильно робить, бо як би не так то Богородичних й інших явлінь було б як мінімум в 10 раз більше. :shock: Цей підхід до всіх обвлень, як автентичних так і не дуже %) . Але що стосується конкретно Междугоря то все таки тут прості віряни (християни) значно прогресивніші від консервативного церковного уряду самі організовують прощі, часто їх підтримують в тому "просунуті" :) священники - сповідають, причащають в Междугорі, явно не перешкоджають прощам... - тобто не лишають на призволяще свою паству. Знову ж священники консерватори мають свою думку і стоять осторонь... шкода... :sorry:

не знаю таких, що "осторонь". Особисто я грішний вважаю, що такі речі треба очолювати. Що Церква і робить. Також думаю, що маємо багато Місць на Україні, які треба розвивати, очолювати.
А де я проти... Виступаю проти днів Меджугорі (не докінця вивченого явління) у Зарваниці (до кінця вивченого явління) - про це якраз тут і в Архиєпархію писав. Мало б бути принаймі навпаки. В кожному разі - поживемо/побачимо.
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення ljubomyr_ps » 23 червня 2010, 07:59

о.Олег писав: Особисто я грішний вважаю, що такі речі треба очолювати. Що Церква і робить. Також думаю, що маємо багато Місць на Україні, які треба розвивати, очолювати.


я також за такий підхід до справи.
Своє ближче до тіла :) :) :)
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення о.Олег » 23 червня 2010, 08:22

ljubomyr_ps писав:
о.Олег писав: Особисто я грішний вважаю, що такі речі треба очолювати. Що Церква і робить. Також думаю, що маємо багато Місць на Україні, які треба розвивати, очолювати.


я також за такий підхід до справи.
Своє ближче до тіла :) :) :)

навіть не тому, що своє ближче до тіла :) - через відповідальність, яку Господь доручив, Об`явившись нам грішним в Україні. Хоча - мабуть і Ви про те саме говорите
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення прочанка » 05 липня 2010, 09:28

В нашій церкві провадив реколєкції один з львівських священиків, який побував у Меджугор"ї.
Він дуже рекомендував вірянам відвідати це місце.
Вчора в центрі було біля Богородиці ще одне послання(червневе).
Не бійтеся!

Аватар користувача
Yuriy D
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 270
З нами з: 30 вересня 2008, 09:41
Звідки: Броди, Львівська обл.

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення Yuriy D » 05 липня 2010, 09:46

прочанка писав:В нашій церкві провадив реколєкції один з львівських священиків, який побував у Меджугор"ї.
Він дуже рекомендував вірянам відвідати це місце.

Двоє священників з нашої парафії їздили на реколекції до Меджугорї десь рік тому. Також ділилися враженнями та рекомендували туди поїхати. До речі їздили вони туди з благословення церковної влади, а тепер тут на форумі читаю що обявлення в Меджугорї не визнані? :shock:

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення o.Mykil » 05 липня 2010, 18:06

Yuriy D писав:, а тепер тут на форумі читаю що обявлення в Меджугорї не визнані? :shock:


Саме так, бо мають у собі немало суперечностей і чи не все зводиться там на фоні прощ, паломництв до банального бізнесу!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення ljubomyr_ps » 15 липня 2010, 16:31

о.Олег писав: дуже перепрошую, але, якщо це не має прямого відношення до теми (тут говоримо про Меджугорі, а не про всі містичні явища) - прошу заснувати окрему тему. Вибачте[/color]


Якраз запропоноване мною інтервю стосується і Междугоря, а саме, як і зізнається Джім Кевізел: "Якби не Меджуґор’є, я б ніколи не погодився на цю роль; бо саме в Меджуґор’ї моє серце відкрилось на молитву і таїнства. Якщо я хотів зіграти добре Ісуса, я знав, що маю бути дуже близько, поруч із Ним. Щодня ходив до сповіді й на адорацію Пресвятих Дарів".
Так що вибачте :)
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення о.Олег » 15 липня 2010, 20:29

ljubomyr_ps писав:
о.Олег писав: дуже перепрошую, але, якщо це не має прямого відношення до теми (тут говоримо про Меджугорі, а не про всі містичні явища) - прошу заснувати окрему тему. Вибачте[/color]


Якраз запропоноване мною інтервю стосується і Междугоря, а саме, як і зізнається Джім Кевізел: "Якби не Меджуґор’є, я б ніколи не погодився на цю роль; бо саме в Меджуґор’ї моє серце відкрилось на молитву і таїнства. Якщо я хотів зіграти добре Ісуса, я знав, що маю бути дуже близько, поруч із Ним. Щодня ходив до сповіді й на адорацію Пресвятих Дарів".
Так що вибачте :)

ага. Ну - тоді в тему. Я просто дійсно не прочитав. Вибачте за зауваження. З повагою, о.Олег Жаровський
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Re: Меджугор*є. Що і як?

Повідомлення ljubomyr_ps » 02 вересня 2010, 19:28

Офіційно на своєму сайті Тернопільсько-Зборівська єпархія УГКЦ повідомляє про те, що 4-5 вересня "У ЗАРВАНИЦІ ВІДБУДЕТЬСЯ МОЛИТОВНА ЗУСТРІЧ У СВІТЛІ ПОСЛАНЬ БОГОРОДИЦІ В МЕДЖУГОР'Є"
Ось посилання: http://www.tze.org.ua/index.php/compone ... gorje.html
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!


Повернутись до “Життя християнина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 11 гостей