Так от. Остання прочитана мною книжка - "Сповідайтеся добре".
Скажу вам, сильне враження справила вона на мене...
ola писав:Один мій знайомий якось сказав, що треба у трудовому законодавстві оформити спеціальну ставку "Читач книг" із відповідною місячною зарплатнею, пільгами і таким іншим...
Може, й так?
Xrystia писав:Na 4ywuni probuvae na praci sxidnix Otciv, Vasuliu Velukuu, Teodor Stydut, Teofan Zatvornuk....
на шляху навернення писав:Зараз читаю вже 5 том книжки Марії Вальторти "Богочоловік", не можу без неї і дня, водночас багато прочитати не можу - треба подумати над прочитаним
Історик писав:Я останім часом зачитуюсь Бєрдяевим. З його творчістю я знайомий досить давно, але зараз він сприймається найбільш повноцінно.
Ось що я прочитав останім часом:
"Дух и реальность", "Истина и откровение", Царство Божие и царство кесаря", "Мутные лики", "Миросозерцание Достоевского".
Що стосується "Мирозерцания Достоевского", то ця робота особлива для мене. Ось що пише автор у вступі: "Дocтoeвcкий имeл oпpeдeляющee знaчeниe в мoeй дyxoвнoй жизни, ещe мaльчикoм пoлyчил я пpививкy oт Дocтoeвcкoгo. Oн пoтpяc мoю душy бoлee, чeм ктo-либo из пиcaтeлeй и мыcлитeлeй. Я вceгдa дeлил людeй нa людeй Дocтoeвcкoгo и людeй, чyждыx eгo дyxy. Oчeнь paнняя напpaвлeннocть мoeгo coзнaния нa филocoфcкиe вoпpocы былa cвязaнa «пpoклятыми вoпpocaми» Дocтoeвcкoгo. Kaждый paз, кoгдa я пеpeчитывaл Дocтoeвcкoгo, oн oткpывaлcя мнe вce c нoвыx и нoвыx стopoн. B юнocти c пpoнизывaющeй ocтpoтoй зaпaлa в мoю дyшy тeмa «Лeгeнды o Beликoм Инквизитope». Moe пepвoe oбpaщeниe кo Xpиcтy былo oбpaщeниeм к oбpaзy Xpиcтa в Лeгeндe. Идeя cвoбoды вceгдa былa ocнoвнoй для мoeгo peлигиoзнoгo миpooщyщeния и миpocoзepцания, и в этoй пepвичнoй интyиции cвoбoды я вcтpeтилcя c Дocтoевcким, кaк cвoeй дyxoвнoй poдинoй." Практично те саме я можу сказати про себе та про моє знайомство з цим письменником, а згодом і з християнством.
Раджу всім познайомитись
Namеless_One писав:Читаю зараз Істархова. "Удар русских богов". Цікава книженція. Далеко не все в ній мені подобається але книжечка заставляє задуматись.
Кника правда розрахована не на християн. Для них вона буде...хм..образливою чи що. Вони і кількох сторінок не прочитають)
читаю зараз Томіслава Іванчіча "Агіотерапія" і ще дещо
Повернутись до “Наша бібліотека”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість