о.Олег писав: А єговісти - фінансова піраміда під прикриттям релігійності...
Та тільки вони того нізащо не хочуть розуміти.

Модератори: Just_me, Artur, ihor

Має пройти час 2-4 роки і ця мама сама побачить що то є свідки.
neoxgeforce писав:Цікаво, що рухає людьми іти в свідки єгови, або кудись в секту.
Має бути якась причина.

Має пройти час 2-4 роки і ця мама сама побачить що то є свідки.
Ця формула не для всіх. А якщо не побачить?
Я не думаю, що треба дозволити "дозрівати". Це дозрівання не що більше як зомбування.
 . Якщо людина буде вивчати Св. Письмо і вміє думати самостійно, то може дозріє
 . Якщо людина буде вивчати Св. Письмо і вміє думати самостійно, то може дозріє   . Цим людям можна порадити побільше читати Біблію, /переконати, що вона важливіша за "Вартову вежу"/, а також вивчати історію своєї організації, точніше, як змінювалася її наука протягом того короткого часу, як вона існує.
 . Цим людям можна порадити побільше читати Біблію, /переконати, що вона важливіша за "Вартову вежу"/, а також вивчати історію своєї організації, точніше, як змінювалася її наука протягом того короткого часу, як вона існує.
Як на мене то це переливання з пустого в порожнє. Стикалась зі свідками, дуже хотіла відвоювати одну людину. перечитала Ббіблію, повиділяла на полях купа заміток, могла наводити приклади до посиніння... Доречі, а ви знаєте хто започвткував цю віру і чому? Та все це марно... З свідками не дискутують навіть священники (знаю, бо говорила про це не з одним) і мають на те причини. Їх лише одне спасіння і вихід з свідковості, це прийти до цього самим, самому захотіти, зрозуміти. Як сказали мені: " Всі доводи, пояснення марні. Хоч головою об стінку битися - нічого не дасть. Просто покажи їм наше життя. Розкрий очі на наші традиції. Розкажи яким чудовим буває життя. Дай змогу їм вибрати.
Та не примушуй і не провокуй. Адже все це марна справа, бо так ти лише налаштуєш проти себе"
І я намагалась, я намагаюсь... Чесно, я ненавижду їх (і хай пробачить мені Бог за ці слова) за те, що вони відібрали в мене дорогу мені людину... Та тут я безсила. А такі от теми, як ця, повірте, смішні. Вони їх переглянуть і посміються, а якщо й почнуть переконувати у свому, то ніколи не поступляться. Це буде замкнене коло. Я знаю їх зсередини, я знаю їх... Просто повірте все це марно...
 ) говорить інакше; "Господь мій і Бог мій!" - каже апостол Тома, а Ісус не заперечує (а Він би точно заперечив, якщо б це було не так!)
 ) говорить інакше; "Господь мій і Бог мій!" - каже апостол Тома, а Ісус не заперечує (а Він би точно заперечив, якщо б це було не так!) , правда, зараз про це мовчать, зрозуміли помилку.
 , правда, зараз про це мовчать, зрозуміли помилку.
ShMariam писав:Так, це їх "творчість"
144 000 = 12 * 12 * 1000, 12 - число повноти, 1000 - безмежність. Як Господь може обмежити число людей, що попадуть до Неба? Це ж суперечить здоровому глузду.
 ) правити світом з Ісусом!
 ) правити світом з Ісусом!  

(Знайти гарні картинки?
  (Знайти гарні картинки?  

)
 ) 
   . Востаннє вони мені втирали, що загальний капець буде в 1997.
 . Востаннє вони мені втирали, що загальний капець буде в 1997.
(Виявляється, вони ще й видають Біблію, в якій трохи по-іншому розставлені розділові знаки : "Істинно кажу тобі сьогодні, будеш зі мною в раю").
 До речі, дівчатка налаштовані по закінченню школи, коли не будуть залежні від батьків, хочуть порвати із цією сектою, яка є повинністю, а ніяк не переконанням. Одна з них із сумом сказала, що мама готова "за віру" життя віддати... Можете уявити стан тих дітей? При тому, що до тих чемних дівчаток мати відноситься дуже строго...
 До речі, дівчатка налаштовані по закінченню школи, коли не будуть залежні від батьків, хочуть порвати із цією сектою, яка є повинністю, а ніяк не переконанням. Одна з них із сумом сказала, що мама готова "за віру" життя віддати... Можете уявити стан тих дітей? При тому, що до тих чемних дівчаток мати відноситься дуже строго...прочанка писав: Одна з них із сумом сказала, що мама готова "за віру" життя віддати...

прочанка писав:Реалії їхнього життя показують про інші цінності
Вова писав:прочанка писав:Реалії їхнього життя показують про інші цінності
Дивно пишете про них, не бачивши реальні реалії свої.
Вова писав:прочанка писав:Реалії їхнього життя показують про інші цінності

прочанка писав:і на святість не претендую...
 Для чого ж тоді йдете до Сповіді та приймаєте Прчастя?
  Для чого ж тоді йдете до Сповіді та приймаєте Прчастя?  

viter писав:

о.Олег писав:але там про інше - не лукавить Прочанка

прочанка писав:Вова писав:прочанка писав:Реалії їхнього життя показують про інші цінності
Нічого дивного, бо знаю людей, про яких пишу. Адже я не виставляю на показ чужі гріхи, бо я сама не без гріха. Проте на відміну від "святих" визнаю свою гріховність, борюсь з нею кожен день, особливо в Тайні Св. Сповіді й Пресвятої Євхаристії і на святість не претендую...

прочанка писав:в свідках мене дивує одне: ходять цілими днями,не працюють, книжечки роздають, напам"ять( чи безпам"яті) цитатами з Біблії "сиплють", одягнені - як із журналу мод. Питання - на які кошти вони так живуть? Кому вигідно це фінансувати?
прочанка писав:в свідках мене дивує одне: ходять цілими днями,не працюють, книжечки роздають, напам"ять( чи безпам"яті) цитатами з Біблії "сиплють", одягнені - як із журналу мод. Питання - на які кошти вони так живуть? Кому вигідно це фінансувати?
 ), то мають дуже великі проблеми.  Починають серйозно сумніватися в їх науці - з тими особливо не панькаються, а позбавляють спілкування - жоден свідок не має права з ними навіть привітатися.
 ), то мають дуже великі проблеми.  Починають серйозно сумніватися в їх науці - з тими особливо не панькаються, а позбавляють спілкування - жоден свідок не має права з ними навіть привітатися.
Та ні, працюють, це не правда. З деякими працював, є навіть бізнесмени.прочанка писав:в свідках мене дивує одне: ходять цілими днями,не працюють....
......ні дарунки від Миколая під подушку ....
ShMariam писав: Починають серйозно сумніватися в їх науці - з тими особливо не панькаються, а позбавляють спілкування - жоден свідок не має права з ними навіть привітатися.

andrey s. писав:Христос народився!!! Почитав вашу тему "свідки",,ну скажу чесно я не взахваті від них,,,Але зараз досить спокійно відношуся до них,,можливо тому що давно непересікався з ними,,,,мене це влаштовує...Але визнайте,,у них в багатьох окремих речах,,можна брати приклад.Я не говорю про загальний приклад,,я маю на увазі окремі їх особливості(не ліниві,,не біткаються,якщо завидують,то тихенько,,серйозно ставляться до свого вигляду,під час "служіння".,смиренність у виконанні роботи,,якщо хочите ревність в своїй вірі),,я дуже радий за вас,,які немають таких проблем,,а я маю ,,,скажу більше,вони не зникнуть коли їх шукатиму в других...А про оцінку святості інших,,я взагалі промовчу,,бо сам ой як далекий від цього,,,Для чого скільки акцентувати на них,,своєї "оцінювачої уваги",,,віддайте цей час собі,,Зрозумійте мене правильно,,цим пов. я нікого не хочу "щипнути",,просто подаю свої виводи,на Ваш розгляд..

andrey s. писав:,Можливо треба закрити,,тему "свідків" на Християнському форумі УГКЦ.????...!
Повернутись до “Спільноти, що пов'язують себе з Християнством”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей