Вітання

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

Аватар користувача
kristik
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 275
З нами з: 17 травня 2010, 11:49
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення kristik » 13 грудня 2010, 15:27

donatanvova писав:Здоровя ,щастя і Господньої благодаті всім Андріям,
:Bravo:


Вітаю!!! :Rose:
Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 13 грудня 2010, 16:03

Дякую всім.Цікаво чи ще є Андрії на форумі чи тільки один?
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
Олюнька
старець
старець
Повідомлень: 1445
З нами з: 23 січня 2008, 10:42
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення Олюнька » 15 грудня 2010, 14:48

andrivovk писав:Дякую всім.Цікаво чи ще є Андрії на форумі чи тільки один?

Серед активних користувачів певно один, а от зареєстрованих є чимало: memberlist
ПС. Трохи запізно, але приєднуюсь до привітань. :Rose:
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

Аватар користувача
прочанка
старець
старець
Повідомлень: 1692
З нами з: 18 червня 2009, 15:09
Звідки: Львів

Re: Вітання

Повідомлення прочанка » 15 грудня 2010, 15:58

andrivovk писав:
Відомостей про Андрія збереглося небагато, але ті, що існують, характеризують його двома чудовими рисами, як найприкметнішого зі всіх апостолів.
1. Андрій вирізнявся тим, що був готовий стати другим. Його неодноразово називали братом Симона-Петра, тому абсолютно очевидно, що він жив у його тіні. Андрій не належав до трьох найближчих учнів Христа. Коли Ісус зцілив дочку Яіра, коли підіймався на гору Тавор, де переобразився, коли молився в Гетсиманському саду – Він взяв із собою Петра, Якова та Івана. Це могло б образити Андрія: хіба не він був одним із перших, які пішли за Ісусом? Саме він міг очікувати кращого становища серед учнів. Однак Андрій навіть не думав про це: він був готовий на скромну роль серед Дванадцяти. Для цього апостола важливим було одне – перебувати поряд з Ісусом і служити Йому в міру своїх сил. Андрій – добрий приклад для всіх тих, хто скромно, вірно і безкорисливо займає друге місце.
2. Андрій відзначався також тим, що саме він приводив инших до Ісуса. У Євангелії від Івана Андрій саме в такому контексті потрапляє до центру уваги. Саме він представляє Ісусові Петра, приводить до Нього хлопчика з п’ятьма хлібами і двома рибинами (Ів. 6,8-9). Андрій приводить до Ісуса греків (Ів. 12,22). Цей апостол мав за найбільшу радість приводити людей до Христа, він – особа зі серцем місіонаря: заприятелювавши з Ісусом, присвятив своє життя тому, щоб подружити з Ним инших. Андрій – це взірець людини, яка не прагнула зберегти Христа виключно для себе.


ПІЗНАЙ ПРАВДУ №6 (74) листопад−грудень 2005


Хочу додати кілька слів... Первозванний. Саме Андрій разом з Іваном,свідчать релігійні джерела, був свідком сходження СВятого Духа на Ісуса при хрещенні в Йордані. Він увірував у Месію й повів нього до інших.
Саме Андрієві за жеребом випала участь нести Благу Вість у землі Скіфії, і він разом з іншими ( несам) рушив у далеко дорогу й дойшов до Київських гір. Де й були сказалі знамениті слова про великий християнський город з багатьма церквами. Ми, українці, можемо пишатись "своїм" апостолом. Святий Апостол Андрій — перший архієпископ Константинопольський, патріарх Вселенський і Апостол Український.




Андрій Первозванний (грец. Ανδρέας, лат. Andreas, *? - †близько 60) - один із Христових апостолів, юдей з Віфсаїди Галілейської, брат апостола Петра, перший із учнів Ісуса Христа, святий-покровитель України, Росії та Шотландії. День пам'яті - 30 листопада за юліанським календарем.

Життя

Апостол Андрій, як і його брат апостол Петро ловили рибу на Галілейському озері, коли Ісус Христос покликав їх за собою. Як розповідає євангеліст Іоанн, Андрій був одним із учнів Іоанна Хрестителя і ще раніше свого брата був призваний Ісусом на Йордані. Тому Андрія і назвали Первозванним. Апостол разом зі своїми братом та двома синами були у числі найближчих Христових учнів.

За пізнішими переказами Андрій був апостолом в Константинополі, де він висвятив першого єпископа Стахія.

У Скіфії

Андрія Первозванного вважають першим благовісником Євангелія Христовго на землях України. Коли після зішесття Святого Духа апостоли кидали жереб,вирішуючи, куди кому йти проповідувати Христову віру, йому випала Скіфія, тобто землі сучасної України. Про благовіст апостола свідчать такі давні християнські письменники, як Іполіт Римський (III ст), церковний історик Євсевій Кесарійський (IV ст) та ін.

У стародавньому літописі "Повість минулих літ" розповідається про подорож Андрія по українським землям:

Дніпро впадає у Понтійське море; море це звуть Руським. Уздовж його берегів навчав, як кажуть, святий Андрій, брат Петра. Коли Андрій навчав у Синопі і прийшов до Корсуня, він довідався, що від Корсуня недалеко гирло Дніпрове. І прибув він до гирла Дніпрового, а звідти вирушив угору по Дніпру. І сталося, що він прибув і зупинився під горами на березі. А ранком, уставши, промовив він до учнів, що були з ним: "Бачите ви гори ці? На горах цих засяє благодать Божа, буде місто велике і багато церков здвигне тут Бог". І піднявся він на гори ці, поблагословив їх, помолився Богу і зійшов з гори цієї, де пізніше виріс Київ.

Апостол привіз до Скіфії реліквії, навколо яких торувалась віра. За переказами, у Києві він залишив наперсний хрест, а в інших місцях - обітні. Літопис не має підтвердження в інших історичних пам'ятках, тому деякі вчені схильні вважати її легендою. Але це не завадило вважати Андрія Первозванного основоположником Церкви Христової в Україні.

Київський собор 1621 року, у часи відродження Української Православної Церкви після Унії, ствердив апостольське походження християнства на українських землях. У соборній постанові сказано:

Святий Апостол Андрій - перший архієпископ Константинопольський, патріарх Вселенський і Апостол Український. На київських горах стояли ноги його, і очі його Україну бачили, а уста благословляли, і насіння віри він у нас насадив. Воістину Україна нічим не менша від інших східних народів, бо і в ній проповідував Апостол.

Відомості

Збирання відомостей про місію апостола до Скіфії розпочалось багато століть тому. Святитель Римський Климент (І ст) та автор слов'янської писемності Кирило (Костянтин Філософ) вивчали відомості про перебування апостола в Криму. Монахи Єпіфаній та Іаків, маючи як початкові джрела твори Климента Римського, Євагрія Сицилійського та Єпіфанія Кіпрського, обійшли чорноморське узбережжя і зібрали перекази про проповіді Андрія. Мисаїл VII Дука писав великому князеві Всеволоду Ярославовичу про місію Святого Андрія:

Священні писання і оригінальні історичні книги переконують мене, що наші держави мають одне походження і спільні корені,що одне і те ж спасительське слово дійшло до нас обох і ті ж самі свідки і предтечі божественної тайни принесли нам обом слово Євангелія.

Дочка Всеволода Янка спеціально відвідала Константинополь, щоб зібрати відомості про проповіді апостола. Сучасні вчені дійшли висновку, що Святий Андрій мандрував Скіфією від 10 до 20 років.

Пі дназвою «Діянна Андрія» збереглись грецькою та латинською мовами апокрифічна історія апостолів, відома ще Євсевію. Автором історії був гностик Харін. Крім того збереглись уривки грецькою мовою «Діянна Андрія і Матвія між людожерами», «Діянна Петра і Андрія» і «Мартиролог» (лат. Martyrium). Всі вони надруковані Тішендорфом у «Acta apostolorum apocrypha» (1851), а також у додатку до «Apocalipses apocryphae» (1866). У латинській редакції «Virtutes Andreae», що розповідає про всі мандрівки апостола від Понта до Греції, а також «Passi Andreae» видані у Кельні 1531 року і увійшли також у збірку Абдівса.

Як розповідає легенда, записана в селі Головківка:

Святий апостол та його учні, пройшовши спекотними шляхами Дикого поля, наближалися до Холодного Яру. Вийшли вони на найвище місце, з якого, вже й Дніпро-Борисфен виднівся, та й зупинилися відпочити і помилуватись краєвидом цього місця райського. А літо на той час спекотне було, що й річки пересихали. Та не носив із собою Святий Андрій Первозванний баклажки з водою. Було як захчуть люди води попити, то вдарить Андрій Первозванний своїм посохом об землю, з того місця і потече джерело з холодною та смачною водою. До того ж вода у такому джерелі була ще й цілющою, бо Бог давав ту воду святу. Ось і цього разу вдарив Святий апостол посохом і потекла з-під кручі жива вода. Стали люди селитись поряд з джерелом і примічати, що коли поп'є хвора людина води з джерела, то одужує, до життя повертається. З того часу і почали його називати «Живуном».

Реліквії

В Синопі, ще у IX ст, як свідчать письмові джерела, показували кафедру апостола Андрія із чорного каміння.

Як стверджують, у Києві в Успенському соборі Києво-Печерської лаври віками зберігався пояс Андрія. Його довжина була одиницею вимірювання для зодчих майже до XVII ст.

В Криму поблизу Фіоленту (Севастополь), на місці, де Андрій влаштував печерну церкву, пізніше виник Балаклавський монастир.

В Російському Пантелеймоновому монастирі на Афоні (Греція) зберігається священна реліквія - стопа Святого апостола. Самі ж мощі були перенесені в Константинополь, у храм святих апостолів. 1208 року хрестоносці забрали їх до Італії, в місто Амальфі, де вони й почивають нині. Голова апостола знаходиться у Римі, кисть правої руки - в Успенському соборі Москви, частинки мощів зберігаються у Шотландії та Андріївському скиті на горі Афон.

Смерть

В кінці своєї подорожі апостол з берегів Понту через Пропонтиду перейшов до Фракії, а потім до Греції. Вірний своєму імені, що грецькою означає "мужність" Андрій прийняв муки ради Христа. У місті Патри він був розіп'ятий при римському імператоі Нероні у 60 році за наказом проконсула Егея (Егеата) на Х-подібному андріївському хресті.

У пам'ять Андрія Первозванного в Києві, на тому місці, де апостол поставив перший хрест, 1212 року споруджено дерев'яну церкву Воздвиження Чесного Хреста Господнього, також зведені церква святого Андрія (1086) та храм Святого Андрія Первозванного на Андріївському узвозі (XVIII ст).

За матеріалами: http://uk.wikipedia.org/
Не бійтеся!

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 15 грудня 2010, 18:43

Олюнька писав:Трохи запізно, але приєднуюсь до привітань. :Rose:

Дякую.

прочанка писав:Андрій Первозванний (грец. Ανδρέας, лат. Andreas, *? - †близько 60) - один із Христових апостолів, юдей з Віфсаїди Галілейської, брат апостола Петра, перший із учнів Ісуса Христа, святий-покровитель України, Росії та Шотландії. День пам'яті - 30 листопада за юліанським календарем.


Мені більше подобається Першозванний, а не Первозванний.Так ніби більше по-українськи.
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
Олюнька
старець
старець
Повідомлень: 1445
З нами з: 23 січня 2008, 10:42
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення Олюнька » 15 грудня 2010, 21:41

Людоньки, невже апостол Андрій не заслужив у нас окремої теми? :wink:
Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 15 грудня 2010, 23:26

Олюнька писав:Людоньки, невже апостол Андрій не заслужив у нас окремої теми? :wink:

Можна й окрему тему створити, але щоб перенести туди з цієї все, що його стосується.
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 18 грудня 2010, 21:28

Вітаємо всіх Миколаїв з іменинами.Зокрема o.Mykil:Rose:
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Вітання

Повідомлення о.Олег » 18 грудня 2010, 23:11

andrivovk писав:Вітаємо всіх Миколаїв з іменинами.Зокрема o.Mykil:Rose:

вітаємо!
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення o.Mykil » 20 грудня 2010, 08:38

Слава Ісусу Христу! Дякую вельми за привітання! Опіки св. Миколая у хвилях життя! Хай Бог благословить! :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
ShMariam
Модератор
Модератор
Повідомлень: 4653
З нами з: 06 грудня 2008, 14:08
Звідки: Львів

Re: Вітання

Повідомлення ShMariam » 22 грудня 2010, 17:27

Вітаємо з іменинами всіх хто носить ім'я Анна! На нашому форумі це An_nA, ana, Ann, Anna, Anna Mota, Annochka, Анна, Анна-z, Анна-Марія, АннаL, аня.
Здоров'я, щастя і Божого благословення на многії і благії літа! :Rose:
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 22 грудня 2010, 17:53

Вітаємо сьогоднішніх іменинниць зі святом.
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Вітання

Повідомлення о.Олег » 22 грудня 2010, 18:51

ShMariam писав:Вітаємо з іменинами всіх хто носить ім'я Анна! На нашому форумі це An_nA, ana, Ann, Anna, Anna Mota, Annochka, Анна, Анна-z, Анна-Марія, АннаL, аня.
Здоров'я, щастя і Божого благословення на многії і благії літа! :Rose:

і інші Анни, що дописують під псевдо :)
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
kristik
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 275
З нами з: 17 травня 2010, 11:49
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення kristik » 22 грудня 2010, 21:06

о.Олег писав:
ShMariam писав:Вітаємо з іменинами всіх хто носить ім'я Анна! На нашому форумі це An_nA, ana, Ann, Anna, Anna Mota, Annochka, Анна, Анна-z, Анна-Марія, АннаL, аня.
Здоров'я, щастя і Божого благословення на многії і благії літа! :Rose:

і інші Анни, що дописують під псевдо :)
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег


Мої вітання!!! :Rose: :Rose: :Rose:
Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн

Аватар користувача
donatanvova
дописувач
дописувач
Повідомлень: 140
З нами з: 10 грудня 2009, 21:55
Звідки: Львів

Re: Вітання

Повідомлення donatanvova » 22 грудня 2010, 22:42

Приєднююсь до привітань , здоровя та щастя Вам. :Rose:
Володимир

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 24 грудня 2010, 21:41

Вітаємо всіх католиків римського обряду з наступаючими Різдвяними святами. O:-) Нехай Дитятко Ісус принесе мир у ваші серця і домівки.!!!
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Вітання

Повідомлення о.Олег » 24 грудня 2010, 22:38

andrivovk писав:Вітаємо всіх католиків римського обряду з наступаючими Різдвяними святами. O:-) Нехай Дитятко Ісус принесе мир у ваші серця і домівки.!!!

вітаю!
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
donatanvova
дописувач
дописувач
Повідомлень: 140
З нами з: 10 грудня 2009, 21:55
Звідки: Львів

Re: Вітання

Повідомлення donatanvova » 25 грудня 2010, 03:22

Приєднуюсь до привітань,веселих свят. :Rose:
Володимир

Аватар користувача
donatanvova
дописувач
дописувач
Повідомлень: 140
З нами з: 10 грудня 2009, 21:55
Звідки: Львів

Re: Вітання

Повідомлення donatanvova » 30 грудня 2010, 23:20

:friends:
Всіх форумчан і гостей вітаю з натупаючим новим роком.
Здоровя,Господньої благодаті,гармонії у житті,здійснення задуманої мети і ВЕСЕЛИХ СВЯТ.
З повагою Володимир :Rose:
Володимир

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 31 грудня 2010, 14:47

donatanvova писав: :friends:
Всіх форумчан і гостей вітаю з натупаючим новим роком.
Здоровя,Господньої благодаті,гармонії у житті,здійснення задуманої мети і ВЕСЕЛИХ СВЯТ.
З повагою Володимир :Rose:

З новим роком!
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Вітання

Повідомлення о.Олег » 31 грудня 2010, 18:31

Вітаю з Новим Роком!
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
kristik
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 275
З нами з: 17 травня 2010, 11:49
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення kristik » 01 січня 2011, 03:17

Сніг затрушує поля,
Пухом вкрилася земля,
Сніжно-біле все навколо,
Але це ж не випадково!!!
Час Різдв'яний, новорічний
І мороз тріщить незвично,
Розмальовує віконця,
Візерунками із сонця.
Хай у цей, у час різдв'яний,
Вогник в серці полум'яний,
Запалає для любові
Чи то в ділі, чи у слові!
Щоб були усі здорові,
Добрі, щирі у розмові!
Хай народжене Дитя,
Дасть наснаги для життя,
Хай усіх благословить
В цю святкову, світлу мить!!!
Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн

Тарас_
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 217
З нами з: 17 квітня 2009, 14:33
Звідки: м Калуш, Івано-Франківська обл., Західна Україна
Контактна інформація:

З Новим Роком Форумчани!

Повідомлення Тарас_ » 01 січня 2011, 09:47

:friends:

Учасників і гостей Форуму УГКЦ!

Вітаю з Новим Роком!

Ми довели що це форум потрібний і таким йому бути в новому 2011 році!

Зі Святами всіх, хай би як ви не святкували!

:good:

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: З Новим Роком Форумчани!

Повідомлення о.Олег » 07 січня 2011, 12:12

З Різдвом Христовим!
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: З Новим Роком Форумчани!

Повідомлення andrivovk » 07 січня 2011, 23:14

о.Олег писав:З Різдвом Христовим!
Благословення Господнє!
З повагою, о.Олег

Також вітаю з Різдвом Христовим!!! O:-)
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення o.Mykil » 08 січня 2011, 11:30

Яскрава зірочка зійшла,
Свята вечеря підійшла.
Кутя, вареники, грибочки,
Квасоля, риба, огірочки.
Нехай лунає в хаті сміх,
з Різдвом Христовим Вас усіх!


ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!


Усім сюди http://www.webshkolauspeha.com
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
andrivovk
старець
старець
Повідомлень: 2907
З нами з: 09 січня 2010, 16:49
Звідки: леополіс

Re: Вітання

Повідомлення andrivovk » 08 січня 2011, 14:30

o.Mykil писав:Яскрава зірочка зійшла,
Свята вечеря підійшла.
Кутя, вареники, грибочки,
Квасоля, риба, огірочки.
Нехай лунає в хаті сміх,
з Різдвом Христовим Вас усіх!

Самі придумали?
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Re: Вітання

Повідомлення o.Mykil » 08 січня 2011, 17:24

andrivovk писав:Самі придумали?


Цього разу не сам, а знайшов у мережі. Та то не має великого значення!:)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
ShMariam
Модератор
Модератор
Повідомлень: 4653
З нами з: 06 грудня 2008, 14:08
Звідки: Львів

Re: Вітання

Повідомлення ShMariam » 08 січня 2011, 21:31

Вітаємо з іменинами всіх, хто носить імена Марія і Йосиф! Здоров'я, щастя, Божого благословення і щоб ви були якнайбільше схожі на ваших небесних заступників!
:Rose: :Rose: :Rose:
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: Вітання

Повідомлення о.Олег » 08 січня 2011, 22:39

ShMariam писав:Вітаємо з іменинами всіх, хто носить імена Марія і Йосиф! Здоров'я, щастя, Божого благословення і щоб ви були якнайбільше схожі на ваших небесних заступників!
:Rose: :Rose: :Rose:

вітаємо!!
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).


Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей