Батюшка Никита з білівського монастиря.Прозорливі отці,монах
Батюшка Никита з білівського монастиря.Прозорливі отці,монах
У Білівському монастирі, в Рівному є жіночий монастир. Чула, що там є батюшка Никита, який має дар прозорливості і допомагає багатьом людям. Кажуть що він по речі людини може розповісти про неї все, знає що було і що буде. Мене цікавить думка форумчан про цього отця, можливо хтось в нього був, або має знайомих, які там були. Щ о ви можете сказати, чи варто до нього їхати? І взагалі яка ваша думка про прозорливих отців і монахів, чи дійсно в них дар від Бога?
Re: Батюшка Никита з білівського монастиря.Прозорливі отці,монах
Їхати для чого?
Для того щоби "прилучитися" до чогось таємничо - таємного? Чи може батюшка скаже нам наше майбутнє? Типу вийде з з келії, подивться на нас і скаже продати все і купити ровер. Чи нам лінь говорити наші гріхи?
Ні, я не проти поїздок. ПРосто так, думки вголос.
Розумію ящо це якесь особливе місце.
Для того щоби "прилучитися" до чогось таємничо - таємного? Чи може батюшка скаже нам наше майбутнє? Типу вийде з з келії, подивться на нас і скаже продати все і купити ровер. Чи нам лінь говорити наші гріхи?Ні, я не проти поїздок. ПРосто так, думки вголос.
Розумію ящо це якесь особливе місце.

- andrey s.
- старець

- Контактна інформація:
Якшо у нього бороди нема, то навіть їхати нічого...я по тому дивлюсь.
А ровер це круто..
А ровер це круто..

З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
мабуть мене не так зрозуміли, ясно що ні в якому разі не варто їхати що б дізнатись своє майбутнє. До нього їдуть люди з різними життєвими трагедіями. ВІн молиться за них і допомагає їм. Єдине що насторожує це його дар прозорливості, от мене і зацікавила його особа
....А місце там справді особливе, бо там знаходиться ікона, яка допомагає відшукати безвісти пропавших людей
....А місце там справді особливе, бо там знаходиться ікона, яка допомагає відшукати безвісти пропавших людейRe: Батюшка Никита з білівського монастиря.Прозорливі отці,монах
Тоді віддайте все на Божу волю, викиньте із серця помисел щодо нездорової зацікавленості, а її ж у вас і нема
, а місце особливе, дасть Бог, відвідаєте як паломник, хай вам допоможе в цьому Бог, А якщо цього насправді вам не потрібно, то все станеться само собою.
багато доводиться чути про чуда, різні дари і ласки (харизми), і це природньо, ми хочемо бачити це на власні очі, важливо для нас слабких і немічних бачити, як бачити знак, що Бог - живий. Тільки важливо, щоб ці пошуки і шукання, не затьмарили наші "головні пошуки"-пошуки Бога, пошуки Небесного Царства...
, а місце особливе, дасть Бог, відвідаєте як паломник, хай вам допоможе в цьому Бог, А якщо цього насправді вам не потрібно, то все станеться само собою. багато доводиться чути про чуда, різні дари і ласки (харизми), і це природньо, ми хочемо бачити це на власні очі, важливо для нас слабких і немічних бачити, як бачити знак, що Бог - живий. Тільки важливо, щоб ці пошуки і шукання, не затьмарили наші "головні пошуки"-пошуки Бога, пошуки Небесного Царства...

Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.
Мабуть ви маєте рацію. я також схилялась до цієї думки, просто хотілось дізнатись що думають про це інші 

Нещодавно,знайомий водій,розповідав,що в Карпатах,на Франківщині,не запамятав село,живе батюшка з різними дарами і все таке.. Він(водій) часто во3ить туди людей. Мені стало цікаво,а як так люди собі так чисельно самоорганізовуються? Відповідь вразила-ці поїздки вкаштовує турагенство... Домовленість з батюшкою? Чи радіти,що не відправляють до ворожок?
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.
Georgij писав:Нещодавно,знайомий водій,розповідав,що в Карпатах,на Франківщині,не запамятав село,живе батюшка з різними дарами і все таке.. Він(водій) часто во3ить туди людей. Мені стало цікаво,а як так люди собі так чисельно самоорганізовуються? Відповідь вразила-ці поїздки вкаштовує турагенство... Домовленість з батюшкою? Чи радіти,що не відправляють до ворожок?
не обов'язково домовленість - скоріше був попит на такі поїздкі і на цьому роблять гроші в турагенстві...
Стосовно ж радіти чи ні... прийшов колись до висновку, що важливим є Благословення Боже, уділене через місцевого Єпископа/ігумена і... якщо таке дане цьому священику - радію, бо не до ворожки а до Бога їдуть ті люди
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
- andrey s.
- старець

- Контактна інформація:
Georgij писав:Нещодавно,знайомий водій,розповідав,що в Карпатах,на Франківщині,не запамятав село,живе батюшка з різними дарами і все таке.. Він(водій) часто во3ить туди людей. Мені стало цікаво,а як так люди собі так чисельно самоорганізовуються? Відповідь вразила-ці поїздки вкаштовує турагенство... Домовленість з батюшкою? Чи радіти,що не відправляють до ворожок?
Та власне так, то досить двохзначна ситуація, навіть якщо є благословення на ту працю.
Ніц не вдієш, то завжди було і буде. Люди косяками за чудом ганяються, і справді, можливо деякі находять що шукають, і той отець у цьому допомагає.
Лишається вірити, що людина віддана Богу. А різного роду бяки, то нормально.
Доречі, якщо всі прям хвалять, то вже варта придивитись, чи варто.(хто хоче їхати туди)
А я не дивуюсь, що найшлися ті, які собі трохи бабла на цьому заробляють(сорі за сленг, але саме так бачу ).
Думаю отець не в долі, і за кришу не платить, і вишибал там нема.
(тобто вірю, надіюсь на це. Але якщо навіть все бротально навпаки, то осиновий кіл забивати не поїду, от так, і не просіть.
)
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ
Этот священник очень худенький, измученный людскими грехами. Он не говорит будущее, а говорит как молиться и каким святым молиться конкретно по проблеме прихожанина. Знаю, что многим людям он помог своими молитвами в очень тяжелых случаях, но только желание и вера в Бога и молитвы должны быть обоюдными. И знаю, что будущее он видит, только не говорит его, так как на все воля Божия и часто узнав его человек бы никогда бы добровольно не прошел этот, для кого-то страшный путь. Нового Вы ничего не узнаете. Узнаете только то, что только Бог и человек с Богом сам себе может помочь, а для этого не надо далеко ехать. Деньги за свою помощь лично отец Никита не берет, только потребы Храма, живет очень скромно, очень, и очень любит людей. Слышала от постоянных его прихожан, что когда-то его приглашали в Храм или в Москву, или в Питер, но он отказал. Грехи у людей везде, а богатство и слава ему не нужны, естественно, зачем тогда туда ехать. Служба воскресная очень долгая, уехать маршруткой до Ровно получится к часам 16, но в Манастыре Вас накормят вкусным обедом. И конечно же уже скоро престольный праздник на Рождество Богородицы, приезжайте все. Извените, если, что-то не очень по- церковному грамотно написала.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей