Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 25 жовтня 2008, 03:58

Cardinal писав:
Нікому я діагноз не ставлю, ти перечитай попередні пости і сам ддойдеш до висновку, чи така хамська є Ваша східна духовність?


Опс! Екселєнцо, хамити почали Ви. Хоча я зовсім Вам не хамив. Екселєнца видко шо плутают. :)

А ото про хамську східну духовісьть всеж таки вказує на причетність Екселєнци до клюбу ненавистників Сходу, маю на увазі Клюб ЛКД - Лєфевр-Ковпак-Догнал. %)

Доречі наша Церква вже таке проходила коли її називали хамською, хлопською.

Але всеж таки щиро Вам дякую за таку люту ненависть. Бо це є доказом що в УГКЦ все впорядку і все ОК з східною духовісьтю :)

Але все ж таки сі відважу Екселєнцу про шось просити: Досит вже офф-топати. Хочете виясняти відносини є приват повідомлення, можна відкрити якусь нову тему, як так вже то хочете чинити на людях, але не замічуймо тему. Екселєнцо, плізь... покажіт свою неперевершену християнську досконалість. :)

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 25 жовтня 2008, 04:15

GoldLions писав:1. Зі слів самих священників. Один з них мій дуже добрий знайомий, можна сказати друг. Ще один товариш ще коли вчився в духовній семінарії, розказував, а дещо я бачив на свої очі і чув своїми вухами і це були не допустимі речі. Звичайно ці люди ніколи не заявлять про це офіційно вслух, але в мене немає причин не вірити почутому і побаченому.


Не гнівайтесь, але це аргумент типу БіБіСі - баба бабі сказала. Тому не можу його прийняти як аргумент в дискусії.

GoldLions писав:2. Хіба Мартін Лютер не хотів реформувати церкву? Якщо хотів, то він виступав проти тої яка була. Але я б не хотів обговорювати Лютера.


Проблема Лютера не в тому що він хотів реформувати Церкву, а втому що в своєму прагнені її зреформувати він відійшов від послуху Церкві і від Її віри. А Тридентійський Собор не лише хотів Церкву зреформувати, але і розпочав реформу. Йдучи за Вашою логікою тре би було твердити що Тридентінум пішов проти Церкви.

Відповідь на 3 моє запитання така ж як і на перше. Тобто, вибачте, на слові - плітки.

Можливо я помиляюся, тож прошу Вас про вияснення, бачу ви спеціаліст в церковному праві, але наскільки мої скромні знання церковного права і теолоґії мені підказують, а також проста хлопска логіка, шо кожен католицький єпископ має таким бути визнаним Папою, підгорецькі "отці" цього визнання не мают, отож католицькими єпископами вони не є.

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 25 жовтня 2008, 04:48

GoldLions писав:А тепер я задам Вам декілька питань, "щоб було легкозрозуміти де запитання, а де твердження":
1. Як на Вашу думку, в церкві є корупція, чи нема?
2. Чому деякі священники закріплені за декількома парафіями, а багато молодих не мають жодної?
3. Чому все менше і менше людей ходять до церкви, а якщо і ходять, то не дуже відрізняються від тих, що не ходять, і іноді поводять себе гірше поган?
4. Чи існує, або існувала книжка "Бесіди з Блаженнішим Любомиром"?
5. Чи роповідав відкрито Блаженніший Л. Гузар про те, що користувався маятником для вибору ліків, які приймати в той чи інший момент? Якщо так, то чи це не окультизм, не гріх проти першої Божої заповіді? Чи ті хто це міг читати, чи чути не будуть наслідувати таку практику? Чи визнав публічно Л. Гузар, що зробив помилку , так само публічно, як розповідав про це і чи застеріг інших християн не вдаватись до такої практики?
6. Чи в цій книзі були(є) неоднозначні висловлювання Глави УГКЦ щодо "дівицтва" Марії, божественості Христа, існування пекла, щодо гомосексуалізму? Якщо так, то чи це допустимо?
7. Якщо все це мало місце, то хто окрім Підгорецьких монахів звернув на це увагу і критикував це? Може краще було лишити все як було? Чи повинен християнин мовчати на гріх?
8. Після суду над Підгорецькими єпископами ними була подана апеляція, чи ні?
9. Скажіть, Ви чули про аврію в яку попав один із владик УГКЦ на своєму Лексусі? Нащо йому Лексус?
10. Існує чи ні загалом криза в церкві, чи все так добре і безхмарно?
11. Чи має церква толерантно ставитись до інших релігій, культурних та різних суспільних течій, які пропагують гріховне життя?



1. Корупційність є одним з наслідків первородного гріха і тому корупція є присутньою в усіх формах людського суспільного життя.

2. Я до клиру не належу, тому не є конче компетентним давати відповіді на ці питання, але бодай та інформація яка є на теренах вказує не протилежне - на парафіях є реальний брак священиків. Де-які парафії роками залишаються без душпастиря, на опіці сусідського священика.

3.На мою думку це Ваше цілком суб"єктивне вражіння. Адже в нас в Україні реальні статистичні дані з цього питання відсутні. Стосовно поведінки людей...хм... Юда був апостолом, Ананія і Сапфіра належали до першого покоління християн і то не з ґоїмів, а з расових монотеїстів... Містерій зла.

4. Я не можу, ані заперечувати, ані потвердити цього факту бо її в руках не мав. Якщо знаєте де її можна придбати, я би був Вам щиро вдячний за таку інформацію.

5. Такого з уст Блаженнішого Патріярха я не чув, але не можу твердити, що Блаженніший такого не казав, бо я не пильную день і ніч за Його Блаженством, а навіть як би і хотів то не маю такої можливости.

6. Якщо я книжки в руках не тримав, то ж не можу виносити своє судження про неї. Але приписувати Блаженнішому єресь тілько за те що Блаженіший сказав, чи написав, що Марія була звичайною жінкою яка варила їсти, прала, прибирала в хаті, як це покликаючись на цю книжку роблять у своїх листах підгорецькі "отці" є чистої води дуреньством. Тож оскільки я тої фамозної книжки не читав на інші частини цього Вашого запитання відповідь не можу дати, а користуватися, для оцінки того що в цій книжці написано пасквілями підгорецького релігійної групи вважаю некоректним.

7. Якщо і підгорецькі "отці" і знайшли в цій книжці блуди то мали подати скаргу в Конґреґацію у справах віри, а не обливати Блаженнішого брудом на кождому кроці. Підгорецькі знацшли ту книжку лише тоди коли їм вже під ногами горіло - подивіться хронологію їхніх листів і в цьому можете переконатись. Окрім того цікава річ виходить вони (тай на скільки бачу ВИ) покликаєтесь на презумпцію невинності, але це лише стосується "отців", але для ВАс ця презумпція невинності перестає автоматично діяти коли йдеться про когось хто не належить до Вашого угруповання. Хіба це не корумпована політика подвійних стандардів?

8. На жаль, якщо судити з того що опубліковано на їхньому сайті іїхня апеляція сама в собі є протирічна. Але не бачу що би це міняло на справі. Здається, що "отці" пробують сховатися за юридичною казіїстикою, щоб мати вільні руки зомбувати людей.

9. Якщо владика їздить на Лексусі, мене особисто це незгіршує і я не бачу нічого поганого в цьому - це добра машина і думаю що дешевше мати Лексуса, як москвіча.

10. Життя Церкви ніколи не було безхмарним, і якщо йти за цією логікою то в такому випадку Церква є постійно в кризі. А те що в Церкві святі і грішники спііснують не є нічим інакшим, як лише підтвердженням слів Христових, що кукіль і пшениця ростимуть в Церкві, аж до Судного дня.

11. Що означає толєрантно? Може ми в це поняття вкладаємо різне значіння. Але звісно християнин мав би толєрантно відноситись до інших. Але саме питання звучить дивовижно, тому, прошу Вас, розтлумачте що Ви під толєранцією Церкви до того чи іншого явища розумієте.

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 25 жовтня 2008, 05:00

КАРДИНАЛОВІ!

Екселєнцо, ви себе здали цілком і повністтю, як склотару.

Ваше маніякальне возвеличення ЧСВВ як матері УГКЦ вказує на суттєву васильнофільську індоктринацію.

Хочете відкрити дискусію про васильян? Будь ласка, але не продовжуйте її в цій темі.

І вже визначтеся, чи будете продовжували дискусію, як належиться, чи будете хамили - тикаючи не знайомій Вам людині, бо між своїми знайомими Вас, нажаль, а може не щасття не пригадую.
:)

Оте не характерне галичанам тикання, власне і наштовхує на переконання шо Ви, Екселєнцо, все ж таки до підгорецьких належите.

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 25 жовтня 2008, 12:46

тепер підгорецькі сектанти вже закликають своїх адептів до відкритого бунту під час Греко-Католицьких Богослужінь, навчаючи відкрито накидати ПРОКЛЯТТЯ на всіх священників і єпископів УГКЦ.
ось це вже зовсім не згідне з Христовим вченням!
з секти "християнської" вони плавно перейшли в розряд "антихристових" сект!!!

http://christusimperat.org/uk/node/3479

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 25 жовтня 2008, 12:47

тепер підгорецькі сектанти вже закликають своїх адептів до відкритого бунту під час Греко-Католицьких Богослужінь, навчаючи відкрито накидати ПРОКЛЯТТЯ на всіх священників і єпископів УГКЦ.
ось це вже зовсім не згідне з Христовим вченням!
з секти "християнської" вони плавно перейшли в розряд "антихристових" сект!!!

http://christusimperat.org/uk/node/3479

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 25 жовтня 2008, 12:47

"Святі" "отці" з Підгорець знову показали своє справжнє лице - лице сатанинської ненависті. Ось цитата з їхнього посланія:
"Оскільки кард. Л.Гузар є явний єретик, а єпископський Синод підтримує його єресі, то для безпеки рекомендуємо усім вірним, щоб завжди, коли в Св. Літургії згадується ім’я т.зв. патріарха Любомира і ім’я місцевого єпископа, який має з ним єдність, внутрішньо відділитися від апостатичного духа, який є за ними! Нехай вірні потиху скажуть Боже слово: „Анатема!”, а потім нехай з усіма голосно промовлять „Господи помилуй!” Цим актом віри будуть захищені від духа єресі і від прокляття, яке інакше на них перейшло б."(http://community.org.ua/ukrletters.html)

Направду залишається тільки подивляти ту відкритість цієї секти. Адже вони чисто забули, біблійне - благословляйте, а не проклинайте, та не хулитимеш начальників.

Якби ці потвори, що загніздились на підгорецьких горах, дійсно хотіли онови Церкви, то закликали би вірних молитися за своїх противників, а не проклинати.

От чого вчать підгорецькі - проклинайте свою церковну єрархію, проклинайте свою Церкву, проклинайте свій нарід.

Можливо прихильники цієї секти образяться, але і вони мусять знати правду - підгорецька секта це секта ненависті й злоби, секта антибіблійна і антикатолицька. Це чистої води сатанізм. :shock:

Виховуючи своїх підопічних у такій тваринній ненависті підгорецькі душогуби рехтують їх до пекла. Люди отямтеся і рятуйтеся. Поки не пізно.

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 25 жовтня 2008, 12:48

тепер підгорецькі сектанти вже закликають своїх адептів до відкритого бунту під час Греко-Католицьких Богослужінь, навчаючи відкрито накидати ПРОКЛЯТТЯ на всіх священників і єпископів УГКЦ.
ось це вже зовсім не згідне з Христовим вченням!
з секти "християнської" вони плавно перейшли в розряд "антихристових" сект!!!

http://christusimperat.org/uk/node/3479

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 25 жовтня 2008, 18:27

і ще одна досить цікава стаття

http://christusimperat.org/uk/node/3493

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 25 жовтня 2008, 18:28

і ще одна досить цікава стаття

http://christusimperat.org/uk/node/3493

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 25 жовтня 2008, 18:28

і ще одна досить цікава стаття

http://christusimperat.org/uk/node/3493

Аватар користувача
Cardinal
дописувач
дописувач
Повідомлень: 144
З нами з: 15 серпня 2008, 19:34

Повідомлення Cardinal » 25 жовтня 2008, 19:13

сергій писав:КАРДИНАЛОВІ!

Екселєнцо, ви себе здали цілком і повністтю, як склотару.

Ваше маніякальне возвеличення ЧСВВ як матері УГКЦ вказує на суттєву васильнофільську індоктринацію.

Хочете відкрити дискусію про васильян? Будь ласка, але не продовжуйте її в цій темі.

І вже визначтеся, чи будете продовжували дискусію, як належиться, чи будете хамили - тикаючи не знайомій Вам людині, бо між своїми знайомими Вас, нажаль, а може не щасття не пригадую.
:)

Оте не характерне галичанам тикання, власне і наштовхує на переконання шо Ви, Екселєнцо, все ж таки до підгорецьких належите.
Ваша Превелебносте! Сергію!

Маніякальним моє, як Ви кажете "возвеличенням" було би тоді коли я тільки б і говорив, які василіяни гарні і що без них нічого не було б.

Коли було підпілля, я не зустрів жодного редемпториста чи студита, були тільки василіяни! А інші потікали, як миші з тонучого корабля. Підпілля тривало не 1-2 роки, я добре пам'ятаю, що і як було!

А інші сиділи собі по австріях, штатах і т.д.

Ще раз наголошую, що Ви упереджено ставитеся до Василіян, так ніби тільки василіяни можуть гарно відзиватися про себе. Дуже зле так думат, повторюся, що на світ треба дивитися не вузько, а широко!

Що до теми василіян це ви її підняли в своїх попередніх постах, а я підтримав дискусію.

Після попередніх Ваших хамських постів я собі дозволив перейти з Ви на ти, адже Ви своїми постами це заслужили. Людина перш за все повинна бути толерантною і не принижувати інших, також, як і не роби з себе затятого егоїста.

На галичині я прожив все своє життя і "ти" є його невідміною частиною, а що характерне чи ні цек вже не вам судити.

І прошу Вас вельмишановний відповідати на конкретні запитання, а не тікати від них, що Ви дуже гарно демонструєте!

Аватар користувача
Cardinal
дописувач
дописувач
Повідомлень: 144
З нами з: 15 серпня 2008, 19:34

Повідомлення Cardinal » 25 жовтня 2008, 19:24

сергій писав:
Cardinal писав:
Нікому я діагноз не ставлю, ти перечитай попередні пости і сам ддойдеш до висновку, чи така хамська є Ваша східна духовність?


Опс! Екселєнцо, хамити почали Ви. Хоча я зовсім Вам не хамив. Екселєнца видко шо плутают. :)

А ото про хамську східну духовісьть всеж таки вказує на причетність Екселєнци до клюбу ненавистників Сходу, маю на увазі Клюб ЛКД - Лєфевр-Ковпак-Догнал. %)

Доречі наша Церква вже таке проходила коли її називали хамською, хлопською.

Але всеж таки щиро Вам дякую за таку люту ненависть. Бо це є доказом що в УГКЦ все впорядку і все ОК з східною духовісьтю :)

Але все ж таки сі відважу Екселєнцу про шось просити: Досит вже офф-топати. Хочете виясняти відносини є приват повідомлення, можна відкрити якусь нову тему, як так вже то хочете чинити на людях, але не замічуймо тему. Екселєнцо, плізь... покажіт свою неперевершену християнську досконалість. :)
"люту ненависть" о чьом ето Ви?

Малося на увазі, що в УГКЦ всі супер ультра східні знадвору, а схід це не зовнішня побожність, а внутрішня, а в УГКЦ зробили її зовнішньою, тобто повдівали шапки і ряси східні і чотки по начіпали і аля ми супер східні, супер побожні, а приходиться постити то ми вже західні. Одним словом ЦИРК! Пародія на східну духовність і крапка. Я за істину східну духовність, яку всетаки в день зі свічкою, але можна знайти в окремих представників нашої Церкви.

За свою досконалість, я нічого не писав, а Ви по хамське чіпаєтеся. Я Вас прошу показати Свою Східну покору!

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 25 жовтня 2008, 22:25

Кардинале, перестаньте робити з себе клоуна, а бо тримайтеся теми, або відкривайте іншу для вияснення стосунків.

Своїм дівотським хамство ви дійсно дістали бисьте і святого, а де вже мене грішного. Я Вам не хамив, хамите Ви вельме шановний. І перестаньте з офф-топами. Чи це може новітьня сектаннтська технологія мінування невгодної теми?

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 25 жовтня 2008, 22:26

Кардинале, перестаньте робити з себе клоуна, а бо тримайтеся теми, або відкривайте іншу для вияснення стосунків.

Своїм дівотським хамство ви дійсно дістали бисьте і святого, а де вже мене грішного. Я Вам не хамив, хамите Ви вельме шановний. І перестаньте з офф-топами. Чи це може новітьня сектаннтська технологія мінування невгодної теми?

Inkvizytor
новик
новик
Повідомлень: 17
З нами з: 18 серпня 2008, 10:57

Повідомлення Inkvizytor » 25 жовтня 2008, 23:03

сергію, за звинувачення мене в підтримці підгорецьких Вам пасувало б вибачитися, бо в даному випадку Ви, перепрошую, брешете.
А може, я взагалі о. Догнал, який сам себе на цьому форумі звинувачує у співпраці з СБ, а може, о. Обергаузер, який звинувачує себе у приховуванні батька від правосуддя? Може, Ви не уважно мої повідомлення читаєте? Бо інакше на якусь параною схоже...
Щодо манії величності в мене, то хто його знає, може і є, в кого її нема? :D Хоча нік я вибрав чисто спонтанно - перше, що на думку в той момент спало. До речі, недавно на цьому форумі мій кириличний двійник з'явився, Інквізитор. Цікаво, як у нього з самооцінкою? :lol: Чи, може, Ви якраз його мали на увазі? :D
Іще цікаво, звідки то така інформація у Вас, що василіяни до екстрасенсів вдаються при визначенні наявності покликання. Судячи з Ваших постів, щось василіяни Вам явно насолили в житті, що Ви вже аж такі, перепрошую, дурниці пишете.
А щодо хамства, то Ваші пости, погодьтеся, ввічливістю не блистять. Від першого і до останнього. І переважно мало аргументуєте, тільки грубите. :oops:

сергій
старець
старець
Повідомлень: 507
З нами з: 27 березня 2008, 22:48
Звідки: Галичина

Повідомлення сергій » 26 жовтня 2008, 01:19

Inkvizytor писав:сергію, за звинувачення мене в підтримці підгорецьких Вам пасувало б вибачитися, бо в даному випадку Ви, перепрошую, брешете.


Шановний, я гостроту обертів свого язика не збираюся збавляти. Але одне зауваження - я вимагаю від Вас вибачень! Брехати - це говорити неправду завідома знаючи що це неправда. Якщо я помиляюсь то я можу говорити чи тобто писати неістину.

Одже гнівались Ви чи ні, але Ваші звинувачення в брехні є безпідставними.

Якось не годиться Інвізитору допускатися таких ляпів :oops:

А лише після Ваших вибачень можемо продовжити дискусію. :)

А хочете дискутувати про васильян, будь ласка, відкривайте нову тему.

Аватар користувача
Cardinal
дописувач
дописувач
Повідомлень: 144
З нами з: 15 серпня 2008, 19:34

Повідомлення Cardinal » 26 жовтня 2008, 09:49

сергій писав:Кардинале, перестаньте робити з себе клоуна, а бо тримайтеся теми, або відкривайте іншу для вияснення стосунків.

Своїм дівотським хамство ви дійсно дістали бисьте і святого, а де вже мене грішного. Я Вам не хамив, хамите Ви вельме шановний. І перестаньте з офф-топами. Чи це може новітьня сектаннтська технологія мінування невгодної теми?
Дуже хочу дізнатися в чому проявляється моє клоунство?

Сергій твої пости суцільна нісенітниця, як ти і сам сказав!

Inkvizytor він теж мене звинуватив в причетності до підгорецьки і теж без підставно, сам кричить що факти річ вперта, але жодного факту не навів!

Аватар користувача
Cardinal
дописувач
дописувач
Повідомлень: 144
З нами з: 15 серпня 2008, 19:34

Повідомлення Cardinal » 26 жовтня 2008, 09:50

сергій писав:Кардинале, перестаньте робити з себе клоуна, а бо тримайтеся теми, або відкривайте іншу для вияснення стосунків.

Своїм дівотським хамство ви дійсно дістали бисьте і святого, а де вже мене грішного. Я Вам не хамив, хамите Ви вельме шановний. І перестаньте з офф-топами. Чи це може новітьня сектаннтська технологія мінування невгодної теми?
Як немає, що відповісти то потрібно мовчати, єдиний спосіб залишити після себе мудре враження!

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 26 жовтня 2008, 11:07

Inkvizytor він теж мене звинуватив в причетності до підгорецьки

шо ти соплі розпустив? хочеш поплакатись колєзі в жилєтку -- створи тему і жалійся!
без підставно, сам кричить що факти річ вперта, але жодного факту не навів!

та може ти ще і не підгорецький, але дієш їм на руку, хоча б тим, що теми засмічуєш, разом з Inkvizytorом -- хоча, думаю, ви вже на пів дороги до того, щоб стати заочними членами цієї секти! :)

Аватар користувача
Cardinal
дописувач
дописувач
Повідомлень: 144
З нами з: 15 серпня 2008, 19:34

Повідомлення Cardinal » 26 жовтня 2008, 15:07

Малий писав:
Inkvizytor він теж мене звинуватив в причетності до підгорецьки

шо ти соплі розпустив? хочеш поплакатись колєзі в жилєтку -- створи тему і жалійся!
без підставно, сам кричить що факти річ вперта, але жодного факту не навів!

та може ти ще і не підгорецький, але дієш їм на руку, хоча б тим, що теми засмічуєш, разом з Inkvizytorом -- хоча, думаю, ви вже на пів дороги до того, щоб стати заочними членами цієї секти! :)


Малий оффтопив я би тоді коли відійшгов від теми дискусії, яку ми розвинули і обговорюєм, не гарно звинувачувати мене в оффтопі коли більше на має чого сказати!


Оффто́пик (иначе офто́пик, оффтоп от англ. off topic) — любое сетевое сообщение, выходящее за рамки заранее установленной темы общения. Оффтопиком может считаться:
запись на веб-форуме, не соответствующая либо общему направлению форума, либо той теме, в рамках которой запись оставлена;
письмо в почтовой рассылке, не соответствующее теме рассылки;
письмо в группе новостей Usenet, отклоняющееся от темы, объявленной в правилах группы;
письмо в эхоконференции Фидонета, отклоняющееся от темы, объявленной в правилах эхоконференции, и (или) вообще не соответствующее названию (эхотагу) эхоконференции (неэхотажное письмо);
запись в каком-либо из сообществ LiveJournal, не соответствующая профилю этого сообщества;
запись в гостевой книге, не соответствующая тематике веб-сайта, на котором располагается гостевая книга;
реплика в чате, не соответствующая объявленной теме (топику) диалогов чата.
Офтопик рассматривается как нарушение сетевого этикета, поскольку размывает заранее объявленное ограничение темы общения, что приводит к необозримости круга обсуждаемых вопросов и отпугивает тех читателей, у которых нет времени на прочтение сообщений, отдаляющихся от их собственного круга интересов.
Создание сообщений, являющихся офтопиком, обычно не одобряется модераторами, поэтому может привести к запрету на помещение дальнейших сообщений и реплик, налагаемому на участника беседы, виновного в офтопике (или, проще говоря, к бану. Бан).
Модераторами определённые темы сообщений могут быть особо объявлены офтопиком, чтобы заранее недвусмысленно очертить рамки дальнейшего обсуждения, подчёркивая границы допустимого и недопустимого отклонения от основной темы диалогов.


Якщо я не захищаю одних то це не означає, що я схвалюю інших. Я є прибчником нентральної позиції. І якщоб всі мали на меті однакову речі тоді нам тут не було цікаво спілкуватися!

Inkvizytor
новик
новик
Повідомлень: 17
З нами з: 18 серпня 2008, 10:57

Повідомлення Inkvizytor » 26 жовтня 2008, 21:10

сергій писав: Брехати - це говорити неправду завідома знаючи що це неправда. Якщо я помиляюсь то я можу говорити чи тобто писати неістину.


сергію, вибачте мені, будь ласка :cry: Я думав, що Ви брешете (бо я не написав жодного повідомлення на користь підгорецьких, натомість написав багато не на їхню користь, але з посиланням на джерела інформації, а не просто в стилі "Підгорецькі - казли!", як більшість повідомлень у темах, що їх стосуються), а виявилося, що Ви просто говорите неістину.
А дискусію продовжувати не бачу сенсу, бо вона переходить на особистості. Я, на жаль, не маю такого гострого язика, як Ви. Хіба що попрошу одного свого знайомого, щоб зареєструвався на форумі і погрубив Вам трохи, бо він це вміє. :D Але чи з взаємних грубощів якась користь буває, сумніваюся. :roll:
Цього разу це вже справді офф-топ з мого боку, але вимушений - мушу відповісти на повідомлення, яке стосується мене особисто.

Інквізитор
дописувач
дописувач
Повідомлень: 59
З нами з: 22 жовтня 2008, 12:04
Звідки: Перлина Поділля

Повідомлення Інквізитор » 30 жовтня 2008, 15:20

Inkvizytor писав: До речі, недавно на цьому форумі мій кириличний двійник з'явився, Інквізитор. Цікаво, як у нього з самооцінкою? :lol:

Я НЕ "кириличний двійник", лиш щойно дізнався про ваше існування. :)
Я є лиш чверть буття
Три чверті мене, то свобода
А те що бачиш ти не я
А двері крізь які немає входу
І коли щось я говорю, то не слова, а вітер
Я там де небо п'є зорю
Я вихід із всього на світі

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 03 листопада 2008, 17:18

Для GoldLions!

Навіть не хочеться коментувати ваші дописи, хоч й маєте теж на них право...

Скажу лиш одне: багато нинішніх сектантів теж цитують на ліво й на право св. Писання, підганяючи його під свої позацерковні міркування. І думають, що роблять добре... Тому треба нам вважати, щоб не уподібнитися до них.

А щодо підгорецьких, то їхнє вчення уже помалу формується, що й видно з їх брошурок і різномовного сайту.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

enginer
дописувач
дописувач
Повідомлень: 121
З нами з: 04 листопада 2008, 17:29

Повідомлення enginer » 05 листопада 2008, 12:11

Єпископ Галицький РПЦ МП Августин ргповідав, що його найбільше дивувало в нас.,
- по-перше він називає нас храмовірами, тобто з його слів більшість християн тут навіть не розбираються до кого вони відносяться (православні. греко-катол., катол.) а ходять до церкви по-принципу - мої батьки тут ходили - і я ходжу...
- по-друге навіть при церкві( і в ній) позволяють собі сваритись, проклинати, обзиватись і т.д.

Я думаю якби він почитав цей форум він зрозумів би "що й не таке вже й погане це стадо - при таких пастирях..."

enginer
дописувач
дописувач
Повідомлень: 121
З нами з: 04 листопада 2008, 17:29

Повідомлення enginer » 05 листопада 2008, 13:05

Самі прихильники Підгорецьких закликають на всіх можливих форумах звертатися до... Балоги. Підгорецькі прихильники на кождому кроці агітують за ЄЦ і його брудну справу.


Звідки це?
Я ніде нічого подібного не зустрічав?
Дайте зсилки.

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 10 листопада 2008, 23:22


Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 11 листопада 2008, 10:28

Рекомендую зацікавленим особам у подальшій долі нашої УГКЦ створити відповідний сайт в Інтернеті, повністю присвячений підгорецькому феномену, цій новітній деструктивній секті... Можна й на безплатному хостингу, адже їх не бракує. Головне, щоб було бажання та час. Добре б було, якщо в одному місці будем мати зібрані всі статті, фото, відеоматеріали про отців із Підгірців (та й форум) позбирані найперше з веб-простору з посиланнями на джерела. Що скажете про цю ідею? Хтось би взявся за ту корисну справу для добра багатьох християнських душ сам чи спільно з іншими?
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 11 листопада 2008, 10:36

Досить, як на мене, актуальна стаття про підгорецьких заколотників колишнього дисидента Івана Геля в "Україні молодій", якою він відкрив суспільству їх облик ще більше, кому вони вірно служать --

http://www.umoloda.kiev.ua/number/1278/161/45214/


Молодець, що не побоявся написати правду. Адже, певною мірою, і завдяки йому наша УГКЦ стала на рівні ноги після стількох років лихоліть...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 11 листопада 2008, 14:35

Слава Богу, що нарешті залунав авторитетно голос Апостольської Столиці, затвердивши Екскомуніку, накладену не так давно в Україні на сумнозвісних підгорецьких. А то вони гадали, що схопили назавжди Бога за руки.

http://www.ugcc.org.ua/news_single.0.html?&tx_ttnews[pS]=1221221468&tx_ttnews[tt_news]=248&tx_ttnews[backPid]=1&cHash=8679207534
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!


Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей