Подяка всім
Подяка всім
Хотів би сказати одне. Дякую засновникам форуму, модераторам і всім присутнім людям які відповідають на питання радят чи просто спілкуються. Дякуючи вам всім вашим відповідям людина може багато зрозуміти і що саме головне навчитися. Дуже дякую за прекрасний форум і такуж гарну атмосферу. +

- andrey s.
- старець 
- Контактна інформація:
Re: подяка всім
Bohdan_ писав:Хотів би сказати одне. Дякую засновникам форуму, модераторам і всім присутнім людям які відповідають на питання радят чи просто спілкуються. Дякуючи вам всім вашим відповідям людина може багато зрозуміти і що саме головне навчитися. Дуже дякую за прекрасний форум і такуж гарну атмосферу. +
Я приєднуюсь, тобто також: Дякую Всім хто журиться форумом, хто присутній і спілкується тут, це справді повчально і пізнавально, і просто приємно.

З повагою ПРОСТО андрій!!!  УГКЦ
хочу подякувати всім Вам за ділення собою, своїми переживаннями, своїм серцем, досвідом, вміннями... Від кожного черпаю і... дуже дякую Богові за інтернетну спільноту, до якої Дозволив долучитися і мені грішному
Благословення Господнє на кожного з Вас, на Ваші сім'ї, родини, друзів, співробітників! 

З повагою, священик Олег Жаровський

Благословення Господнє на кожного з Вас, на Ваші сім'ї, родини, друзів, співробітників!

З повагою, священик Олег Жаровський
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Також хочу приєднатися до подяки найперше Богові, всім, хто є на форумі та щиро ділиться своїми думками, знаннями, за тих, хто молиться, хто небайдужий до різного роду проблем, питань, які можливо в якійсь мірі життєво важливі для дописувачів.
Хай вас благословить Господь, Мир Божий хай живе в серцях ваших! 

Шкода, останнім часом ну зовсім не маю часу перебувати разом з вами(троє діток, і слава Богу!), так, бігом подивляюся .ДЯКУЮ, що ви є і в такий спосіб сієте те, що правдиве, що чисте, що любе. усе, що гідне похвали!
 .ДЯКУЮ, що ви є і в такий спосіб сієте те, що правдиве, що чисте, що любе. усе, що гідне похвали!

Хай вас благословить Господь, Мир Божий хай живе в серцях ваших!

Шкода, останнім часом ну зовсім не маю часу перебувати разом з вами(троє діток, і слава Богу!), так, бігом подивляюся
 .ДЯКУЮ, що ви є і в такий спосіб сієте те, що правдиве, що чисте, що любе. усе, що гідне похвали!
 .ДЯКУЮ, що ви є і в такий спосіб сієте те, що правдиве, що чисте, що любе. усе, що гідне похвали!Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.
Користуючись нагодою прошу пробачення у всіх, про чиї дописи встиг різко/негативно подумати, тим більше - відписати...  

Простіть мені.
Я всім прощаю і нехай Господь Бог простить нам.
З повагою Олександр

Простіть мені.
Я всім прощаю і нехай Господь Бог простить нам.
З повагою Олександр
luksander писав:Користуючись нагодою прошу пробачення у всіх...
Прощаю, але щоб більше такого не було.
 Бо не знаю, що зроблю.
Бо не знаю, що зроблю. 
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
andrivovk писав:Прощаю, але щоб більше такого не було.Бо не знаю, що зроблю.

Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281
прошу прощення і прощаю
З повагою, о.Олег

З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Раз вже в нас так заведено, то і я вибачаюсь, коли комусь зробив щось неприємне.  Подумав чи написав щось може не так.Вибачте.
 Подумав чи написав щось може не так.Вибачте.

Подумав чи написав щось може не так.Вибачте.
 Подумав чи написав щось може не так.Вибачте.Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
І мені пробачте, коли писала дурниці (якщо добре пам'ятаю - два рази).   І за те, що мала б написати, а не написала. І за те, що не молилася, коли хтось просив.
 І за те, що мала б написати, а не написала. І за те, що не молилася, коли хтось просив.

І за те, що мала б написати, а не написала. І за те, що не молилася, коли хтось просив.
 І за те, що мала б написати, а не написала. І за те, що не молилася, коли хтось просив.Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281
Простіть,  браття та сестри і мене грішного, коли щось не те написав, щось недочитав, чи когось може образив, коли не помолився в наміренні чиїмсь, чи комусь дав згіршення, в ім`я Господа нашого простіть мені.... 
Хай Господь кріпить вас усіх в часі посту, та додасть натхнення на шляху очищення та духового подвигу, щоб не в пияцтві , не в розпусті, не у світських веселощах, а в молитві та чистоті сердечній застав нас Воскреслий Господь Ісус, щоб вам не забракло оливи в ваших світильнтках, будьте благословенні!!!

Хай Господь кріпить вас усіх в часі посту, та додасть натхнення на шляху очищення та духового подвигу, щоб не в пияцтві , не в розпусті, не у світських веселощах, а в молитві та чистоті сердечній застав нас Воскреслий Господь Ісус, щоб вам не забракло оливи в ваших світильнтках, будьте благословенні!!!

Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.
Також дякую всім за цікаві дописи.Багато чого можна з них повчитися.

Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
і я також хочу сказати вибачте коли когось колись образив якщо таке було то неспеціально.  +

Повернутись до “Зауваги та пропозиції”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей