+Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

говоримо про все на світі

Модератори: Artur, ihor

Аватар користувача
Злий Іван
старець
старець
Повідомлень: 579
З нами з: 18 лютого 2010, 14:39
Звідки: Львів

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Злий Іван » 15 лютого 2013, 22:56

Я також часто над тими словами розважаю.
Це ж як Бог полюбив нас хворих (переважно на голову!!), щоби життя Своє за нас віддати!
Називайте речі своїми іменами ̶ люди краще вас розумітимуть.

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 15 лютого 2013, 23:15

Злий Іван писав:Я також часто над тими словами розважаю.
Це ж як Бог полюбив нас хворих (переважно на голову!!), щоби життя Своє за нас віддати!

Так. І думаю хотів нас навчати цим.
Але..., головне не впасти в ілюзію, Він Досконалим Був, Є і Буде, а ми не були, не є, і ще питання чи будемо .
Але Його вчинку достатньо щоб не квапитись з висновками про " грішники й митарі ", перед Ним буемо всі на суді, і Його рішення, Він, були завжди дивні в очах наших. І думаю Ви мали на увазі " Душу ", замість голови. Тобто " На голову " це наслідок хвороби душевної. То я так.., уточняю і розумію що Ви це самі розумієте.
:beer:
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Аватар користувача
Just_me
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1374
З нами з: 25 лютого 2010, 10:20

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Just_me » 16 лютого 2013, 10:48

Отак :cry: Країна - суцільна руїна - http://www.youtube.com/watch?&v=6ZIYUTfuA7g
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

Bohdan_
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 151
З нами з: 21 вересня 2011, 11:53

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Bohdan_ » 16 лютого 2013, 11:07

Пане Романе саме для Вас перечитейте :) і для нас також :) Всі забувають а може і незнають властивість людини Вірність як в подружі так і державі- є величезний Дар від Духа Святого. Тому ті котрі маєте його дякуйте Богові за нього а ті котрі немають як каже Господь Наш Ісус Христос: "І я вам кажу:просіть, - і буде вам дано, шукайте - і знайдете, стукайте і відчинять вам! Бо кожен, хто просить - одержує, хто шукає - знаходить, а тому, хто стукає - відчинять." (Луки 11:10,11)
http://gazeta.dt.ua/internal/pro-svobodu.html

vitalko
старець
старець
Повідомлень: 987
З нами з: 25 березня 2009, 14:13
Звідки: Львів

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення vitalko » 16 лютого 2013, 12:17

пілігрим писав:Мене тішить молодечий запал тих , хто готовий розбудовувати нашу державу.Це без іронії. Мені тільки хочеться зрозуміти - як? Розбудувати державу - це не викопати яму 2м.куб.Це навіть не копати звідси і до обіду. Я не знаю , що маю робити. Хіба просто жити і працювати. І вчити свою дитину(і дась Бог внуків) , що честь , людське достоїнство , гідність , совість - це не просто слова. Чесно скажу , говорити про Батьківщину з великої букви з дочкою я вже не зможу. Що таке Батьківщина - земля чи люди? Мабуть люди. І що ми за двадцять років самі з собою зробили? Ще років 5 тому була якась надія , але...Краще б ВОНО з Хоружівки не виїжджало.
Я не дивлюсь ТВ , але позавчора випадково побачив по 1+1 здається. Одягли 3 здорованів в оранжові жилетки.Заїхали в Києві в перший ліпший двір.В дворі був дитячий майданчик і щось типу артезіанського джерельця.Ці три здоровані натягнули кругом джелельця і майданчика огороджувальну стрічку , повісили тарифу - 1 літр води - 50 коп. , 1година на дитячому майданчику - 3 грн.
І що ви думаєте - люди мовчки розвертались і йшли геть (з дітьми , з баняками).Деякі почали платити.Ніхто навіть не просив в "митників" якісь документи показати.
Я не знаю , що з нами сталось і що з цим робити. Тому і не осуджую тих , хто готовий будувати іншу державу і вчити своїх дітей любові до іншої Батьківщини.


І я вважаю що люди. Земля без людей - просто територія. В нас іда, бо керувати тією землею не можемо. Але розкажу вам один випадок, який зі мною трапився два місяці тому. Недавно придбав машину, але досвіду їзди маю небагато, тому коли виїжджав перший раз сам(а це було ввечері) забув включити фари, і, по закону Мерфі, мене в той же вечір спинили працівки ДАІ. Кажуть, виписуємо протокол, ви порушили. Дивлюся, дійсно порушив, кажу пишіть. А вони не хочуть, мнуться, енну кількість разів питають "І шо з вами робити?". Відразу зрозумів - хочуть грошей, і тут же думка приходить, а може заплатити ті 100 гривень(офіційний штраф - від 350) і забути про все, і вже майже прийняв до серця, але проснулася совість, каже - ти ж порушив, то плати. І дійсно, думаю, треба платити. На чергове питання "І шо з вами робити?" відповів рішуче: "Пишіть протокол, моя совість по іншому не позволяє мені вчинити". І що ви думаєте, вони мене відпустили. Без протоколу і без грошей. Я їм подякував за людяне відношення і поїхав геть. А дав би взятку, то дав би ше один поштовх системі.

До чого я це все говорив? Бо для себе зрозумів, що не треба замахуватися на зміну суспільного ладу в державі, світі. Дій по совісті там де ти є, більшого від тебе Бог не вимагає, і цим зміниш світ, якщо не цілий, то точно той що навколо тебе. Так робили святі, тому і успіх в своїх ділах мали. А совість тим чистіша чим більше дасть Богові себе очистити. Тому знову ж таки - спаси себе і біля тебе спасуться тисячі.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення romanm » 16 лютого 2013, 15:05

Критична, негативна, маса пересилює. Не будуйте собі ілюзій. Коли в бочку машинного масла кинути ложку меду і потім час від часу добавляти його,то все- рівно нічого не зміниться. Бо ложка мастики зіпсує бочку чистої води, а не навпаки.
Тепер зверніть увагу на такий аспект, минулого року на Україну було перераховано коло 4 мільярдів доларів. Напевно більше перераховують тільки Таджикистан і Узбекистан. Невже ви не бачите реальну картину? Наш люд всюди. Починаючи від Африки де торгують зброєю і закінчуючи підтиранням дуп стариків в Європі.

Якщо комусь одинаково як до нього ставляться поляки чи німці, то мені не одинаково. Якщо Луценка(коли він був міністром), німці взяли за шкварки як поганого кота. То, що говорити про їх відношення до простих наших співвітчизників?
Але наголошую!!
Остання моя крапля не стосується відношення інших до нас, привик. А своїх до своїх. Тих же помаранчевих іуд, чи то біло- голубих. Які сіли на шию і сидять по повній.

Можна філософствувати допоки не притиснуло. А поговорити з нашими за кордоном, хто на заробітках, То не дуже то і багато охочих вертатися назад. Навіть зараз, коли там, в Європі, криза.

Та й пробували вже міняти. Як там було? "Разом нас багато" І ? А тепер, що, по іншому?:)

Ні, я подивляю людей які готові стати мучениками в прямому чи переносному значенні слова за свою державу. Але здається мені, що пафосні слова про відродження з себе, є всього лиш словами. Тобто, ще не притиснуло так, що нема спасу. А коли не дай Бог притисне, от тоді і задумаються і очі відкриються.

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 16 лютого 2013, 15:21

romanm писав:Ні, я подивляю людей які готові стати мучениками в прямому чи переносному значенні слова за свою державу. Але здається мені, що пафосні слова про відродження з себе, є всього лиш словами. Тобто, ще не притиснуло так, що нема спасу. А коли не дай Бог притисне, от тоді і задумаються і очі відкриються.

Все можливо п. Романе. Ніхто не знає що буде, бо завжди може бути ще гірше. Очі відкриються ?? Та в багатьох вони вже відкриті. Ви відповідальні за себе і рідних, тому я ніяким чином не кажу що Ви " Редіска ". ( і не розумію для чого такі аргументи собі в захист, від того Вам лекше не стане )
Просто я про те, що хоч час від часу згадуйте щось добре, приємне. Я не вірю що нічого такого нема у Вашій памяті.
Просив би Вас, у своїх висловлюваннях, не додавати тягаря тим кому ітак важко ( можливо навіть важче ніж Вам ) , просто змилуйтесь і не будьте тим хто тільки " зі своєї колакольні " дивиться.
Я Вас егоїстом назвати не можу, от судячи з нашого знайомства.., не можу.
Повернутись завжди можна :) , було б до кого.
:Rose:
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

luksander
старець
старець
Повідомлень: 1023
З нами з: 11 грудня 2009, 17:23

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення luksander » 17 лютого 2013, 21:24

Можливо, кому цікаво: погляд Бл. Любомира Гузара на сучасну Україну і українців
http://gazeta.dt.ua/internal/pro-svobodu.html

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення romanm » 20 лютого 2013, 09:43

Just_me писав:Їх не присадили через фемінізм, а через те, що проти Путіна виступали. Краще речі називати своїми іменами, так швидше з"ясуємо істину.

Не зовсім по темі: Звичайно, якщо слідувати за політкоректним гей-масонським лобі європейських масс-медія, то виходить просто так. Біднятки, "образили" Путіна і їх за то посадили.
Не зовсім так. Для нас, християн, хіба не є важливим те, що:
1. ці пуськи "танцювали" в катедральному соборі РПЦ. А якби це було в св. Петрі?
2. Це було знущання над молитвою. Пародія. Хто пародирує Бога?
3. Нпр. в Англії, за таку витівку, їм би теж " світило" коло 2-ох років.
4. "Пісенька" про Путіна, була димовою завісою для осквернення святого місця. Не важливо РПЦ чи що там.
5. А те, що з них зробили "мучениць" і ми пішли за думкою вищецитованих медійників, це вже наші проблеми. Не петрібно до обіду читати "совіцких"(=ліберастичних) газєт.

Аватар користувача
Just_me
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1374
З нами з: 25 лютого 2010, 10:20

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Just_me » 26 лютого 2013, 12:10

romanm писав:якщо слідувати за політкоректним гей-масонським лобі європейських масс-медія, то виходить просто так. Біднятки, "образили" Путіна і їх за то посадили.

Дивно. Ви ніби й в епіцентрі подій, а бачите все наче навиворіт. Росія - тоталітарна держава, зі сталінських часів нічого не змінилося, хіба репресивні табори ГУЛАГ замінили на СІЗО. Україна рухається в тому ж напрямку повним ходом. Дивний спосіб осквернення храму - нічого не ламати, не трощити, а зайти туди в кольорових колготах, бити поклони і співати про Путіна, а потім для поширення викласти це все в інтернет. Нікому раніше з тих, хто осквернював храми, не спадало такого на думку. Цікаво, якби замість "путіна" була "баба галя", то вони б теж сіли на 7 років, а потім їх би баба галя "великодушно" помилувала? Ні, це не антипутінський протестний виступ, це не знали, до чого вчепитися, святиню осквернювати пішли, хоч і було відомо, що за співи в храмі Христа-Спасителя 7 років тюряги світить.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення romanm » 26 лютого 2013, 16:43

Фемен також нічого такого не робили. Подумаєш, стукнули пару раз по дзвонам, в Парижі, і взагалі, були одягнені навіть не в колготках. Теж нічого такого. Там "Путіна прогоні", а тут "Бенедикт- голова мафії". Також ніякої різниці. Хоча, ні. В Парижі їх, бідненьких, відпустили. А тут ні. Ось де різниця в мірилі демократизму чи сталінізму?

Ну не даються, поки, москалі лібералістично - голубому лобі Європи. Ну що ж поробиш.
Осквернення храму. Потрібно щось трощити?

Аватар користувача
Just_me
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1374
З нами з: 25 лютого 2010, 10:20

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Just_me » 26 лютого 2013, 17:34

Будь ласка, ваше право бачити лише те, що ви бачите. Але виправданням для обвинувачуваного не може служити той факт, що суддя гей. Ці дві справи ніяк не пов"язані. Кожному за заслугами. Не розумію лише, для чого виправдовувати авторитаризм гейством тих, хто його осуджує? Риба гнила не тому, що пес вибрав м"ясо.
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

Аватар користувача
пілігрим
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 347
З нами з: 15 жовтня 2011, 02:35

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення пілігрим » 26 лютого 2013, 18:02

romanm писав:Ну не даються, поки, москалі лібералістично - голубому лобі Європи. Ну що ж поробиш.


Ну канечна :)
Κύριε ελέησον

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 26 лютого 2013, 19:00

пілігрим писав:
romanm писав:Ну не даються, поки, москалі лібералістично - голубому лобі Європи. Ну що ж поробиш.


Ну канечна :)


Це одне з того..., чому імпоную. Але .., вже так склалось історично, а й навіть фатально - тереторіально..., що маєм важкість в підсумку.
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Аватар користувача
Just_me
Модератор
Модератор
Повідомлень: 1374
З нами з: 25 лютого 2010, 10:20

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Just_me » 26 лютого 2013, 19:13

andrey s. писав:Це одне з того..., чому імпоную. Але .., вже так склалось історично, а й навіть фатально - тереторіально..., що маєм важкість в підсумку.

Ви об чьом? Мої лижі сьогодні взагалі не їдуть. Відлига, видать...
Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.

Аватар користувача
пілігрим
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 347
З нами з: 15 жовтня 2011, 02:35

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення пілігрим » 26 лютого 2013, 21:07

Just_me писав:
andrey s. писав:Це одне з того..., чому імпоную. Але .., вже так склалось історично, а й навіть фатально - тереторіально..., що маєм важкість в підсумку.

Ви об чьом? Мої лижі сьогодні взагалі не їдуть. Відлига, видать...

І я не зрозумів :(
Κύριε ελέησον

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 27 лютого 2013, 12:37

пілігрим писав:
Just_me писав:
andrey s. писав:Це одне з того..., чому імпоную. Але .., вже так склалось історично, а й навіть фатально - тереторіально..., що маєм важкість в підсумку.

Ви об чьом? Мої лижі сьогодні взагалі не їдуть. Відлига, видать...

І я не зрозумів :(

Ну як мені видалось.., п. Роман констатував що Росія не спішить ставати голубою ( приймати Європейскі цінності , зокрема самі паскудні ) , опирається цьому. І саме це мені подобається.
Але..., хотів би я подивитись на Росію якби вона безпосередньо мала кордон з Європою. Цю роль виконуєм ми, роль буфера між сходом і заходом, і тому нам важче всіх. Це стосується глобальної політики, так і простих речей.
Хай Європа нам подякує що спасаєм її від медведя :) , побачите.., в ті дні коли ми остаточно станемо або Європою, або Росією.., буде погано всім ( глобально ) . Тому краще так, кволе намагання бути собою .., ніж кимось.
:D Це бачення глобальної політии сантехніком який не має телевізора.
Тепер зрозуміло ?
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Аватар користувача
пілігрим
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 347
З нами з: 15 жовтня 2011, 02:35

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення пілігрим » 27 лютого 2013, 12:52

andrey s. писав:Ну як мені видалось.., п. Роман констатував що Росія не спішить ставати голубою ( приймати Європейскі цінності , зокрема самі паскудні ) , опирається цьому.

Просто за Росію (і нас) вуйко з масонської ложі пізніше взявся. В Європі літ п"ятдесят тому ставлення до "голубих" було зовсім інше. І починалось все , так як зараз у нас і в Росії - Боря Моісеєв (Елтон Джон) заявив , що він трошки содоміт , ну й що з того ? Потім буде "не питають - не кажи". Степ бай степ. Просто ми на пару степів відстаєм. Польща десь посередині в цьому питанні між нами і Європою . І що Туск заявляє - треба ліберальніше до цих людей ставитись. Так що нема чого тішитись.
Κύριε ελέησον

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 27 лютого 2013, 13:11

пілігрим писав:
andrey s. писав:Ну як мені видалось.., п. Роман констатував що Росія не спішить ставати голубою ( приймати Європейскі цінності , зокрема самі паскудні ) , опирається цьому.

Просто за Росію (і нас) вуйко з масонської ложі пізніше взявся. В Європі літ п"ятдесят тому ставлення до "голубих" було зовсім інше. І починалось все , так як зараз у нас і в Росії - Боря Моісеєв (Елтон Джон) заявив , що він трошки содоміт , ну й що з того ? Потім буде "не питають - не кажи". Степ бай степ. Просто ми на пару степів відстаєм. Польща десь посередині в цьому питанні між нами і Європою . І що Туск заявляє - треба ліберальніше до цих людей ставитись. Так що нема чого тішитись.

Це саме ( принцип ) сталось і з СССР, Америка добре впоралась.
Тішитись нема чого.., це точно. Але мені здається що ..... ( це оффтоп.., пробачте :oops: )
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Аватар користувача
пілігрим
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 347
З нами з: 15 жовтня 2011, 02:35

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення пілігрим » 27 лютого 2013, 13:27

andrey s. писав:Це саме ( принцип ) сталось і з СССР, Америка добре впоралась.

Не пишіть юринди з чужого голосу. Якби СССР була здоровою , ніяке ЦРУ нічого не зробило б .
Κύριε ελέησον

vitalko
старець
старець
Повідомлень: 987
З нами з: 25 березня 2009, 14:13
Звідки: Львів

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення vitalko » 28 лютого 2013, 12:25

пілігрим писав: Просто ми на пару степів відстаєм. Польща десь посередині в цьому питанні між нами і Європою . І що Туск заявляє - треба ліберальніше до цих людей ставитись. Так що нема чого тішитись.


Це добре, шо відстаєм і ми і Польща, як буферна зона, бо, може, поки там воно обертів набере, стара Європа і США вже побачать наслідки свого ж лібералізму, і схаменуться, бо скажу вам чесно, не знаю як би жив, не маючи можливості не пустити свою дитину до педерестичного дитсадка, де всякі збоченці під виглядом виховання розбещували б її. Тому і не дивуюся тому чоловікові, який в Литві застрелив суддю, який не засудив педофіла, що поглумився над дочкою першого.
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

Аватар користувача
пілігрим
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 347
З нами з: 15 жовтня 2011, 02:35

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення пілігрим » 28 лютого 2013, 13:21

vitalko писав:
пілігрим писав: бо, може, поки там воно обертів набере, стара Європа і США вже побачать наслідки свого ж лібералізму, і схаменуться, .

Боюсь , що Європа та США йдуть шляхом Римської імперії. І схаменуть їх нові Аларіх з Аттілою.
Κύριε ελέησον

vitalko
старець
старець
Повідомлень: 987
З нами з: 25 березня 2009, 14:13
Звідки: Львів

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення vitalko » 28 лютого 2013, 13:43

пілігрим писав:
vitalko писав:
пілігрим писав: бо, може, поки там воно обертів набере, стара Європа і США вже побачать наслідки свого ж лібералізму, і схаменуться, .

Боюсь , що Європа та США йдуть шляхом Римської імперії. І схаменуть їх нові Аларіх з Аттілою.


Угу, з криком "Аллах акбар".
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий

євдоким
дописувач
дописувач
Повідомлень: 128
З нами з: 18 червня 2010, 14:41
Звідки: Удеч
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення євдоким » 01 березня 2013, 18:23

пілігрим писав: До цього ж дві тисячі років була інша Європа - Європа Петра і Павла , Європа Річарда Левове Серце і Готфріда Бульонського , Європа Лева Великого і Франциска з Ассизу, Європа Честертона і Анрі де Любака , Європа Франсуа Моріака і Теяра де Шардена, Європа парламенту і суду присяжних... Ось це в першу чергу європейські цінності. Хтось може запропонувати альтернативу? Тільки якщо збираєтесь йти власним шляхом , то хоч орієнтовно - куди?

В тім то й справа, що нас орієнтують тільки на матеріальні цінності. Забуваючи, що перш ніж Європа дійшла до такого рівня - вибудовувались цінності інтелектуальні.
З розповідей заробітчан /та й з деяких фільмів/ зробив висновок, що тамтешні бізнесмени розпочинаючи якесь діло вкладають туди чи не всі свої ресурси, живуть доволі скромно попервах і їхні дітки не мають таких можливостей до "бездельництва", як наші "мажори". Наші ж ділки, як тільки щось започаткували - одразу хочуть мати більше від Рокфеллерів.
І, на жаль, ніхто не зацікавлений займатися всерйоз нашим культурним вихованням. А само по-собі воно не зміниться.

Аватар користувача
Georgij
старець
старець
Повідомлень: 768
З нами з: 27 червня 2011, 07:54

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Georgij » 27 березня 2013, 23:25

Межигірське "чернецтво", або "Зажерливістю клятою переможений"

http://www.pravda.com.ua/columns/2013/03/27/6986575/
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

Аватар користувача
Georgij
старець
старець
Повідомлень: 768
З нами з: 27 червня 2011, 07:54

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Georgij » 04 квітня 2013, 17:49

Янукович зробив російського поета народним артистом України :shock:

http://www.unian.ua/news/563823-yanukov ... ajini.html
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 04 квітня 2013, 18:10

Georgij писав:Янукович зробив російського поета народним артистом України :shock:

http://www.unian.ua/news/563823-yanukov ... ajini.html

:) Якщо в такому дусі дивитись...., то сам факт призеденства вищезгаданної особи є Знущанням з України.
І тут нема ради..,, окрім молитви.., ну або на худий кінець зброї масового знищення ))) .
Але виберу молитву :oops: . Хочу чи не хочу..., я ( ми ) молюсь за гівнюка і його команду.
:pardon:
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Аватар користувача
Georgij
старець
старець
Повідомлень: 768
З нами з: 27 червня 2011, 07:54

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення Georgij » 04 квітня 2013, 18:26

:oops: теж якби стараюся не ганити.... Є ж допуст... за правління, і все військо, хоч маленьке й голодне, та все ж військо :)
Гнітять мене гріхи, але вони не здолають Божого милосердя до мене.

Аватар користувача
andrey s.
старець
старець
Повідомлень: 2624
З нами з: 13 січня 2011, 19:40
Звідки: м.ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
Контактна інформація:

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення andrey s. » 04 квітня 2013, 18:31

Georgij писав::oops: теж якби стараюся не ганити.... Є ж допуст... за правління, і все військо, хоч маленьке й голодне, та все ж військо :)

Так .
З повагою ПРОСТО андрій!!! УГКЦ

Аватар користувача
о.Олег
Адміністратор
Адміністратор
Повідомлень: 9707
З нами з: 29 вересня 2009, 12:53
Звідки: м.Львів

Re: +Знущання з УКРАЇНИ сьогодні+

Повідомлення о.Олег » 04 квітня 2013, 21:25

Georgij писав:Янукович зробив російського поета народним артистом України :shock:

http://www.unian.ua/news/563823-yanukov ... ajini.html

а... це Ви Рєзніка не сприймаєте чи взагалі проти того, що можна поета іншої країни удостоїти звання народного?
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).


Повернутись до “Балачка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей