УКУ

питання з життя Церкви/Суспільства, які не відносяться до тематики інших розділів Форуму

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Повідомлення Vasyl » 02 лютого 2009, 20:02

Anatolij писав:
Тарас Антошевський писав:Є така хвороба - маніакальна параноя. Людина маніакально всюди бачить ворогів, змови і т.п.


Є така хвороба - синдром страуса.

Гадаю, що у випадку пана Тараса маємо інший випадок "змова замовчування", коли людину котра починає говорити небезпечні речі оголошують хворою, маніаком, і т.д. Почитайте "пісьма рабочіх і крєстьян с требованием казнить шпионов мировой буржуазии" т.зв. ПІДГОРЕЦЬКИХ" оті "прохвесори" і "прохвесорки" отцям Василіянам вже й діягнози повиставляли - "в псіхушку іх!" "РАССТРЄЛЯТЬ!"
"Стіхов ми іхніх нє чіталі но відно, что оні врагі"
АЙ ЯЙ ЯЙ!
Коли наші "БРАТИ" ЕКОМУНІСТИ , пробачте, Екуменісти братаються з буддистами, або анімалістами, і усиновлюються до ЮДЕЇВ аж сльозу прошибає ВІД РАДОСТІ, а от , коли доходить до Католиків Традиціоналістів - тут спрацьовує старий масонський принцип "НЄТ СВОБОДИ ВРАГАМ СВОБОДИ!"

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

МАСОНСТВО

Повідомлення o.Mykil » 02 лютого 2009, 20:34

Масонство, масонерія, масони... Пересічній людині не так часто доводиться чути ці поняття. І це не випадково, адже по своїй суті, масонські ложі є таємними організаціями і своєї діяльності не розголошують.

Протягом усієї своєї історії масони викликали зацікавлення і неза­доволення, захоплення і спротив. Одні політики їх жорстоко пересліду­вали, інші - підтримували і вливалися в їхні ряди. Про справжні обста­вини їхнього заснування, як і всю подальшу діяльність, можемо лише здогадуватись.

Як стверджують самі масони, вони є учнями Хірама - архітектора Соломонового храму в Єрусалимі. Та це лишень легенда, створена сами­ми "братами" для того, щоб підкреслити істинність своєї діяльності. Правдоподібнішим є припущення, що масонські ложі беруть свій початок зі Середньовіччя. Вони утворилися із цехів "каменярів-будівельників", які зберігали своє приладдя у спеціальних приміщеннях - "ложах".

З часом виникла ціла сітка таких товариств-майстерень, які підтримува­ли між собою зв'язки. Вони були до певної міри автономними і назива­ли себе "вільними каменярами". З часом до їхньої організації почали вступати не тільки майстри-будівельники, але також інші прошарки насе­лення, особливо ті, які цікавилися наукою. Після цього єдине, що пов'язу­вало ці товариства з будівельниками, були тільки назва та символіка.

Масони проголошували своїми основними принципами свободу, бра­терство, рівність, взаємодопомогу "братам", духовне вдосконалення і пра­цю на благо людства. Особливо поширеними масонські ложі стали в період Відродження. Проголошення свободи дуже приваблювало. До масонів почали приєднуватися відомі діячі, серед них Д. Вашингтон, Ф. Вольтер, В. Моцарт, Й. Ґете, М. Твен та багато інших видатних особистостей.

Перша "Велика Ложа" була утворена в Англії в 1717 р. її очолив Великий Майстер Д. Андерсон. У той же час масони уклали свій статут і план подальшої праці, а в 1723 р. Андерсон опублікував книгу статутів, що стала конституцією для всіх масонів. Незабаром такі ж ложі відкрилися у Франції, Італії та інших країнах Європи, а також в Америці.

Однак невдовзі стало зрозуміло, що масони не є гармонійним утворен­ням, і вони розпалися на кілька напрямків. У своїй книзі "Масонський рух у XVIII - па початку XX ст." О. Крижановська наводить такі напрямки, як древній шотландський обряд, італійський символічний обряд, обряд королівської арки. Залежно від обряду та чи інша ложа мала свою кількість градусів, тобто ступенів посвячення. Старі масони мали тільки три сту­пені, а новіші утворили ще 33 додаткових. Однією з гілок масонства став орден Розенкрейцера, який займався переважно езотерикою та алхімією...

Своєю діяльністю масони викликали і продовжують викликати неод­нозначне ставлення до себе. Вони завжди проголошували власну неза­цікавленість політикою, однак, у той же час були активними політични­ми діячами. З історії відомо про їхню активну участь в подіях французь­кої революції і лютневої революції 1917 р. у Росії.

Масонські ложі мають кілька основних характерних рис. Члени орга­нізації не можуть розголошувати своєї діяльності і називати імена "братів". Збереження таємниці є першою і основною умовою членства в ложі. Іншою характерною рисою є визнання всіх релігій. Масоном може стати людина будь-якого віросповідання. Кожен масон обов'язково скла­дає урочисту присягу. Ця урочистість, як і всі інші масонські дійства, містять багато символів, які займають особливе місце.

Кожна масонська ложа має свій храм, перед входом якого стоять дві колони: Яким і Боз (саме такі імена мали колони перед входом у храм Соломона). В центрі храму знаходиться престол, а в його східній час­тині - трон для Великого Майстра. Схід має символічне значення, яке бере початок від древніх східних культів. І сьогодні існують такі ве­ликі об'єднання масонських лож, як Великий Схід Франції, Великий Схід Італії та ін.

Основними символами масонства є храм, сонце, приладдя будівель­ника. До кінця невідоме повне значення цих символів, оскільки втаємни­чення членів відбувається в міру переходу з одного ступеня в інший. Масони поклоняються Великому Архітектору. Згідно з їхнім розумін­ням - це Бог або Природа. Як стверджує X. Родрігес у своїй книзі "Масонство і його таємниці", одним із об'єктів поклоніння масонів є Сатана. Іншою особливістю цього моменту є те, що багато звичайних масонів не мають про це уявлення і дізнаються про справжнє значення тих чи інших символів лише при одержанні кількох останніх ступенів. Родрігес, а також багато інших дослідників, вважають, що Великий Арх­ітектор і Сатана - це тотожні поняття. Доцільно буде зауважити, що в Біблії Сатану називають князем світу цього.

Щодо масонства Церква займає негативну позицію. Уже в 1738 р. папа Климентій XII засудив його у своїй буллі. У 1751 р. папа Венедикт XIV підтверджує осудження масонства, говорячи, що воно є небезпечним через те, що вимагає складати присягу, строго дотримуватися таємниці, а також через те, що масонські ложі визнають всі релігії, і вони є заборо­нені канонічним правом. Масонство осуджували також інші папи у своїх буллах, а саме: Пій VII у 1821 р.; Лев XII в 1825 р., Пій XIII і Григорій XVI. За час свого перебування на апостольському престолі у 1846-1878 рр. масонство більше як 20 разів засудив папа Пій IX.

У 1884 р. вийшла енцикліка папи Лева XIII "Humanus Genus" ("Людсь­кий рід"), що є найгрунтовнішим документом, написаним проти масонів. Папа говорить про масонство, використовуючи свідчення членів масонсь­ких лож, звинувачує їх в неправді, обмані й навіть в убивствах окремих членів, котрі не дотримали таємниці... За словами папи Лева XIII масон­ство ярмить людей, а наукові зібрання - лише привід для темних діл. Засуджували масонство також папи Пій X, Пій XI та Папа Іван Павло II.

В Україні перші масонські ложі з'явилися лише па початку XVIII ст. У нас масонство поширювалося дуже повільно. Воно проникало трьома шляхами: з Росії, з Польщі та з інших країн Європи. Як зазначає О. Крижанівська, перша масонська ложа виникла в 1742 р. в селі Вишнівці. Незабаром такі ж ложі почали з'являтися по всій Україні. В 1758 р. у Львові розпочала роботу ложа "Трьох богинь". У XIX ст. Рух вільних каменярів значно пожвавішав і масонські ложі з'явилися майже в кож­ному більшому місті України. Українське масонство, на відміну від ма­сонів інших держав, мало явно політичне забарвлення.

Сучасне українське масонство відродилося лише па початку 90-х рр. Першу ложу "Три колони" було відкрито в Києві в 1993 р. під протек­торатом "Великої Національної Ложі Франції". У 1998 р. у Харкові було відкрито ложу "Фенікс України", а в 1999 р. масони з'явилися у Львові. Ще одна ложа в 2000 р. відкрилася в Одесі. З цих чотирьох лож "Велика Національна Ложа Франції" утворила "Дистрикт України". Іншим ма­сонським утворенням є "Велика Ложа України", яку заснувала "Регуляр­на Велика Ложа Італії". Однак "Велика Ложа України" й досі залишаєть­ся не визнаною Ложами інших країн.

Пересічна людина дуже мало знає про масонство і їй важко зрозумі­ти справжні наміри "вільних каменярів", тому дуже часто навіть віру­ючі християни займають щодо масонів неоднозначну позицію. Гасла масонів можуть виглядати досить привабливо: свобода, братерство, рівність, духовне самовдосконалення. Саме такими принципами керується сучас­на людина. Але іншим питанням є те, що дійсність є далекою від задекла­рованих намірів. Не завжди проголошувані ідеї є щирими і реально втілюються в життя.

Дуже велике значення має присяга збереження таємниці, через яку навіть чорні діла залишаються непоміченими. В цьому випадку кожен з нас має зайняти правильну позицію, тому маємо поглиблювати свої знан­ня щодо цього питання, а також прислухатися до позиції Церкви. Адже те, що від самого заснування масонства про нього висловлювалися негативно стільки Намісників Христа, мабуть, невипадково.

Тож прислухаймося до голосу Бога, який об'являється нам у щоден­ному житті через Святе Письмо та св. Літургію, і дотримуймося мудрих вказівок св. Церкви.



Тетяна ШПАЙХЕР
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Re: МАСОНСТВО

Повідомлення Vasyl » 02 лютого 2009, 21:11

mmm82 писав:Масонство, масонерія, масони... Пересічній людині не так часто доводиться чути ці поняття. І це не випадково, адже по своїй суті, масонські ложі є таємними організаціями і своєї діяльності не розголошують.

Протягом усієї своєї історії масони викликали зацікавлення і неза­доволення, захоплення і спротив. Одні політики їх жорстоко пересліду­вали, інші - підтримували і вливалися в їхні ряди. Про справжні обста­вини їхнього заснування, як і всю подальшу діяльність, можемо лише здогадуватись.

Як стверджують самі масони, вони є учнями Хірама - архітектора Соломонового храму в Єрусалимі. Та це лишень легенда, створена сами­ми "братами" для того, щоб підкреслити істинність своєї діяльності. Правдоподібнішим є припущення, що масонські ложі беруть свій початок зі Середньовіччя. Вони утворилися із цехів "каменярів-будівельників", які зберігали своє приладдя у спеціальних приміщеннях - "ложах".

З часом виникла ціла сітка таких товариств-майстерень, які підтримува­ли між собою зв'язки. Вони були до певної міри автономними і назива­ли себе "вільними каменярами". З часом до їхньої організації почали вступати не тільки майстри-будівельники, але також інші прошарки насе­лення, особливо ті, які цікавилися наукою. Після цього єдине, що пов'язу­вало ці товариства з будівельниками, були тільки назва та символіка.

Масони проголошували своїми основними принципами свободу, бра­терство, рівність, взаємодопомогу "братам", духовне вдосконалення і пра­цю на благо людства. Особливо поширеними масонські ложі стали в період Відродження. Проголошення свободи дуже приваблювало. До масонів почали приєднуватися відомі діячі, серед них Д. Вашингтон, Ф. Вольтер, В. Моцарт, Й. Ґете, М. Твен та багато інших видатних особистостей.

Перша "Велика Ложа" була утворена в Англії в 1717 р. її очолив Великий Майстер Д. Андерсон. У той же час масони уклали свій статут і план подальшої праці, а в 1723 р. Андерсон опублікував книгу статутів, що стала конституцією для всіх масонів. Незабаром такі ж ложі відкрилися у Франції, Італії та інших країнах Європи, а також в Америці.

Однак невдовзі стало зрозуміло, що масони не є гармонійним утворен­ням, і вони розпалися на кілька напрямків. У своїй книзі "Масонський рух у XVIII - па початку XX ст." О. Крижановська наводить такі напрямки, як древній шотландський обряд, італійський символічний обряд, обряд королівської арки. Залежно від обряду та чи інша ложа мала свою кількість градусів, тобто ступенів посвячення. Старі масони мали тільки три сту­пені, а новіші утворили ще 33 додаткових. Однією з гілок масонства став орден Розенкрейцера, який займався переважно езотерикою та алхімією...

Своєю діяльністю масони викликали і продовжують викликати неод­нозначне ставлення до себе. Вони завжди проголошували власну неза­цікавленість політикою, однак, у той же час були активними політични­ми діячами. З історії відомо про їхню активну участь в подіях французь­кої революції і лютневої революції 1917 р. у Росії.

Масонські ложі мають кілька основних характерних рис. Члени орга­нізації не можуть розголошувати своєї діяльності і називати імена "братів". Збереження таємниці є першою і основною умовою членства в ложі. Іншою характерною рисою є визнання всіх релігій. Масоном може стати людина будь-якого віросповідання. Кожен масон обов'язково скла­дає урочисту присягу. Ця урочистість, як і всі інші масонські дійства, містять багато символів, які займають особливе місце.

Кожна масонська ложа має свій храм, перед входом якого стоять дві колони: Яким і Боз (саме такі імена мали колони перед входом у храм Соломона). В центрі храму знаходиться престол, а в його східній час­тині - трон для Великого Майстра. Схід має символічне значення, яке бере початок від древніх східних культів. І сьогодні існують такі ве­ликі об'єднання масонських лож, як Великий Схід Франції, Великий Схід Італії та ін.

Основними символами масонства є храм, сонце, приладдя будівель­ника. До кінця невідоме повне значення цих символів, оскільки втаємни­чення членів відбувається в міру переходу з одного ступеня в інший. Масони поклоняються Великому Архітектору. Згідно з їхнім розумін­ням - це Бог або Природа. Як стверджує X. Родрігес у своїй книзі "Масонство і його таємниці", одним із об'єктів поклоніння масонів є Сатана. Іншою особливістю цього моменту є те, що багато звичайних масонів не мають про це уявлення і дізнаються про справжнє значення тих чи інших символів лише при одержанні кількох останніх ступенів. Родрігес, а також багато інших дослідників, вважають, що Великий Арх­ітектор і Сатана - це тотожні поняття. Доцільно буде зауважити, що в Біблії Сатану називають князем світу цього.

Щодо масонства Церква займає негативну позицію. Уже в 1738 р. папа Климентій XII засудив його у своїй буллі. У 1751 р. папа Венедикт XIV підтверджує осудження масонства, говорячи, що воно є небезпечним через те, що вимагає складати присягу, строго дотримуватися таємниці, а також через те, що масонські ложі визнають всі релігії, і вони є заборо­нені канонічним правом. Масонство осуджували також інші папи у своїх буллах, а саме: Пій VII у 1821 р.; Лев XII в 1825 р., Пій XIII і Григорій XVI. За час свого перебування на апостольському престолі у 1846-1878 рр. масонство більше як 20 разів засудив папа Пій IX.

У 1884 р. вийшла енцикліка папи Лева XIII "Humanus Genus" ("Людсь­кий рід"), що є найгрунтовнішим документом, написаним проти масонів. Папа говорить про масонство, використовуючи свідчення членів масонсь­ких лож, звинувачує їх в неправді, обмані й навіть в убивствах окремих членів, котрі не дотримали таємниці... За словами папи Лева XIII масон­ство ярмить людей, а наукові зібрання - лише привід для темних діл. Засуджували масонство також папи Пій X, Пій XI та Папа Іван Павло II.

В Україні перші масонські ложі з'явилися лише па початку XVIII ст. У нас масонство поширювалося дуже повільно. Воно проникало трьома шляхами: з Росії, з Польщі та з інших країн Європи. Як зазначає О. Крижанівська, перша масонська ложа виникла в 1742 р. в селі Вишнівці. Незабаром такі ж ложі почали з'являтися по всій Україні. В 1758 р. у Львові розпочала роботу ложа "Трьох богинь". У XIX ст. Рух вільних каменярів значно пожвавішав і масонські ложі з'явилися майже в кож­ному більшому місті України. Українське масонство, на відміну від ма­сонів інших держав, мало явно політичне забарвлення.

Сучасне українське масонство відродилося лише па початку 90-х рр. Першу ложу "Три колони" було відкрито в Києві в 1993 р. під протек­торатом "Великої Національної Ложі Франції". У 1998 р. у Харкові було відкрито ложу "Фенікс України", а в 1999 р. масони з'явилися у Львові. Ще одна ложа в 2000 р. відкрилася в Одесі. З цих чотирьох лож "Велика Національна Ложа Франції" утворила "Дистрикт України". Іншим ма­сонським утворенням є "Велика Ложа України", яку заснувала "Регуляр­на Велика Ложа Італії". Однак "Велика Ложа України" й досі залишаєть­ся не визнаною Ложами інших країн.

Пересічна людина дуже мало знає про масонство і їй важко зрозумі­ти справжні наміри "вільних каменярів", тому дуже часто навіть віру­ючі християни займають щодо масонів неоднозначну позицію. Гасла масонів можуть виглядати досить привабливо: свобода, братерство, рівність, духовне самовдосконалення. Саме такими принципами керується сучас­на людина. Але іншим питанням є те, що дійсність є далекою від задекла­рованих намірів. Не завжди проголошувані ідеї є щирими і реально втілюються в життя.

Дуже велике значення має присяга збереження таємниці, через яку навіть чорні діла залишаються непоміченими. В цьому випадку кожен з нас має зайняти правильну позицію, тому маємо поглиблювати свої знан­ня щодо цього питання, а також прислухатися до позиції Церкви. Адже те, що від самого заснування масонства про нього висловлювалися негативно стільки Намісників Христа, мабуть, невипадково.

Тож прислухаймося до голосу Бога, який об'являється нам у щоден­ному житті через Святе Письмо та св. Літургію, і дотримуймося мудрих вказівок св. Церкви.



Тетяна ШПАЙХЕР




ХЛОП! ХЛОП! ХЛОП! ХЛОП! БРАВО ТЕТЯНА!
від себе додам, згодіно Каночічного Права ЦЕркви членство у ложі тягне саме по собі ipso facto відлучення від Церкви. Усього-то!

Аватар користувача
Anatolij
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 186
З нами з: 07 грудня 2008, 20:13
Звідки: Kalush
Контактна інформація:

Повідомлення Anatolij » 02 лютого 2009, 22:20

Igor писав:
От не стримався, хочу підтримати п.Тараса.
Ви кажете, що масони руйнують церкву? Покатайтесь по селах і подивіться як вони це роблять, правда чого більше руками парохів.
Ви кажете що хтось проти Вас (церкви) бореться? Та церква сама собі ради дати не годна, кому треба з нею боротись.
Не шукайте ворогів ззовні. Всі Ваші вороги давно в середині Вас.



Щось я їх не бачу? Якого вони кольору? я по селах не катаюся, то ж Вас не розумію. Я говорю про Вселенську Церкву, а не про сільську...
Адже яка голова - такі і ноги, бо голова ними керує. А якщо безпредєл в сільських церквах, то чому ж мовчать "верхівки"? Значить така голова. Мені дуже відомі факти корупції у вищих церковних колах, я навіть знаю ціну у доларах за парохію. Тож стан Церкви такий же, як і держави - занепад. А занепад держави через масонів, які однаково впливають на ситуацію у державі і в Церкві через "обраних" осіб... масонів і нічого більше!

Аватар користувача
Anatolij
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 186
З нами з: 07 грудня 2008, 20:13
Звідки: Kalush
Контактна інформація:

Re: МАСОНСТВО

Повідомлення Anatolij » 02 лютого 2009, 22:26

Vasyl писав:

ХЛОП! ХЛОП! ХЛОП! ХЛОП! БРАВО ТЕТЯНА!
від себе додам, згодіно Каночічного Права ЦЕркви членство у ложі тягне саме по собі ipso facto відлучення від Церкви. Усього-то!


По-перше, нафіг там тому ж кардиналу відлучення, якщо він займає вищі адептські свячення? він плював на ті канони і на відлучення! ти хоч знаєш текст посвяти у вищі кола масонства? Там душу і тіло жертвують Вельзевулу (деколи Бальтазару чи Люциферу) і прирікають йому посмертне і після смертне служіння! А ти тут розповідаєш про відлучення. Його мета - знищити і розділити Церкву, а не зберегтися в лоні Церкви чи спастися...

А про те, що він масон, ніхто не може дізнатися, бо вони надзвичайно втаємничені і скриті. Тож ніхто не докаже, адже він навіть не буде сповідатися з цього.
Востаннє редагувалось 02 лютого 2009, 22:57 користувачем Anatolij, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
Anatolij
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 186
З нами з: 07 грудня 2008, 20:13
Звідки: Kalush
Контактна інформація:

Повідомлення Anatolij » 02 лютого 2009, 22:30

Ти вибачай, що так гостро, просто це нерви, як наслідок колишніх дискусій з атеїстами і сектантами.

Igor
старець
старець
Повідомлень: 437
З нами з: 27 грудня 2008, 23:27
Звідки: Івано-Франківськ

Повідомлення Igor » 02 лютого 2009, 23:23

Anatolij писав:Щось я їх не бачу? Якого вони кольору?

Зеленого, кольору грошей(американських).

Anatolij писав:я по селах не катаюся, то ж Вас не розумію. Я говорю про Вселенську Церкву, а не про сільську...

А яка різниця, тільки в сумах $$$?

Anatolij писав:Адже яка голова - такі і ноги, бо голова ними керує. А якщо безпредєл в сільських церквах, то чому ж мовчать "верхівки"?

Може тому, що ми для них вівці? Чи барани?

Anatolij писав:Значить така голова. Мені дуже відомі факти корупції у вищих церковних колах, я навіть знаю ціну у доларах за парохію.

У Вас є влада(церковна) щоб це змінити?

Anatolij писав:Тож стан Церкви такий же, як і держави - занепад.

А чого Ви плутаєте грішне з праведним? Яке відношення має церква до держави? Вона ж сама себе позиціонує як держава в державі?
Держава за своє окремо відповість, а церква за - своє.

Anatolij писав:А занепад держави через масонів, які однаково впливають на ситуацію у державі і в Церкві через "обраних" осіб... масонів і нічого більше!

О! Знову масони!
Це масони священника за руки тримають, коли треба займатись освітою(духовною) пастви(принаймі)?
Не треба валити на когось провину за те, що сам не хочеш робити.

Аватар користувача
Anatolij
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 186
З нами з: 07 грудня 2008, 20:13
Звідки: Kalush
Контактна інформація:

Повідомлення Anatolij » 03 лютого 2009, 14:46

Igor писав:
Anatolij писав:Тож стан Церкви такий же, як і держави - занепад.

А чого Ви плутаєте грішне з праведним? Яке відношення має церква до держави?



Я про те, що і державою і Церквою здебільшого керують одні і ті ж люди, або якщо напряму не керують, то дуже впливають... Навіть якщо і не масони, то представники інших конфесій, сект та реліг. орг-цій - всі ті, що мають капусту$$

oremus
дописувач
дописувач
Повідомлень: 97
З нами з: 11 вересня 2008, 20:02

Повідомлення oremus » 03 лютого 2009, 15:40

РЕЛІГІЙНИЙ ПІСИМІЗМ ГІРШИЙ ВІД АТЕЇЗМУ. ОГИДНІШИЙ ВІД "БЕЗНАДІЇ НА БОЖЕ МИЛОСЕРДЯ" І ЗВИЧАЙНО РІВНИЙ ДО ГРІХА ПРОТИ ДУХА СВЯТОГО !!!

ТАКОГО ВЖЕ ПОНАПИСУВАЛИ, ЩО Й СПРАВДІ ХОЧЕТСЯ ЧЕРВОНИМИ ЛІТЕРАМИ НА ВХОДІ ДО ФОРУМУ ПРИГАДАТИ "ЗЛИХ КНИЖОК НЕ ЧИТАЙ"

БІЛЬШІСТЬ ДОПИСУВАЧІВ - "ЗАСТРАШЕНИХ РЯТІВНИКІВ" ЦЕРКВИ РОБЛЯТЬ КРАЩУ ПОСЛУГУ САТАНІ А НІЖ САТАНИНСЬКІ УТВОРЕННЯ.СІЮТЬ ДУХ ЗНЕВІРИ.

МОЛІТЬСЯ! ПРАЦЮЙТЕ НАД ВЛАСНИМ МОРАЛЬНИМ ЗРОСТОМ! ОСВЯЧУЙТЕ КОЖЕН СВІЙ ДЕНЬ ! І ПАМЯТАЙТЕ ЩО ЧИМ БІЛЬШЕ НАС ТИМ МЕНШЕ ЇХ.

ДОЛЯ І ПРОМИСЕЛ ЦЕРКВИ В РУКАХ БОЖИХ.
ЧИ ХТОСЬ БАЧИВ ПАЦІЕНТА РЕАНІМАЦІЇ КОТРИЙ ЗАЙМАЄТЬСЯ СПРАВАМИ КЛІНІКИ (бюджетом,кадрами,інвентарем іт.д)

ЧИ Ж ВИ НЕ ЧИТАЛИ В БІБЛІЇ, ЩО ЦЕРКВА (ЛІЧНИЦЯ) БОЖА Є Н Е П Е Р Е М О Ж Н А !!!

ГОДІ ДУРНИЦЬ ЙДІТЬ НА ПРОЦЕДУРИ.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 03 лютого 2009, 16:14

oremus писав:РЕЛІГІЙНИЙ ПІСИМІЗМ ГІРШИЙ ВІД АТЕЇЗМУ. ОГИДНІШИЙ ВІД "БЕЗНАДІЇ НА БОЖЕ МИЛОСЕРДЯ" І ЗВИЧАЙНО РІВНИЙ ДО ГРІХА ПРОТИ ДУХА СВЯТОГО !!!

ТАКОГО ВЖЕ ПОНАПИСУВАЛИ, ЩО Й СПРАВДІ ХОЧЕТСЯ ЧЕРВОНИМИ ЛІТЕРАМИ НА ВХОДІ ДО ФОРУМУ ПРИГАДАТИ "ЗЛИХ КНИЖОК НЕ ЧИТАЙ"

БІЛЬШІСТЬ ДОПИСУВАЧІВ - "ЗАСТРАШЕНИХ РЯТІВНИКІВ" ЦЕРКВИ РОБЛЯТЬ КРАЩУ ПОСЛУГУ САТАНІ А НІЖ САТАНИНСЬКІ УТВОРЕННЯ.СІЮТЬ ДУХ ЗНЕВІРИ.

МОЛІТЬСЯ! ПРАЦЮЙТЕ НАД ВЛАСНИМ МОРАЛЬНИМ ЗРОСТОМ! ОСВЯЧУЙТЕ КОЖЕН СВІЙ ДЕНЬ ! І ПАМЯТАЙТЕ ЩО ЧИМ БІЛЬШЕ НАС ТИМ МЕНШЕ ЇХ.

ДОЛЯ І ПРОМИСЕЛ ЦЕРКВИ В РУКАХ БОЖИХ.
ЧИ ХТОСЬ БАЧИВ ПАЦІЕНТА РЕАНІМАЦІЇ КОТРИЙ ЗАЙМАЄТЬСЯ СПРАВАМИ КЛІНІКИ (бюджетом,кадрами,інвентарем іт.д)

ЧИ Ж ВИ НЕ ЧИТАЛИ В БІБЛІЇ, ЩО ЦЕРКВА (ЛІЧНИЦЯ) БОЖА Є Н Е П Е Р Е М О Ж Н А !!!

ГОДІ ДУРНИЦЬ ЙДІТЬ НА ПРОЦЕДУРИ.



:oops: А заперечення очевидних проблем, захоплення рожевими ілюзіями, що "в деревне все нормально" - це найкращий вихід?
Якщо є реальні проблеми, то їх треба знати, щоб дати адекватну відповідь, відповідно до Божого Слова, а не ігнорувати ними.
Так, пекельні сили не переможуть остаточно Христової Церкви, за св. Писанням, але як можуть нашкодити через різні потаємні небожі діла, відірвати душі від неба..
.
Будьмо реалістами у християнському оптимізмі!

Марновірство від чого гірше?

Навіть Богородиця, по-моєму, згадувала якось у час своїх об*явлень про шкідливі плани щодо Церкви всяких її ворогів, зокрема масонів... 8)
Востаннє редагувалось 03 лютого 2009, 16:51 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 03 лютого 2009, 16:50

oremus писав:

ТАКОГО ВЖЕ ПОНАПИСУВАЛИ, ЩО Й СПРАВДІ ХОЧЕТСЯ ЧЕРВОНИМИ ЛІТЕРАМИ НА ВХОДІ ДО ФОРУМУ ПРИГАДАТИ "ЗЛИХ КНИЖОК НЕ ЧИТАЙ"



А ви взагалі що читаєте - часом не одні духовні казочки? А?

Є ж, наприклад, християнська оцінка багатьох деструктивних у духовному сенсі явищ, від чого варто найперше відштовхуватися неслабким у вірі.
І такі книжки часом можуть пригодитися для уникнення якоїсь небезпеки http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?t=1116

І з філософської точки зору ти не маєш права оцінювати якусь річ, якщо ти її перед тим не пізнав... Бо це якось вигляда несправедливо. Відома приказка: щоб пізнати, що яйце тухле, то необов*язково є його їсти повністю...

8)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Повідомлення ljubomyr_ps » 03 лютого 2009, 20:26

oremus написав:
МОЛІТЬСЯ! ПРАЦЮЙТЕ НАД ВЛАСНИМ МОРАЛЬНИМ ЗРОСТОМ! ОСВЯЧУЙТЕ КОЖЕН СВІЙ ДЕНЬ ! І ПАМЯТАЙТЕ ЩО ЧИМ БІЛЬШЕ НАС ТИМ МЕНШЕ ЇХ.
ДОЛЯ І ПРОМИСЕЛ ЦЕРКВИ В РУКАХ БОЖИХ.


mmm82 написав:
А заперечення очевидних проблем, захоплення рожевими ілюзіями, що "в деревне все нормально" - це найкращий вихід?
Якщо є реальні проблеми, то їх треба знати, щоб дати адекватну відповідь, відповідно до Божого Слова, а не ігнорувати ними.


Напевне істина посередині. Треба мати свою голову на плечах і розуміти що діється у світі і в церкві - багато читати і молитись, але й не впадати в іншу крайність що в Церкві все погано і священники такі сякі, одним словом масони і євреї вже запанували над нами. Робім те, що від нас залежить і що ми можемо а решту покладім на милосердного і всевидячого Господа. Все діється у світі за допуску Божого і за безміру гріхів людських. Все це має статись адже час короткий - минає ніч, сатана біситься як ніколи бо День Господній наближається.
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Igor
старець
старець
Повідомлень: 437
З нами з: 27 грудня 2008, 23:27
Звідки: Івано-Франківськ

Повідомлення Igor » 04 лютого 2009, 00:03

Anatolij писав:Я про те, що і державою і Церквою здебільшого керують одні і ті ж люди, або якщо напряму не керують, то дуже впливають... Навіть якщо і не масони, то представники інших конфесій, сект та реліг. орг-цій - всі ті, що мають капусту$$


І що робити? Вмирати?

Для мене владу наді мною мають тільки ті, кому я її дозволю мати.
Наді мною не владна ні держава, ні церква(не вважайте а святотатство).

П.С. Капуста дає владу над тими людьми, які її вважають владою, а для мене це папір.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 лютого 2009, 08:32

Є, на жаль, таке явище на світі як масонство http://svitlo.by.ru/bibloteka/mason2/mason00.html

http://ru-masons.chat.ru/mas_who.html

І від цього не сховатися... Але, звичайно, все в Божих руках. Господь не дозволить більших випробувань, тобто понад нашу силу. Не все в нас (у Церкві) вже й так погано, як бачимо. Надія мре, як кажуть, останньою. Можливо, в дечому могло б бути і краще.

Антихрист укінці буде переможений Христом-Господом. Тайна беззаконня розвіється. Та прийдеться християнам потерпіти за правду!


" Поэтому, если церковь, либо какая-то христианская организация принимает средства от масонов или других антихристианских организаций - расплата неминуема. Обычно средства жертвуются с целью контроля над деятельностью христианских организаций.

Свидетельства об использовании христианскими организациями и миссиями средств, пожертвованных масонами, приводит в своем информационном листке «Поколение в оковах сатаны» Helmut Finkenstadt. Многие христианские церкви и организации охотно принимают финансовую помощь от различных благотворительных организаций и клубов, основанных масонами. Всемирный Совет Церквей, различные экуменические объединения уже во многом зависимы от них.

Имея неограниченные финансовые возможности, масонские миссионеры действуют избирательно: в одних случаях после первого знакомства они незамедлительно предлагают решение финансовых проблем и таким образом просто покупают нужного им человека. Встречая «идейных» христиан или горячих приверженцев других религий, они умело используют их экстатический религиозный пыл. Проявляя «ревность не по рассуждению», горячие головы в лучшем случае используются врагом Иисуса Христа в качестве ширмы, играют роль своеобразной «дымовой завесы».

Христианство, финансируемое масонами, лишено силы Духа Святого и не может противостоять сатане. Оно обречено на духовные болезни и разрушение. Денежными пожертвованиями на христианское образование, радиовещание, на нужды или строительство церквей масоны получают право влиять на христианство с целью духовного распада и морального разложения..."
.


http://svitlo.by.ru/bibloteka/mason2/mason10.html
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 лютого 2009, 08:59

Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 лютого 2009, 17:37

Anatolij писав:
Поспілкуйтеся з католиками Данії, Норвегії, Німеччини та ін. країн, і скажіть їм, що ворог людини - дявол і він насправді існує. Вони вас направлять в психушку, адже новий катехизм (Новий Голандський Катехизм" 1966) заперечує існування дявола, бо він справляє на людину страх і якого людина не може побороти, тому і заперечує. дявол зараз "не в моді" , це - пережиток середньовіччя. Це - модернізм, який у певних течіях заперечує існування самого Бога.



Виходить дивовижна логіка, бо якщо диявол "помер", тоді нема вже і пекла, потрібно відкинути явище екзорцизму, не звертати уваги на різну магію, окультизм, що шириться із стрімким летом... І навіщо тоді відвідувати церкву, сповідатися, молитися, коли і так потім все буде просто супер?..

Тоді й посилаються на начебто християнському ресурсі теж і на всякі окультно-сатанинські сайти http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?t=1098

Бо магія (чорно-біло-зелена) "безпечна"...

У своїй богословській книзі "Екзорцизм: міф чи реальність" о. Іван Козовик наводить інтерв*ю із головним екзорцистом Ватикана о. Габріелем Амортом, всесвітньовідомим екзорцистом. Він говорив якось, що стрічав у житті досить багато єпископів, що... не вірять у диявола. Ці слова були повідомлені колишньоиу Понтифікові Іванові Павлові II. І от Вселенський Архиєрей, почувши таку гірку правду, сказав ось що: "Хто не вірить у диявола -- той не вірить у Євангеліє...".

29 червня 1972 року, у празник св. Апостолів Петра і Павла, Папа Павло VI (Монтіні), сказав відкрито, між іншим, що дух сатани через шпарку проникає до Церкви. Та гірка та тривожна засторога наступника Петра збудила в багатьох людей католицького світу здивування з обуренням...

Взагалі, тому, хто ще сумнівається, що злий дух існує, було б добре відвідати справжній сеанс екзорцизму. На котрому може повернутися віра і все...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Повідомлення Vasyl » 05 лютого 2009, 21:57

***що дух сатани через шпарку проникає до Церкви*** в


він трохи не так сказав....він сказав, що Дим Сатани наповним Дім Божий....відчуваєте різницю?

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 06 лютого 2009, 15:26

Vasyl писав:***що дух сатани через шпарку проникає до Церкви*** в


він трохи не так сказав....він сказав, що Дим Сатани наповним Дім Божий....відчуваєте різницю?


І так, і так я стрічав у різних виданнях, тому не знаю як точно, бо ж не чув безпосередньо. А цей вислів навів і з книги о. Івана Козовика про екзорцизм. 8)
Востаннє редагувалось 06 лютого 2009, 16:15 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 06 лютого 2009, 16:14

ПРО СОЦІАЛІЗМ І КОМУНІЗМ, МІЖ ІНШИМ…

…Не можна правильно зрозуміти сьогоднішнього світу, якщо не вживати чітко окреслених термінів (назв), це зокрема відноситься до розповсюдження слів: соціалізм і комунізм. Перший, тобто соціалізм, наче стоїть в опозиції до другого, небажаного і ворожого, тобто комунізму, отже, соціалізм має вже загальне визнання. Але це основна помилка. Соціалізм і комунізм – це під кожним оглядом рідні брати. Термін «комунізм» загально прийнявся щойно в 1923 році (він був уже знаний раніше), коли московські соціалісти вирішили збудувати соціалістичну державу на існуючих уже селянських московських комунах. Таким чином вибрано Московщину, а не іншу країну для покладення основ під початок світової революції. Провести її мала партія, знана віддавна під назвою Соціалістична Партія. Її пророком був нехрист Маркс, а «первосвящеником» – москаль Ленін. Цей останній завжди називав свою партію і її членів соціалістами і тільки раз у його творах я зустрів термін комуністи. Він докладно сказав таке: «Це дрібниця, коли згинуть три четверті частини людства. Важливо тільки, щоби при житті осталася одна четверта, тобто комуністи».
Недуга, на яку страждає тепер світ – це соціалізм, а знаряддям, що його поширює, є Об'єднані Нації, які змагають до зорганізування одного Всесвітнього Уряду. Незнання цього факту дає жахливі наслідки...



Це все подає у своїй книзі «Кінець світу» О. М. М., роз'яснюючи докладно наміри Об'єднаних Націй, що, за ним, організовані не для забезпечення миру, а для хаосу через розпалювання по всьому світі домашніх воєн…
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Повідомлення Vasyl » 07 лютого 2009, 19:52

mmm82 писав:
Vasyl писав:***що дух сатани через шпарку проникає до Церкви*** в


він трохи не так сказав....він сказав, що Дим Сатани наповним Дім Божий....відчуваєте різницю?


І так, і так я стрічав у різних виданнях, тому не знаю як точно, бо ж не чув безпосередньо. А цей вислів навів і з книги о. Івана Козовика про екзорцизм. 8)

===================

***о. Івана Козовика ****


Видать, о. Іван Козовик крепко політкорректний!

LATYNNYK
гість
гість
Повідомлень: 1
З нами з: 15 лютого 2009, 00:30

Повідомлення LATYNNYK » 15 лютого 2009, 00:40

Тарас Антошевський писав:
mmm82 писав:A8)


Далі жити з колишніми хворобами? Варто вам познайомитися з таким ще одним пацієнтом Олександром Мацієвським, який ненавидить католиків не менше, ніж митр. Агафангел. І може тоді ви зрозумієте, що треба не шукати ворогів, а думати, як покращити ситуацію в рідній Церкві.
Не сприймайте мене як критикана. Але примітивізм тутейшого спілкування не створює бажання вести дискусію, а щвидше сміх...

Слава Ісусу Христу!
Мене звати Олександр Мацієвський і тут згадано моє імя.
По-перше що це навішування ярликів? Це перше,
Друге не можу ненавидити католик бо є католиком (РИМО-КАТОЛИК) і парафіянином костелу Святого Антонія у Львові. І Горжуся що я РИМО-КАТОЛИК. І тісно співпрацюю з РИМО-КАТОЛИЦЬКОЮ ЦЕРКВОЮ.
Четверте: Ніколи не критикував РИМО-КАТОЛИЦЬКУ ЦЕРКВУ В УКРАЇНІ.
Прошу редакцію форуму не стирати дане повідомлення інакше трактуватиметься як образа керівника громадської (зареєстрованої доречі) громадської організації і члена партії "Батьківщина".

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 15 лютого 2009, 17:20

LATYNNYK писав:
Друге не можу ненавидити католик бо є католиком (РИМО-КАТОЛИК) і парафіянином костелу Святого Антонія у Львові. І Горжуся що я РИМО-КАТОЛИК. І тісно співпрацюю з РИМО-КАТОЛИЦЬКОЮ ЦЕРКВОЮ.



Слава навіки! Вітаю, земляче! Думаю, що п. Тарас А. (шеф РІСУ) висловився трохи не цілком чітко, бо, на мій погляд, судячи, для прикладу, з ось цього http://www.risu.org.ua/ukr/news/article;27090/?cp=2
Ви недолюблюєте чомусь саме греко-католиків, а не католиків як таких назагал, будучи в цьому релігійно-обрядовому плані досить радикальним і безкомпромісним...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
Anatolij
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 186
З нами з: 07 грудня 2008, 20:13
Звідки: Kalush
Контактна інформація:

Повідомлення Anatolij » 15 лютого 2009, 18:14

Перейшовши за посиланням (http://www.risu.org.ua/ukr/news/article;27090/?cp=2) , переконався, що п. Олександр Мацієвський таки партійний.
І за Юлю передумав голосувати, щоб бува, не взяти відповідальність за можливі репресії (політичні чи економічні) проти УГКЦ збоку якойсь партії УРКЦ.

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Повідомлення ljubomyr_ps » 15 лютого 2009, 20:42

Олександр Мацієвський писав:
Отже уніяти в Україні явище неприроднє. Природнє явище в Україні існування Римо-Католицької та Православної Церкви, протестантських спільнот.
Місце уніатів в лоні Православної або Римо-Католицької Церкви. тому гадаю, що існування УГКЦ завершується.


М-да наплював західнякам, які в більшості є грекокатоликами, в очі за те що тута голосували на виборах за БЮТ.
Наглий чоловік до нестями. Але й це научка нам за кого голосувати пора вже давно відкрити очі на "білих і пухнастих" політиків - вовків в овечих шкурах - які людей мають за ніщо - як вони кажуть "електорат" а дехто просто "казлов".
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 15 лютого 2009, 21:09

Слава Богу, що не всі римо-католики такі "нарвані", не плюють на християн-земляків, греко-католиків, що теж є в повній єдності з Апостольським Престолом...

Але давайте будемо триматися теми замітки. Якщо є потреба, то можна створити окрему замітку про переконання цього римо-католика...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Повідомлення Vasyl » 18 лютого 2009, 21:41

[quote="ljubomyr_ps"]Олександр Мацієвський писав:
Отже уніяти в Україні явище неприроднє. Природнє явище в Україні існування Римо-Католицької та Православної Церкви, протестантських спільнот.
Місце уніатів в лоні Православної або Римо-Католицької Церкви. тому гадаю, що існування УГКЦ завершується.


=======================================

Ось вони - плоди другоговатиканськособорової ментальності!
А шо вы хотели за такие деньги? Я кажуть у нас в Одесі.

Ви цього "латинника" запитайте, чи він хоч два слова по латині прочитатти може. Вони такі латинники як ми з вами папуаси з Нової Гвінеї. Що у них спільного з латинством - польська мова хіба що....хі хі хі хі хі !!!

***Місце уніатів в лоні Православної ***


Та ви не переймаєтеся....просто так звані "римо-католики" тепер вже тепер пьють щось крутіше аніж абсент, от воно й виходить ось таке з-під пера...надвечір ......тут дискутувати немає про що....


Ви його запитайте, чи у них у костьолі табернакулум ще у центрі костьолу стоїть чи вже у куточок поставили, чи у підвал перенесли, а також запиттайте чи клоунські меси у них вже відправляються? Як у Еуропі....
Мабуть усе-таки присутність греко-католиків якось стримує
.

З привітом із сонячного Криму!

Василь

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Повідомлення Vasyl » 18 лютого 2009, 21:44

****І Горжуся що я РИМО-КАТОЛИК****


От завжди я бився над зрозумінням таких сентенцій...
поясніть мені буль ласка зміст слова і отже поняття (звічайно у світлі християнської духовності) "горжуся"....це як...@jestem dumny?@ или как?

Дякую за роз"яснення

Василь

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Повідомлення Vasyl » 18 лютого 2009, 21:45

****Поспілкуйтеся з католиками Данії, Норвегії, Німеччини та ін. країн, і скажіть їм, що ворог людини - дявол і він насправді існує. Вони вас направлять в психушку, адже новий катехизм (Новий Голандський Катехизм" 1966) заперечує існування дявола****



Пробачте, а чому ви їх НАЗИВАЄТЕ КАТОЛИКАМИ???

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Повідомлення Vasyl » 18 лютого 2009, 21:51

"""Гасла рівність, братство і свобода дав нам Господь,""""

DOMINUS Антошевський DIXIT
======================================

О це вже справді щось новеньке! Я у захваті! Господь нам виявляється заповідав здійснити Французьку Революцію!Справді чого після Другого Ватиканськго Собору тепер на почитаєш!

Пан Антошевський а у Вас часом не висить над ліжком іконка Робеспьєра!!! Гарний же ви університет закінчували, у котрому, за Вашим власним зізнанням, студенти не знали імен і прізвищ письменнииків, чи як там....

Vasyl
дописувач
дописувач
Повідомлень: 127
З нами з: 26 січня 2009, 18:04

Re: МАСОНСТВО

Повідомлення Vasyl » 18 лютого 2009, 21:56

Anatolij писав:
Vasyl писав:

ХЛОП! ХЛОП! ХЛОП! ХЛОП! БРАВО ТЕТЯНА!
від себе додам, згодіно Каночічного Права ЦЕркви членство у ложі тягне саме по собі ipso facto відлучення від Церкви. Усього-то!


По-перше, нафіг там тому ж кардиналу відлучення, якщо він займає вищі адептські свячення? він плював на ті канони і на відлучення! ти хоч знаєш текст посвяти у вищі кола масонства? Там душу і тіло жертвують Вельзевулу (деколи Бальтазару чи Люциферу) і прирікають йому посмертне і після смертне служіння! А ти тут розповідаєш про відлучення. Його мета - знищити і розділити Церкву, а не зберегтися в лоні Церкви чи спастися...

А про те, що він масон, ніхто не може дізнатися, бо вони надзвичайно втаємничені і скриті. Тож ніхто не докаже, адже він навіть не буде сповідатися з цього.

======================================


****А про те, що він масон, ніхто не може дізнатися***

А ось тут дозвольте з Вами не погодитися...існує старе правило: "Якщо не можеш документально підтвердити належність того чи іншого кента до масонеріїї - послухай або почитай його".

ІНколи людина говорить краще ніж будь-які докумненти. Ви ЇХ ТІЛЬКО-НО ПОСЛУХАЙТЕ!!! Саме послухайте-----зрозуміли мій натяк??


Повернутись до “Церква і Суспільство”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей