УВАГА! Єресь!!! "Вірний останок" з Тернополя

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Аватар користувача
Anatolij
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 186
З нами з: 07 грудня 2008, 20:13
Звідки: Kalush
Контактна інформація:

Повідомлення Anatolij » 03 квітня 2009, 17:35

Вроді би пані Ірину попалили (викрили) -
http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... ja&lang=uk

Наскільки я зрозумів, цей сайт, який вона "просуває", має пряме відношення до цієї секти... :cry:

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 04 квітня 2009, 15:31

Anatolij писав:Вроді би пані Ірину попалили (викрили) -
http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... ja&lang=uk

Наскільки я зрозумів, цей сайт, який вона "просуває", має пряме відношення до цієї секти... :cry:


І не тільки цю сектантку, що й тут "тусується", проштовхуючи часами новаторські псевдобогословські ідеї, а цілу секту, богородичного спрямування. Лукавий не спить, але набирає іноді образу ангела світла, за св. Писанням, знаючи, що "мало часу має...". Його мета ці всі розколи, хаос на релігійному грунті, численні секти тощо. Впертість у правдивій вірі веде до глибоких помилок-єресей. Це ще один наочний приклад. Разом із нападами п. Іри на офіційну УГКЦ!

Цікаві речі: "Сектанти дуже люблять будувати якесь фантастичне генеологічне дерево, згідно з яким вони походять від катакомбної Церкви, Церкви патріарха Йосифа і митрополита Андрея Шептицького. Усвідомлюючи свою сектантську сутність, підносять свій авторитет через «духовне походження» або «підтримку» своєї «церкви» від святих – мучеників УГКЦ. Отримують від них «об’явлення», яке суперечить не те що навчанню мучеників і навчанню Церкви, але й здоровому глузду. Не маючи апостольського наслідства, виникає навчання про якусь невидиму «внутрішню церкву», коли Тайну священства можна отримати з рук Пресвятої Богородиці. В «Апостольських діяннях» такий уряд переданий апостолам (пор. Еф. 2.20; Од. 21.14) і їхнім наступникам – єпископам: «Вважайте на самих себе і на все стадо, над яким Дух Святий поставив вас єпископами, щоб пасли Церкву Божу, яку він придбав своєю кров’ю» (Ді. 20.28). Хто їх слухає, слухає Христа (Лк.10.16)...."


http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... ja&lang=uk
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Савонарола2009
дописувач
дописувач
Повідомлень: 120
З нами з: 06 січня 2009, 12:55
Звідки: Україна

Повідомлення Савонарола2009 » 05 квітня 2009, 00:39

Є слушне питання по темі - а де сьогодні, згідно Святого Письма, знаходиться цар Давид?
Ісус Христос є дорога, і правда, і життя!

vira55555
новик
новик
Повідомлень: 11
З нами з: 04 квітня 2009, 22:35

Повідомлення vira55555 » 05 квітня 2009, 01:32

http://www.tze.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=69%3Ana-ternopilskomu-cpivochomu-poli-dije-sekta&catid=1%3Aupravlinnja&lang=uk


То є ваше слово, Тернопільсько-Зборівська єпархіє – східна церкво – конгрегаціє східної церкви. І не дивно...
Хіба можна відкинути прохання Матінки Божої у Фатімі до всього світу (1917 рік, через трьох діток: Луцію, Франциска, Жасинту) про винагородження за зневагу Її Непорочного Серденька і за Тріумф Її Непорочного Серденька по цілому світі через Набожність Перших Субот Місяця і хіба можна не прийняти прохання Самого Господа Бога про спасіння світу через прославу Його Святого Божого Милосердя (Фаустині Ковальській – встановлений день - перша неділя по Христовому Воскресінні) і чи можна відкинути послух Святій Католицькій Церкві установленій на Петрі Самим Господом Богом (а будувати свою помісну, яка тільки поруч іде із Вселенською, але не залежить від неї) і мати Божу Ласку, а разом тих Святих Сім Дарів і Девять Плодів Святого Духа. Ні...
Тому Провідне Слово залишається за Каменем – Святішим Отцем Папою Римським, на якому Господь збудував Свою Святу Освячаючу, бо Одну Єдину, Вселенську, бо для всього людства світу, Апостольську, бо збудовану на Апостолах, Церкву. Його серденько наповнене Духом Святим. Він у Ласці Божій. Бог, як і заповів, не залишає його ні на мить і керує ним у Своїй Божій Волі.
То чи можна серце Папи замінити серцем східної церкви? Ні.
Тому так було, так є і так буде...
Чини відкидають. А Папа приймає і виносить до світу. Чини одружуються, а Папа на те Благословення не дає. Чини розривають шлюби, а Папа заперечує і Благословення не дає. Чин вибирає патріарха, а Папа Благословення не дає......
І Божих дітей чини не визнають, а Папа у певному часі беатифікує на Блаженних і канонізує на Святих.
Тому Провідне Слово за Тим, через кого Господь промовляє до Свого Стада, а це до Своєї Однієї Святої Вселенської Апостольської Церкви – Католицької Церкви.
А капличка виглядає такою, тому що Тернопільсько-Зборівська єпархія заборонила міській владі дати дозвіл на побудову у Місці З’яви Матінки Божої Святого Католицького Храму. А як вона може виглядати?... коли кожну принесену вірними стеблинку розглядають під мікроскопом, всі в’їзди і виїзди в парку закриті стовпами і колами, бетонними плитами. Не дивним буде, коли все загородять колючим дротом, як у лагерях людського поневолення. Не дивно буде...
Але то є великим знаком того, що у Люрді було так само. То є великим знаком...
Тому не ми її збудували такою, а ви...
Якби наша воля, то вона би сьогодні була великим Святим Католицьким Храмом, як тільки бажає чисте, щире, любляче Бога і Матінку Божу людське серденько.
У часі переслідувань ворог не дав вірним прославляти Бога і Матінку Божу так, як Бог того хоче, і вивозив у Сибір. А нині ті, що зрадили, перейняли прославу від того ворога, що вивозив вірних, і ставлять великі перешкоди тим, хто хоче правдиво Бога прославляти.
Так як у сибірах у часі переслідувань ховали люди кусочки хліба і на Святий Вечір складали докупи, щоб повечеряти, так і ми нині у катакомбній по-вашому, але у наших серцях хоч убогій, але Святій, Бог знає, Церкві щиро у великій Вірі, у Святій Прославі звеличуємо Пресвяту Трійцю – Одну Єдину Святу Нероздільну, таку яку Бог заповів, і Пречисту Діву Марію Матір Божу.
Але щоб це розуміти, треба мати Святе пізнання, а воно дається тільки через чисте серце...
То чого ж судите, ті, що маєте нині владу, тих, кому перекрили дорогу повністю у служінні Богові у правді, у чистоті своїх сердець, для Його Святої Правдивої Прослави. Хто збудував Святий Храм у своєму серці, Святу Правду пізнає. Бо Господь Бог сказав: «пекельні ворота Святої Церкви не переможуть». А Вона є у серцях всіх вірних.

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 05 квітня 2009, 10:18

"vira55555"]

То є ваше слово, Тернопільсько-Зборівська єпархіє – східна церкво – конгрегаціє східної церкви. І не дивно...
Хетрі Самим Господом Богом (а будувати свою помісну, яка тільки поруч іде із Вселенською, але не залежить від неї) і мати Божу Ласку, а разом тих Святих Сім Дарів і Девять Плодів Святого Духа. Ні...
Тому Провідне Слово залишається за Каменем – Святішим Отцем Папою Римським, на якому Господь збудував Свою Святу Освячаючу, бо Одну Єдину, Вселенську, бо для всього людства світу, Апостольську, бо збудовану на Апостолах, Церкву.


Шановна п. vira55555, подиву гыдны Вашы молитовні богословські роздуми, та ваша щира любов до святішого отця.

-Але тут виникають деякі особисто в мене , питання.
Якщо Ви , так щиро відноситися до св.отця, то деж послух його Церкві(Христа)

- Насторожує те, що (по крайній мірі, так мені здалося) що тільки ви почитаєте Матір Божу. А КЦ хіба ні???? Якщо ні, то прошу вказати КОНКРЕТНО!!!!!! де, якими документами Вона виразила неповагу до Матері Божої????

- Є багато прикладів святих, які несправедливо потерпіли від своїх настоятелів, але ніхто не робив своєї Церкви і не йшов в розкол. Що сто сується місця де ви будєту храм ( не тикаю пальцем) але в мене виникає подив, що , виходить ви розумніші за цілу КЦ.

- Де авторитетне твердження, що там дійсно зявлялася М.Б, а не сатана під її виглядом. "ПО ділах їх пізнаєтє їх" -а по ділам важко пізнати, що там є любов (може і серед вас Є, як і серед Єговів і т.д. одного разу був свідком в тернопільському автобусі, як послідовниця "Співочого Поля" поносила єпископа і т.д.)

- Яким авторитетом Ви можете заявити що там дійсно є М.Б.??? Один монах прийшов до свого духівника і сказав, що йому зявляється М.Б., на що духівник відповів йому, якщо це вона, то плюнь на неї, вона настільки покірна, що все стерпить. З послуху, монах це зробив, залишився тільки запах сірки.

Не мені Вам говорити, що ангел тьми, може вводити в оману людей. На то і є поставлена законна Церковна влада, яка допомагає розрізняти духів.

З повагою

Малий
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 218
З нами з: 03 травня 2008, 08:41

Повідомлення Малий » 05 квітня 2009, 12:05

romanm, спілкуєшся з зомбі... :)

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 05 квітня 2009, 13:43

Малий писав:romanm, спілкуєшся з зомбі... :)



В мене виникають проблеми з прочитанням постингів , який був написаний, шановною п.vira 55555/ Логіка відсутня повністю, це я замітив читаючи ще багато постингів тих, хто позиціонує себе як привдивих УгКЦ, з подібним я стикався читаючи книги, церкви державної Богородиці.

Отож, щоби нормально спілкуватися, треба говорити ясно, як з однієї так і з другої сторони.

Я не претендую на дискусії, але претендую щоби люди, які обвинувачують єпископів, Церкву і мене в тому числі(бо я є вірний цієї Церкви), Чітко пояснювали свою позицію, а не страдали словесним поносом.
З повагою.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 05 квітня 2009, 19:45

Таке враження, що vira55555 - метаморфоза Іри...
Сектанти навітьзаймаються несанкціоновано спамерством. Вже два рази на моє "мило
" надсилали мені дещо зі своїх єретичних псевдокатолицьких "одкровень". Шукають підтримки, випереджаючи Учительський Уряд Церкви.

Правдиві християни уникають подібних явних ЄРЕСЕЙ! І НІЧОГО ЗАПЕРЕЧУВАТИ ПРАВДИ, ПРИКРИВАЮЧИСЬ ФАТІМОЮ, БОЖИМ АВТОРИТЕТОМ ТОЩО ПІД ДИЯВОЛЬСЬКОЮ МАСКОЮ!!

"...Богородиця, як «слугиня Господня», не потребує фальшивого культу, навіть якщо він пов’язаний з її возвеличенням. Такий культ може її тільки ображати, принижувати і применшувати. Християнська віра не може прийняти «об’явлень», які претендують перевищити або виправити Об’явлення, завершення якого – Христос. Підхід деяких новоутворених сект ґрунтується саме на таких «об’явленнях». Тож залишається тільки одне запитання: хто автор цих псевдооб’явлень – хвороблива уява чи лукавий?".


http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... ja&lang=uk
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 05 квітня 2009, 19:55

vira55555 писав: А Вона є у серцях всіх вірних.


Майже за протестантами... А де ж тоді дзвіниця? :)

Церква - це найперше Божа інституція, на противагу до секти - суто людської установи.

Ей, активісти "Співочого поля", давайте співати без фанатизму та єретичності!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
Olya
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 385
З нами з: 25 лютого 2009, 08:50
Звідки: м.Івано-Франківськ

Повідомлення Olya » 06 квітня 2009, 13:58

Діву Марію треба почитати й молитися до неї за заступництво, але не потрібно перегинати палки. Діва Марія була покірна перед Богом і не хотіла б щоб зявлявся якийсь культ, який заперечував би Святе Письмо, а поклонявся лишень їй.
А Марія промовила:"Величає душа моя Господа, і радіє мій дух у Бозі, Спасі моїм, що зглянувся Він на покору Своєї раби, бо ось від часу цього всі роди мене за блаженну вважатимуть, бо велике вчинив мені Потужний! (Луки 1:46-49).
В Святому Письмі також пишеться:
Отже, як ви прийняли були Христа Ісуса Господа, так в Ньому і ходіть, бувши вкорінені і збудовані на Ньому, та зміцнені в вірі, як вас навчено, збагачуючись у ній з подякою. Стережіться, щоб ніхто вас не звів філософією та марною оманою за переданням людським, за стихіями світу, а не за Христом, бо в Ньому тілесно живе вся повнота Божества. (Дії 2:6-10)

Дуже страшно, що люди замінюють Святе Письмо чимось своїм. Діва Марія є Богородицею, заступницею, але не є Богом.
Розум людини обдумує путь її, але кроки її наставляє Господь.(Прип. Соломона 16:9)
Все буде добре!!!

Савонарола2009
дописувач
дописувач
Повідомлень: 120
З нами з: 06 січня 2009, 12:55
Звідки: Україна

Повідомлення Савонарола2009 » 10 квітня 2009, 15:30

Марія, мати Ісуса, згідно Святого Письма знаходиться там же, де і цар Давид, і очікує славного воскресіння, яке відбудеться при Другому пришесті нашого Господа і Спасителя Ісуса Христа, коли ті, що знаходяться в гробах, воскреснуть.

Див. Дії 2:34, Івана 5:28,29
Ісус Христос є дорога, і правда, і життя!

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Повідомлення ljubomyr_ps » 11 квітня 2009, 13:56

Непорочно зачата Пречиста Діва Марія, Богородиця, Матір народів. Після свого успіння була з душею і тілом узята до Неба і коронована Пресвятою Трійцею на Царицю Неба й землі. Вона наша заступниця й Співвідкупителька людського роду, подателька Божих Ласк і милостей. Матір нашої Святої Апостольської Церкви, яку ми шануємо й величаємо як БОГОРОДИЦЮ.
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 11 квітня 2009, 19:52

Недавно на св. Благовіщення один священик у львівському храмі св. Андрія сказав одну цікаву річ: не раз люди страждають не від терпінь як таких під час земного життя, а від своїх власних біографів (після смерті). Що малося на увазі? Йшлося про те, що Пресвята Діва Марія страждає часами від неправдивих людських образів про неї, плоду спотвореної уяви та нездорової релігійності.

Марія не богиня, а БОГОРОДИЦЯ! Дехто, що вважає себе великим християнином, може забути це, як не дивно...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Савонарола2009
дописувач
дописувач
Повідомлень: 120
З нами з: 06 січня 2009, 12:55
Звідки: Україна

Повідомлення Савонарола2009 » 11 квітня 2009, 20:20

ljubomyr_ps писав:Після свого успіння була з душею і тілом узята до Неба і коронована Пресвятою Трійцею на Царицю Неба й землі.

Вкажіть будь-ласка біблійний текст, де про це написано.
Дякую.
Ісус Христос є дорога, і правда, і життя!

ljubomyr_ps
старець
старець
Повідомлень: 506
З нами з: 27 жовтня 2008, 20:14
Звідки: Місто на кордоні

Повідомлення ljubomyr_ps » 11 квітня 2009, 21:15

Савонарола2009 писав:
ljubomyr_ps писав:Після свого успіння була з душею і тілом узята до Неба і коронована Пресвятою Трійцею на Царицю Неба й землі.

Вкажіть будь-ласка біблійний текст, де про це написано.
Дякую.


Про це запевняє й навчає вірних Свята Апостольська Церква в т.ч. і УГКЦ, численні обявлення визнані Церквою. Не буду перечисляти докази (які наведені в книзі Пієтро Паренте Богословія Христа том 1 видана у Львові 1995р. ст.516-534 поцікавтесь і знайдете в бібліотеках) найбільший, на мою думку, доказ полягає у ВІРІ.
Та й зрештою Вінчання Діви Марії Царицю неба й землі - це є 5-та славна таємниця Богородичної Вервиці, яку відмовляють усі вірні Католицької Церкви - шкода що брати протестанти відкинули це таїнство як і багато інших та й саму Богородичну Вервицю.
Біографія Діви Марії тут: http://www.truechristianity.info/ua/books/maria_09.php
Небовзяття і коронація Діви Марії: http://www.truechristianity.info/ua/boo ... a_08.php#8
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 12 квітня 2009, 16:29

Савонарола2009 писав:
ljubomyr_ps писав:Після свого успіння була з душею і тілом узята до Неба і коронована Пресвятою Трійцею на Царицю Неба й землі.

Вкажіть будь-ласка біблійний текст, де про це написано.
Дякую.


Не все встигли записати до св. Писання. Є ще така річ як церковне Передання та Учительський Уряд Церкви і догматика богословська, і наука маріологія, котру вивчають на богословських факультетах.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
ola
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 211
З нами з: 21 серпня 2007, 01:27
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення ola » 13 квітня 2009, 01:58

І знамення велике видно було на небі - жінка, одягнена в сонце, і місяць під стопами її, а на голові її вінець із дванадцяти зірок (Одкр. 12, 1)

Після свого успіння була з душею і тілом узята до Неба і коронована Пресвятою Трійцею на Царицю Неба й землі. Матір нашої Святої Апостольської Церкви, яку ми шануємо й величаємо як БОГОРОДИЦЮ.


Окремі питання, повязані з тим, як і навіщо вірити в те, що Марія була "коронована", прояснюються тоді, коли подивитися на цей факт з точки зору того, що Марія - Мати Ісуса Христа, тобто Мати Церкви (Містичного Тіла Ісуса Христа). Своїм послухом Святому Духові у справі співпраці у Воплоченні Сина Божого Марія стає зразком віри й любові для кожного члена Церкви, практично прообразом Церкви.

Тобто, коли визнаємо віру в "коронування Марії на Царицю неба і землі", то визнаємо, що Церква Христова є прославлена. Що кожен із нас очікує воскресіння мертвих і життя майбутнього віку :)

Решта розмислів - за маріологами :)
Вернися до дому свого, і розкажи, які речі великі вчинив тобі Бог! (Луки 8, 39)

Аватар користувача
ShMariam
Модератор
Модератор
Повідомлень: 4653
З нами з: 06 грудня 2008, 14:08
Звідки: Львів

Повідомлення ShMariam » 13 квітня 2009, 09:33

Не скажу де, але у Святому Письмі є такі слова: "По праву руку від Тебе стала цариця, одягнена в щире золото"
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

СЕКТА у ТЕРНОПОЛІ - перестерігає Владика ВАСИЛІЙ СЕМЕНЮК!

Повідомлення Justyn » 13 травня 2009, 16:27

Не розпочинав б цієї теми, якби не дискусія з учасницею цього форуму п. Іриною, якій інші учасники закидають участь у секті, яка діє на Співочому полі у Тернополі. Якщо п. Ірина згідна подискутувати по даній темі, радий буду почути її думки. А для зрозуміння картини наводжу послання Владики Василія Семенюка до вірних своєї єпархії відносно діяльності згаданої секти.

Звернення до духовенства та вірних Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ з приводу нових розколів та єресей


Христос Воскрес!

Дорогі в Христі брати і сестри!

Вже минає 20 років виходу нашої Церкви з підпілля. За цей час зроблено чимало добрих справ: повернено значну частину храмів, зведено багато нових, відкрито семінарії, монастирі, мільйони людей, зростаючи у вірі, прославляють Бога рідною мовою.

Але, на жаль, особливо останнім часом, з причини гордості та фанатизму поодиноких представників духовенства та вірних нашої Церкви, утворюються розкольницькі спільноти з ознаками тоталітарних сект.

До таких бунтівних рухів відносяться так звані «підгорецькі отці», «лефевристи-ковпаківці» та «секта утворена на Співочому полі у Тернополі».

Звертаюся до Вас, дорогі у Христі, застерігаючи перед цими новими викликами часу, які випробовують нашу віру, отриману у спадок від мучеників Української Церкви через апостольське передання від самого Спасителя Ісуса Христа.

Не дайте себе звести новими лжепророками, щоб не згубити душу на дорозі неправди.

З батьківською любов’ю звертаюся також до тих, які заплутались на своїй життєвій дорозі і відійшли від святої Матері Церкви. Повертайтеся до справжнього Дому Свого Отця, до Його Церкви.

Заохочую також духовенство та вірних Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ до жертвенної молитви та посту за повернення наших братів.

З молитвою та Благословенням.

†Василій Семенюк,

Єпарх Тернопільсько-Зборівський

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Re: СЕКТА у ТЕРНОПОЛІ - перестерігає Владика ВАСИЛІЙ СЕМЕНЮК

Повідомлення romanm » 13 травня 2009, 16:49

Justyn писав:Не розпочинав б цієї теми, якби не дискусія з учасницею цього форуму


А є якась неофіційна інформація на цю тему????? Секта поняття резинове, тим паче "тоталітарна", пахне спецом з РПЦ Дворкіним:)

А якщо серйозно, то в чім там річ??? Бо тут прирівнюються всі в одну купу:"ковпаківці", "лефевристи" , "Співуни", і як на мене, ставити їх в один ряд не дуже коректно.

Одне, якщо я говорю що М.Б. знаходиться на рівні Бога, ну і зовсім інша річ, коли я хочу приймати причастя на колінах.


Отож, якщо би було більше пояснень на цю тему, ми могли би уникнути зайвих обвинувачень на адресу людей.

Аватар користувача
Ira
активний учасник
активний учасник
Повідомлень: 345
З нами з: 20 серпня 2007, 17:21
Контактна інформація:

Повідомлення Ira » 13 травня 2009, 19:25

Від себе особисто можу лише сказати, що не розумію, навіщо було дублювати чергову тему відносно „секти на Співочому полі”? На цьому форумі чи не в кожній темі про це говориться, ось уже майже 2 роки...
Зокрема, існує і окрема відкрита тема по цьому питанню:
http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php? ... c&start=60

Єдине, що би хотіла сказати, що не варто так прирівнювати З’яву Матінки Божої у Тернополі до „підгорецьких”, „лефевристів” чи „ковпаківців”. Якщо хтось не знає, то їх всіх об’єднує екскомуніка з Ватикану.
Тому не раджу робити поспішних висновків. Коли буде винесено рішення особисто самим Папою Римським Бенедиктом XVI, отоді вже можна буде про щось говорити та дискутувати...

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 13 травня 2009, 19:28

Більше про це тут з позиції християнства у темі брата Мартина http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?t=862

І в цьому місці http://bohoslov.org.ua/distribution/topic-t144.html

Це теж із їхньої сумнівної "опери" http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php? ... 06dfb8fb11

Докладніше про їхні "одкровення" http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... no&lang=uk
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 13 травня 2009, 19:31

Ira писав:На цьому форумі чи не в кожній темі про це говориться, ось уже майже 2 роки...


Отже, є немала духовна проблема! Бачимо, що теж пахне екскомунікою... І, часами, голос народу - голос Божий! :)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
romanm
старець
старець
Повідомлень: 1986
З нами з: 17 березня 2009, 09:43

Повідомлення romanm » 13 травня 2009, 20:02

Докладніше про їхні "одкровення" http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... no&lang=uk


Якщо це дійсно як тут описано, то вибачте, але інакше як ізвращєнієм це назвати тяжко. А хто ж починатель сего вчення????Йому повезло що не народився в середньовіччі.

Аватар користувача
ola
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 211
З нами з: 21 серпня 2007, 01:27
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення ola » 13 травня 2009, 22:07

інакше як ізвращєнієм це назвати тяжко


romanm, ця тема вже "товчеться" тут дійсно довгий час...
Якщо Ви вперше чуєте, то сходіть сюди: http://www.faithful-remnant.org.ua/?pag ... nsultid=96

Там мій "улюблений" текст :o
Вернися до дому свого, і розкажи, які речі великі вчинив тобі Бог! (Луки 8, 39)

Justyn
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 236
З нами з: 06 травня 2006, 15:13

Повідомлення Justyn » 13 травня 2009, 23:44

Прошу вибачення учасників форуму.
Я дійсно не звернув увагу на те, що тему цієї секти вже обговорювалося на форумі.

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 14 травня 2009, 07:50

Justyn писав:Прошу вибачення учасників форуму.
Я дійсно не звернув увагу на те, що тему цієї секти вже обговорювалося на форумі.



З актуальних рекомендацій на майбутнє:


1. Перед створенням теми пошукайте, чи таке вже не обговорювалося.

Думаю, це не завдасть великих труднощів...


http://forum.ugcc.org.ua/profile.php?mode=register
Востаннє редагувалось 14 травня 2009, 08:28 користувачем o.Mykil, всього редагувалось 1 раз.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 14 травня 2009, 08:01

"Дожидаю Нової Ери і життя будучого віку. Амінь."

http://www.faithful-remnant.org.ua/?pag ... nsultid=96

А чому не більш традиційно у церковному вимірі "воскресіння мертвих і життя майбутнього віку"? http://www.marysrosaries.com/Ukrainian_prayers.html

А то можна зрозуміти ще, що треба очікувати на "нову еру" (Нью Ейдж з англ.), епоху водолія після ери риби (християнства) тощо...

http://www.creationism.org/crimea/text/85.htm

Про секти як такі є й ось тут http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?t=1102&start=0

Від себе теж під завісу додам: мішати "горох із капустою" на християнському рівні - справа лукавого, від котрого щоразу просимо визволитися у знаній молитві "Отче наш"!!!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Аватар користувача
ola
постійний дописувач
постійний дописувач
Повідомлень: 211
З нами з: 21 серпня 2007, 01:27
Звідки: Івано-Франківськ
Контактна інформація:

Повідомлення ola » 22 травня 2009, 19:00

http://www.tze.org.ua/index.php?option= ... 33&lang=uk

За цим покликанням є аналіз "блудів" тернопільської секти "Вірний останок" :)
Вернися до дому свого, і розкажи, які речі великі вчинив тобі Бог! (Луки 8, 39)

Аватар користувача
o.Mykil
старець
старець
Повідомлень: 3456
З нами з: 11 вересня 2008, 10:57
Звідки: Galicia
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 22 травня 2009, 19:18

ola писав:http://www.tze.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=98%3Aanaliz-sekty-lvirny-ostanokr&catid=26%3Astatti&Itemid=33&lang=uk

За цим покликанням є аналіз "блудів" тернопільської секти "Вірний останок" :)


Так, це ще одна секта під прикриттям УГКЦ. Я вже звертався недавно до адміністратора samael, щоб уже щось зробити щодо форумчанки Іри, адже сам не можу банити як модератор. Мав би можливість - кинув би в бан відразу. Вистачить уже ширити псевдохристиянське вчення на нашому форумі. Хто небайдужий, звертайтеся теж до адміністрації з проханням поступити справедливо щодо пані Іри - http://forum.ugcc.org.ua/profile.php?mo ... file&u=837
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!


Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей