Правда Христа далека від "підгорецьких" (оцініть)

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 02:27

сергій писав:
Максим писав:Трохи не так, Олюлько. Ті василіани, які сиділи у сибірах та падали від куль, якраз підтримують підгірецьких. Каваців, осідач та інші василіани з підпілля. Не захотіли бути разом з ними у чині новітні василіани, які справді їх повсюдно критикують. Це отці Корнелій та Михайло зі львівських церков.

А Каваців та осідач відколи васильянами поставали?
Еть... шановний логіка то у Вас туговата получається.. Ті шо падали від куль вже десь єнде а не на землі. Ви шо видіння маєте, чи спірітизмом займаєтесь?
А ВИ шановний в підпіллю часом не свячені кимось з покійних єпископів?

Спіритизмом займається Гузар - той маятником ворожить. А каваців і Осідач завжди були василіанами.
Якби ви вчились так, як треба,
То й мудрість би була своя.
Тарас Шевченко

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 02:34

сергій писав:
Максим писав: Ті, хто колись сидів по Сибірах та по тюрмах, тепер обпаплюжені. Маю на увазі отців василіан.

Цікаво, цікаво... Хто ж це сидів по Сибірах? Ілля Догнал, Методій Шпіржик, Маркіян Гітюк, чи може Самуїл Обергаузер?

В Сибір тілько васильян вивозили? Студитів, редемптористів світських священиків що в спокої лишали?

Каваців то відколи васильянином став?

А стосовно оо.Васильян так вони самі себе обпаплюжили - вигодували Ковпака тепер підгорецьких "епіськопів" розмножили. Хто їм винен? Не тре занадто високо носа дерти...

Дивна то суміш - кагебист Ілля Догнал і переслідуваний тим же КГБ о. Каваців і всьо ся в єднім котлі варит, а ціль одна - руйнувати Церкву...

До речі Ваші підгорецькі "мученики" за святу віру не зрозуміло ше за яку віру боряться. Почитайте нові листи їхні. Хіба це не заклик до створення Єдиної Помісної Православної Української Церкви? Та ще й з таким закликом звертаються не до кого небудь а до народних депутатів України...

Чоловіче, встань зрана, помолися, випий кави і виглянь на світ Божий. Як добре вивітриш свою голову, то знов помолися і лягай спати. Помежи люди не ходи, бо людського спілкування не маєш, то туди тебе пуськати не можна.
Ащо вже говорити та ще й сперечатися на таку поважну тему, як українська церква, то не для тебе, бо ти від того такий далекий, як я від астрономії. Добре раджу.

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 02:46

сергій писав:Думаю, що для об"єктивності варто було виставити інші послання владики Михіїлі, а також і послання Блаженнішого патріарха Любомира. Як рівно ж і найновішу інформацію про "подвиги" новіші "страснотерпців" підгорецьких.

О, то справді подвиги були! Але уе Колтун чинив. Це не він хіба недавно розбив дорогу машину? То звідки ж буде любов до правдивої віри, як його на такі подвиги тягне? Тому й воює з підгорецькими... :Yahoo!:

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 02:56

mmm82 писав:Досить, як на мене, актуальна стаття про підгорецьких заколотників колишнього дисидента Івана Геля в "Україні молодій", якою він відкрив суспільству їх облик ще більше, кому вони вірно служать --

Гель уже геть поїхав на старості літ. Йому вже ввижається лєнін-сталін у кожному, хто не так думає. Звісно, тих, хто при владі влаштовує така собі бутафорська церква, де всі у неділеньку йдеть до храму, аби лиш попарадуватися, але не прийняти Ісуса в своє серце. А тих, хто думає інакше, як вони, зразу охрещують рукою Москви, розкольниками і таке інше.

Marat
дописувач
дописувач

Повідомлення Marat » 16 грудня 2008, 07:27

Максим писав:Гель уже геть поїхав на старості літ. Йому вже ввижається лєнін-сталін у кожному, хто не так думає. Звісно, тих, хто при владі влаштовує така собі бутафорська церква, де всі у неділеньку йдеть до храму, аби лиш попарадуватися, але не прийняти Ісуса в своє серце. А тих, хто думає інакше, як вони, зразу охрещують рукою Москви, розкольниками і таке інше.
Ще один „підгорецький”... Як тарганів, налазить...Відкрили би свій форум, а не користувались греко-католицьким... Про парадування в храмах – це з риторики всіх сектантів, навіть свідків, всім стороннім то очі коле, коли люди у великій кількості йдуть до церков... :lol:

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 08:16

Marat писав:Ще один „підгорецький”...

Ще один не такий як ви, що зібралися тут паплюжити Греко-Католицьку Церкву. Самі теми, винесені тут, говорять за себе: тут і не збираються дискутувати, чи обговорювати якусь тему - тут грають ув одні ворота.
Що значить свій форум? Взагалі поняття про форуми є у тих, хто цей відкривав? Нема, зеленого нема.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 16 грудня 2008, 09:58

Максим писав:
сергій писав:
Максим писав:
Спіритизмом займається Гузар - той маятником ворожить. А каваців і Осідач завжди були василіанами.
Якби ви вчились так, як треба,
То й мудрість би була своя.
Тарас Шевченко

Від коли Каваців з Осідачем були василіянами?Якщо я не помиляюся (знаю зі слухів), що раніше Осідач був у Почаєві...
Зараз Каваців подібний більше на "гібридного василіянина", бо носить на собі поза монастирем і Василіянським Чином невідомо що...
Вони на сьогодні не маєть нічого спільного з ЧСВВ! Люди, не баламутьте інших людей! Як кажуть, любім Бога, любім правду!
За такою схибленою логікою кожен може прогосити себе "великим василіянином", не будучи офіційно в Чині!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!

Mandrivnyk
дописувач
дописувач

Як Підгорецькі самі себе обдурюють

Повідомлення Mandrivnyk » 16 грудня 2008, 10:38

Отець Каваців був василіянином до 1995 року, а потім видалений з Чину
Максимові треба відповісти, що ті василіяни, які були у Сибіру, наприклад, старенький о.Богун, який має вже більше 90 років, - це поодинокі постаті, які доживають свого віку у молитві і їм не треба всіляких провокацій у вигляді підгорецьких :D
А ті,хто належали раніше до Чину, не мають права тепер прикриватися його ім'ям.

enginer
дописувач
дописувач

Повідомлення enginer » 16 грудня 2008, 12:24

За пана Геля можу сказати кілька неприємних для нього речей (з часів його роботи в адміністрації), але сенсу в цьому небачу. можете повірити - називатись моральним авторитетом він немає жодного права, хіба що в певному колі держчиновників....

enginer
дописувач
дописувач

Повідомлення enginer » 16 грудня 2008, 12:33

[quote="сергій"]Очевидно пан enginer, панічно боїться молитви за підгорецьких сектантів. Це мене ще раз наштовхує на думку що молитися за їх навернення конче потрібно. Той хто запропонував це молитовне намірення дійсно молодець. Тому відважусь бути де що не коректним і повторити повну цитату повідомлення гостя

Чому би мав боятися молотви? Та й ще панічно - це смішно! Молитися неможе бути страшно.
Але головна умова хорошої молитви повинна бути щирість почуттів - тільки тоді вона може бути справді ефективною. Щоб бути щирим, перш за все перед самим собою - потрібно бути переконаним, що чиниш правильно. Щоб позбутись усяких сумнівів ми і обговорюємо різні теми на форумі.
Чи я щось нетак розумію?

ihor
Модератор
Модератор

Повідомлення ihor » 16 грудня 2008, 13:43

Максим писав:Це не він хіба недавно розбив дорогу машину?

Чи ви Максиме знаєте, що таке ДТП і чи припускаєте ви, що учасником ДТП можна стати без власної провини? Це якраз і сталося з Владикою Колтуном: у нього врізався автомобіль, який їхав по зустрічній смузі. Ви від такого застраховані?

ihor
Модератор
Модератор

Повідомлення ihor » 16 грудня 2008, 13:49

Максим писав:Взагалі поняття про форуми є у тих, хто цей відкривав? Нема, зеленого нема.

Це ви на підставі чого стверджуєте? Може тому, що ми доволі довго чекаємо на дотримання учасниками форуму його правил, з якими кожний, і ви у тому числі, ознайомлюєтеся перед реєстрацією? А правила є чітко виписані, кому вони не подобаються, нехай не реєструється, а діє за правилом: не лізь у чужий монастир зі своїм уставом.

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 16 грудня 2008, 14:36

Максим писав:Чоловіче, встань зрана, помолися, випий кави і виглянь на світ Божий. Як добре вивітриш свою голову, то знов помолися і лягай спати. Помежи люди не ходи, бо людського спілкування не маєш, то туди тебе пуськати не можна.
Ащо вже говорити та ще й сперечатися на таку поважну тему, як українська церква, то не для тебе, бо ти від того такий далекий, як я від астрономії. Добре раджу.

Перед тим як комусь взагалі шось радити зверніться шановний до психіатра.

А стосовно вашого догнало-підгорецького хамства, то воно і є доказом вашого рівня.

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 16 грудня 2008, 14:39

Максим писав:А таки треба було вас хлопці у дитинстві ремінцем стьогати. Ой треба було...

Чоловіче, дайте аргументи, а ні то перестаньте всяку пургу гнати. Крім офф-топів ви підгорецькі ні нащо більше не здатні.

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 16 грудня 2008, 16:02

Kvas писав:
mmm82 писав:НЕВТІШНА КАЗКА ПРО ПІДГОРЕЦЬКИХ ПОДВИЖНИКІВ…

Чоловіче добрий, вас у дитинстві батько ремінцем не лупцював? А мама казки не розказувала? Мабуть ні того ні сього ви не зазнали. Бо якби батько лупцював, то у вас не було б стільки нахабства писати про людей, котрі щось справді варті. Якщо ви того не оцінили, значить, воно не для вас.
А казочки якби мама вам розказувала, то ви б відчули красу українського фольклору й не насмілилися б вигадувати свої казочки. Спробуйте цю казочку своїй дитинці розказати, чи вона їй сподобається. Напевно, що ні. Бо в українській народній казочці більше правди, аніж у вашій.

Геть із Христової Церкви фальшивих пророків (окультних, до речі). Я за правду в Церкві, віру, мораль, чистоту, справедливість, добро, все найкраще, наймиліше, найсвітліше і т. д., тільки без підгорецьких сектантів, що рівняються до Христа Господа. Ясно?

Ще добірка анекдотів на закуску про "мегапророків" із "підгорецького неба".

Із форуму Золочева http://forum.zl.lviv.ua/topic1188-980.html

СВІЖЕНЬКІ ЖАРТИ ПРО ПІДГОРЕЦЬКИХ ОТЦІВ (БІЛО-ЧОРНИЙ ГУМОР)
АНТИСЕКТАНТСЬКА АКЦІЯ В УКРАЇНІ!

– Чому підгорецьких найбільше цікавлять у цьому житті окультизм і єресі, тобто одне духовне зло?
– Ну, хто чим живе, що практикує, що кому сниться, тим він і ділиться з ближніми усно чи письмово...

– Кажуть, що в Підгірцях найправдивіша Церква, попри всі інші?
– Не зовсім правильне твердження: не Церква, а секта найправдивіша і найсучасніша також. Про це тепер знають зараз навіть діти, яких готують до Першого Причастя.

Підгорецькі отці, думаючи, що вони єпископи з дитинства, створили Синод у Підгірцях і забули при тому найголовніше – зареєструвати його в Римі…

Запитання від глядача на популярній грі: Що? Де? Коли?
– Звідки у підгорецьких стільки багато коштів: на утримання їхнього сайту, масових розсилань брошурок?
Відповідь представника команди:
– Та як звідки? Просто мають вони «недірявий дах» на висоті. От і все.

Найбільш сенсаційний парадокс століття:
Підгорецькі бунтарі затято вирішили здолати «дух брехні-єресі» гумовими кулями власного виробництва, окультно-єретичними…

Вчитель запитує учнів на уроці християнської етики:
– Шановні діти, хто з вас знає, що таке насправді ІКТ, як же розшифровується ця незнана раніше абревіатура?
Після короткої паузи один із школярів піднімає руку та й каже:
– Я знаю!!! Це істинно криві твори ОЗП…
– Відмінно! – вигукнув учитель, – але, що означає те ОЗП?
– Та ж отців з Підгірців, – мовив задоволено учень.
В посланнях підгорецьких ультрабаламутів, крім декотрих крихт істини, є теж немало всяких пліток, дивацьких узагальнень, неперевіреної інформації, що не виглядає цілком фахово, наприклад, з журналістського боку… Звідки це?
– Після тривалих роздумів на компетентній раді дійшли до висновку, що вони, мабуть, швидше всього, полюбляють дружньо слухати міжрегіональне «ББС» – «баба бабі сказала».

Одного разу Глава УГКЦ Блаженніший Любомир Гузар вирішив пройтися певними «гарячими» місцями Києво-Галицької Митрополії, щоб подивитися зблизька як проживають вірні греко-католицького обряду, насамперед духовенство. Хтозна чим потішить ще згодом старість. Вдягнувся у старий одяг. Узяв до торби сухарів. Трохи джерельної води і пішов. На голову одягнув каптур, так що непросто було впізнати відразу, хто то такий…
Ходив-ходив, мандрував, відвідуючи свою канонічну територію і завітав аж у Підгірці, де проживали начето якісь єпископи з липовими «свяченнями», на котрі ніхто з офіційних представників Христової Церкви не давав належної згоди.
Неподалік від асфальтової дороги побачив чорнуватий сільський будинок, який чомусь називали там монастирем, хоч він не був зареєстрований як монастирський дім, а на передньому фасаді виднів підозрілий напис чесько-українською мовою зі словацьким суржиком: РЕЗИДЕНЦІЯ ОРТОДОКСАЛЬНИХ ЄПИСКОПІВ. Це Блаженнішого насторожило. Чув про цю чудасію ще раніше… Та не цілком вірив, що щось подібне може мати місце в Церкві поруч канонічного права, яке так вивчають по духовних закладах.
Постукав у напівброньовані двері в післяобідню пору. Один з мешканців «резиденції» відчинив. Правда перед тим спитався нашого мандрівника: Хто? На що він відповів неголосно: Свій!
Зайшов усередину. Дивиться на стінах фотографії «єпископів» у паперових мітрах. А самі вони щось натхненно гуртом на столі пишуть, подібно як колись запорізьке козацтво – листа до турецького султана.
Ледь змінивши голос та сказавши, що є лише простим подорожнім (на землі), поцікавився:
– Що ж ви за єпископи такі? Хто ваш нечуваний святитель (-лі)?
Відповідь дав найстарший від усіх, якого звали в народі Іллею Догналом:
– Якщо чесно, ми самі придумали цю забавку в єпископів. Надумали втілити її в життя. А взагалі-то навіщо вам те знати. Ми не хочемо ні перед ким розкривати всіх карт, аби цілком не програти. Можемо тільки сказати, що кожен є «не з цього світу».
Кардинал Гузар, на мить замислившись, відказав сміливо:
– Якщо вже така складається справа, раз ви всі позаземні, то дозвольте хоч мені оглянути вашу літаючу тарілку…

Підгорецькі розкольники вже так роздули декотрі церковні проблеми, що одного прекрасного Божого дня їм бракнуло через те дихання… Тож прийшлося співати невизнаним подвижникам загальновідоме «вічная пам'ять».

Стрілися якось у лісі дві подруги, збираючи гриби, та й питає одна другу:
– Галю, – каже жінка до Катерини, – на мою думку, наші сільські єпископи, майже бездоганні, тільки їм не вистачає ще двох речей: кинулися з головою у письменство, через що не мають тепер багато часу, щоб з нами побалакати на лавці. Це одне. А друге – було б файно, якби вони їздили постійно фірою, замість дорогої іномарки... Ми б їх більше тоді бачили та чули. Не треба б було вже нам того 12 львівського каналу!

Буде продовження!
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 16 грудня 2008, 16:11

- Підгорецькі випустили диск зі своїми промовами, говоренням про Церкву, теж і на 12 львівському каналі, розіслали той диск багатьом, тільки ніде-ніде не видно віп-персони І. Догнала... Чому???
- А тому, що ця революційна групка, що бореться з вітряками, боїться, щоби її лідер не накинувся, наприклад, з екрану монітора на інакомислячих, подібно як раніше у м. Стрию на міліціонерів...
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 16 грудня 2008, 16:20

Kvas писав:
mmm82 писав:НЕВТІШНА КАЗКА ПРО ПІДГОРЕЦЬКИХ ПОДВИЖНИКІВ…

Чоловіче добрий, вас у дитинстві батько ремінцем не лупцював? А мама казки не розказувала? Мабуть ні того ні сього ви не зазнали. Бо якби батько лупцював, то у вас не було б стільки нахабства писати про людей, котрі щось справді варті. Якщо ви того не оцінили, значить, воно не для вас.
А казочки якби мама вам розказувала, то ви б відчули красу українського фольклору й не насмілилися б вигадувати свої казочки. Спробуйте цю казочку своїй дитинці розказати, чи вона їй сподобається. Напевно, що ні. Бо в українській народній казочці більше правди, аніж у вашій.

А що вас так цікавить моє дитинство, що вже стало історією? Не ваша справа... Це моя власна історія.:)
По-перше, це казка для дорослих, а не для діток... Зрозуміло?:)
Казочки я любив із самого дитинства і читати, і складати, і розповідати.
Думаю, що в нахабстві з "владиками" мені не зрівнятися.
Так як у мене дитини нема, то розказую цю свою страшну казку про підгорецьку дійсність цілому світові...
Відчуваю для цього благословення з небес, а не Підгірців!:)
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

o.Mykil
старець
старець
Контактна інформація:

Повідомлення o.Mykil » 16 грудня 2008, 16:39

Kvas писав:
mmm82 писав:По-перше, псевдохаризматики живуть не у василіянському монастирі, а у звичайній сільській хаті, по-моєму, - у колишній сільській школі коло дороги, котру їм дав місцевий війт. Хіба ж це зареєстрований монастир, тим більше ЧСВВ?

Коли ми відроджували нашу УГКЦ, ми молилися по хатах. Але ми не були псевдокатоликами, правда? Перші монахи-відлюдники у печерах жили. Брате, про що ваша мова? Християнин, монах він, священик, чи простий чоловік - у душі, а не лише під куполом. Ви коли небудь спілкувалися з тими людьми, котрих осуджуєте? Я спілкувався, у них я бачив лише щирість почуттів. На відміну від багатьох тих священиків, котрих знаю.

Вони мені відомі, особливо наш земляк ГітюК, з яким кілька разів стрічався у реальний спосіб!Ага.
Що то за монахи, що плювали на всіх і на все, особливо, коли інші мають трохи відміннішу думку від їхньої?
Нічого згадувати час підпілля, робити ідолів з людей!!! Слава Богу, він уже минув.
Хто такими методами (аморальними) щось відроджує, оновлює? Це називається просто: ЦИРК НА ДРОТІ.
Якщо, для прикладу, Гузар користувався маятником, то я не проти нього буду виступати як церковної особи, а проти використовування маятника у щоденній практиці.
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
На шляху правдивім!

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 19:14

сергій писав:А стосовно вашого догнало-підгорецького хамства, то воно і є доказом вашого рівня.

У кого бракує будь-яких аргументів - той пускає в хід образи. Чим вам нахамили смирні монахи з Підгірців? Може Лізли у ваші сімейні справи? Може ображали вас словами, як ви свого ближнього? Поїдьте у Підгірці, побувайте на реколекціях. Допомагає. Після тих реколекцій точно не станете ображати свого ближнього. Відмежуйте дискусію від образи.

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 19:16

mmm82 писав:- А тому, що ця революційна групка, що бореться з вітряками, боїться, щоби її лідер не накинувся, наприклад, з екрану монітора на інакомислячих, подібно як раніше у м. Стрию на міліціонерів...

Монахи накинулися на міліціонерів? Провокація совєтського штибу. Самі міліціонери від того "факту" відмовилися.

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 19:19

mmm82 писав:Так як у мене дитини нема...

Не хочу вас ображати. Відчуваю, що Ви добра людина. Може Вам серце і душа надалі підкаже правильний шлях у своїх думках та устремліннях.
Христос посеред нас.

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 16 грудня 2008, 20:21

ihor писав:Може тому, що ми доволі довго чекаємо на дотримання учасниками форуму його правил, з якими кожний, і ви у тому числі, ознайомлюєтеся перед реєстрацією? А правила є чітко виписані, кому вони не подобаються, нехай не реєструється, а діє за правилом: не лізь у чужий монастир зі своїм уставом.

Кинь у мене каменем, хто без гріха!

Marat
дописувач
дописувач

Повідомлення Marat » 17 грудня 2008, 00:15

Максим писав:Ще один не такий як ви, що зібралися тут паплюжити Греко-Католицьку Церкву.
Мета ваших дописів – звичайна пропаганда поглядів „підгорецьких” з агітацією вступити в вашу секту,а для початку відвідати „реколекції” в Підгірцях. А використовувати для цього форум УГКЦ, чи то на вашому сектантському жаргоні, „гузарівців”, якось негарно, непослідовно, але для вас, мабуть, всі засоби добрі...Головне, голосно про себе заявити... Як ви себе називаєте – католиками, греко-католиками, церквою – це не має значення, ви ряджені... А пошуки „компроматів” на Геля, Мариновича, Верховного Архиєпископа Любомира Гузара – на моє переконання просто дрібна підлість...
”Геть поїхав” – це характеризує відношення сектантів не тільки до Геля, а в першу чергу рівень їхньої моральності... :(

Максим
початківець
початківець

Повідомлення Максим » 17 грудня 2008, 09:16

Marat писав:Як ви себе називаєте – католиками, греко-католиками, церквою – це не має значення...

Утверди, Боже, святу Католицьку віру на віки-вічні!

сергій
старець
старець

Повідомлення сергій » 17 грудня 2008, 15:05

Максим писав:
сергій писав:А стосовно вашого догнало-підгорецького хамства, то воно і є доказом вашого рівня.

У кого бракує будь-яких аргументів - той пускає в хід образи. Чим вам нахамили смирні монахи з Підгірців? Може Лізли у ваші сімейні справи? Може ображали вас словами, як ви свого ближнього? Поїдьте у Підгірці, побувайте на реколекціях. Допомагає. Після тих реколекцій точно не станете ображати свого ближнього. Відмежуйте дискусію від образи.

НЕма потреби хорувати на запалення легень, щоб знати що це хвороба і як її лікувати. Нема потреби відвідувати сектантські зборища, щоб знати що це секта, яка зваблює людей з дороги до вічного життя.

Marat
дописувач
дописувач

Повідомлення Marat » 17 грудня 2008, 19:12

Максим писав:Утверди, Боже, святу Католицьку віру на віки-вічні!
Яке відношення має ваш допис до теми? :shock: "Может, лучше про реактор, про любимый лунный трактор"... %)

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 17 грудня 2008, 22:06

Шановний Максиме. Ви говорите, що будете молитись за свого ближнього, а тут називаєте п.Геля «поїхавшим на старості літ», хаєте Гузара, УКУ, організаторів і дописувачів цього форуму і взагалі «всі червяки що сміють паплюжити підгорецьких». Друже якось визначтесь: Або справді зростайте в молитві й любові до ближнього, або… просто не фарисействуйте – застановіться.

Утверди Боже любов між нами!
Життя таке коротке - поспішаймо творити добро!

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 17 грудня 2008, 22:07

Реколекції добра річ, але не в тих,які проклинають служителів УГКЦ.

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 17 грудня 2008, 22:08

Дякувати Богу, що є. М.Колтун живий здоровий – значить таке Боже провидіння
Най береже його й надалі наш Господь і в опіці тримає Матір Божа і дає духовних сил і наснаги у молитві за єдність і непорушність нашої славної УГКЦ.
Обєднай нас Боже в братній любові!

ljubomyr_ps
старець
старець

Повідомлення ljubomyr_ps » 17 грудня 2008, 22:09

Підгорецькі часто прикриваються відомими постатями з нашої церкри, а потім ні в чому не винні люди мають головний біль оправдовуватись, що вони з підгорецькими нічого спільного не мали.
Чим більша брехня тим вона більше стає правдоподібною…
Бережімось! Будьмо уважні! Зростаймо у дусі розпізнання правди Божої.

Повернутись до “Інші Церкви та Спільноти”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 259 гостей