Дружба і дружка
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
-
Любочка....
- гість

Дружба і дружка
Слава Ісусу Христу!Моєго хлопця друг покликав бути на весіллі дружбою,а мене дружкою.чи можна бути дружкою і дружбою на одному весіллі з своїм хлопцем...чи можна так?бо в народі ходить думка,що не можна,що це не добре..хочеться почути вашу думку....в забобони я не вірю!
Re: Дружба і дружка
А що це, як не забобон? дурниця якась... Але як собі повіриш, так і буде, бо по вірі дається. То навіщо себе обмежувати нерозумними забобонами? 

Хто буде намагатися спасти своє життя, той його погубить; а хто його погубить, той збереже його живим.
Лк.17,33
Лк.17,33
Re: Дружба і дружка
Любочка.... писав:Слава Ісусу Христу!Моєго хлопця друг покликав бути на весіллі дружбою,а мене дружкою.чи можна бути дружкою і дружбою на одному весіллі з своїм хлопцем...чи можна так?бо в народі ходить думка,що не можна,що це не добре..хочеться почути вашу думку....в забобони я не вірю!
двійчі ми з моєю майбутньою дружиною були першими дружками на весіллях в наших друзів.
Більше того - знаю достатньо людей, які познайомились, коли були дружбою/дружкою і сьогодні мають дуже гарні сім`ї. Двох точно вінчав особисто 
Так ось - можна.
Заборона є на одруження хресної мами з похресником (чи хресного тата з похресницею) і то - при потребі Єпископ може дати дозвіл.
Кажуть, що я часами неконкретно відповідаю, тому: так можна; жодної заборони бути Вам з Вашим хлопцем дружбою і дружкою на одному весіллі немає; те, що Ви будете дружбою і дружкою на одному весіллі не є для Христової Церкви перешкодою для Ваших взаємин чи творення Вашого ШлюбуЗ повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Повернутись до “Запитання-відповіді”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей