Так от. Остання прочитана мною книжка - "Сповідайтеся добре".
Скажу вам, сильне враження справила вона на мене...

Один мій знайомий якось сказав, що треба у трудовому законодавстві оформити спеціальну ставку "Читач книг" із відповідною місячною зарплатнею, пільгами і таким іншим...
 Один мій знайомий якось сказав, що треба у трудовому законодавстві оформити спеціальну ставку "Читач книг" із відповідною місячною зарплатнею, пільгами і таким іншим...
ola писав:Один мій знайомий якось сказав, що треба у трудовому законодавстві оформити спеціальну ставку "Читач книг" із відповідною місячною зарплатнею, пільгами і таким іншим...
Може, й так?
 Я тільки за.
 Я тільки за.   

Під час різдвяних свят дочитала... Книжка - ПРЕЧУДОВА!!! Залишилося багато тем для думання і прагнення до святості в світі
  Під час різдвяних свят дочитала... Книжка - ПРЕЧУДОВА!!! Залишилося багато тем для думання і прагнення до святості в світі  

Xrystia писав:Na 4ywuni probuvae na praci sxidnix Otciv, Vasuliu Velukuu, Teodor Stydut, Teofan Zatvornuk....

на шляху навернення писав:Зараз читаю вже 5 том книжки Марії Вальторти "Богочоловік", не можу без неї і дня, водночас багато прочитати не можу - треба подумати над прочитаним

Історик писав:Я останім часом зачитуюсь Бєрдяевим. З його творчістю я знайомий досить давно, але зараз він сприймається найбільш повноцінно.
Ось що я прочитав останім часом:
"Дух и реальность", "Истина и откровение", Царство Божие и царство кесаря", "Мутные лики", "Миросозерцание Достоевского".
Що стосується "Мирозерцания Достоевского", то ця робота особлива для мене. Ось що пише автор у вступі: "Дocтoeвcкий имeл oпpeдeляющee знaчeниe в мoeй дyxoвнoй жизни, ещe мaльчикoм пoлyчил я пpививкy oт Дocтoeвcкoгo. Oн пoтpяc мoю душy бoлee, чeм ктo-либo из пиcaтeлeй и мыcлитeлeй. Я вceгдa дeлил людeй нa людeй Дocтoeвcкoгo и людeй, чyждыx eгo дyxy. Oчeнь paнняя напpaвлeннocть мoeгo coзнaния нa филocoфcкиe вoпpocы былa cвязaнa «пpoклятыми вoпpocaми» Дocтoeвcкoгo. Kaждый paз, кoгдa я пеpeчитывaл Дocтoeвcкoгo, oн oткpывaлcя мнe вce c нoвыx и нoвыx стopoн. B юнocти c пpoнизывaющeй ocтpoтoй зaпaлa в мoю дyшy тeмa «Лeгeнды o Beликoм Инквизитope». Moe пepвoe oбpaщeниe кo Xpиcтy былo oбpaщeниeм к oбpaзy Xpиcтa в Лeгeндe. Идeя cвoбoды вceгдa былa ocнoвнoй для мoeгo peлигиoзнoгo миpooщyщeния и миpocoзepцания, и в этoй пepвичнoй интyиции cвoбoды я вcтpeтилcя c Дocтoевcким, кaк cвoeй дyxoвнoй poдинoй." Практично те саме я можу сказати про себе та про моє знайомство з цим письменником, а згодом і з християнством.
Раджу всім познайомитись

Namеless_One писав:Читаю зараз Істархова. "Удар русских богов". Цікава книженція. Далеко не все в ній мені подобається але книжечка заставляє задуматись.
Кника правда розрахована не на християн. Для них вона буде...хм..образливою чи що. Вони і кількох сторінок не прочитають)

)
 )читаю зараз Томіслава Іванчіча "Агіотерапія" і ще дещо
 Треба книжку ще прочитати обов"язково, бо чую, що це якраз для мене....
 Треба книжку ще прочитати обов"язково, бо чую, що це якраз для мене....Повернутись до “Наша бібліотека”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей