Євхаристія для немовлят і Літургія для дітей

літургічні тексти, переклади, устав Богослужень

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Re: Євхаристія для немовлят і Літургія для дітей

Повідомлення о.Олег » 13 квітня 2010, 08:37

Для всіх, хто не зауважив: тему розділено і продовжувати дускутувати про Церкву можна у розділі "Богослов`я", в темі "Спроба богословської розмови про Церкву "
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

jabku
гість
гість
Контактна інформація:

Повідомлення jabku » 20 липня 2013, 18:02

Що потрібно знати двохрічній дитині про Святе Причастя? Як доступно і правильно все пояснити?
Буду вдячна за відповідь.

о.Олег
Адміністратор
Адміністратор

Повідомлення о.Олег » 21 липня 2013, 19:18

jabku писав:Що потрібно знати двохрічній дитині про Святе Причастя? Як доступно і правильно все пояснити?
Буду вдячна за відповідь.

для дитинки 2-х років не надто йдеться про "правильні слова". Ми з нашими діточками від народження в церкві на Літургіях/чуваннях і... справа не в словах (ну... наприклад: "ідем приймемо Ісусика" - глибше пояснити зможете у відповідності до того, як Ваша дитинка росте) - справа в цілісному (Вашому - батьків, сім`ї/родини) відношенні до навчання дитинки молитися (наприклад, з власного досвіду, від утроби :) і по сьогодні щовечора разом з нашими дітками молимося), справа у прикладі, який даєте своїм життям
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).

Повернутись до “Літургіка”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей