як користуватись Форумом?
-
- гість
- samael
- Адміністратор
- Контактна інформація:
Наразі тестуємо його....
Хоча банери уже можна розміщати і на офіційному сайті є банер!
Хоча банери уже можна розміщати і на офіційному сайті є банер!

γνῶθι σεαυτόν
www.it-sfera.com.ua
www.it-sfera.com.ua
-
- гість
як користуватись Форумом?
Як користуватися форумом? Кому задавати питаня? Хто відповідає?. Правила є, а поради як щодо користування я пока ще не знайшов. Та і раніше небрав участі в ніяких форумах і я не в курсі як себе вести на форумі, і як участвувати в житті форума? Дуже багато в мене питань...
- o.Mykil
- старець
- Контактна інформація:
Re: Поясніть мені
kuzan_nikola писав:Як користуватися форумом?
Найперше варто навчитися писати без грубих граматичних помилок... Це як порада... Таке мале повідомлення написали, а стільки вже помилок світиться. Писання грамотно та зрозуміло входить до рекомендацій щодо нашого форуму http://forum.ugcc.org.ua/profile.php?mode=register
І взагалі які проблеми? Що конкретно цікавить?
Тему переміщено із розділу "Церква та суспільство" у "Зауваги та пропозиції".
Посадім любові квіти
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
На життєвій ниві:
Хоче всіх Господь зустріти
На шляху правдивім!
проба
Прийом.
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
Re: проба
Пропоную тут повчитись робити те, про що написано тутПоради новачкам і не тільки
пробуйте, пишіть що не виходить, свої зауваження-побажання.
пробуйте, пишіть що не виходить, свої зауваження-побажання.

Моє шанування! Ваша с. Катерина, МНІ
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
галичанка писав:Трохи "чайник"в техніціТож дуже прошу про деяку поблажливість і витримку
![]()
Дякую!
Вітаємо вас на форумі!

Re: Проба
Чи можна шукати якусь тему в пошуку?
Пояснюсь: наприклад, я б хотіла створити тему "Проба" і не можу знайти її в списку форумів, але вона все таки існує. То чи можна написати слово "проба" і щоб висвітилась конкретна тема, а не всі в яких є дане слово? Це б дуже полегшило пошук тем і не створювались би дублікати. І ще коли назва теми довга, тобто складається з декількох слів, то щоб написавши одне з них висвітились одна або більше тем з тими словами.

Востаннє редагувалось 22 вересня 2010, 20:28 користувачем kristik, всього редагувалось 2 разів.
Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн
Жильбер Сесброн
kristik писав:Чи можна шукати якусь тему в пошуку?Пояснюсь: наприклад, я б хотіла створити тему "Проба" і не можу знайти її в списку форумів, але вона все таки існує. То чи можна написати слово "проба" і щоб висвітилась конкретна тема, а не всі в яких є дане слово? Це б дуже полегшило пошук тем і не створювались би дублікати. І ще коли назва теми довга, тобто складається з декількох слів, то щоб написавши одне з них висвітились одна або більше тем з тими словами.
Мені здається це повідомлення треба перемістити в тему "Поради новичкам і не тільки".А по-друге, щоб шукати назву теми (наприклад "проба"), треба шукати через "розширений пошук" (трохи нижче за "пошук").
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
andrivovk писав:Мені здається це повідомлення треба перемістити в тему "Поради новичкам і не тільки".А по-друге, щоб шукати назву теми (наприклад "проба"), треба шукати через "розширений пошук" (трохи нижче за "пошук").

Дякую за пояснення!

Ми думаємо, що Бог бачить нас зверху, але Він бачить нас зсередини.
Жильбер Сесброн
Жильбер Сесброн
- Олюнька
- старець
- Контактна інформація:
andrivovk писав:kristik писав:Чи можна шукати якусь тему в пошуку?Пояснюсь: наприклад, я б хотіла створити тему "Проба" і не можу знайти її в списку форумів, але вона все таки існує. То чи можна написати слово "проба" і щоб висвітилась конкретна тема, а не всі в яких є дане слово? Це б дуже полегшило пошук тем і не створювались би дублікати. І ще коли назва теми довга, тобто складається з декількох слів, то щоб написавши одне з них висвітились одна або більше тем з тими словами.
Мені здається це повідомлення треба перемістити в тему "Поради новичкам і не тільки".А по-друге, щоб шукати назву теми (наприклад "проба"), треба шукати через "розширений пошук" (трохи нижче за "пошук").
Можна в тему поради закинути лише відповідь.
andrivovk, можете закинути туди скріншоти сторінки розширеного пошуку і мінімально розписати як це робиться?
Потрібно для Оселі створити гаманці Webmoney. Чи може хтось з користувачів підказати мені або о. Олегу як то краще зробити. Будемо вдячні.

WebMoney тут : http://www.webmoney.ua/
Скажіть будь ласка шановні форумчани, звідки ви взнаєте в кого сьогодні День Народження? Десь ця інформація міститься на форумі?
"Для чого шукаєш ти для себе почесті в інших? Поважай сам себе, і ніхто не принесе тобі безчестя."
св. Йоан Золотоустий
св. Йоан Золотоустий
vitalko писав:Скажіть будь ласка шановні форумчани, звідки ви взнаєте в кого сьогодні День Народження? Десь ця інформація міститься на форумі?
натисніть на "Список Форумів" і прогорніть до низу - зліва дрібнонько пише

З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Re: Поради новачкам і не тільки
Проба меча

andrivovk писав:Проба меча
Молодчинка. Бачиш, як ти швидко навчаєшся

Відповідей на всі питання у вас ніколи не буде. Це – нормально. Не мучте себе. Але ніколи не обманюйте хворих, даючи їм фальшиві надії. Джиліан Берн.
Повернутись до “Форум для новиків”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей