Хто видумав, щоби при реєстрації на церковному форумі вимагати утримання від пропагування "релігійних поглядів"?

samael писав:ми можемо дискутувати, проте не варто нав'язувати своїх поглядів... Ось і все зобов'язання!![]()
Якщо я побачу, що на даному ґрунті (наприклад, міжконфесійному, а може й міжрелігійному) почнуться непотрібні чвари, матиму підставу зняти тему з форуму...
demetris писав:Дурних питань не існує...
demetris писав:Це не страшно, адже зареєструватись на форумі - справа 5 хвилин.
Слава Ісусу Христу! Дай, Бог, здоров`я, щастя і наснаги у носінні щоденних хрестів Вам, шановний Адмін та всім учасникам форуму.
Мушу попередити Адмін проте, що до Вас на форум завітав "чайник", який намагається методом "тику" навчитися працювати з ПК та НТМЛ і тому певний час, можливо я буду робити дурниці, доки не навчуся, або хтось мене навчить, набору BBCode. Бо наприклад на деяких українських сайтах я вже став одіозною фігурою у цьому плані, а з деяких форумів мене потурили, бо нашрайбав величезну статтю у формі цитати, тобто жирним шрифтом... З повагою і благословенням р.Б. Андрій (katolik).
andrivovk писав:Написано,що заборонено робити багато помилок.А ви вже у правилах наробили багато помилок.Бажано виправити.
1.7. Звертатися до адміністраторів фооруму, у разі виникнення конфліктів чи суперечок.
3.10. Намагайтеся ставитися до інших так, як ьи ви хотіли, щоб ставилися до Вас.
З надією на взаєморозуміння,
админістрація форуму forum.ugcc.org.ua
andrivovk писав:Написано,що заборонено робити багато помилок.А ви вже у правилах наробили багато помилок.Бажано виправити.
samael писав:andrivovk писав:Написано,що заборонено робити багато помилок.А ви вже у правилах наробили багато помилок.Бажано виправити.
Дякую! Виправив доволі багато помилок у правилах, як це раніше не помічав ніхто?
Перед тим.як створювати тему,чи відповідати на запитання.ознайомтесь з правилами...
Загальні положення:
3. ...обновляються...
Варто відмітити,що данні правила...
1.На форумі дозволено:
1. ...створювати теми.приймати...
2.2...Якщо довший час(більше 7 дні)...
10.Флейм-спор,що не...
andrivovk писав:Загальні положення:
3. ...обновляються...
Може, треба замінити на "обновлюються"?;
andrivovk писав:Варто відмітити,що данні правила...
Замінити на "дані";
о.Олег писав:дуже прошу ввести в Правила форуму обов`язок звертатися до всіх на Ви
(надто часто маємо з цим проблему, тому всі свої ближчі стосунки можна виявляти в приватному листуванні, а для загалу - Ви)
о.Олег писав:дуже прошу ввести в Правила форуму обов`язок звертатися до всіх на Ви
andrivovk писав:о.Олег писав:дуже прошу ввести в Правила форуму обов`язок звертатися до всіх на Ви
Що стосується особисто мене, то мені все одно як до мене звертаються чи на "ви" чи на "ти".Хіба що заради порядку та щоб не виділятися, то можете писати на "ви".
Повернутись до “Форум для новиків”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей