і на добивання.
напевне ви, пані та панове очікували від мене якихос Персональних Даних на Крота,
про якого йшлося отут:
http://maxi-ta.livejournal.com/8153.htmlале якраз такого подарунку ви від мене мабуть Не дочекаєтесь. і за цим лінком сказано Чому.
Ні, у даній темі я буду писати по-темі :-)
<s>у меня тоже голас єсть я тоже хачю пєть</s>
я теж маю Одну пораду НовачкАм і новАчкам цього Форуму.
не водіться з лібералами. :-)
вони вас здадуть, підставлять, зрадять, продадуть за півкрейцара.
і знайте ще одне.
Ісус був розпятий втч і за те, що він казав Народу ПРАВДУ про нього самого, тобто відверто говорив про Недоліки НАРОДУ.
Він ніколи не намагався СПОДОБАТИСЯ народу!Саме через Його критичне ставлення до Народу, думка Народу відвернулась від Ісуса у проміжку піж Квітною Неділею та Великодною Пятницею.
Книжники-Фарисеї цій "зміні громадської думки" тільки СПРИЯЛИ. і не більше.
НАРОД САМ ОБРАЗИВСЯ НА ІСУСА.і саме тому не захотів звільнити Його від вироку Пилата, а захотів звільнити Розбійника Варавву.
І це - загальна закономірність.
Між Вараввою та Ісусом БУДЬ-ЯКИЙ НАРОД ЗАВЖДИ ВИБЕРЕ ВАРАВВУ!В цьому епізоді Нового Заповіту -
засаднича АНТИДЕМОКРАТИЧНІСТЬ БІБЛІЇ. яку мало-хто годен зрозуміти.
Правду про самих-себе можуть спокійно слухати тільки дуже Розумні-і-Сильні_Духом люди.
а таких людей ніколи не було багато.
за деякими даними, їх взагалі - мізерний мізер:
Цей хлопець здається тоді вчився в Могилянці.
Прислухайтесь до нього, якщо не хочете прислухатися до мене.
Прислухайтеся до Кардинала Войтили:
Всім відомо, що в той момент коли Кардинал Войтила перетворювався на Папу Римського, тобто під час його промови з Балкону Базиліки св.Петра, він сказав "Не бійтеся".
Але це - урізана версія фрази!
Звісно відео-доказу у мене нема, але з багатьох усних джерел мені відомо, що Іван-ПавлоІІ сказав "НЕ БІЙТЕСЯ ПОЧУТИ ПРАВДУ
ПРО САМИХ СЕБЕ".то власне це - теж "порада новачкам" :-)
а ще кращі поради Новачкам отут:
Народна Філософія або дещо про BIOS
http://maxi-ta.livejournal.com/7874.htmlголовна ідея цієї теми, яка ніде прямим текстом не означена:
Ми
не маємо надалі бавитися в народництво і Хлопоманію.вона вже багато разів заводила наш народ на Манівці.
Ми маємо
перестати толерувати те що Наша Еліта вчиться винятково на ЗАКОРДОННИХ ФІЛОСОФАХ.Бо тим самим вона порушує майже-заповідь Тараса Шевченка:
"і чужому научайтесь, Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ".Ми маємо
формувати СВОЮ НОВУ АРИСТОКРАТІЮ. Але таку аристократію, яка б мала НАРОДНИЙ БІОС,і відповідно РОЗУМІЛА б Свій Народ і служила б саме Свому Народу а не золотому тільцю і своїм закордонним господарям.
так як це є зараз.
Бо теперІшня еліта свій народ (спочатку) безпідставно ІДЕАЛІЗУЄ.
а потім (коли побачить яким НарІд є Насправді) в ньому дико РОЗЧАРОВУЄТЬСЯ і починає той нарід Дико Ненавидіти.
і ця Ненависть є логічним наслідком саме Ідеалізації. див принцип "від великого любовиска - псяче розбіговисько".п.7 Біос.
Ми маємо нарешті ЗАБУТИ РАЗ І НАЗВАЖДИ ідіотський слоган:
"нема пророка у Своїй вітчизні".
Якщо нема, то ми їх маємо ВЛАСНОРУЧ ВИРОЩУВАТИ!
а НЕ власноніж ЗАТОПТУВАТИ!Ось що я хотів Вам сказати, дорогі мої в Христі Брати-і-Сестри :-)
нє но тему Кротів ніхто не відміняв. але суть ідеї Війни була в першу чергу в тому, щоб мене просто уважно вислухали і не перебивали без потреби :-)
так, я міг цей допис видати у свій Профайл.
viewtopic.php?f=3&t=3148але я подумав, що і у Цій темі ця інформація теж буди виглядати вельми і вельми Пристойно.
ну от і все. як казав один анекдотичний персонаж вязням у концтаборі: війна закінчена, всім Дякую :-)