Володимир85 писав:... Можливо, о. Олег, прочитавши історію, нам розтлумачить суть і смисл...

Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Володимир85 писав:... Можливо, о. Олег, прочитавши історію, нам розтлумачить суть і смисл...
Володимир85 писав:Особисто мене заставило задуматись над тим, що ніколи не слід робити передчасних висновків, тим більше у стані гніву, образи, злоби...
Володимир85 писав:Думаю, краще Вам спитати у когось більш духовно розвинутого на рахунок трактування чи поясненняМожливо, о. Олег, прочитавши історію, нам розтлумачить суть і смисл.
andrey s. писав:Якщо Вам цікаво,то можу також коротко висловитись..(просто навязуватись чи обтяжувати не хочу)
Дякую..
Володимир85 писав:КНИЖКА
Первісток однієї багатої сім'ї приїхав додому в переддень отримання диплому. У їхній родині й серед знайомих було заведено вручати випускникові вищого навчального закладу подарунок.
Батько разом із сином відвідали найвідоміші автомобільні салони міста, і врешті знайшли найкращий автомобіль.
Юнак був певен, що в день, коли отримає диплом, перед його будинком стоятиме новеньке блискуче авто з повним баком пального.
Яким же було його здивування, коли у той довгоочікуваний день назустріч синові вийшов усміхнений батько із... книжкою в руці. Це було Святе Письмо.
Хлопець із люттю відкинув книгу, і з того дня й слова не промовив до батька. За кілька місяців знайшов роботу у віддаленому місці.
Додому привела його лише вістка про батькову смерть.
Уночі, напередодні похорону, переглядаючи нотатки на письмовому столі батька, знайшов Святе Письмо – останній батьків дарунок.
Зворушений юнак розгорнув книгу, обережно здуваючи з неї пилюку. Між сторінками знайшов чек, датований днем отримання диплому. Зазначена сума точно відповідала вартості вибраного колись автомобіля.
Немає користи від непрочитаної книги, що лежить на полиці, припавши порохом, але серед її сторінок можна знайти те, чого давно прагнемо.
Б.Ферреро. Збірка "Життя – це все, що ми маємо"
о.Олег писав:Володимир85 писав:КНИЖКА...
пишуть в ПП щоб прокоментував, і те, що мені приходить на гадку, це з Євангелія від Матея "Хто не зо мною, той проти мене; і хто не збирає зо мною, той розсипає..." - відкинув молодий чоловік Слово Боже, поставив на перше місце перед Богом, татом мамону/машину... Чек... тут лише, щоб показати, що батькові не шкода було дарувати сину річ, що дорого ціниться в сучасності - він просто подарував те, що залишиться цінним завжди
З повагою, о.Олег
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей