Прощі, відпусти... Яка користь для християн?
Модератори: Just_me, viter, Artur, ihor
Re: Прощі, відпусти... Яка користь для християн?
ShMariam
Вибачте що довго відписував
Ви правильно написали "Парафія" зобов'язана утримувати, хто скільки може стільки дає і він має знати чітко нащо гроші йдуть!Зараз дуже багато випадків особливо по селах що священики ставлять "Прайс-лист" яка хата і скільки має дати дань на церкву!а на проповіді ще допитується чому не дали!то якщо бабця немає що дати,в чому тоді вона вина!Я не спорю церкву утримувати треба: ремонтні роботи і т.д., священики мають вкладати зібрані гроші в церкву в парафію, а не собі особняк новий поставити , собі машину купити!
Скільки з людьми не говорю всі скаржаться на свяще.. "Церква перетворилась на бізнес"!Довіра до священиків майже нульова тому що дивишся як живуть священики які в них машини, які в них вілли - зразу міняється думка про Церкву про духовенство про священиків!Священик - це людина яка має служити людям, у нього на першому місці має бути людина а не своє матеріальне становище!
а взагалі священик має бути целібатом!Всі святі були целібатами були без жінок ну хіба поодинокий випадок що був сімейний!І наша церква потребує покликаних священиків.
Приклад"
У моєму селі жив отець-целібат "Василіянин" екзорцист - от це був взірець отця!
Ніяких матеріальних благ він не мав, жив в простенькій кімнатці!За вилікування від злих духів люди пропонували гроші він у них не брав а казав якщо я брав би гроші то нічого б не помогло!віддячувались памятаю їжею і то він нею пригощав хористів на свята!мешканці села його любили була повага і довіра до отця!
А скажіть у чому ви бачите доброту ваших дуже добрих отців!?тому що проповідь файно скаже, чи біля вас буде йти і засміється і ви у захваті думаєте який файний священик!=)?
Ви бачите по плодах!А знаєте ви що Хресну Дорогу у Страдчі побудував брат Петро по якій тисячі людей проходить і випрошує ласки у своїх наміреннях.
Ого кажите маєте довіру до отця Івана.Тоді ви може знаєте за які гроші він побудував собі віллу!
Вибачте що довго відписував
Ви правильно написали "Парафія" зобов'язана утримувати, хто скільки може стільки дає і він має знати чітко нащо гроші йдуть!Зараз дуже багато випадків особливо по селах що священики ставлять "Прайс-лист" яка хата і скільки має дати дань на церкву!а на проповіді ще допитується чому не дали!то якщо бабця немає що дати,в чому тоді вона вина!Я не спорю церкву утримувати треба: ремонтні роботи і т.д., священики мають вкладати зібрані гроші в церкву в парафію, а не собі особняк новий поставити , собі машину купити!
Скільки з людьми не говорю всі скаржаться на свяще.. "Церква перетворилась на бізнес"!Довіра до священиків майже нульова тому що дивишся як живуть священики які в них машини, які в них вілли - зразу міняється думка про Церкву про духовенство про священиків!Священик - це людина яка має служити людям, у нього на першому місці має бути людина а не своє матеріальне становище!
а взагалі священик має бути целібатом!Всі святі були целібатами були без жінок ну хіба поодинокий випадок що був сімейний!І наша церква потребує покликаних священиків.
Приклад"
У моєму селі жив отець-целібат "Василіянин" екзорцист - от це був взірець отця!
Ніяких матеріальних благ він не мав, жив в простенькій кімнатці!За вилікування від злих духів люди пропонували гроші він у них не брав а казав якщо я брав би гроші то нічого б не помогло!віддячувались памятаю їжею і то він нею пригощав хористів на свята!мешканці села його любили була повага і довіра до отця!
А скажіть у чому ви бачите доброту ваших дуже добрих отців!?тому що проповідь файно скаже, чи біля вас буде йти і засміється і ви у захваті думаєте який файний священик!=)?
Ви бачите по плодах!А знаєте ви що Хресну Дорогу у Страдчі побудував брат Петро по якій тисячі людей проходить і випрошує ласки у своїх наміреннях.
Ого кажите маєте довіру до отця Івана.Тоді ви може знаєте за які гроші він побудував собі віллу!
На це є парафіяльна рада, є обговорення зі священиком таких питань. Тут трохи о.Олег говорив про вирішення цієї проблеми, в т.ч. з власного прикладу: viewtopic.php?f=18&t=857&start=90#p56432ruslan10 писав:Ви правильно написали "Парафія" зобов'язана утримувати, хто скільки може стільки дає і він має знати чітко нащо гроші йдуть!
Якщо тяжкий випадок (священик не йде на контакт) - звернення до єпископа.
Тільки, чесно, Ви сюди прийшли пообговорювати священиків взагалі, чи вирішити проблему?
Не треба бути психологом, щоб зрозуміти, що пообсуджувати. Точно так само - п. Заблоцький.
Ви хочете користі для Церкви?
У Вас і прибічників п. Заблоцького. Нічого не помітили?Довіра до священиків майже нульова
а взагалі священик має бути целібатом!Всі святі були целібатами були без жінок ну хіба поодинокий випадок що був сімейний!
Треба, отже, щоб єпископ був бездоганним, однієї лише жінки чоловіком, тверезим, розважливим, чесним, гостинним, здібним навчати... (І Тимотея, 3: 2)
Дуже багато працюють для парафії в т.ч. поза основними священичими обов'язками (напр. опіка сиріт), лагідні, доступні, веселі, надихають на служіння... Ну і, мабуть, найкращі у Львові вихователі дітей та молоді, зокрема, - лідерів серед християнської молоді.А скажіть у чому ви бачите доброту ваших дуже добрих отців!?
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281
о.Олег писав:ruslan10 писав:
1)Скажіть будь-ласка коли священик в церкві не покликаний або шизофренік або ще щось і я йому кажу яке ви маєте право вимагати гроші від людей або бачу поступки священика такі що у мене в голові взагалі не вкладається що це є священик!І коли йому це сказати його відповідь чітка"Любов,покора,не осуджуй" То я маю коритись йому?
2)Ви написали 100% щось не так.Я теж дивлячись що творять священики можу мати переконання на 100% що щось не так!
3)А якщо я буду виступати неодноразово проти парафіянки з с.Страдч ви також будите мені довіряти! А не слід з першу дійсно серйозно розібратись а потім довіряти!
1. а можна реальний приклад. Невигаданий. Щоб зрозуміти/відповісти
2. див. п.1
3. а нащо виступати проти парафіянки і чиєю владою Ви це (теоритично, звичайно) робитимете і чому Вам (при всій відповідній повазі) хтось мав би довіряти?
З повагою,о.Олег
елементарний приклад про брехню у церкві!
чому я стоячи у греко-католицькій церкві чую як мене називають православним "Всіх вас православних" від коли греко-католики стали православними!
ruslan10 писав:чому я стоячи у греко-католицькій церкві чую як мене називають православним "Всіх вас православних" від коли греко-католики стали православними!
Завжди ними були. Ви не правильно славите Бога?
Якщо серйозно, слова "православний" уникали спеціально тому, що ті, що назвалися після розколу православними, його "присвоїли". Але на початку воно було (що після хрещення Русі, що після Берестейської унії, та й св. Йосафат Кунцевич його вживав).
Московити назвалися росіянами, то вже там боятися слово "Русь"? Содоміти "присвоїли" веселку, нам теж її боятися?
Зрештою, ми, греко-католики, щороку святкуємо неділю Православ'я. Що це значить - в книжці о.Юліяна Катрія "Пізнай свій обряд":
http://www.truechristianity.info/ua/boo ... ion_10.php
http://www.truechristianity.info/ua/boo ... wnload.php
Важливо!Може врятувати життя: http://forum.ugcc.org.ua/viewtopic.php?f=3&t=97&p=56358#p56281
ruslan10 писав:елементарний приклад про брехню у церкві!
чому я стоячи у греко-католицькій церкві чую як мене називають православним "Всіх вас православних" від коли греко-католики стали православними!
це не приклад-відповідь на мною запитуване Тут просто напрошується запитання про те, що Ви розумієте під терміном "православний", а що розуміє під терміном "православний" Христова Церква, коли називає православними католиків з Папою Римським включно.
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Я бачу ви не розумієте!
Ми греко-католики нас Глава церкви Архиєрей Папа Франциск наш Архиєпископ Святослав Шевчук!Ми слухаєм впершу чергу Папу Римського!Він нам де вам ніякого ні Патріарха ні Патріархату!
!У нас немає ані Патріарха а ні патріархату!А наша церква бреше що є!А це означає що ми відходим від Папського престолу!не слухаєм Папу!
Ви подивіться як нашу церкву модернізують і зводять!Масони позалазили у нашу церкву і агенти кгб!
ви подивіться що твориться!
я знаю коли священики сиділи у підпіллі дійсно терпіли за нашу віру!ніякого православя на службах неназивали ніякого патріарха тоже неназивали причастя було наколінах а зараз хочеш взяти причастя "Ісуса" на колінах священик зразу нервується і каже встань тільки на стоя а ще говорить що це наша стара традиція,дійсно наша традиція давати причастя на колінах!ківоти по церквах мінять на маленькі декоративні що там навіть чаша не влізає!А ми добре знаєм що в Ківоті Мешкає Ісус!з якого походить ласка Святого Духа!
священики колись були покликані мали ласку Святого Духа,ви подивіться на нашу історію які були колись у нас священики святі!
Григорій Хомишин,Омелян Ковч,Олексій Заріцький,Микола Конрад,Щептицький,Сліпий! А зараз ні жодного святого священика!Навіть екзорциста немає!Та у нас навіть шкіл екзорциських немає!По церквах люди стоять хворі,опановані!
отче Олег де наші священики!ГА чому нелікують людей!Чому я заходжу до церкви а кругом всьо хворе!Чому священики невчать людей!чому розказують тільки поверхнево про віру!
Розуйте очі!кругом біда чорна! а ви мені тут пишите що ми православними і були!Соромно і стидно за правління сьогоднішнє нашої церкви!
Ми греко-католики нас Глава церкви Архиєрей Папа Франциск наш Архиєпископ Святослав Шевчук!Ми слухаєм впершу чергу Папу Римського!Він нам де вам ніякого ні Патріарха ні Патріархату!
!У нас немає ані Патріарха а ні патріархату!А наша церква бреше що є!А це означає що ми відходим від Папського престолу!не слухаєм Папу!
Ви подивіться як нашу церкву модернізують і зводять!Масони позалазили у нашу церкву і агенти кгб!
я знаю коли священики сиділи у підпіллі дійсно терпіли за нашу віру!ніякого православя на службах неназивали ніякого патріарха тоже неназивали причастя було наколінах а зараз хочеш взяти причастя "Ісуса" на колінах священик зразу нервується і каже встань тільки на стоя а ще говорить що це наша стара традиція,дійсно наша традиція давати причастя на колінах!ківоти по церквах мінять на маленькі декоративні що там навіть чаша не влізає!А ми добре знаєм що в Ківоті Мешкає Ісус!з якого походить ласка Святого Духа!
священики колись були покликані мали ласку Святого Духа,ви подивіться на нашу історію які були колись у нас священики святі!
Григорій Хомишин,Омелян Ковч,Олексій Заріцький,Микола Конрад,Щептицький,Сліпий! А зараз ні жодного святого священика!Навіть екзорциста немає!Та у нас навіть шкіл екзорциських немає!По церквах люди стоять хворі,опановані!
отче Олег де наші священики!ГА чому нелікують людей!Чому я заходжу до церкви а кругом всьо хворе!Чому священики невчать людей!чому розказують тільки поверхнево про віру!
Розуйте очі!кругом біда чорна! а ви мені тут пишите що ми православними і були!Соромно і стидно за правління сьогоднішнє нашої церкви!
ruslan10 писав:Я бачу ви не розумієте!
(не претендуючи на святість: не нервуюся і причащаю навколішки )
для того, щоб мені зрозуміти Ваше запитання, потребую побачити, що Ви розумієте під терміном "православний".
для того, щоб мені зрозуміти Ваше запитання, потребую побачити, що Ви розумієте під терміном "патріархат".
З повагою, о.Олег
"Ніхто не може любити більше, ніж тоді, коли він за своїх друзів своє життя віддає" (Йо. 15, 13).
Я навіть знайома з нимruslan10 писав:Навіть екзорциста немає!
То мені так щастить, чи Вам так не щастить?
о.Олег писав:ruslan10 писав:Я бачу ви не розумієте!
(не претендуючи на святість: не нервуюся і причащаю навколішки )
для того, щоб мені зрозуміти Ваше запитання, потребую побачити, що Ви розумієте під терміном "православний".
для того, щоб мені зрозуміти Ваше запитання, потребую побачити, що Ви розумієте під терміном "патріархат".
З повагою, о.Олег
Прошу Отче скачайте і прочитайте!маю надію на розуміння від прочитаного.
http://dropmefiles.com/oaUEM
Востаннє редагувалось 05 березня 2015, 23:26 користувачем ruslan10, всього редагувалось 1 раз.
ShMariam писав:Я навіть знайома з нимruslan10 писав:Навіть екзорциста немає!
Я нечув ні одного!хіба чув про Солонку отець сам має чорта і виганяє чортів(розказували миряни і миряни які були опановані - до нього на лікування від душевних недуг взагалі не йти!А наша митрополія мовчить. чому не виганяють отця з солонки?Згадую сам Папа Пій 6 писав що запахло димом з пекла у церкві- так що не дивуйтесь а більше просвічуйте народ що дійсно робиться у церкві а не піддавайтесь під вплив Окозамилювання.Бардак в церкві немає у нас Владики який би дбав про народ.
Церква за народ недбає бабло,матеріальність на першому місці!
І тому якщо ви замітили розбудовуються Хресні Дороги!Тому що до отця у церкву людина вже не буде йти(причина непокликаний або шизофренік або взагалі отець нічим неможе допомогти)Є зато Хресна Дорога-вимолювання своїх гріхів і родових гріхів і власні намірення.Раджу чим побільше відвідувати Хресну Дорогу між іншим з Єрусалимським відпустом який надав Папа Іван Павло 2!
http://www.credo-ua.org/2014/11/126094
прочитайте про священиків що написав Папа.
У Львові був отець Ян Білецький - до нього була маса народу!І Різні свідчення були про виздоровлення наприклад від :раку,безпліддя ну і від чорта!Ото бачу отець працює і люди потребують таких отців!
Він між іншим римо-католик!А наших екзорцистів я нечув!Я думаю якби дійсно лікували наші отці тоді неварто було нашим мирянам греко-католикам запрошувати до Львова екзор.. римо-католика!
Бо молодий ще, і недавно призначений. Якщо треба - в с. Раківець. До речі, оголосили, що тепер будуть організовувати в Раківці молодіжні нічні чування, кожної останньої п'ятниці місяця. Якраз буде нагода з ним познайомитися.ruslan10 писав:ShMariam писав:Я навіть знайома з нимruslan10 писав:Навіть екзорциста немає!
Я нечув ні одного!
Бо це не в її компетенції. Догадуєтесь чому? Його митрополит (владика Макарій) йому заборонив використовувати для того чашу.ruslan10 писав:А наша митрополія мовчить. чому не виганяють отця з солонки?
Перш, ніж поливати когось брудом, перевіряйте. Хоча би через Гугл.
ruslan10 писав:І тому якщо ви замітили розбудовуються Хресні Дороги!Тому що до отця у церкву людина вже не буде йти(причина непокликаний або шизофренік або взагалі отець нічим неможе допомогти)Є зато Хресна Дорога-вимолювання своїх гріхів і родових гріхів і власні намірення.Раджу чим побільше відвідувати Хресну Дорогу між іншим з Єрусалимським відпустом який надав Папа Іван Павло 2!
Люди ходять до церкви до священиків??? Я ходжу до Бога. Що схований у Євхаристій. Реальний, живий. Що Ви шукаєте?
Хресні дороги - звісно, добре, але центром християнського життя є Безкровна Жертва(і св. Причастя), а це неможливо без священика, навіть якщо він найбільший грішник. А по друге, щоб молитва була вислухана, молитися треба з чистим серцем, в покаянні. Яке покаяння, коли є актуальний гріх? (Ви ж розумієте, про що я? )
А по-третє, конкретні приклади наводьте, шизофреніків напр. (Ви психіатр?) Бо без відповіді залишилося питання о.Олега до цієї ж фрази:
о.Олег писав: а можна реальний приклад. Невигаданий. Щоб зрозуміти/відповісти
ruslan10 писав:Прошу Отче скачайте і прочитайте!маю надію на розуміння від прочитаного.
прийшов сюди для того, щоб спілкуватися з людьми, тому прошу Вас в даному випадку своїми словами пояснити, а не відсилати до якоїсь статті
З повагою, о.Олег
пс. а запрошувати о.Яна - чому б ні? В нас на парафії 3 священики, але запрошуємо і інших (в різних потребах: чи то Реколекції, чи з дітьми щось провести тощо...). Господь роздає різні таланти, в тч - Своїм священикам. Ділимося Богом Дарованим одне з одним. Навіть мене грішного запрошують різні священики до себе в певних потребах
о.Олег писав:ruslan10 писав:Прошу Отче скачайте і прочитайте!маю надію на розуміння від прочитаного.
прийшов сюди для того, щоб спілкуватися з людьми, тому прошу Вас в даному випадку своїми словами пояснити, а не відсилати до якоїсь статті
З повагою, о.Олег
пс. а запрошувати о.Яна - чому б ні? В нас на парафії 3 священики, але запрошуємо і інших (в різних потребах: чи то Реколекції, чи з дітьми щось провести тощо...). Господь роздає різні таланти, в тч - Своїм священикам. Ділимося Богом Дарованим одне з одним. Навіть мене грішного запрошують різні священики до себе в певних потребах
Статтю дійсно раджу прочитати.
Православний,Греко-католик,Римо-католик - нас усіх має обєднувати Любов Господа Ісуса Матінки Марії які дають нам ласки Святого Духа який нас робить радісними і безмежно вдячними за любов яку вони нам дають.!
Якщо дасть нам Бог патріархат, тоді хай буде патріархат.
отець Олег я може повторюсь!
Папа Римський нам не дав ні патріархату ні патріарха.
Здорово думаюча людина,яка живе в правді яка покірно із смиренням слухає намісника Апостола Петра Франциска Папу Римського Верховного Архиєрея - ніколи не буде підтримувати і визнавати брехню і за статусом Києво-Галицьким Верховним Архиєпископом не дозволить поширенню брехні проти нього!
отче не будем сперичатись.Я зрозумів вашу позицію.
Тільки запамятайте пройдуть роки і якщо ви доживети ,до часу коли правда буде виявленою бо правда так вилізе просто потрібен час,тоді ви згадаєте, і пошкробаєтесь у голову!
А я вас запрошую на Хресну Дорогу у Страдч.
молюся в Страдчі неодноразово і мій хороший товариш там Парохом. А Патріарх і його проголошення Папою залежить від того, чи будемо ми (УГКЦ) вважати себе Патріаршою Церквою свого права, чи ні. Називати очільника УГКЦ Патріархом було б гріхом, якби Папа заборонив. Насправді ж Ватикан через свої фонди фінансує розвиток патріарших структур УГКЦ (патріарші (саме так і називається) комісії, Собор і т.д...). Церква Христова в такий спосіб поступово готується до офіційного проголошення Патріархату
З повагою, о.Олег
З повагою, о.Олег
http://medjugorje.com.ua/svidchennia/85 ... cholo.html
Діва Марія закликає нас до щоденної молитви і молитви Розарію. А що важливе в молитві? Те, на чому Діва Марія завжди наголошує – щоб молитва здійснювалася серцем. І ще одна важлива річ – ми хочемо відповідей на всі життєві запитання. Я знаю, скільки паломників прибуває до Меджугор’я і скільки вони ставлять мені запитань. Всі хочуть про щось довідатися і ставлять запитання, на які я ніколи не зможу відповісти. Але Діва Марія вчить нас і говорить: «Моліться і через молитву знайдете відповіді на усі запитання.»
Богородиця також закликає нас постити в середу та п’ятницю. Якого посту Вона від нас вимагає? Вона хоче, щоб ми постили з любові і у тиші. Я думаю, що іншим не конче знати, що ми постимо. Дехто нарікає, що постити важко. Я вже згадував: «Коли когось любимо, нічого не важко». Але чому ми постимо? Згадайте слова Діви Марії, коли у посланні сказала: «Молитвою і постом
можете досягнути всього, можете навіть зупинити війни».
У чому люди часто помиляються? Нам усім трапляються важкі хвилини. І що тоді говорять люди? «Боже, де Ти? Чому нам не поможеш?» Але нам треба запитати самих себе, поставити собі єдине запитання: де ми були у житті, скільки часу віддали Богові, скільки молилися, як виховували своїх дітей, який давали приклад, що зробили, щоб не трапилось усе те зло, що має місце у теперішньому світі? Бог постійно перебуває поруч з нами. Але, на жаль, ми дуже часто через свої гріхи не хочемо, щоб Він тут був. Нам треба навчитися вкладати своє життя у Божі руки та віддати Богові все, що в ньому відбувається
Діва Марія закликає нас до щоденної молитви і молитви Розарію. А що важливе в молитві? Те, на чому Діва Марія завжди наголошує – щоб молитва здійснювалася серцем. І ще одна важлива річ – ми хочемо відповідей на всі життєві запитання. Я знаю, скільки паломників прибуває до Меджугор’я і скільки вони ставлять мені запитань. Всі хочуть про щось довідатися і ставлять запитання, на які я ніколи не зможу відповісти. Але Діва Марія вчить нас і говорить: «Моліться і через молитву знайдете відповіді на усі запитання.»
Богородиця також закликає нас постити в середу та п’ятницю. Якого посту Вона від нас вимагає? Вона хоче, щоб ми постили з любові і у тиші. Я думаю, що іншим не конче знати, що ми постимо. Дехто нарікає, що постити важко. Я вже згадував: «Коли когось любимо, нічого не важко». Але чому ми постимо? Згадайте слова Діви Марії, коли у посланні сказала: «Молитвою і постом
У чому люди часто помиляються? Нам усім трапляються важкі хвилини. І що тоді говорять люди? «Боже, де Ти? Чому нам не поможеш?» Але нам треба запитати самих себе, поставити собі єдине запитання: де ми були у житті, скільки часу віддали Богові, скільки молилися, як виховували своїх дітей, який давали приклад, що зробили, щоб не трапилось усе те зло, що має місце у теперішньому світі? Бог постійно перебуває поруч з нами. Але, на жаль, ми дуже часто через свої гріхи не хочемо, щоб Він тут був. Нам треба навчитися вкладати своє життя у Божі руки та віддати Богові все, що в ньому відбувається
Не бійтеся!
прочанка писав:http://medjugorje.com.ua/svidchennia/850-govoryat-vizionery-yakiv-cholo.html
мені дуже близькою є суть сказаного. Саме так вчить Церква.
Питання: чи можемо цитувати меджугорські послання, кажучи "Діва Марія вчить"?
Слава Ісусу Христу.
"Молитва є зустріччю з Богом. Милостиня - зустріччю з ближнім. Піст - це зустріч з самим собою".
Блаженнійший Любомир Гузар
Блаженнійший Любомир Гузар
Омельян писав:Питання: чи можемо цитувати меджугорські послання, кажучи "Діва Марія вчить"?
Слава Ісусу Христу.
Слава навіки!
Поки що не можемо.
Хороші релігійні книги по теології, біблеїстиці http://esxatos.com/books
Як на мене, найкраща проща - до Крилоса. Там хороше місце для прощі - стародавні храми, багато простору, а також є що подивитися - музеї, княже джерело, джерело Франціскові очі, музей із старими хатами, галицьке лісництво із зоопарком. Четверта Всеукраїнська проща відбудеться 1 - 2 серпня 2015 року
детальніше можна подивитися на
http://www.zamky.com.ua/tserkva/proshha ... i-bozhoyi/
А ще в Крилосі ліси, ріки Лімниця, Луква, Дністер недалеко, дуже хороше повітря. Передають на цю прощу хорошу погоду, хотілось би щоб побільше людей приїхали подивитися
детальніше можна подивитися на
http://www.zamky.com.ua/tserkva/proshha ... i-bozhoyi/
А ще в Крилосі ліси, ріки Лімниця, Луква, Дністер недалеко, дуже хороше повітря. Передають на цю прощу хорошу погоду, хотілось би щоб побільше людей приїхали подивитися
о.Олег писав:молюся в Страдчі неодноразово і мій хороший товариш там Парохом. ...
сьогодні молився в Страдчі Домовився з о.Іваном, що трохи послужу Парафії, а він благословить зробити збірку для спільноти "Оселя". Сповідав, Причащав, проповідував, молився на оздоровлення і освячення, благословляв, мирував... Хлопців з "Оселі" поставили з тацями на вулиці - зібрали 3348 грн пожертв на "Оселю"
дякуємо парафіянам, прихожанам, прочанам
і... найбільше.. оте духовне відчуття, яке словами не передаш. Богові дякую за цей день!!
З повагою, о.Олег
Повернутись до “Життя християнина”
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей